Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 7:52:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi lidl-sem bila zjutraj tam sem kupla rezervno bundo pa smučarske hlače za tamaučka...pa itak še dva pulija...ja pa še ne vem kok flisov so spet imeli,pa sem se vzdržala ...še pulijev ne rabi pa sem jih kr nekak mogla vzet ...no zdej rabi samo še čevlje in bucke...no pa kako spodnjo majčko,pa upam da lidl kmalu ponudi še dolge gate...ammmm pol pa res ne rabi nič več... Jaz sem ji tudi kupila kombinezon... zgleda fajni.... rabim samo še... jaaaa, čevlje.... danes pa grem gledat še za debele trenerke... Hm ima kaj, al tja sploh naj ne hodim?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 7:54:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Dh takoj je bilo zadnjič pri naši Lori.Ponoči je bruhala in full je kašljala.Pa smo šli k P pa je rekla da je vse uredu da bruhala pa je verjetno zaradi kašlja. Kaj pa vem, če je bilo ravno od tega, ker je že bedela, se pogovarjala, hotela it gledat risanko, ko sem jo nasla pa iz sobe, ji je pa prek vrglo. Je pa že govorila, da jo trebušček boli... Bruhala je samo enkrat, potem pa je bila čisto ok... Skratka je minilo, kakorkoli že.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 8:07:48
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna živjo Punce, sej ni za verjet kaj je blo danes...me kliče Mančina vzgojiteljica iz vrtca da oni grejo danes na sprehod malo bolj daleč, in da bojo šli tud mimo naše hiše, in predlaga da bi mi prišli ven malo z Manco, da jo oni malo vidijo pa tko mal na obisk.. Jaz seveda vsa vesela..no potem zrihtam manco, lucjana, sebe, naštimam en plato sokcev iz fruktala za otročke, pa gremo lepo na dvorišče. In so res prišli. Cela skupinica, in prinesli so Manci darilce (en okrasek iz kostanjev in milnico za mehurčke). Potem so ji še zapeli pesmico. Manca je bla navdušena. Potem je vsakemu razdelila en sokec. In potem ko so popili, so se odpravili nazaj v vrtec. Manca pa seveda takoj vpila da gre z njimi. Pa sem jo probala prepričat da bo šla kdaj drugič, ampak ona ne in ne, da gre zdej z njimi v vrtec! In nič ni pomagalo, na vsak način je hotla it, pa je še vzgojiteljica potem potiho rekla, da pa naj gre z njimi za do kosila, tko da je potem odšla z njimi lepo peš v vrtec, jaz pa s tamalim nazaj domov. Po kosilu jo grem pa iskat. He he..pa ji res manjka družba. Bomo videli kaj bodo rekli ko jo grem iskat. So pa res zlate te vzgojiteljice, da se tko potrudijo. Zelo, zelo pohvalno in lepo od vzgojiteljic, da so se spomnile na Manco... in tudi, da so jo potem vzele s sabo.. Lepo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 8:11:01
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 iii res lepo od njih..in pa od tebe za sokce čeprav jaz sem še zmeraj za to da gre v vrtec pohvale pa res tudi tebi..je verjetno vsem trem tole pasalo.. pa kr pohvali vzgojiteljice da se bo tud njim fajn zdelo in da še gdaj pridejo..pa ne pozabi imeti sokcev na zalogi a kera ve kje bi dobila dokolenke za sprejemljivo ceno in pa brez bremz na podplatih.. no jaz grem pa v pon na razgovor v kirurški sanatorij v rožno, ni sicer neko bajno plačilo ampak boljše kot nič vsekakor..tko da držte pasti da se ujamemo Lidl jih je imel v četrtek, če se ne motim... sem ravno ugotovila, da mi jih je mami pozabila prinest... Za Žano seveda.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 8:31:03
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pozdravljene nazaj, izgubljlenke (llino, 10ka)... dobrodošle.... 10ka, četudi se pokaka v hlačeke, naj se... se bo že odvadila.. Pri nas pa problem. Bačko, če se ne motim je pri Lori bilo isto... Žana namreč zadržuje kakec odkar nima več pleničke... Prav začne hodit po prstih in se prijemat za ritko, klicat mami, mami trebušček boli, ne morem kakat... ampak ona noče kakat... ko pa ji slučajno ugre... kar je res poredko,, tako zeloo joka, da se mi smili.. ampak kakec je mehak, tako da je ne boli.. Bolj si mislim, da si ne upa.. Zakaj, nimam pojma. Kako ste rešili pri Lori? Jaz ne vem kaj naj... v petek je nazadnje kakala... sobota in nedelja nič, je zadrževala... o kahli ali stranišču za kakat niti slišat noče.. Kak predlog?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:08:42
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, punce. DH - a nima Hofer danes trenirkic (ampak oba dela skupaj, jaz raje kupim samo spodnji del, ker zgornjega itak ne ponosimo). 10ka - le oglasi se še kaj. A ste že v novi bajti? Saj zidate vi, a ne? Jaz pa sem ta vikend premišljevala tudi o Hanuši - ko sem delala testo za pico po njenem receptu Včeraj smo nabirali kostanj in ga zvečer tudi spekli. Evo, kaj vse storimo, da potem Srečko zaspi v avtu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:12:07
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pri nas pa problem. Bačko, če se ne motim je pri Lori bilo isto... Žana namreč zadržuje kakec odkar nima več pleničke... Prav začne hodit po prstih in se prijemat za ritko, klicat mami, mami trebušček boli, ne morem kakat... ampak ona noče kakat... ko pa ji slučajno ugre... kar je res poredko,, tako zeloo joka, da se mi smili.. ampak kakec je mehak, tako da je ne boli.. Bolj si mislim, da si ne upa.. Zakaj, nimam pojma. Kako ste rešili pri Lori? Jaz ne vem kaj naj... v petek je nazadnje kakala... sobota in nedelja nič, je zadrževala... o kahli ali stranišču za kakat niti slišat noče.. Kak predlog? Kolikor jaz vem, je to skoraj pri vseh otrocih, ki se odvajajo od pleničk, da postanejo zaprti. S časom pač mine. Tudi Matej ne kaka več toliko kot prej, oz. kakšen dan sploh ne. Pa so mi skoraj vsi rekli, da je bilo pri njih zelo podobno. Tudi to se bodo naučili, samo čas potrebujejo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:18:54
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ojla, punce. DH - a nima Hofer danes trenirkic (ampak oba dela skupaj, jaz raje kupim samo spodnji del, ker zgornjega itak ne ponosimo). 10ka - le oglasi se še kaj. A ste že v novi bajti? Saj zidate vi, a ne? Jaz pa sem ta vikend premišljevala tudi o Hanuši - ko sem delala testo za pico po njenem receptu Včeraj smo nabirali kostanj in ga zvečer tudi spekli. Evo, kaj vse storimo, da potem Srečko zaspi v avtu. Ja, pa res ima... samo tudi jaz ne rabim zgornjih delov, ker jih tako ne ponosimo... pa sploh nimam rada teh, ki se oblačijo čez glavo.. potem imam raje jopice, če že... mogoče bom pa vseeno šla pogledat.. hvala, ker si me opozorila...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:19:12
|
|
|
|
mini86
|
no js vam pri kakanju ne morem nič pomagat ker mi še brez plenice nismo drgač pa se prekladam sm in tja in čakam da bo mal čez 11h da grem na razgovor..matr se vleče..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:19:44
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Pri nas pa problem. Bačko, če se ne motim je pri Lori bilo isto... Žana namreč zadržuje kakec odkar nima več pleničke... Prav začne hodit po prstih in se prijemat za ritko, klicat mami, mami trebušček boli, ne morem kakat... ampak ona noče kakat... ko pa ji slučajno ugre... kar je res poredko,, tako zeloo joka, da se mi smili.. ampak kakec je mehak, tako da je ne boli.. Bolj si mislim, da si ne upa.. Zakaj, nimam pojma. Kako ste rešili pri Lori? Jaz ne vem kaj naj... v petek je nazadnje kakala... sobota in nedelja nič, je zadrževala... o kahli ali stranišču za kakat niti slišat noče.. Kak predlog? Kolikor jaz vem, je to skoraj pri vseh otrocih, ki se odvajajo od pleničk, da postanejo zaprti. S časom pač mine. Tudi Matej ne kaka več toliko kot prej, oz. kakšen dan sploh ne. Pa so mi skoraj vsi rekli, da je bilo pri njih zelo podobno. Tudi to se bodo naučili, samo čas potrebujejo. Upam, da je to res. saj sem namreč ravno na tem forumi nekje prebrala, da je pri eni trajalo eno leto, da je bilo bolje... upam, da bo minili, ker traja že kar nekaj časa...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:20:31
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js vam pri kakanju ne morem nič pomagat ker mi še brez plenice nismo drgač pa se prekladam sm in tja in čakam da bo mal čez 11h da grem na razgovor..matr se vleče.. Držim pesti mini....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:22:13
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js vam pri kakanju ne morem nič pomagat ker mi še brez plenice nismo drgač pa se prekladam sm in tja in čakam da bo mal čez 11h da grem na razgovor..matr se vleče.. Držim pesti mini.... js tud
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:23:02
|
|
|
|
mini86
|
men pa tele trenirke k so dons v hoferju nekak niso všeč..mi je bolj všeč trenirka k bo v četrtek v lidlu.. a hlačne nogavice so žabe ane..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:40:47
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, tudi jaz sem se razveselila četrtkove lidlove akcije, ampak kaj naj, če so št. samo do 92.. to je pa moji Žani že čisto premajhno. Grem danes v akcijo v interšpar... tam sem našla nekaj fajnega,.. zdaj pa bom pogledala še za kako bolj debelo. Ima pa aladin te plišaste trenerke,.. vsaj lani je imel, pa grem letos tudi poiskat..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:47:23
|
|
|
|
mini86
|
no h&m ma tud kosmate trenirke.. nm je pa še 92 preveliko..ne vem kam reste
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 9:49:53
|
|
|
|
dreamhorse
|
Nazadnje ko sem bila v HM so imeli samo kitty trenerko.. al pa nisem bila dovolj pozorna, ker še tega nisem iskala... upam, da dobim kaj... pa tud drage so HM se mi zdi... Srečnica, ker so mi te lidlove stvari tako lepe...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 10:12:58
|
|
|
|
mini86
|
no js sm za fantke gledala pa ne vem kašne majo za punčke
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 11:06:03
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a hlačne nogavice so žabe ane.. Ja
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 11:29:48
|
|
|
|
bačko
|
Dh pri nas je bil problem ko smo imeli še pleničko.Lora je imela zelo trdo blato in se je bala bolečine..Mi smo dobili odvajala in smo ji vsako jutro dali eno žličko.Ni kaj prida pomagalo ker vseeno ni šla tudi po 4 dni kakat. Če ni šla po 4 dneh kakat smo ji dali svečko.Veliko sem ji ponujala za piti. Daj jo na kahlico in jo malo zamoti s čim. Najbolje da jo daš zjutraj.Pri nas je včasih to vžgalo.Moram pa reči da odkar nima pleničke lepo kaka v kahlico.Mi pa tudi Žano dosti pri tem pomaga ker ko gre Žana kakat takoj Lora leti za njo na wc in tudi ona hoče kakat.Upam da boste čim prej to porihtali ker vem kako se počutiš.Samo ne pa jo siliti. Jaz po novem kupujem samo še v C&A in to v btc-ju ker imajo malo več izbire kot na rudniku.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 14:53:26
|
|
|
|
bjondi
|
Tole smo pridelali včeraj pred spanjem za piko na i... Ja sej vem... zlezel sem na mizico tisto malo iz ikeje ,samo nisem stal,sem pridno čičal na njej...in ker me je mamica opozorila,da lahko padem ...sem jo pridno ubogal in šel dol ...a ker sem bil kljub opozorilu brez copat,nogavičke pa zelo zelo drsijo ,mi je seveda ob sestopu na tla spodrsnilo...v roki sem držal lego kocko,glava pa je bila tako težka,da je padla ravno na kockico...je zdej imam pa lego tatoo...malo pa sem prehlajen in malo tudi kašljam,to se ne sicer ne vidi,sem pa z mamico doma je lušno,karin mora pa zjutraj na mraz ,ko se midva z mamico še stiskava ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 14:58:27
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js sm za fantke gledala pa ne vem kašne majo za punčke ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 14:59:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js vam pri kakanju ne morem nič pomagat ker mi še brez plenice nismo drgač pa se prekladam sm in tja in čakam da bo mal čez 11h da grem na razgovor..matr se vleče.. Držim pesti mini.... js tud tale razgovor pa dolgo traja...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 15:01:56
|
|
|
|
bjondi
|
dh-v hm imajo trenirkice sam sem tudi jaz gledala samo za fantke...tabla pa je super zadeva pri nas je še vedno aktualna tudi pri taveliki... lino in 10ka končno sta si čas vzeli... bačko-a danes je pa testna vožnja s tanovim avtom...želim vam čim več in čim lepše prevoženih kilometrov in naj bo vožnja z njim čim bolj varna...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 17.10.2011 15:05:34 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 17:26:25
|
|
|
|
bačko
|
Testna vožnje ni bilo, ker je mož šibal na službeno zabavo. Bo jutri testna vožnja.Evo še slikico naše lepotca:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 22:26:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
pogrešam vas, sem brez compa, na moževem službenem trenutno, pa ne vem gesla...ko se izklopi. vidim da se vam vsem kar dogaja žigi uuu hud tatoo ... je bil jok najbrž...hm štumfke z bremzicam, pa ne bo štampilk...ma ja najraje na pult plezajo ti naši malčki... hmmm naša najlubša igrača...avtomobilčki in konji... se je zapičla v strelo macquen z bonbončki in sedaj brummm brum, pa konji iz lego duplota so zakon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
kam rodit binabinakam bi odšla rodit LJUBLJANA (
36%)
MARIBOR (
18%)
PTUJ (
7%)
CELJE (
12%)
POSTOJNA (
17%)
SLOVENJ GRADEC (
10%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!