|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
17.10.2011 22:31:04   
Kasija
vprašanje: sem gledala sezname za nakup za novorojenčka. kako je že s temi širokimi povijanji? a je to zdaj treba ali ne. pri prvem je bilo treba, pri drugem pa ne, če me spomin ne vara. a lahko katera, ki bo šla na šolo za starše, potem še meni napiše uradne napotke? ali pa če je kateri to jasno? pa koliko časa se povija in s čim - doma imam še povijalne plenice in potem ni treba dajat tetra plenic - imam prav?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
17.10.2011 23:11:34   
ronja
O, madona, luši, to pa niso lahke stvari! Uf, ti prav nič ne zavidam! Joj, jaz ti tako zelo želim, da se ti mali čimprej odvozla in obrne pravilno in da boš lepo rodila januarja kot večina od nasuser posted image . Popadki tako zgodaj ful niso fajn, poznam to, daj res miruj, leži, naj ti vse nosijo v pojstlo. Ziher je ziher. Itak verjetno težko paziš, če že imaš enega otroka doma, ampak vseeno pazi kolikor se le da! Se splača! Vsak teden se jim pozna...

Če bo dete v inkubatorju, boš sicer imela več kot dovolj časa, da vse pripraviš, saj jih prej ko v mesecu ali dveh ne spustijo domov. In ti ne moreš bit skoz z njim (vsaj včasih je bilo tako v Lj., sem bila čisto paf pri Ronji, da mi niso pustiliuser posted image ), tako da boš imela čas še kaj it iskat in zrihtat.
Pridno leži in hvali kogarkoliže, da ti je tako pridno prvo dete naklonilo:).

jancci, od zdravnikov ne pričakuj preveč, ker ti kaj močnejšega itak ne smejo dat, razen če ni res kriza. Smo pač v drugem stanju... Saj te viroze in angine se tudi same pozdravijo, samo malo dlje traja, nimaš kaj. veliko pij in spi.

Za srečanje vam povem kasneje - lubi ma terene in nimam pojma, kako bo naslednji teden... Danes sem zvedela, da ga zdaj 2 dni ne bo...
Mi smo imeli pod posteljico tiste talne puzle, ki pa so živa groza, ker so rebrasti se ful svinjarija not nabere, se elektrostatično, tako da prah niti s sesalcem en gre dol,

Joj, to sva tudi midva imela - obup! Potem se je pa še izkazalo, da so strupene! Na srečo smo jih mi že prej stran dali, ker je Ronja ves čas številke in črke ven dajala in jih grizlauser posted image . Tatami naj ne bi bil strupen (zdaj testov nisem delala;), ampak je že zelo dolgo v uporabi in ker se gor svašta dogaja, bi človek nekak pričakoval, da ni not nič takega - tudi prodajalec v trgovini ga priporoča za male otroke, ga ma tudi sam doma... Tak da upam, ad je ok. Sva ravnokar končala z rezanjem in postavljanjem po tleh in sem fuuuuuul zadovoljnauser posted image . V usta je ne more dat, ker se moraš kar mal potrudit, da zadevo razstaviš, to je 4 cm debela stvar in ornk skup drži - je narejeno, da se gor 100 kilski dedci mečejo, ne sme to razpadatuser posted image . Tak da mojidve tega še nista probali jest, pa smo meli to že ves čas po tleh, samo da samo en del. Zdaj je pa lepo, tudi pod posteljami in brez špranj in vse... joj, kaj sem happy, ko malo deteuser posted image !

kasija, do nedavnega so v p. delali uz kolkov - če je kolčni sklep brezhibno oblikovan, ti ni treba široko povijat, če pa ni čisto postavljen, potem pa svetujejo široko povijanje (v tisto povijalno plenico daš dve zloženi navadni tetra plenici, to ti na mš pokažejo, pa tudi v p., če ne znaš in rabiš). Mojidve sta obe imeli 1A kolke in sem bila prav vesela - ker sklep ne more it nazaj v predhodno stanje, če je enkrat že izoblikovan, da je stegnjenica že lepo pravilno v sklepu, tako da preventiva tu nima čisto nobenega smisla. Če pa to ni čisto zrihtano, pa je dobro široko povijanje (če uporabljaš pa kake racmanke, pa verjetno to niti ni potrebno, ker je to že ala široko povito).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.10.2011 7:54:39   
arupnik3
en lep pozdrav vam želim
sem sicer februarka 2012 rok imam 4.2. ampak mislimo da se bo dete rodilo prej zato sm pokukala še malo k vam in se vam mogoče pridružim user posted image
za nazaj vas še nism brala bom zdaj mal prečekirala in se oglasim še kaj
aja imam pa doma že eno nagajivko staro skoraj 3 leta
lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.10.2011 9:15:57   
n€na
Srečanje, 25.11. ob 17h, Ljubljana ( dobro bi bilo tiudi dorečti kje točno bi se dobile )

- Janchek81 - PRIDEM ... user posted image
- Coccinella -  PRIDEM  (mogoce res Kolosej????)
- Beti 1 - Pridem (sem za Kolosej)
- n€na - Pridem, če le ne bo preveč snega user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.10.2011 9:17:49   
coca cola
Jutro
Včeraj sem imela pregled, mali se je obrnil na glavo user posted image , imam pa tudi sliko luleka user posted image .
Meni pa prepoved sladkega user posted image . Sem imela v urinu 2 + glukoze. Čeprav na presejalnem testu prejšnji teden je bilo vse v mejah normale. Mi je rekla G, da imam vseeno možnost dobit gest.diabetes in da moram bit na dieti...........ja pa zdej nora na vse kaj je čokoladno user posted image . Naslednji teden kontrola urina na tešče.
Naslednja kontrola pri G pa 16.11.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.10.2011 9:23:31   
n€na
lusi...nič kaj zavidljiva situacija in držim pesti, da se konča tako kot se mora!! Kot je Ronja napisala, ti kar lepo počivaj ostale stvari se pa bodo že poštimala.
Ti povem samo v tolažbo, da je mene doletelo to, da sem pri prvem vse odlašala na zadnji trenutek in potem me je pupa prehitela user posted image . Kot bi mignil so stopili v akcijo vsi in ko sem prišla domov je bilo vse lepo tipi topi pripravljeno. Vsa Hvala gre pa moji mami in tašči, ki sta obe res zelo zelo zlati.

kasija...moja svakinja je rodila letos februarja. V bolnici so ji rekli, da lahko za deklico povija z eno tetra pleničko, če želi. Patronažna ji je rekla, da je to dobro za kolke in naj kar lepo povija do pregleda. Na pregledu UZ kolkov pa je doživela šok. Nadrli so jo, da kaj si misli, da povija otroka tako, da Slovenci smo itak za luno in da smo edini v Evropi, ki še matramo otroke s temi plenicami user posted image

Zdej pa bodi pametenuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.10.2011 9:29:10   
n€na
Meni pa prepoved sladkega user posted image . Sem imela v urinu 2 + glukoze. Čeprav na presejalnem testu prejšnji teden je bilo vse v mejah normale. Mi je rekla G, da imam vseeno možnost dobit gest.diabetes in da moram bit na dieti...........ja pa zdej nora na vse kaj je čokoladno

Kar brez panike...jaz sem že od junija na GD in se navadiš...tudi pregrešim se kdaj in pade v usta tudi kakšen košček milkeuser posted image na RD pecivo itd...Pojesti pa moraš dosti sadja in zelenjave pa tudi tekočine moraš dosti spiti. Jaz sem opazila, da mi sladkor uravnava radenska, donat in naravna limonada.

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.10.2011 9:30:50   
kokosh
Hej punce!

A ne bi bilo lažje zbirat prijav za srečanje takole:
http://www.doodle.com/c2c8sbfe2u7u796c

Notri vnesite svoj vzdevek in poklikajte, katera lokacija vam najbolj ustreza. Recimo, da je datum fiksen (tako sem razumela).

Upam, da vam bo v pomoč in da se bodo bolj pregledno pobirale prijave za miting.

< Sporočilo je popravil kokosh -- 18.10.2011 9:34:03 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.10.2011 9:57:23   
luši
dobro jutro
hvala vsem za stisnjene pestke in lepe želje... se merkam res ful... po drugi strani se pa počutim kot največja lenoba in nesposobna poštimat svojo familijo =/
je pa res da malokatera doživi da bi se ji možek okrog pralnega stroja, štedilnika ali likalnika zadrževal. je kar zanimivo ko itak nima pojma in me vsako stvar 15x vpraša da mi gre včasih že prou na jok ko togotna ratam pa bi rajši kar vse sama naredila.
je pa moja mati res sonček - bi bla mal v k... če je nebi bilo - ker ravno tastu pa tut ne morem reč če mi lahko cunje za malega spegla (to bi šele smešno zgledal... js na kavču - tast pa zraven z likalno mizo pa cunjami v velikosti njegove dlani) =))))) jaooo smeh.

drugač pa Janchek prav si si zapomnila... že ta prvi je mel popkovino zavito - zato je pa bil G tolk pozoren na to da je šel prov to gledat. Popadke sem pa tut že v prvi nosečnosti mela od 5ga mesca naprej pa do konca sam takrat niso bli pozorni na to oz sploh vedli niso da so to popadki, ker men CTG popadke stalno riše v minus - zakaj nebi vedla pa tut oni se niso poglablal v to ... sam smešno je izpadl v porodni k babca ni čist točn vedla kaj nej z mano naredi in je klicala pol porodnišnice da so hodil gledat moj CTG... češ da to pa zgleda kot popadek ampak da nebi smel bit v minus user posted image

v glavnem js gledam pozitivno večni optimist pa upam da se odflenča (ker prostora očitno še ma dosti ker mi izvaja plesne po trbuhu) in UPAM da zdržimo do januarja.

lep dan še naprej

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.10.2011 10:30:24   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Hej punce!

A ne bi bilo lažje zbirat prijav za srečanje takole:

Notri vnesite svoj vzdevek in poklikajte, katera lokacija vam najbolj ustreza. Recimo, da je datum fiksen (tako sem razumela).

Upam, da vam bo v pomoč in da se bodo bolj pregledno pobirale prijave za miting.

Dobr si tole pogruntala user posted image  Jaz iskreno povedano tega programa sploh ne poznam .... bomo delal na dveh straneh, tle in še na tej k si ti dala user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.10.2011 10:31:01   
soncnica28
Živjo punce!

Vas pridno prebiram in se po dolgem času mal oglašam.

Ronja, hvala za vse koristne nasvete, sploh za nas, ki še nimamo otrok, bodo zelo prav prišli.

Evo, 14 dni sem zdaj že doma in kar naprej nekaj pospravljam in prestavljam, tako da me je v nedeljo kr malo zvilo in spet začelo tiščati v trebuhu, tako da sem včeraj cel dan večino preležala in je danes že malo bolje, ampak bo treba več počivat.

Iz ZD me niso nič klicali o rezultatih testa glukoze, tko da predvidevam, da je vredu. Sicer imam pa naslednji teden pregled pri G in bo povedala kako in kaj.
Zadnjič sem dobila pri internistki tableta za železo, čeprav nisem bila pod mejo, ampak jih ne jem, ker baje full zapirajo in ti je slabo. Sem si v lekarni kupila nek zeliščni sirup tekoče železo in spijem zjutraj in zvečer eno merico in je zelo okusen, pa nobenih težav s prebavo nimam.

Otroček pridno brca, sploh zjutraj, ko vstanem je živahen in zvečer ter ponoči, ko grem na WC, pa se pol nazaj uležem, začne s telovadbo. Ampak saj je prav tako.

Glede srečanja vam še javim kakšno bo stanje takrat in kolk bo snega, ampak načeloma sem pa za.

Lepo se imejte in čim manj težav.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.10.2011 10:34:39   
Janchek81
luši definitivno da je treba optimistično gledat naprej .. ne spoznam se žal na te stvari ampak vseeno mislim, da te bojo poštimal ( tebe in user posted image  ) tko k je treba .. vsaj upam no ... sej zakaj pa so zdej zdravniki .... čeprou v teh časih se to že človek kr mal upraša skeptično user posted image  Ubistvu bejba ... držim pesti in mislim nate ... in ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image

Drugače pa grem danes k zdravnici ( osebni ) ... pomoje da ji bom rekla, da bi bla jutr še doma v četrtek špa da bi probala it delat, če pa slučajno ne bi uspelo ( da bi bila utrujena ) pa gremo nazaj na bolniško ane ... sej drugače je bil včeraj že prvi dan ko nisem uporabila nič Operil kaplic, pa samo 3 Granobile sm pojedla, spila pa bolš da ne povem koliko user posted image

Pa še to ... dobila sem že varuško, mi jo je dal od moje sestre fant ... sm bla ful vesela user posted image

Vsem želim en leeeeep dan user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.10.2011 10:37:39   
**Nelly**
Pozdravljene souser posted image

Kako je kaj počutje danes? Jaz že spet neka boga postajam, smrkam, občasni kašelj... nič dobrega ne kaže user posted image

Luši držimo pestke, da se bo tvoj veseli otročiček odfrenčal, ti pa lepo počivaj in se pusti razvajat.

Janchek81 kako se pa ti počutiš?

Punce, kar se pa srečanja tiče, bi jaz z veseljem šla, pa sem vendar predaleč user posted image ... pa kdaj drugič z moje strani, če se bomo kaj v LJ odpravljali.

(odgovor članu soncnica28)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.10.2011 10:48:23   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

razen starejšega, ki se v spanju tudi vsede in vleže z glavo k nogam,....user posted image   hej, a imava istega, naš je tak že od sredine porodniške

Sem že hotela to napisat ja, me je tvoj opis spomnu na vse kričanje, trmarjenje, brcanje,... in vse ostalo kar sledi neprespanemu otroku, ki ne razume, zakaj je treba spati. Tudi naš je plazil in se učil hoditi ne samo buden, ampak tudi v spanju, ko mu ni šlo je pa tulil. Decembra bo 8 let star, pa ga še vedno dobiva v postelji v vseh mogočih in nemogočih položajih, pa vsak večer preden greva spat ga greva še 1x pogledat in praviloma morava tud odejo popravt. Je pa tudi že v spanju prikorakal iz sobe in hotel lulat na računalnik v dnevni, dobro, da sva bla še pokonc. Enkrat pred tem je pa malemu posteljo polulal, pa nič vedel o tem.

Kokosh dobro si to nardila, sploh nisem vedela, da se to da, ker nisem nikoli med sestavljalci anket.

Kasija: meni je babica v šoli za starše v porodnišnici, ko sem vprašala ali moram hoditi ali ne rekla, da priporoča ravno zaradi vseh sprememb glede preventivnih zadev, posebej je omenila, da širokega povijanja ni več.

Ronja: če se ne motim si izkušena uporabnica slinga, katerega pa maš (elastičnega, brazilskega,....). Jaz sem pri prvem imela kengurujčka, pri drugem sem si pa štorkljo nabavla,  pa ga kot dojenčka sploh nisem znala notri nosit, potem, ko je bil že lahko na boku je šlo pa boljše. Glede na to, da bom morala z novorojenčkom ne glede na vreme pogosto ven že kmalu po rojstvu bom poleg vozička rabila še kakšno bolj varno in toplo gnezdece, pa me zanimajo tvoje izkušnje. 

Luši: razumem, da se počutiš kot lenoba, sem pa tudi prepričana, da boš, ko boš lahko vse not prnesla. Se strinjam z Ronjo, da se moraš res pazit. Nimam najboljše izkušnje s svojo sestro, ki ni poslušala navodil, da mora počivat, ker je imela starejša hčerka praznovanje rojstnega dneva in je mislila, da mora vse sama pripravit,... Naslednje dopoldne je pa rodila v 32. tednu. Sedaj ima mala 4 leta in je v redu, ampak prvo leto je bilo pa kar nekaj komplikacij.

Dieta za sladkorno: vse bistvene osnove je opisal Montignac in so temelj njegove diete. Ni se je treba tako resno držat, osnovni principi so pa zelo fajn. Predvsem izogibanje čistim ogljikovim hidratom (krompir, bel riž, vse iz navadne moke) in uporaba polnozrnatih testenin in riža. Sadje je sicer dovoljeno, a je tudi tu bolje biti previden in se izogibati sadju z velikim deležem sladkorja (fige, zelo zrelo grozdje, rozine, suhe mareilce,...), bolj je priporočljiva zelenjava. Dovoljena je tudi čokolada, samo z visokim deležem kakava (> 65%). Knjigo majo v večini knjižnic, nekaj se dobi tud na netu.

Šibam zdaj, moram nardit fasngo za cel teden.

A bo katera navijala na Ljubljanskem maratonu. Moji user posted image  bodo vsi tekli.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.10.2011 12:59:55   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: **Nelly**

Janchek81 kako se pa ti počutiš?

Jaz sem kar tko-tko .... trenutno sm kar ok, vsaj noska nimam zabasanga, kašlam samo včasih, grlo me ne boli, ampak bomo vidl kako bo tekom dneva ... grem pa cez dobro urco k zdravnici ( osebni ) pa jo bom prosila, da bi bla vseen še raje jutri doma ... bomo pa vidl kaj bo ona rekla, sam mislim, da tuki ne bo problema ... drgač pa jutr delat no user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.10.2011 13:04:51   
Janchek81
Srečanje, 25.11. ob 17h, Ljubljana
- Janchek81 - PRIDEM ... user posted image
- CoccinellaPRIDEM - Kolosej
- Beti 1 - Pridem - Kolosej
- n€na - Pridem, če le ne bo preveč snega user posted image
- soncnica28 - Pride ( če ne bo preveč snega )

- **Nelly** - NE pride

Evo pa sem mal seznamček uredila user posted image  Pa tud sama upam, da ne bo takrat še tok snega, če pa bo, ga bo pa že takrt mal pobral user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.10.2011 13:42:00   
coccinella
mah neeeee itak, da ga ne bo user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.10.2011 13:46:55   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

me je tvoj opis spomnu na vse kričanje, trmarjenje, brcanje,... in vse ostalo kar sledi neprespanemu otroku, ki ne razume, zakaj je treba spati.

Živa resnica.user posted image
Hej jaz sem se vedno hecala, ko  je p stalno na posvetovalnicah mislila,, da je starejši, da seveda da že drži ropotuljo in z njo maha, seveda da pri 11 mes hodi, kaj pa bi počel drugega, če je non stop buden.user posted image Še sedaj, ko ga gledam je od ca 20 otrok pri telovadbi med najbolj gibalno ,navdarjenimi, (starost 3-4), pa je večina okoli 4 let in  čez.
Eh, samo, da bo zdrav! In da bo zdrava tudi prihajajoča malčica!

Sicer sem bila danes pri g. Ker je začela mala zastajati v rasti moram še v bolnico na kontrolo rasti... (ni pa še hujše krize). Vse kot prvič, le malo kasneje... Pa še naslednji teden na komisijo za sterilizacijo...

Zdaj pa grem po malega... če mi bo avto vžgaluser posted image (mi je včeraj crknil akumulator...).

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.10.2011 14:00:39   
kokosh
Pa še naslednji teden na komisijo za sterilizacijo...

Si se odločila za zaključek rojevalne kariere? Kako to, da kar za sterilizacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.10.2011 14:12:39   
Mistica
Pozdravljene

Za srečanje- me žal ne bouser posted image (če si premislim, vam javim)

luši - imate tudi moje pestke, da bo vse ok in bo bebica lepo pri tebi do januarjauser posted image user posted image user posted image

Široko povijanje - lahko (ti) javim kaj bodo rekli v MŠ v Po. Menda pa je tako kot so punce že povedale, da tega več ni.

Sicer sem bila danes pri g. Ker je začela mala zastajati v rasti moram še v bolnico na kontrolo rasti... (ni pa še hujše krize). Vse kot prvič, le malo kasneje... Pa še naslednji teden na komisijo za sterilizacijo...

trnuljčica - držim pesti, da bodo novice dobre. Sporoči kako bo na kontroli- tudi mi imamo težave z rastjo.

Pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.10.2011 14:25:21   
urshek
Mistica, ti boš hodila v Postojno na MŠ? Tudi jaz bom, zato sprašujem :)
Kar se tiče pa širokega povijanja, ga ni pa nikjer več. Nazadnje so z njim nehali v Postojni. Samo ne vem točno a je bilo to lansko leto ali letos. Ampak mislim da letos.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.10.2011 15:40:23   
Matkurja
IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Kar se tiče pa širokega povijanja, ga ni pa nikjer več. Nazadnje so z njim nehali v Postojni. Samo ne vem točno a je bilo to lansko leto ali letos. Ampak mislim da letos.

Midva bova. Sredi novembra se začne a ne?

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.10.2011 16:11:04   
ronja
evo mene iz pregleda: mali raste po reglcih, maternični vrat je ok, posteljica zadaj. Ko sem ji povedala za zoster, je rekla, da naj ji najprej povem, če mislim met še kakega otroka, ker tele moje nosečnosti...user posted image svašta fašem, skratka. Upam, da mi bojo podaljšali stalež, zdaj ni vsega gor pisala, tako da ne vem, koliko jim bo všeč, ampak vem, da če grem delat, grem lahko potem tudi kmalu rodit - glede na to, da že če doma delam, me boli ko user posted image - pa mi ni treba 10kilskih laserjev premikat.

po drugi strani se pa počutim kot največja lenoba in nesposobna poštimat svojo familijo

Poznan občutekuser posted image , pejt prebrat k januarkam, sem se prejšnji teden tam "zjokala"user posted image . no, lubi na srečo že od prej ni totalni analfabet kar se gospodinjstva tiče (sva to počasi sproti rihtala, ko sva se skup preselila in ni prišlo vse naenkrat - ampak je pa tudi zdaj težje zanj, ker mora več on in še hujše je bilo pri Lejli, ko bi morala res strogo ležat - to z 1 letnikom doma itak ne gre)
luši, sem pa danes vpr. g., kako je s to popkovnico, pa pravi, da se to itak sami zavijajo in odvijajo in da to skoz počnejo in ni nobene panike. Da naše premikanje na to ne vpliva, ker to naredijo sami s svojim premikanjem. Tako da imaš strogo ležanje verjetno zaradi popadkov. Vem, da niso luštni, sploh tako zgodaj. Ampak če te kaj potolaži - jaz sem jih tudi imela tako zgodaj, pa sva potem zdržali skoraj do koncauser posted image .

beti, mam par vrst slingov (pouch, wrap in ringsling), vsi so "homemade".user posted image Kengurujčka ne maram in ga tudi pediatri ne priporočajo za tamale - šele po 9 mesecu to pride v poštev, ko ima ornk hrbtenico razvito, tako da... Mam rajši sling:). Komot ti enkrat pokažem, kako daš otroka ven in not v slingu. Lejla še vedno rada demonstrira to, hehe. sem lih zadnjič naredila en sling za sosedinega nečaka.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.10.2011 19:31:56   
trnuljčica
Kokoš iz zdravstvenih razlogov. Sam mi zmanjka 5 mes do 35 ko bom imela cr in mora odobrit komisija. Že prej sem razmišljala da škoda da mi za par mesecev sfali, danes je pa g kar sama predlagala, če želim seveda... Itak bom po porodu šla verjetno na citostatike in tam je absolutna prepoved zanositve. Kontrac. tbl že do sedaj naj ne bi jemala, ker mi skupaj z vsemi zdravili za mojo bolezen itak okvarjajo jetra... Skratka  itak sem hotela imeti dva. Že ta drug je bil izsiljen pri internistih... So me že po prvem porodu hoteli dati na zdravila kjer ni zanositve pa se nisem strinjala.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.10.2011 19:35:25   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Midva bova. Sredi novembra se začne a ne?

Urshek - ja, mi2 oz. največ najbrž jaz, bova hodila v Postojnouser posted image

Matkurja- na tej povezavi lahko najdeš vsa predavanja + termine => začne se 10.11., še prej pa je tečaj za zgodnjo nosečnost, a to nam najbrž ne pride več v poštevuser posted image

Torej se vse vidimo tamuser posted image Bi potem kdaj lahko te termine izkoristile tudi za kako user posted image

Pozdravček

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?