Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:39:15
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Tutan, gledaš že skoz prave, samo bordo je tok temna barva, da se ti zdi podplat na sliki rjav. tam lahko klikneš drugo slikico, ker je slikan iz različnih kotov. Boš videla, da je rdeča Ok, potem moj računalnik očitno ni tako blond
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:40:58
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Tutan http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/si/en/zara-W2011/118154/522003/METALLIC%2BTOE%2BBALLERINA Kaj takšnega, mogoče malo bolj mirnega, da ne bo preveč vse skupaj svetleče.... ne, ker ima hude noge, mora imeti hudo petko, da je še bolj seksi. te so take za v službo. S temi ne bo mogla plesati, glede na oblekico.... Ja, ampak dolžina pete, katera se njej zdi sprejemljiva ni taprava za take noge.... na take noge dam jaz gor vse, res vse, ni važno kako huda je peta, ker ima res bombastične noge . Če pa si ne bi upala nositi takšnih pet oziroma ne znala hoditi v njih, potem imam raje čevlje povsem brez pete....
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:41:15
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Kaj pa tele? http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=2&category=0190157100000614&product=1056180 No, zdaj se ti je pa že poslabšalo. Ok, ok, počakam še do jutri. Vsaj do srede naslednji teden moram imeti čevelj. Sicer pa greva z Niko v službi jutri še v BTC malo pogledat. Upam, da najdem kaj pametenega, čeprav še sedaj ne vem, kaj naj sploh izbiram...
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:42:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Pety, koliko imaš številko. Jaz ti dam ene take lepe čipkaste, seksi. Nikoli nošene, ker nisem prispela do tistega ... Samo poštnino boš pa ti plačala. Ti jih doma poslikam.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:45:21
|
|
|
|
pety78
|
Mal glede nog pretiravata. Ja, mam po moje enih 8 cm najvišje pete. V njih kamot hodim. V kaj bistveno višjega ne bi šla, ker se potem ne počutim fajn. Pa še vse moram navzdol gledat.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:46:14
|
|
|
|
pety78
|
40.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:47:58
|
|
|
|
Paštetka
|
eve take: pismo, ko ne morem prilepiti slikice. Vtipkaj Deichman, čipka pa daj slike. potem poglej tam nekje v drugi vrsti so ene balerinke take čipkaste s pentljo spredaj. Jaz imam take balerinke in čevlje s peto. Lahko izbiraš, če so ti všeč
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mal glede nog pretiravata. Ja haloooo ... hude noge imaš, ženska .. sprijazni se!
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:50:42
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Mal glede nog pretiravata. Ja, mam po moje enih 8 cm najvišje pete. V njih kamot hodim. V kaj bistveno višjega ne bi šla, ker se potem ne počutim fajn. Pa še vse moram navzdol gledat. A ni to tak ekstra spešl občutek? šalim se.... Prvotno je seveda, da se v čevljih počutiš udobno. Ampak dandanes imaš tak izbor čevljev, da ti ni potrebno kupit najbolj klasične. Edina napaka pri obleki je, da se malo sveti - ker si precej zožaš izbor čevljev.... Aja, pa glede nogavic. A morajo biti nujno kožne ali si razmišljala o črnih?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:51:03
|
|
|
|
mateyka
|
Pšatetka pojdi na shrani.si in tam naloži sliko ali pa link prilimaj od deichman balerink ali kerihkol že želiš.
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:52:41
|
|
|
|
pety78
|
Aja, pa glede nogavic. A morajo biti nujno kožne ali si razmišljala o črnih? To da se sveti, je res meni +, ker je malo bolj svečana. Zato sem se tudi odločila zanjo. V nasprotnem primeru bi bila čisto ena klasična obleka, ki bi jo lahko tudi v službo oblekla. V bistvu razmišljam o črnih nogavicah, ne o kožnih.
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:52:44
|
|
|
|
mateyka
|
Aja, pa glede nogavic. A morajo biti nujno kožne ali si razmišljala o črnih? sej je rekla črne..
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:54:01
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Pšatetka pojdi na shrani.si in tam naloži sliko ali pa link prilimaj od deichman balerink ali kerihkol že želiš. ne morem, ker mi linka ne prikaže.
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:55:12
|
|
|
|
Paštetka
|
feed://www.forum.hr/external.php?type=RSS bo, tole je nek forum, kjer je tudi slikica. eh... ne gre
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 20.10.2011 13:56:42 >
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Pšatetka pojdi na shrani.si in tam naloži sliko ali pa link prilimaj od deichman balerink ali kerihkol že želiš. ne morem, ker mi linka ne prikaže. Kaj pa desen klik na fotko pa link kopiraš iz lastnosti fotografije?
|
|
|
|
RE: Nasvet glede čevljev k večerni obleki 20.10.2011 13:56:54
|
|
|
|
mateyka
|
ali pa res kake oprijete črne škornje z visoko peto (glede na to, da bo do zdaj temperature bolj nizke) moram rečt, da bi jaz osebno bolj v tej smeri razmišljala. ob tem mrazu mi eni salonarčki kar kurjo polt nardijo..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.10.2011 13:58:01 >
|
|
|
metuljcek27 (
84%)
(
16%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!