Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.10.2011 12:45:05
|
|
|
|
bjondi
|
bačko...sej bo šel...na avto.net se kar dobro prodaja roba...je pa lep,sem slikce vidla...sam pozitivna bit pa bo šel tudi buhtlčk ,važi...pa veš kako pravjo prvi kupec najboljši kupec -vsaj pri plehu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.10.2011 13:59:10
|
|
|
|
bačko
|
Bjondi od moža avto sva prodala v 14 dneh in vem da bova tega tudi prodala.Samo jaz ga ne bi prodala.Sem se full navadila nanj. No če katera pozna koga ki bi ga kupil je tukaj povezava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5241941&show=1
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.10.2011 14:47:58
|
|
|
|
tecka
|
Oj, punce. Motorko smo kupili že predvčerajšnjim in tamau žaga ves čas . Mini - kuhinja niti slučajno ni samo za punčke. Pa še tako lepo fantovsko barvo si izbrala. Pojdite spet malo v igralnico Mothercare, naš je bil čisto frapiran, ko se je Srečko zapodil v kuhinjo. Saj naš je bil tudi proti, ko sem jo hotela kupiti lani, zdaj pa bolj in bolj ugotavljam, da je nimam kam postavit v dnevni/kuhinji, v drugih prostorih pa verjetno ne bi bila aktualna. Moram pa pohvalit SRečkota, da tudi zelo rad pomiva posodo. Ga moramo vlečt stran od pomivalnega korita. Uf, dnevi brzijo mimo, po eni strani je tudi prav, saj komaj čakam 1. novembra in podaljšanega vikenda.... Bačko - tebi pa srečno s prodajo avta. Mi smo ga kupovali pol leta nazaj in če bi ga ti prodajala takrat...če, če, če...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.10.2011 16:07:54
|
|
|
|
Mala_princeska
|
he he, ja motorke se za med prodajajo samo to sem uspela na hitrco ujet moj dragi še vedno rešuje računalnik oz. disk in zato me ni gor na rr-ju, me kaj pogrešate? hm...moja miš pa traktorje in bagre občuduje in imamo zalogo knjigic s traktorji in kombajni...tko d anič narobe če fantki rai kuhajo. se vam še oglasim, če mi le služba ne bo pobrala vsega časa-jutri bom deljeno delala-zjutraj od 9-14h, pa potem od 18h-21.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 13.10.2011 21:01:20
|
|
|
|
lino
|
Pozdravljene punce oglašam se po zelooo dolgem času, me je kr malo sram, ampak preprosto ni časa...za nazaj vas nisem brala, ker ne utegnem, sporočam vam, da smo živi in kolikor toliko zdravi, razen kašelj nas pesti že kako leto skoraj neprestano, mami raste modrostni zob in boooliiii prav vse, maksi tudi pridno raste in je pravi mali navihanček, sam pravi, da je dete mamino in atijevo tudi...v vrtcu se ima super, postal je malce trmast in zadnje dni tudi cmerav, ampak vse gre pripisat moji slabi volji in pomanjkanju časa...delam še vedno v istem podjetju in še vedno v proizvodnji, prav tako se še vedno nisem navadila dela ponoči in priznam, da imam ta mesec dokaj naporen, ker nimam usklajenih izmen (2xpopoldan in sedaj ponoči in ker so nadure sem tako vse dni v tednu v službi...pričela sem obiskovati fakulteto za komercialne in poslovne vede, ker imam že 6 stopnjo sem tako lahko 1 letnik preskočila in se sedaj učim za prvi izpit 2 letnika-organizacijsko kulturo, predavateljica je full jaka faca in upam, da tudi izpit ne bo težek, sledi sicer statistika, ki se je pa na smrt bojim grrrr...ampak bo, počasi se daleč pride al kk že...hehe... No, to bi bilo za sedaj vse, ker se moram it spravit za v službo, ve babnce pa le lepo spančkajte in se še kej oglasim, obljubim, prilepim tudi kakšno slikico iz morja...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 8:31:17
|
|
|
|
mini86
|
mini-preberi malo nižje od zemljevida piše o homeopatiji...pa klikni še na dodatno povezavo ,ki je v članku ja..vidim da imajo kar nekaj stvari tudi pri nas..ampak nekako me ne pritegne..ne vem zakaj imam tak odpor..še vedno bom rajši naročila iz avstrije ali italije stvari kot pa šla kle iskat bl študeram mn mi je jasno moje razmišljanje a si mislila da za luskavico imajo tudi pri nas? o lino..ja še kaj se javi.. no pr nas se je pa začelo to kar sem se bala..se peljemo včeraj v vrtec in pravi mami ne v vrtec pa uprašam zakaj ne in on ne bo .... -pač od unga ime.. in vidm da mu je nelagodno jt..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 9:10:41
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi od moža avto sva prodala v 14 dneh in vem da bova tega tudi prodala.Samo jaz ga ne bi prodala.Sem se full navadila nanj. No če katera pozna koga ki bi ga kupil je tukaj povezava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5241941&show=1 Boš vidla k boš v tanovega sedla,da boš kmalu na starega pozabila...ja sej men je blo tud zmer vsak avto težko dat...se hitr navadiš novega ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 9:15:31
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mini-preberi malo nižje od zemljevida piše o homeopatiji...pa klikni še na dodatno povezavo ,ki je v članku ja..vidim da imajo kar nekaj stvari tudi pri nas..ampak nekako me ne pritegne..ne vem zakaj imam tak odpor..še vedno bom rajši naročila iz avstrije ali italije stvari kot pa šla kle iskat bl študeram mn mi je jasno moje razmišljanje a si mislila da za luskavico imajo tudi pri nas? Fajn je ker je tam specializirana homeopatinja ,ki tudi svetuje, tam je pa od 10-14 ih...zdravil ,ki jih ni na seznamu pa naročijo...tako ,da če rabš kdaj kak nasvet ,greš tja na posvet in ti predlaga kaj in kako(za supernovo govorim) ...zato sem limala gor... Jaz naročam pri znanki,ki so v homeopatiji že ma najman 20let(beri literatura in vse kar spada zraven)-prodajajo pa ne,prinese pa če kej rabim...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.10.2011 9:20:20 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 9:19:41
|
|
|
|
mini86
|
ja sj vem da si hotla dobro se večkrat pomnem da jih imajo samo se ne morm spravt..sm pa vidla da majo tud na fužinah tole svetovanje in pa v soči.. sm pa glih učeri spet neki naročvala pr uni "moji"
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:00:10
|
|
|
|
bačko
|
Dan! No midve z Žano sva malo pospravljali ona se sedaj igra.Potem bova šli malo ven in potem spat.Je pridna. Bjondi a pa si imela kake težave se navaditi velikega avta? Malo me skrbi kako se bom navadla te ladje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:13:49
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi od moža avto sva prodala v 14 dneh in vem da bova tega tudi prodala.Samo jaz ga ne bi prodala.Sem se full navadila nanj. No če katera pozna koga ki bi ga kupil je tukaj povezava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5241941&show=1 Boš vidla k boš v tanovega sedla,da boš kmalu na starega pozabila...ja sej men je blo tud zmer vsak avto težko dat...se hitr navadiš novega ... Itak, da se ga boš hitro navadila, tudi velikosti To je tako kot pri novem moškem ... hitro pozabiš starega
< Sporočilo je popravil tecka -- 14.10.2011 10:15:19 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:18:54
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no pr nas se je pa začelo to kar sem se bala..se peljemo včeraj v vrtec in pravi mami ne v vrtec pa uprašam zakaj ne in on ne bo .... -pač od unga ime.. in vidm da mu je nelagodno jt.. Mini, ne s strahom gledat na unga fantka. Če bi ti slišala našega Srečkota, kolikokrat reče "ne v vrtec danes", bi mislila, da ga tam koljejo. Pa potem kmalu zaključiva, da je v vrtcu zabavno (to se je naučil iz ene risanke), pa da je fino, če mu Andreja popiha vročo jed (to je vzgojiteljica). Sem bila kar malo ljubosumna, ko je enkrat med vikendom pri kosilu klical Andrejo naj pride popihat .
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:22:47
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi od moža avto sva prodala v 14 dneh in vem da bova tega tudi prodala.Samo jaz ga ne bi prodala.Sem se full navadila nanj. No če katera pozna koga ki bi ga kupil je tukaj povezava: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5241941&show=1 Boš vidla k boš v tanovega sedla,da boš kmalu na starega pozabila...ja sej men je blo tud zmer vsak avto težko dat...se hitr navadiš novega ... Itak, da se ga boš hitro navadila, tudi velikosti To je tako kot pri novem moškem ... hitro pozabiš starega Zanimiva primerjava!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:23:10
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Bjondi a pa si imela kake težave se navaditi velikega avta? Malo me skrbi kako se bom navadla te ladje. Velikega avta se je ful lažje navadit kot majhnega. Vsaj meni Glede parkiranja in vsega.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:24:38
|
|
|
|
mini86
|
mah sj ne niti s strahom pa me prej take besede nebi zlo skrbele kokr zdj k vem kaj se dogaja..in zanimivo točno pove da zarad njega ne želi jt..sj joka pa to ne in ko se preobujeva gre normalno tja..sam.. ne vem..prej en let ni niti enkrat rekel da nebi šel zdj pa to..sj mu ne pokažem da mi je hudo pa to samo notr se pa grozn počutm..in čeprav mi je groza mu vedno z nasmehom govorim o vrtcu
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 10:27:08
|
|
|
|
mini86
|
no js sem se kr hitro navadila na mojo dolgo kravo, ampak moga tvingiča pa nisem pozabila..še v porodni pod unimi pomirjevali se mi je prikazal..še danes vidim uno sliko od uzadi čist uživo..še poroda se skor ne spomnem tok
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 11:18:39
|
|
|
|
manna
|
živjo Punce, sej ni za verjet kaj je blo danes...me kliče Mančina vzgojiteljica iz vrtca da oni grejo danes na sprehod malo bolj daleč, in da bojo šli tud mimo naše hiše, in predlaga da bi mi prišli ven malo z Manco, da jo oni malo vidijo pa tko mal na obisk.. Jaz seveda vsa vesela..no potem zrihtam manco, lucjana, sebe, naštimam en plato sokcev iz fruktala za otročke, pa gremo lepo na dvorišče. In so res prišli. Cela skupinica, in prinesli so Manci darilce (en okrasek iz kostanjev in milnico za mehurčke). Potem so ji še zapeli pesmico. Manca je bla navdušena. Potem je vsakemu razdelila en sokec. In potem ko so popili, so se odpravili nazaj v vrtec. Manca pa seveda takoj vpila da gre z njimi. Pa sem jo probala prepričat da bo šla kdaj drugič, ampak ona ne in ne, da gre zdej z njimi v vrtec! In nič ni pomagalo, na vsak način je hotla it, pa je še vzgojiteljica potem potiho rekla, da pa naj gre z njimi za do kosila, tko da je potem odšla z njimi lepo peš v vrtec, jaz pa s tamalim nazaj domov. Po kosilu jo grem pa iskat. He he..pa ji res manjka družba. Bomo videli kaj bodo rekli ko jo grem iskat. So pa res zlate te vzgojiteljice, da se tko potrudijo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 12:18:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Dan! No midve z Žano sva malo pospravljali ona se sedaj igra.Potem bova šli malo ven in potem spat.Je pridna. Bjondi a pa si imela kake težave se navaditi velikega avta? Malo me skrbi kako se bom navadla te ladje. A ti temu rečeš velik avto...vozim kombi -od firme tako ,da je to mala primerjava ...pa sej imaš verjetno tud senzorje za parkirat tako kot naš...nč bat...vzami si ga res kot za novega desca kot tečka pravi ...res boš srečna...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 12:45:38
|
|
|
|
bjondi
|
manna-ej kok lepo od vzgojiteljic ...pa za sokce ki jih je manca razdelila...kok je bila pa kej pomembna ,ko jih je delila -naš bi bil velik najmanj meter in pol od veselja...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 12:48:34
|
|
|
|
bjondi
|
Kok je pa zunaj fenomenalno vreme...sonček ,prava temperatura in malo vetrčka...carsko... Pupe pa lep vikend vam želim...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.10.2011 12:49:16 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 12:59:49
|
|
|
|
mini86
|
iii res lepo od njih..in pa od tebe za sokce čeprav jaz sem še zmeraj za to da gre v vrtec pohvale pa res tudi tebi..je verjetno vsem trem tole pasalo.. pa kr pohvali vzgojiteljice da se bo tud njim fajn zdelo in da še gdaj pridejo..pa ne pozabi imeti sokcev na zalogi a kera ve kje bi dobila dokolenke za sprejemljivo ceno in pa brez bremz na podplatih.. no jaz grem pa v pon na razgovor v kirurški sanatorij v rožno, ni sicer neko bajno plačilo ampak boljše kot nič vsekakor..tko da držte pasti da se ujamemo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 13:11:54
|
|
|
|
bačko
|
Manna kako lepo do vzgojiteljice. Mini tam dela moja soseda.Bom držala pesti!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 14.10.2011 23:47:54
|
|
|
|
10ka
|
čao bejbe, kako ste? vidim, da še vedno pridno klepetate. dobra duša (bjondi) me je danes fino motivirala, da se oglasim. sem tale teden doma na bolniški in vas spet pridno berem. manna - super zgodbica o obisku iz vrtca. pametne so tele vzgojiteljice, je prav lepo brat, da obstajajo takšne. mini - držim pesti za razgovor v ponedeljek. pa če boš dobila službo nam kak popust zrihti, jaz sem že tolk v letih, da bo treba kmalu v popravilo katja se je odvadila pleničke čez poletje, zdaj je suha podnevi in ponoči. suha je, blatna pa tudi, nikakor je ne moremo navadit, da nam pove, kdaj po treba "kaka". eh, bo že. zdaj smo doma, ker je prejšnji vikend tako nerodno skočila iz kavča in padla na gleženj. obstaja sum, daje kost počena, tako da je dobila mavc in prepoved hoje. je blo hudo, sam smo se kar navadili (pač ni druge). in zdaj imemo spet "dojenčka" - nosimo se ter vozimo z vozičkom. na srečo je nič ne boli, je čisto dobre volje, pravzaprav bi ona kar hodila, tako da imamo s tem problem - ves čas jo prepričujemo, da naj počiva!!! evo, čist sem se odvadila poste pisat. bom rabla nekaj vaje da pridem nazaj v formo.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 7:50:40
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Mrzlo je! Sem fajn zagrela da naju z Žano ne zebe.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 17.10.2011 7:51:16
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dh-še vama pikepoke pošiljam...zakaj pa ne pogledaš če kdo podari konjička na bolhi,ali pa ga dobiš kje na bolhi ceneje-rabljenga...pa če vidiš po enemu letu da ni aktualen ga lažje daš stran kot pa da se samo prah nabira na njemu... mini-kuhinja...ja vidiš to so pa deci -tastari mislim...naš tamauček tudi kuha kdaj pa kdaj pa sem imela že čudne pomisleke ,pa ste me potem potolažile da junijski sončki tudi kuhajo ...pa ko k nečakinji pride ki ima od karin kuhinjo ,gre najprej za šporget...loh se zgovoriš da bo potem še za ta drugega otročka,pa če si želiš potihem punčko ,ga pa mogoče obrneš... Hvala bjondi... sma že ok... drugače pa... za konjička sem si premislila, sem pa v petek iz ikee privlekla (no, kolegica mi je) risalno tablo... ne eni strani za krede, na drugi flomastre... zelo je velika, pa je bila cena 20€, pri nas sem jih gledala za cca 50, ena pa 30... katastrofa... Mini, nič ni narobe, če kuha... naša pa z motorko in orodjem skače po ulici... kaj čmo, taki pač so..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)
Kupila bom v trgovini (
35%)
Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)
Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)
Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!