|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
18.10.2011 11:50:21   
dreamhorse
O mini, to pa je res razgovor ja... bolj kak raztovor ...
Kaj bi pa delala tam? Te je všeč delo?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.10.2011 11:50:29   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Jaz bom šla čevlje kar v Deichmana iskat. Lani smo jih tam kupili in so bili super, lepo topli, pa kvalitetni. Pa še cena je super user posted image Sem že videla reklamo od včeraj in bomo šli verjetno v soboto kar ponje.

Oj, a boš vzela te od Deichtex (?) ali od Elefanten. Ker med tema dvema je kar razlika v ceni. A te prve držijo vodo?
Moje mnenje glede čevljev - raje rabljeno "znamko" kot kakšno ceneno/trdo novo. Pa če Srečko nosi čevelj mesec ali dva (in ima lepo hojo), ga zagotovo ne "zgoni". Če pa ga zgoni, ga pa itak vržemo stran.

Jaz bom vzela Deitex. Lani jih je že imel in bom letos kar enake kupila. Tople so in nikoli niso premočili. Res so super.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.10.2011 11:53:02   
dreamhorse
Ena je omenila, da obleče štramplje in žabe... sprašujem po razliki, ker je pri nas to isto....

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.10.2011 11:53:46   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

smrketa-js ga oblečem cca isto kot ti..kape ne dobi dokler nau snega..žab pa tudi letos naumo imeli ampak bomo imeli dokolenke-no pa ima še vedno navadne štumfke..moj bi šel še v crocsih v vrtecuser posted image js mu tud bundice ne dam ampak en zlo debel pulover na kapuco..a pa je tud tko mrzu..ne samo roke-ker te so zlo hitr al misliš da ga res..a loči kdaj ga RES zebe in kdaj mu je RES vroče..

Ja, danes je govoril, da je mrzlo, ko sem ga dajala v avto in se tresel zraven. Pa ga vprašam kje ga zebe, pa reče, da v noge. Očitno mu bom morala pod trenirko dat še žabice, itak bi ga v vrtcu slekla in bi bil potem brez trenirke, samo v žabicah, ker tam je pa toplo. Pri nas je pa res Sibirija, mrzlo ful.

Tudi meni se zdi, da so preveč žabice in nogavičke - ali eno ali drugo, oboje je pa preveč.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.10.2011 11:54:30   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mene samo zanima žabe in štranpelčki... razlika? štrampli in pegice? hm, ne vem...

Prvič slišim za štranpelčke in pegice...

Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.10.2011 11:59:10   
dreamhorse
štrampli so tole... torej hlačne nogavice
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-AB5BCA91-120AE683/lidl_si/hs.xsl/index_21232.htm

pegice so pa najlonke al kako se jim že reče...
torej tiste, ki jih lahko strgaš, če potegneš zanko... te so čisto tanke tanjše od štramplov...

ha ha, kakšne debate...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.10.2011 12:02:11   
dreamhorse

oblačila za v vrtec pa takole: spodnja majčka, majčka z dolgimi, tanka trenirkica zg. del, sp. hlačke seveda(zdej ko ni pleničke čez dan se moram kar navaditi da jih ne pozabim oblečt), tanke žabice, pa tanki štumfki in trenirkica ali pajkice.

ok, sem zamešala... sem mislila, žabice in štrampli... torej to dvoje je isto... user posted image user posted image user posted image
res bom morala bolj brat

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.10.2011 12:38:49   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini za katero delovno mesto pa gre? Moja soseda tam dela in jo lahko malo povprašam če želiš. 

v arhivu..ja dj jo plis upraš..da vem a iščem naprej al počakam

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.10.2011 13:58:29   
tecka
A vam odpre reklamo za Lino koledar? Meni ne... Pa itak imamo premalo figuric - v celem letu smo porabili 4 male škatle čokolina.

Aja, pa da ne pozabimo - vloga za znižano plačilo vrtca. V naši občini je že obvestilo, da se oddaja na CSD in ne več na občino in da je nov obrazec (linka do obrazca pa nimajo):
http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/vloga-za-zniano-plailo-vrtca-za-leto.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.10.2011 14:00:04   
mini86
js jih imam če rabs tecka..js ga bom naročila da ga tako kot lansko leto nese v vrtec
jih zbiram čez celo leto

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.10.2011 14:19:15   
tecka

js jih imam če rabs tecka..js ga bom naročila da ga tako kot lansko leto nese v vrtec
jih zbiram čez celo leto

Ja, Mini, prosim, šparaj jih zame kolikor jih je pač trebauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.10.2011 14:22:27   
dreamhorse

A vam odpre reklamo za Lino koledar? Meni ne... Pa itak imamo premalo figuric - v celem letu smo porabili 4 male škatle čokolina.

Aja, pa da ne pozabimo - vloga za znižano plačilo vrtca. V naši občini je že obvestilo, da se oddaja na CSD in ne več na občino in da je nov obrazec (linka do obrazca pa nimajo):
http://otrocarije.blogspot.com/2007/11/vloga-za-zniano-plailo-vrtca-za-leto.html

Kolegica dela na CSD pa sem jo prosila za informacije. Kolikor mi je znano, je obrazec še v izdelavi, rok za oddajo pa bo 1.12... razen če je po vsaki občini drugače.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.10.2011 14:22:41   
mini86

jih zbiram čez celo leto

Ja, Mini, prosim, šparaj jih zame kolikor jih je pač trebauser posted image

glih sm te hotla uprašat kok jih je treba:)
js mam 2 mala pa 2 tavelika..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.10.2011 14:24:18   
bjondi

Pa še eno vprašanje:
Včeraj smo šli z avtom v trgovino. In naš sine se spomni LULAT. Mislim, si je pa našel trenutek za PRVIČ prosit za na kahlico. In naš je sedel zraven poleg njega, mu je takoj rekel "Kar v pleničko se daj". Mislim, da je bila to napaka. Potem sem jaz "popravljala" situacijo in Srečku govorila naj malo stisne ritko in da bomo šli v trgovini in priložnost je šla mimo. V trgovini smo pa vsi itak pozabili, da je Srečko KONČNO prosil. Zdaj pa res ne vem kaj je prav. Kaj rečemo otročku, ki ga lulat v avtu? Zdaj ga itak ne bi slačila na kakšnem počivališču. Evo, čisto sem brez idej kaj je prav in kaj ne.
Doma pa Srečko seveda ne pomisli še na kahlico. Se pa zdaj vsako jutro polula v kahlico - kadar gremo v vrtec. Čez vikend, ko spimo kakšno minuto dlje, se pa očitno zjutraj polula v pleničko in ODLOČNO ZAVRAČA kahlico.

Tako je bilo na morju na blagajni ko je punčka pred nami rekla svoji mamici ,da jo lulat,pa je mamica rekla kar v pleničko se daj...

K sreč se to nam ni zgodilo na začetku uvajanja-nebi nič komentirala ,če bi mi rekel da ga lulat ,nej se če se že more v plenico brez mojega privolenja...pri nas smo začeli z odvajanjem tako,da ko smo šli v trgovino ,predno je šel v avto ,sem ga dala lulat oz . je zalil drevo-ja vem takrat je bilo zunaj 36 stopinj zdaj jih je veliko manj...

Drgač pa pomoje ni tvoj dragi mim pihnil s komentarjem,naslednjič če že bo naj prezre-če res ni zasilnega izhoda za zaustavitev avta...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.10.2011 14:25:40   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Punce, kaj ve sedaj oblečete svojim otrokom za v vrtec, ko je 0 stopinj zunaj?? Meni Matej vsako jutro pravi, da ga zebe, pa se mi zdi, da je dovolj oblečen user posted image Oblečem mu pa: spodaj trenirko, spodnje hlačke, nogavičke pa seveda čevlje, zgoraj pa spodnjo majic, majico z dolgimi rokavi, trenirko in pa bundico. Kape mu še ne dajem, samo trak mu dam za sabo, če piha, ko grejo ven. Rokavic mu tudi še ne dajem.
Ko pa prideva v vrtec, pa vidim, da je najmanj oblečen od vseh user posted image Vsi imajo milijon trenirk, šalov, kap, rokavic in še marsikaj drugega s seboj. Ne vem no, pretiravala pa tudi ne bi rada.

Popolnoma enako kot ti ga oblečem...edino namest bundice jakno,pa je vedno topel...

Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.10.2011 14:26:51   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Kolegica dela na CSD pa sem jo prosila za informacije. Kolikor mi je znano, je obrazec še v izdelavi, rok za oddajo pa bo 1.12... razen če je po vsaki občini drugače.

do 1.12.?? Meni so rekli v vrtcu, da moram oddat do 15.11., tako kot lani.

Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.10.2011 14:30:19   
bjondi
Dobr da mi je kapnl zakaj ima tamauček suh dražeč kašelj...ja itak že 14 dni pizdim da imamo premalo vlage...včeraj ko je šel spat opoldan sem mu prevrela celo posodo kamilic v sobi,pa še obesila en stroj cunj v dnevno...ne morš vrjet kaj je vlaga nardila...celo dopoldne je kašljal ko nor...po ukrepih samo še ene parkrat...ja imam že ogledan vlažilec...še dobro nismo začel kurt kamina pa imamo vlage 35-še mene skupaj vleče user posted image ...mogoče se mu pa tudi koža popravi...tečka mi smo že flekasti po nogicah...pa vi...

Mene pa zanima katero kremico za obraz uporabljate...kupla bi eno mastno kremo ,ki se obdrži gor vsak nekaj časa...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.10.2011 14:36:40   
dreamhorse
Zgleda, da imajo povsod drugače, Vrhnika ima od 1.12.2011 dalje, tudi Kranj,...
Jaz sem lani dala že prej, tako da se bom tudi letos držala 15.11.
Bomo videli kaj bodo rekli na CSD. Nikjer ne najdem info za našo občino.
Če so ti rekli 15.11. bi se jaz kar tega držala...

Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.10.2011 14:39:16   
mini86
kremo mam js za obraz isto kot lansko leto-samo embalažo so spremeniluser posted image
in sicer od dm baby love in mi noooro diši in mi je ok..je pa res da pri nas ni težav s kožo in ne rabim bit na nič pozorna..

drgač pa marcel še vedno ni pozabil svoje dude..
sj tko joka pa to ne samo v avtu se še spomne..

rečmo v soboto..

m:mami dudo
jaz: medo pa sj veš da dude ni k jo je miška odnesla
m:ja mami ampak miška prinesla meni dudo nazaj
jaz:a res al kaj..kam ti jo je pa dala
m:ja v pojstlo

to so bile blodnje v btc-ju v avtuuser posted image user posted image je pa res da je pustil dude na pojstli in ga je šotem tam pričakal sirček

no..al pa se isto začne dialog, samo da potem ko js rečem da dude ni k bala bla..on men nazaj da mu bo miška jo posodlauser posted image

booogi no..a niuser posted image user posted image
drgač pa nobenga problema za zaspat, niti v vrtcu k majo ostali dudo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.10.2011 14:40:48   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Dobr da mi je kapnl zakaj ima tamauček suh dražeč kašelj...ja itak že 14 dni pizdim da imamo premalo vlage...včeraj ko je šel spat opoldan sem mu prevrela celo posodo kamilic v sobi,pa še obesila en stroj cunj v dnevno...ne morš vrjet kaj je vlaga nardila...celo dopoldne je kašljal ko nor...po ukrepih samo še ene parkrat...ja imam že ogledan vlažilec...še dobro nismo začel kurt kamina pa imamo vlage 35-še mene skupaj vleče user posted image ...mogoče se mu pa tudi koža popravi...tečka mi smo že flekasti po nogicah...pa vi...

Mene pa zanima katero kremico za obraz uporabljate...kupla bi eno mastno kremo ,ki se obdrži gor vsak nekaj časa...

V Žanini sobi že laufa vlažilec, pa v dnevni tudi... jaz že imam suho kožo za pop..... bo treba najdit kremo..
Za Žano sem pa imela sebamedovo za veter in mraz.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.10.2011 14:42:13   
dreamhorse
MIni, faca ta tvoj medo :)
Mi še nismo v fazi odvajanja od dude, se mama še ni odločila.... Jooo, mi je kriza, ko se sam spomnim..

Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.10.2011 14:43:05   
mini86
pr ns tist vlažilec k smo ga imeli lansko leto je čist v k****, žal za novega ni denarja..bo treba neki pogruntat al pa skp napraskat

Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.10.2011 14:46:00   
mini86
se mama še ni odločila

počakaj da se ona tako odloči..bo lažje tako zate kot zanjo..
se nikamor ne mudi no..veš kok jih ima do šole dudo pa noben ne ve..bot srečna da ti ne cuza rečmo prsta k tega pa mal težko vzamešuser posted image
bosta že sam čim manj misl na to..
js mu je tud nebi še vzela sam je tko nanesl..
joj še zdj se spomnm kok je uživu k jo je mel..res je uživu no:=)

Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.10.2011 14:51:57   
mini86
evo neuradno iz našega vrtca..

vlog za znižano plačilo še ni in ja naj bi bilo treba vlogo oddat do 1.12 in sicer zaradi tega ker mol seli svoje referente na centre za socialo zaradi lažje dostopnosti podatkov o prejetih nakazilih in do 15.11 se jim še ne bo uspelo preselt..
no drugega kot da čakamo nam ne preostane js pa loh tud izpolnjeno vlogo stran vržem

Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.10.2011 14:53:11   
dreamhorse
saj jaz se tud tolažim, da se bo ona odločila.... jaz je že ne mislim silit in nekih travm povzročat.
Ampak mi pa mine, ko kam pridema, pa slišiš omike.. a ti še maš pa kr dudo, daj to stran, to ni dobro...
da bi jo kr.... mi dvigne pritisk.. jo bo že dala stran, ko bo ona pripravljena..nečakinja jo je imela do 3,5 potem jih je pa v kanto za smeti vrgla...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?