Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:39:32
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Jst bi tudi kavo Te povabim. Samo moraš it do pol treh domov. Če sedaj štartam, bom glih ob pol pr teb.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:40:11
|
|
|
|
petarda
|
V učilnici je en računalnik Nasploh je učilnica s tako super moderno opremo. Neka čudna tabla...nimamo pojma s čim je to pisala gor? Imamo pa naslednji teden enkrat popoldne kostanjev piknik, da se malo še starši spoznamo (tisti, ki se ne poznamo še iz vrtca). Vsaj otroček pa bo prinesel tudi eno rožico, ki jih bomo potem posadili v gredico pred njihovim razredom in bo potem vsak pazil in zalival svojo rožico, opazoval kako napreduje... Lepo ne? Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:41:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Jst bi tudi kavo Te povabim. Samo moraš it do pol treh domov. Če sedaj štartam, bom glih ob pol pr teb. Evo ti pol.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:42:20
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem? Tako, da bo zdržala čez zimo. V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:43:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem? Tako, da bo zdržala čez zimo. A bejš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:43:54
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sadiko borovnic Ob zaključku leta pa sam 1 liter šnopca s seboj in evo borovničke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:44:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sadiko borovnic Ob zaključku leta pa sam 1 liter šnopca s seboj in evo borovničke Hehe
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:46:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem? Tako, da bo zdržala čez zimo. V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala Kvaka ti se hecaš. Moje srednje ime (preden sem rodila) je bilo part...torej s party b...ne dvomit, ne dvomit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:47:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ajde, zdaj pa res grem. Najprej po malega v šolo, pa po malo k babici, pa potem domov k delodajalcu A zato, ti lahko kasneje prideš in prej greš...ker potem zvečer not dobiš vse te ure. Fooouuuuuuuš....meni tiste nihče ne plača.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:48:51
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem? Tako, da bo zdržala čez zimo. V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala Kvaka ti se hecaš. Moje srednje ime (preden sem rodila) je bilo part...torej s party b...ne dvomit, ne dvomit Kako, da se pa nismo nikjer, nikol srečale No, če me spomin ne vara, sem te parkarat morda pa res srečala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:49:36
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ajde, zdaj pa res grem. Najprej po malega v šolo, pa po malo k babici, pa potem domov k delodajalcu A zato, ti lahko kasneje prideš in prej greš...ker potem zvečer not dobiš vse te ure. Fooouuuuuuuš....meni tiste nihče ne plača. Podpis
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:52:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem? Tako, da bo zdržala čez zimo. V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala Kvaka ti se hecaš. Moje srednje ime (preden sem rodila) je bilo part...torej s party b...ne dvomit, ne dvomit Kako, da se pa nismo nikjer, nikol srečale No, če me spomin ne vara, sem te parkarat morda pa res srečala Jaz se mi zdi, da tebe tudi...vsaj takrat si mi bila znana, ko sva se prvič videli... Samo sva se morali videvat tako po dnevu v mestu...od ponoč se te ne bi spomnila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 13:54:22
|
|
|
|
petarda
|
Ajdi....zdaj pa tudi jaz grem...drgač ne bo posoda pomita do zvečer . Hvala za čvek...se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 15:36:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka a imajo vaši v učilnicah tudi računalnike? računalnikov ne, imajo samo enega, pa mislim, da ima še printer zraven. Nisem pa prepričana, da sem projektor videla. Mi recimo imamo zdaj čisto vse učilnice s to tehniko opremljene, tudi že veliko pametnih tabel IZVIRNO SPOROČILO: petarda V učilnici je en računalnik Nasploh je učilnica s tako super moderno opremo. Neka čudna tabla...nimamo pojma s čim je to pisala gor? ja, to ja če le zna uporabljat. Pri nas jih večina ne zna Za male je to super zadeva, jaz že bolj težko kaj pametnega naredim.... predvsem zaradi specifike, ničesar ne morem iz neta potegnit. Aja, s čim je pisala gor... odvisno, od katere firme imajo tablo. Če je Smartova, potem z navadnim kosom plastike, lahko bi tudi s prstom. Če je kaka druga, je možno, da je bilo elektronsko pisalo (na baterije).
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.10.2011 15:40:52 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 15:36:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda 3. A na dan šole so dama? Tudi za prvčke nimajo organiziranega varstva, delavnic...? Z A se tudi ne da kaj poflikat? No, jaz sem doma...lahko ga pripelješ na podaljšan vikend. Resno mislim. ja, za dan šole so učenci/dijaki doma. Učitelji, vsaj mi, pa ne. Evo, letos smo bili, ker smo šli en večer prej v kino z očetom se kaj zmenit je tak... bog ve, kdaj mi bo sploh za stike povedal. No, če bo fraj, mu bom že rekla in sem sigurna, da bi ga tudi vzel. Dokler ne vem zagotovo, pa si glavo razbijam s tem vprašanjem. Pa saj imamo še vedno stike z njegovo prvo varuško, bi ga pač počuvala, pa ji tiste ure plačam, če je treba. Sem že razmišljala, da bi predlagala v vrtcu, naj organizirajo dan z bratci/sestricami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 15:38:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ajdi....zdaj pa tudi jaz grem...drgač ne bo posoda pomita do zvečer . Hvala za čvek...se tipkamo. eh, babe... zjutraj ste tu, ko jaz otroke razvažam... ko pridem ni nobene. Potem spet načvekate, da komaj najdem, kje sem ostala... zdaj pa spet greš. Jaz pa bom zdaj načrtno eno uro lenarila. Evo, priznam. Ker sem tak zmozgana od tega tedna - moram nabrat moči za vikend z mojima dvema Sem pa šla danes totalno nasmejana iz službe. Očitno je 30 drugih še bolj zmozganih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 22:51:40
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Urša, ta teden te pokličem, da malo s tvojim poklepetam. Komot!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 22:54:41
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka A ima kak novemberček že nove stalne zobke? Jaku je izpadel prvi zobek prejšnji teden.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 23:00:39
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, malo dvomim, da bi vsi prvošolčki bili v PZ. Vsaj v tistem šolskem ne, kjer so vsi od 1.-9.r. Razen če imajo pobej za prvo triado. Glasbeno vzgojo pa imajo vsi, ja. Bubi ti kar dvomi...samo imajo možnost biti vsi v PZ...vsaj za prvošolčke je tako...nimam pa pojma, če imajo mogoče res dva PZ na šoli , ker petardita ta možnost niti ni zanimala. Pri nas imajo tudi vsi to možnost in prav se mi zdi tako. Kasneje je pa verjetno kakšna selekcija. Se pa spomnim kakšna muka je bila meni na predmetni stopnji hodit k pevskem zboru, sem na 'avdiciji' nalašč fušala, samo da mi ne bi bilo treba hodit, pa sem bila vseeno izbrana!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 23:27:41
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše za god Paštetka, moja soimenjakinja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 21.10.2011 23:30:40
|
|
|
|
Urša
|
Kvaka, upam, da bo vse vredu z zobki. Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 8:03:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz. o joj ja šit no.... pa ne da se tud to lahko zgodi miljon če bodo le kaj pomagale Kvaka tudi za L grozno je slišat, držim pesti, da so stalni zobki OK ....drugače pa.... ...ko sem videla koliko strani ste (sta ) naklofali, sem pomislila katera le je že spet noseča pa DOBRO JUTRO in
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 8:58:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kvaka, upam, da bo vse vredu z zobki. Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz. Ojoj. Bogi...si kar predstavljam, da vam ni lahko...Miljon še od nas. Vseeno upam, da se poštima in ne bo treba še enkrat na operacijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?