ronja
|
O, madona, luši, to pa niso lahke stvari! Uf, ti prav nič ne zavidam! Joj, jaz ti tako zelo želim, da se ti mali čimprej odvozla in obrne pravilno in da boš lepo rodila januarja kot večina od nas . Popadki tako zgodaj ful niso fajn, poznam to, daj res miruj, leži, naj ti vse nosijo v pojstlo. Ziher je ziher. Itak verjetno težko paziš, če že imaš enega otroka doma, ampak vseeno pazi kolikor se le da! Se splača! Vsak teden se jim pozna... Če bo dete v inkubatorju, boš sicer imela več kot dovolj časa, da vse pripraviš, saj jih prej ko v mesecu ali dveh ne spustijo domov. In ti ne moreš bit skoz z njim (vsaj včasih je bilo tako v Lj., sem bila čisto paf pri Ronji, da mi niso pustili ), tako da boš imela čas še kaj it iskat in zrihtat. Pridno leži in hvali kogarkoliže, da ti je tako pridno prvo dete naklonilo:). jancci, od zdravnikov ne pričakuj preveč, ker ti kaj močnejšega itak ne smejo dat, razen če ni res kriza. Smo pač v drugem stanju... Saj te viroze in angine se tudi same pozdravijo, samo malo dlje traja, nimaš kaj. veliko pij in spi. Za srečanje vam povem kasneje - lubi ma terene in nimam pojma, kako bo naslednji teden... Danes sem zvedela, da ga zdaj 2 dni ne bo... Mi smo imeli pod posteljico tiste talne puzle, ki pa so živa groza, ker so rebrasti se ful svinjarija not nabere, se elektrostatično, tako da prah niti s sesalcem en gre dol, Joj, to sva tudi midva imela - obup! Potem se je pa še izkazalo, da so strupene! Na srečo smo jih mi že prej stran dali, ker je Ronja ves čas številke in črke ven dajala in jih grizla . Tatami naj ne bi bil strupen (zdaj testov nisem delala;), ampak je že zelo dolgo v uporabi in ker se gor svašta dogaja, bi človek nekak pričakoval, da ni not nič takega - tudi prodajalec v trgovini ga priporoča za male otroke, ga ma tudi sam doma... Tak da upam, ad je ok. Sva ravnokar končala z rezanjem in postavljanjem po tleh in sem fuuuuuul zadovoljna . V usta je ne more dat, ker se moraš kar mal potrudit, da zadevo razstaviš, to je 4 cm debela stvar in ornk skup drži - je narejeno, da se gor 100 kilski dedci mečejo, ne sme to razpadat . Tak da mojidve tega še nista probali jest, pa smo meli to že ves čas po tleh, samo da samo en del. Zdaj je pa lepo, tudi pod posteljami in brez špranj in vse... joj, kaj sem happy, ko malo dete ! kasija, do nedavnega so v p. delali uz kolkov - če je kolčni sklep brezhibno oblikovan, ti ni treba široko povijat, če pa ni čisto postavljen, potem pa svetujejo široko povijanje (v tisto povijalno plenico daš dve zloženi navadni tetra plenici, to ti na mš pokažejo, pa tudi v p., če ne znaš in rabiš). Mojidve sta obe imeli 1A kolke in sem bila prav vesela - ker sklep ne more it nazaj v predhodno stanje, če je enkrat že izoblikovan, da je stegnjenica že lepo pravilno v sklepu, tako da preventiva tu nima čisto nobenega smisla. Če pa to ni čisto zrihtano, pa je dobro široko povijanje (če uporabljaš pa kake racmanke, pa verjetno to niti ni potrebno, ker je to že ala široko povito).