petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka jeeeee Petarada Kliče me sestrična, da mi bo vrnila oblačilo za krst. Ga še rabiš? Daj minujno napiši naslov, ker ga imam doma, da potem dam še danes tukaj na pošto. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scary......kaj se je zdaj zgodilo!!! Jaz ravno pospravljam perilo, se z mami pogovarjam po telefonu kaj vse še morem urediti ta mesec, pa priprave na krst, krstno svečo, prtiček, vabila, zahvale, piškote...odločit se kdo in kam bo povabljen....razmišljam, da res škoda, da paštetka ne najde oblekice, da bi bili vsi trije enaki na slikicah....no in se odločim, da grem malo stare maile pregledat, da vidim, če sva si s paštetko kje pisali KOMU bo posodila oblekico....no, vpišem v tiskalnik paštetka in išči...in mi vrže ven vse pogovore za 5 let nazaj ....sem se tolk presmejala zraven kaj vse smo se menile, koliko skrbi takšnih in drugačnih smo imele...no o tem, komu je posodila oblekice nisem nič našla, sem se pa orng nasmejala...odločila, da zaprem mail in jo malo pokličem in ji povem kaj vse sem našla na mailu....no, zaprem iskalnik in mi zvoni telefon....kliče me PAŠTETKA! .....in mi pravi, da je našla oblekico...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scary al kaj? .... se kar nisva mogli dohitevat kera bo prej govorila ............aaaaaaaaaaa meni še zdaj kocine pokonci stojijo evo, zapakirano! Samo tu v službi nimam nobenih priboljškov za tvoje male petarde, tak, da bo paketek s priboljški kdaj drugič. Pa vidim, da ima kravata en tak majhen flekec gor. Vendar zgleda, da bo šlo komot vstran s kakšno mokro krpo. wuuuhuuuu.....
|