|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
21.10.2011 13:39:32   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Jst bi tudi kavo user posted image

Te povabim. Samo moraš it do pol treh domov. user posted image

Če sedaj štartam, bom glih ob pol pr teb.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.10.2011 13:40:11   
petarda
V učilnici je en računalnik user posted image

Nasploh je učilnica s tako super moderno opremo. Neka čudna tabla...nimamo pojma s čim je to pisala gor? user posted image

Imamo pa naslednji teden enkrat popoldne kostanjev piknik, da se malo še starši spoznamo (tisti, ki se ne poznamo še iz vrtca). Vsaj otroček pa bo prinesel tudi eno rožico, ki jih bomo potem posadili v gredico pred njihovim razredom in bo potem vsak pazil in zalival svojo rožico, opazoval kako napreduje... Lepo ne? Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.10.2011 13:41:04   
petarda

Jst bi tudi kavo user posted image

Te povabim. Samo moraš it do pol treh domov. user posted image

Če sedaj štartam, bom glih ob pol pr teb.

Evo ti pol.

user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.10.2011 13:41:16   
Paštetka
sadiko borovnic user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.10.2011 13:42:20   
kvaka

Zdaj samo razmišljam kakšno rožico naj izberem?

Tako, da bo zdržala čez zimo.

V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.10.2011 13:43:44   
petarda

A bejš? user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.10.2011 13:43:54   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ob zaključku leta pa sam 1 liter šnopca s seboj in evo borovničke user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.10.2011 13:44:24   
petarda

Ob zaključku leta pa sam 1 liter šnopca s seboj in evo borovničke user posted image

Hehe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.10.2011 13:44:26   
Paštetka
ajde, zdaj pa res grem. Najprej po malega v šolo, pa po malo k babici, pa potem domov k delodajalcu user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.10.2011 13:46:08   
petarda

V to sem tudi jaz podvomila, da bi dva dni zaporedoma feštala .... Petarda... dvomim, da bi zdržala user posted image

Kvaka ti se hecaš. Moje srednje ime (preden sem rodila) je bilo part...torej s party b...ne dvomit, ne dvomit user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.10.2011 13:47:14   
petarda

ajde, zdaj pa res grem. Najprej po malega v šolo, pa po malo k babici, pa potem domov k delodajalcu user posted image

A zato, ti lahko kasneje prideš in prej greš...ker potem zvečer not dobiš vse te ure. user posted image user posted image user posted image user posted image  Fooouuuuuuuš....meni tiste nihče ne plača. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.10.2011 13:48:51   
kvaka

Kvaka ti se hecaš. Moje srednje ime (preden sem rodila) je bilo part...torej s party b...ne dvomit, ne dvomit user posted image

Kako, da se pa nismo nikjer, nikol srečale user posted image No, če me spomin ne vara, sem te parkarat morda pa res srečalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.10.2011 13:49:36   
kvaka

A zato, ti lahko kasneje prideš in prej greš...ker potem zvečer not dobiš vse te ure. user posted image user posted image user posted image user posted image  Fooouuuuuuuš....meni tiste nihče ne plača. user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.10.2011 13:52:59   
petarda

Kako, da se pa nismo nikjer, nikol srečale user posted image No, če me spomin ne vara, sem te parkarat morda pa res srečalauser posted image

Jaz se mi zdi, da tebe tudi...vsaj takrat si mi bila znana, ko sva se prvič videli...user posted image  Samo sva se morali videvat tako po dnevu v mestu...od ponoč se te ne bi spomnila user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.10.2011 13:54:22   
petarda
Ajdi....zdaj pa tudi jaz grem...drgač ne bo posoda pomita do zvečer user posted image . Hvala za čvek...se tipkamo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.10.2011 15:36:34   
*bubi*

a imajo vaši v učilnicah tudi računalnike?

računalnikov ne, imajo samo enega, pa mislim, da ima še printer zraven. Nisem pa prepričana, da sem projektor videla.

Mi recimo imamo zdaj čisto vse učilnice s to tehniko opremljene, tudi že veliko pametnih tabel user posted image

V učilnici je en računalnik user posted image

Nasploh je učilnica s tako super moderno opremo. Neka čudna tabla...nimamo pojma s čim je to pisala gor? user posted image

ja, to ja user posted image user posted image user posted image  če le zna uporabljat. Pri nas jih večina ne zna user posted image  Za male je to super zadeva, jaz že bolj težko kaj pametnega naredim.... predvsem zaradi specifike, ničesar ne morem iz neta potegnit.

Aja, s čim je pisala gor... odvisno, od katere firme imajo tablo. Če je Smartova, potem z navadnim kosom plastike, lahko bi tudi s prstom. Če je kaka druga, je možno, da je bilo elektronsko pisalo (na baterije).

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.10.2011 15:40:52 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.10.2011 15:36:36   
*bubi*

3. A na dan šole so dama? Tudi za prvčke nimajo organiziranega varstva, delavnic...? Z A se tudi ne da kaj poflikat? No, jaz sem doma...lahko ga pripelješ na podaljšan vikend. Resno mislim. user posted image

ja, za dan šole so učenci/dijaki doma. Učitelji, vsaj mi, pa ne. Evo, letos smo bili, ker smo šli en večer prej v kino user posted image
z očetom se kaj zmenit je tak... bog ve, kdaj mi bo sploh za stike povedal. No, če bo fraj, mu bom že rekla in sem sigurna, da bi ga tudi vzel. Dokler ne vem zagotovo, pa si glavo razbijam s tem vprašanjem. Pa saj imamo še vedno stike z njegovo prvo varuško, bi ga pač počuvala, pa ji tiste ure plačam, če je treba.
Sem že razmišljala, da bi predlagala v vrtcu, naj organizirajo dan z bratci/sestricami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.10.2011 15:38:54   
*bubi*

Ajdi....zdaj pa tudi jaz grem...drgač ne bo posoda pomita do zvečer user posted image . Hvala za čvek...se tipkamo. user posted image

eh, babe... zjutraj ste tu, ko jaz otroke razvažam... ko pridem ni nobene. Potem spet načvekate, da komaj najdem, kje sem ostala... zdaj pa spet greš.

Jaz pa bom zdaj načrtno eno uro lenarila. Evo, priznam. Ker sem tak zmozgana od tega tedna - moram nabrat moči za vikend z mojima dvema user posted image

Sem pa šla danes totalno nasmejana iz službe. Očitno je 30 drugih še bolj zmozganih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.10.2011 22:51:40   
Urša

Urša, ta teden te pokličem, da malo s tvojim poklepetam. user posted image

user posted image  Komot!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.10.2011 22:54:41   
Urša

A ima kak novemberček že nove stalne zobke?

Jaku je izpadel prvi zobek prejšnji teden. user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.10.2011 23:00:39   
Urša

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, malo dvomim, da bi vsi prvošolčki bili v PZ. Vsaj v tistem šolskem ne, kjer so vsi od 1.-9.r. Razen če imajo pobej za prvo triado.
Glasbeno vzgojo pa imajo vsi, ja. user posted image

Bubi ti kar dvomi...samo imajo možnost biti vsi v PZ...vsaj za prvošolčke je tako...nimam pa pojma, če imajo mogoče res dva PZ na šoli user posted image , ker petardita ta možnost niti ni zanimala.

Pri nas imajo tudi vsi to možnost in prav se mi zdi tako. user posted image  Kasneje je pa verjetno kakšna selekcija. Se pa spomnim kakšna muka je bila meni na predmetni stopnji hodit k pevskem zboru, sem na 'avdiciji' nalašč fušala, samo da mi ne bi bilo treba hodit, pa sem bila vseeno izbrana! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.10.2011 23:27:41   
Urša
Vse najboljše za god Paštetka, moja soimenjakinja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.10.2011 23:30:40   
Urša
Kvaka, upam, da bo vse vredu z zobki. user posted image

Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. user posted image  Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz.  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.10.2011 8:03:51   
NinaŠ

Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. user posted image  Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz.  user posted image user posted image user posted image  

o joj user posted image user posted image user posted image ja šit no.... pa ne da se tud to lahko zgodi user posted image user posted image user posted image miljon user posted image user posted image user posted image user posted image če bodo le kaj pomagale

Kvaka tudi za L user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozno je slišat, držim pesti, da so stalni zobki OK user posted image

....drugače pa.... ...ko sem videla koliko strani ste (sta user posted image ) naklofali, sem pomislila katera le je že spet noseča user posted image

pa DOBRO JUTRO in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.10.2011 8:58:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kvaka, upam, da bo vse vredu z zobki. user posted image

Ojoj. Bogi...si kar predstavljam, da vam ni lahko...Miljon user posted image  še od nas. Vseeno upam, da se poštima user posted image  in ne bo treba še enkrat na operacijo. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?