Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 8:59:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vse najboljše za god Paštetka, moja soimenjakinja! Vse najboljše tudi tebi Urša. Te je kdo za uha potegnil?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:01:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Pri nas pa kaže, da bo treba operacijo ponovit. Je začel razpršeno lulat, celo iz treh curkov, vse naokol nese. Me prav skrbi, kako bomo spet vse od začetka dal skoz. o joj ja šit no.... pa ne da se tud to lahko zgodi miljon če bodo le kaj pomagale Kvaka tudi za L grozno je slišat, držim pesti, da so stalni zobki OK se pridružujem pri vseh željah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:02:36
|
|
|
|
petarda
|
Nina hvala za kafe...smo včeraj malo zafeštali zvečer in šli komaj ob dveh spat ...sem prav razmišljala, kolk bi bilo super, če bi paštetka uletela, ko smo bili ravno razpoloženi. Kitara, dobra družba, teranov liker (ga je zmanjkalo )...kaj češ boljšga. Sam, ko bi danes zjutraj nekdo vstaaaaaal namesto naju.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:04:08
|
|
|
|
petarda
|
Ooooooooooo bubi. Evo, zdaj sva se pa ujeli. Jaz grem za kafe pristavit, pa lahko malo počvekava... Najboljš, da kar na FB ali gmail. Če imaš seveda čas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:09:34
|
|
|
|
*bubi*
|
čakam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:12:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sam, ko bi danes zjutraj nekdo vstaaaaaal namesto naju. Saj je... otroci Kak smo se mi pregovarjali zjutraj. Bubi je šel risanke gledat, bubika bi še malo dremala... potem pa ji ni več bilo in sem ji govorila, da morava počakat radio (bujenje je seveda ob vikendih izklopljeno ). Pa slišim čez nekaj časa: Pa mami, kaj je s tem radijem, da se noče prižgat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 9:15:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo meni res ni jasno, kak so otroci to naštelani - čez teden je ob sedmih problem vstat, običajno ju celo budim 6.50. Včeraj sta bila budna bolj dolgo (bubi do desetih), pa sta se danes zbudila ob 6ih. Bubi vstal ob 6.30.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 13:32:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Urša tudi jaz se pridružujem dobrim željam. Ta teden te nisem uspela poklicati, ker sem skoz nekaj letala zaradi male. Eh, petarda, mi je zdaj žal, da nisem prišla.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 22.10.2011 13:34:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo meni res ni jasno, kak so otroci to naštelani - čez teden je ob sedmih problem vstat, običajno ju celo budim 6.50. Včeraj sta bila budna bolj dolgo (bubi do desetih), pa sta se danes zbudila ob 6ih. Bubi vstal ob 6.30. Bubi, iso naštelani, ampak razštelani. no moj je tudi vstal danes ob šestih. Med tednom ga pa moram buditi ob 6.30. No z Britney sva pa vstale ob osmih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.10.2011 8:03:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...čeprav ste jo, po zgoraj napisamen sodeč, že vse spile
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 23.10.2011 8:04:22 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.10.2011 8:43:57
|
|
|
|
ada2
|
evo pristavim še moj piskrček... včerajšnji dan vas, vsaj podnevi, verjetno ne zanima - delo od 6.50 do 19.00, potem pa hitro k nečakinji na RD. bilo je lepo in zelo je bila vesela darila. kupila sem ji uro, uhan z kamnom njenega rojstnega meseca, ter zapestnico in verižico. tako modno, za mlade ko smo prišli domov smo takoj popadali v postelje in danes kljub temu, da sta šla fanta spat ob 21 (ponavadi gresta 10 minut pred 8), sta vstala že pred 6 ....no, naj pa ob tej priliki dodam, da pa potem, ko so otroci malo večji, pa bi jih mogoče kdaj zjutraj rabili za kak skok v trgovino, ali kaj podobnega pa znajo spati do 10. tako naše najstnice ob vikendih dopoldne skoraj ne vidimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.10.2011 10:02:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, tvoje zadnje besede mi dajejo upanje, da bom lahko tudi jaz kdaj ob vikendih potegnila Čeprav v bistvu nisem takšen tip, ker sem že od vsega začetka bila jaz tista, ki sem zjutraj vstala z otrokoma. No, danes se tudi ne morem pritoževati. Bubi je na počitnicah pri babici, bubika pa ima v tem primeru privilegij, da spi v spalnici. In se zjutraj zbudi, mi da lubčka in vpraša, če bova vstali. Pa se ponovi včerajšnja zgodba, da kaj je s tem radiem, da se noče prižgat. Pogledam na uro, prižgem hitro radio in 8.20 Posledica je seveda ta, je zdaj ura že 10, jaz pa perem komaj prvi stroj. Ah, do večera bo že šlo skozi.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.10.2011 18:01:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zame je idealna ura za vstajanje tam okrog 7h . Med tednom, ko imam službo dopoldne vstanem ob 6.15 in mi totalno manjka še vsaj pol urice... otroka pa ob 6.40 tudi težko vstaneta. Med vikendi pa se tudi vsi držimo približno 7 ure , ne glede na to kdaj gremo zvečer v posteljo (več kot do 21.30 itak ne zdržita ) No, razen kadar spita pri mojih starših in jima uspe tud do 9h spat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 23.10.2011 21:14:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
Paštetka bodo vsi pobrali strptokok Ja, kopriva pa ne pozebe Drž se!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.10.2011 8:01:08
|
|
|
|
petarda
|
Jutro. Paštetka držte se! Jaz sem pa danes poslala juniorja v vrtec, si je ful želel it. Mogoče mi tam podajo kakšno mnenje o njegovem lulanju, saj se stanje v dveh tednih doma ni izboljšalo, niti napredovalo. Očitno bomo spet pristali v plenicah, s tem, da bo odvajanje tokrat verjetno bistveno težje, kot je bilo prvič Ah joooj...grem pogledat, če je kje na forumu kaj na to temo, dokler se mi mini ne zbudi....danes je ZAČUDA potegnil...ponavadi gre ob takem času že drugič spat. Urša kako je bilo na krstu? Mi smo včeraj krstili mojega nečakeca. Je bil ful priden, skoraj nič jokal in ful lušen! Bomo videli kakšno vašo slikico?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.10.2011 12:22:45
|
|
|
|
Paštetka
|
če je že ni nobena skuhala. Evo za preventivo sem danes že spila za zajtrk koprivin čaj, za malico toplo limonada z ingverjem in malo prej metin čaj z medom. Postala sem čajnik
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.10.2011 13:56:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kje pa ste? Jaz bom šla počasi domov .. jaz sem pa takrat že šla....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.10.2011 14:40:11
|
|
|
|
november2010
|
Zdravo punce! Se opravičujem ker takole vdiram na vašo temo. Tudi sama sem mamica dveh mal sončkov in pred časom sem prišla na idejo, da bi ustvarila eno stran, kjer bi na enem mestu zbrala čimveč informacij kje in kako lahko preživljamo prosti čas z družino - DuzinskiTrenutki.si Doborodšel vsak predlog, ideja, kritika, pohvala .... Trenutno poteka tudi nagradna igra - delite vaše izkušnje in nasvete. Vabljeni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 24.10.2011 20:28:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kje pa ste? Jaz bom šla počasi domov .. jaz sem pa takrat že šla.... Jaz sem pa skoz doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.10.2011 7:53:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj si sigurno celo hišo spucala, tla oprala.... Daj nehaj mi slabo vest zbujat ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.10.2011 7:58:37
|
|
|
|
petarda
|
Evo...ena taka morska za danes...jooooooooooooj kaj bi šla jaz skočit ene dvakrat... Aja...bubi...za krompirjeve počitnice ne rabiš nič gledat...jaz sem fond v višini predvidenega zneska takrat spiskala v Qlandii.
< Sporočilo je popravil petarda -- 25.10.2011 8:00:05 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 25.10.2011 8:42:16
|
|
|
|
petarda
|
Naša šola bo med jesenskimi počitnicami izvajala tečaj plavanja, ki je za prvošolčke brezplačen. Se mi zdi, da je po vseh šolah brezplačen, ne? Me pa čudi, da ga bo izvajala med počitnicami, ker veliko otrok takrat ni doma, ker se dejansko s starši nekam odpravijo ali pa so recimo starši v službi, otroci pa pri babicah/dedkih od katerih pa tudi ne more vsak pričakovati, da ga bodo razvažali ... No, nam pa prav pride. ....Hvala bogu sem doma in ga bom lahko vozila, pa bo to ena od popestritev počitnic.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?