petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi...al jaz sem doma . Pa junior tudi. ja, ja, saj mi je jasno. Ampak čez vikend sem jaz tudi doma, pa mi ne pade na pamet knedlov za zajtrk kuhat Ajde, petarda, počitnice se bližajo - se bomo kaj videli? Pri bubiju imajo naslednji petek dan šole. Kam naj z njim? Jaz delam, babi dela.... se preveč križava, da bi vmes malo doma počakal. 1. Mi imamo večinoma (tudi med vikendi) več časa za zajtrk in takrat jemo stvari, ki rabijo za pripravo malo več časa. Šmorn, gres, knedle...zvečer ponavadi na hitro kak čokolino, če je slučajno še kdo lačen, ker velikokrat jemo tam kjer pač smo in pridemo domov siti. Je pa res, da bo zdaj več časa za pripravljanje večerje, ko bo prej noč in bomo tudi prej doma, ker zdaj smo res lovili zadnje minute in smo brzinsko jedli, umivali zobke, brali pravljice, da smo bili vsaj približno pravi čas v postelji. 2. Ne vem če bo kaj od naših počitnic. Zategujemo pas. Međugurje je itak odpadlo, ker babicam nekak ni za it po tem mrazu, za Kranjsko Goro pa ne bo zneslo. Če se hočemo drugo leto kopat v bazenu, moramo preživet samo z mojo plačo, ker gre lubijeva za ureditev bazena, teras, škarp ob bazenu... In preživet z mojo plačo...jaoooo saj je skoraj več ni . Pa nas čaka novembra še krst, rojstni dan, pa fotkanje (sem se zmenila pred ukrepom zategovanja pasu, hvala bogu )...tak, da luksuz odpade letos...kakšen dan v Ljubljani pa bi se lahko dobili, to se pa strinjam. 3. A na dan šole so dama? Tudi za prvčke nimajo organiziranega varstva, delavnic...? Z A se tudi ne da kaj poflikat? No, jaz sem doma...lahko ga pripelješ na podaljšan vikend. Resno mislim.
|