|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
22.10.2011 8:59:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Vse najboljše za god Paštetka, moja soimenjakinja! user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi tebi Urša.user posted image  Te je kdo za uha potegnil? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
22.10.2011 9:01:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. user posted image  Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz.  user posted image user posted image user posted image  

o joj user posted image user posted image user posted image ja šit no.... pa ne da se tud to lahko zgodi user posted image user posted image user posted image miljon user posted image user posted image user posted image user posted image če bodo le kaj pomagale

Kvaka tudi za L user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grozno je slišat, držim pesti, da so stalni zobki OK user posted image

se pridružujem pri vseh željah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
22.10.2011 9:02:36   
petarda
Nina hvala za kafe...smo včeraj malo zafeštali zvečer in šli komaj ob dveh spat user posted image user posted image user posted image ...sem prav razmišljala, kolk bi bilo super, če bi paštetka uletela, ko smo bili ravno razpoloženi. Kitara, dobra družba, teranov liker (ga je zmanjkalo user posted image )...kaj češ boljšga. user posted image  

Sam, ko bi danes zjutraj nekdo vstaaaaaal namesto naju. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
22.10.2011 9:04:08   
petarda
Ooooooooooo bubi. Evo, zdaj sva se pa ujeli. Jaz grem za kafe pristavit, pa lahko malo počvekava... Najboljš, da kar na FB ali gmail. user posted image  Če imaš seveda čas. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
22.10.2011 9:09:34   
*bubi*
čakam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
22.10.2011 9:12:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sam, ko bi danes zjutraj nekdo vstaaaaaal namesto naju. user posted image

Saj je... otroci user posted image user posted image user posted image

Kak smo se mi pregovarjali zjutraj. Bubi je šel risanke gledat, bubika bi še malo dremala... potem pa ji ni več bilo in sem ji govorila, da morava počakat radio (bujenje je seveda ob vikendih izklopljeno user posted image ). Pa slišim čez nekaj časa: Pa mami, kaj je s tem radijem, da se noče prižgat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
22.10.2011 9:15:30   
*bubi*
Samo meni res ni jasno, kak so otroci to naštelani - čez teden je ob sedmih problem vstat, običajno ju celo budim 6.50.

Včeraj sta bila budna bolj dolgo (bubi do desetih), pa sta se danes zbudila ob 6ih. Bubi vstal ob 6.30. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
22.10.2011 13:32:13   
Paštetka
Urša tudi jaz se pridružujem dobrim željam.user posted image
Ta teden te nisem uspela poklicati, ker sem skoz nekaj letala zaradi male.

Eh, petarda, mi je zdaj žal, da nisem prišla. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.10.2011 13:34:44   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Samo meni res ni jasno, kak so otroci to naštelani - čez teden je ob sedmih problem vstat, običajno ju celo budim 6.50.

Včeraj sta bila budna bolj dolgo (bubi do desetih), pa sta se danes zbudila ob 6ih. Bubi vstal ob 6.30. user posted image

Bubi, iso naštelani, ampak razštelani. user posted image no moj je tudi vstal danes ob šestih. Med tednom ga pa moram buditi ob 6.30. No z Britney sva pa vstale ob osmih.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
23.10.2011 8:03:53   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image   

...čeprav ste jo, po zgoraj napisamen sodeč, že vse spile user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 23.10.2011 8:04:22 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
23.10.2011 8:43:57   
ada2
evo pristavim še moj piskrček...
včerajšnji dan vas, vsaj podnevi, verjetno ne zanima - delo od 6.50 do 19.00, potem pa hitro k nečakinji na RD. bilo je lepo in zelo je bila vesela darila. kupila sem ji uro, uhan z kamnom njenega rojstnega meseca, ter zapestnico in verižico. tako modno, za mladeuser posted image
ko smo prišli domov smo takoj popadali v postelje in danes kljub temu, da sta šla fanta spat ob 21 (ponavadi gresta 10 minut pred 8), sta vstala že pred 6user posted image ....no, naj pa ob tej priliki dodam, da pa potem, ko so otroci malo večji, pa bi jih mogoče kdaj zjutraj rabili za kak skok v trgovino, ali kaj podobnega pa znajo spati do 10. tako naše najstnice ob vikendih dopoldne skoraj ne vidimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
23.10.2011 10:02:20   
*bubi*
Ada, tvoje zadnje besede mi dajejo upanje, da bom lahko tudi jaz kdaj ob vikendih potegnila user posted image  Čeprav v bistvu nisem takšen tip, ker sem že od vsega začetka bila jaz tista, ki sem zjutraj vstala z otrokoma.

No, danes se tudi ne morem pritoževati. Bubi je na počitnicah pri babici, bubika pa ima v tem primeru privilegij, da spi v spalnici. In se zjutraj zbudi, mi da lubčka in vpraša, če bova vstali. Pa se ponovi včerajšnja zgodba, da kaj je s tem radiem, da se noče prižgat. user posted image  Pogledam na uro, prižgem hitro radio in user posted image user posted image user posted image  8.20 user posted image user posted image user posted image

Posledica je seveda ta, je zdaj ura že 10, jaz pa perem komaj prvi stroj. Ah, do večera bo že šlo skozi. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
23.10.2011 18:01:16   
NinaŠ
Zame je idealna ura za vstajanje tam okrog 7h user posted image . Med tednom, ko imam službo dopoldne vstanem ob 6.15 in mi totalno manjka še vsaj pol urice... otroka pa ob 6.40 tudi težko vstaneta. Med vikendi pa se tudi vsi držimo približno 7 ure user posted image user posted image user posted image , ne glede na to kdaj gremo zvečer v posteljo (več kot do 21.30 itak ne zdržita user posted image ) No, razen kadar spita pri mojih starših in jima uspe tud do 9h spat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
23.10.2011 19:57:45   
Paštetka
No danes je pa še sine fasal antibiotik. Streptokokna angina. Jutri gre ati k zdravniku, jaz sem pa itak kopriva user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
23.10.2011 21:14:57   
NinaŠ
Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image bodo vsi pobrali strptokok user posted image Ja, kopriva pa ne pozebe user posted image Drž se! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.10.2011 8:01:08   
petarda
Jutro.

Paštetka držte se! user posted image

Jaz sem pa danes poslala juniorja v vrtec, si je ful želel it. Mogoče mi tam podajo kakšno mnenje o njegovem lulanju, saj se stanje v dveh tednih doma ni izboljšalo, niti napredovalo. user posted image  Očitno bomo spet pristali v plenicah, s tem, da bo odvajanje tokrat verjetno bistveno težje, kot je bilo prvič user posted image  

Ah joooj...grem pogledat, če je kje na forumu kaj na to temo, dokler se mi mini ne zbudi....danes je ZAČUDA potegnil...ponavadi gre ob takem času že drugič spat.

Urša kako je bilo na krstu? Mi smo včeraj krstili mojega nečakeca. Je bil ful priden, skoraj nič jokal in ful lušen! user posted image  Bomo videli kakšno vašo slikico?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.10.2011 12:22:45   
Paštetka
user posted image user posted image

če je že ni nobena skuhala. user posted image

Evo za preventivo sem danes že spila za zajtrk koprivin čaj, za malico toplo limonada z ingverjem in malo prej metin čaj z medom. user posted image

Postala sem čajnik user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.10.2011 13:32:46   
Paštetka
kje pa ste? Jaz bom šla počasi domov ..

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.10.2011 13:56:23   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz sem pa takrat že šla.... user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.10.2011 14:40:11   
november2010
Zdravo punce!

Se opravičujem ker takole vdiram na vašo temo. Tudi sama sem mamica dveh mal sončkov in pred časom sem prišla na idejo, da bi ustvarila eno stran, kjer bi na enem mestu zbrala čimveč informacij kje in kako lahko preživljamo prosti čas z družino - DuzinskiTrenutki.si

Doborodšel vsak predlog, ideja, kritika, pohvala ....

Trenutno poteka tudi nagradna igra - delite vaše izkušnje in nasvete. Vabljeni.

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.10.2011 20:28:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaz sem pa takrat že šla.... user posted image

Jaz sem pa skoz doma user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
24.10.2011 20:32:52   
Paštetka
Zdaj si sigurno celo hišo spucala, tla oprala....user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.10.2011 7:53:40   
petarda

Zdaj si sigurno celo hišo spucala, tla oprala....user posted image user posted image

Daj nehaj mi slabo vest zbujat user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.10.2011 7:58:37   
petarda
user posted image

Evo...ena taka morska za danes...jooooooooooooj kaj bi šla jaz skočit ene dvakrat... user posted image user posted image

Aja...bubi...za krompirjeve počitnice ne rabiš nič gledat...jaz sem fond v višini predvidenega zneska takrat spiskala v Qlandii. user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 25.10.2011 8:00:05 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.10.2011 8:42:16   
petarda
Naša šola bo med jesenskimi počitnicami izvajala tečaj plavanja, ki je za prvošolčke brezplačen. Se mi zdi, da je po vseh šolah brezplačen, ne?  Me pa čudi, da ga bo izvajala med počitnicami, ker veliko otrok takrat ni doma, ker se dejansko s starši nekam odpravijo ali pa so recimo starši v službi, otroci pa pri babicah/dedkih od katerih pa tudi ne more vsak pričakovati, da ga bodo razvažali user posted image ...

No, nam pa prav pride. user posted image user posted image user posted image ....Hvala bogu sem doma in ga bom lahko vozila, pa bo to ena od popestritev počitnic. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?