|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
18.10.2011 7:58:54   
tecka
Ojla, punce.
Žigec ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdajle me boste malo čudno gledale, ampak moram povedat. Hoferjevi štumfi zelooooo drsijo, hm malo manj, cicibanovi skoraj da ne. Tako da bom pred naslednjim nakupom upoštevala tudi to (žal tudi cena narašča v naštetem zaporedju).

Bačko - evo, kakšen avto, še na fotko ne pride celuser posted image A ta starega ste že prodali?

DH - a si pa kdaj že naročevala od nexta? Imajo kar ugodne cene, ne vem pa če so čevlji res nepremočljivi.
http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/girls/shoes/49/
Tale link je sicer s "slovenskimi" cenami. Če greš na "angleško" stran, kjer je cena v funtih, pa pri izdelkih lahko pogledaš tudi komentarje kupcev. No, za fantovske nepremočljive čevlje je tistih par komentarjev ugodnih, sama pa še vedno cincam. Poleti sem Srečkotu kupila ene supergice, ki jih potem ni hotel nositi. Pa tudi trde so se mi zdele tiste supergice.
No, jaz sem ene škorenjčke dobila od brata, tako da lahko še malo cincam...Pa od Deichmana smo včeraj dobili reklamo, očitno zdaj dajejo ven novo kolekcijo.
Mini, daj še ti povej kaj na to temo (next).

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.10.2011 8:06:16   
tecka
Pa še eno vprašanje:
Včeraj smo šli z avtom v trgovino. In naš sine se spomni LULAT. Mislim, si je pa našel trenutek za PRVIČ prosit za na kahlico. In naš je sedel zraven poleg njega, mu je takoj rekel "Kar v pleničko se daj". Mislim, da je bila to napaka. Potem sem jaz "popravljala" situacijo in Srečku govorila naj malo stisne ritko in da bomo šli v trgovini in priložnost je šla mimo. V trgovini smo pa vsi itak pozabili, da je Srečko KONČNO prosil. Zdaj pa res ne vem kaj je prav. Kaj rečemo otročku, ki ga lulat v avtu? Zdaj ga itak ne bi slačila na kakšnem počivališču. Evo, čisto sem brez idej kaj je prav in kaj ne.
Doma pa Srečko seveda ne pomisli še na kahlico. Se pa zdaj vsako jutro polula v kahlico - kadar gremo v vrtec. Čez vikend, ko spimo kakšno minuto dlje, se pa očitno zjutraj polula v pleničko in ODLOČNO ZAVRAČA kahlico.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.10.2011 8:19:09   
smrketa24
Punce, kaj ve sedaj oblečete svojim otrokom za v vrtec, ko je 0 stopinj zunaj?? Meni Matej vsako jutro pravi, da ga zebe, pa se mi zdi, da je dovolj oblečen user posted image Oblečem mu pa: spodaj trenirko, spodnje hlačke, nogavičke pa seveda čevlje, zgoraj pa spodnjo majic, majico z dolgimi rokavi, trenirko in pa bundico. Kape mu še ne dajem, samo trak mu dam za sabo, če piha, ko grejo ven. Rokavic mu tudi še ne dajem.
Ko pa prideva v vrtec, pa vidim, da je najmanj oblečen od vseh user posted image Vsi imajo milijon trenirk, šalov, kap, rokavic in še marsikaj drugega s seboj. Ne vem no, pretiravala pa tudi ne bi rada.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.10.2011 8:27:56   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

dh-v hm imajo trenirkice sam sem tudi jaz gledala samo za fantke...tabla pa je super zadeva pri nas je še vedno aktualna tudi pri taveliki...

Ja, seveda... če grem kupovat z dragim in Žano potem je tako vedno ista pesem.. Nič ne najdem, ker se nam vedno mudi... kam že, nimam pojma... V Aladinu sem dobila dve plišasti trenerkici, komplet.. vsako za 16 eur.. pa fajne so, mehke tople in nimajo kapuce, kar mi je fajn, sploh za pod bundo ali jakno.
Čevlje pa...
superfit škornji za 70 €, geox za 85 € ... ne hvala.. potem sem šla še gledat v Alpino, pa sem našla nekaj, le Žano morem s sabo vzet.
Na koncu bom glih te iz elegance naročila.
A mislite, da bo hofer imel letos še kaj zimskih škornjev... te ki je imel zdaj so od 26 naprej... preveliko..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.10.2011 8:33:18   
bačko
Jaz Loro oblečem tako:Tanke žabice, spodnji del trenirke, nogavičke, spodnjo majico, majčko z dolgimi rokavi, zgornji del trenirke, bundo in kapo.Pa jo nič ne zebe.Saj reče ne nič.
DH poglej malo na bolhi za čevlje.Jaz sem Žani full lepe kupila.Meni je težko dati 85 evrov za čevlje ko jih obuje eno sezono potem pa so ji premajhni.Pa čeprav imam potem še Loro da jih nosi.Samo problem je tudi v tem da Lora težko nosi za Žano stvari ker ima drugačno številko.Naprimer Žana je imela 92 bolj poleti, Lora pa ima sedaj pozimi.In potem nimam skoraj nič zimskega v 92-98 številki.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.10.2011 8:36:19   
smrketa24
Jaz bom šla čevlje kar v Deichmana iskat. Lani smo jih tam kupili in so bili super, lepo topli, pa kvalitetni. Pa še cena je super user posted image Sem že videla reklamo od včeraj in bomo šli verjetno v soboto kar ponje.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.10.2011 8:38:56   
smrketa24
Jaz pa nisem pristaš tega, da se čevlji nosijo za bratci oz. sestricami. Vsak čevelj se oblikuje po eni nogici in ni dobro, da jih drugi nosi za njim. No, ampak to je samo moje mnenje. Raje bom kupila nove, ker pri majhnih nogicah ni dobro šparat. Drugo so copatki, ko še ne hodijo, ampak čevlje mora imet vsak svoje.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.10.2011 9:02:17   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24
Jaz bom šla čevlje kar v Deichmana iskat. Lani smo jih tam kupili in so bili super, lepo topli, pa kvalitetni. Pa še cena je super user posted image Sem že videla reklamo od včeraj in bomo šli verjetno v soboto kar ponje.

Oj, a boš vzela te od Deichtex (?) ali od Elefanten. Ker med tema dvema je kar razlika v ceni. A te prve držijo vodo?
Moje mnenje glede čevljev - raje rabljeno "znamko" kot kakšno ceneno/trdo novo. Pa če Srečko nosi čevelj mesec ali dva (in ima lepo hojo), ga zagotovo ne "zgoni". Če pa ga zgoni, ga pa itak vržemo stran.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.10.2011 9:13:59   
dreamhorse
smrketa, katero reklamo?
jaz sem si dvojne nagledala v deichmanu.. ene so http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=54&category=0190157100000616&product=1055788 tele oz. podobne..
ene pa bom vzela ala gumi za na sneg... tud nekje 22 eur.
Sem pa gledala te elefantnove rdeče, pa mi v živo niso všeč...pa še nizke so precej, tako da odpadejo..
grema danes po njih, upam, da ji bodo prav...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.10.2011 9:29:20   
dreamhorse
Tečka, ne upam si naročit prek spleta, ravno zaradi tega, ker mora vse čevlje probat, zaradi visokega narta..
Sem se že odločila za deichman, zdaj pa samo upam, da jih imajo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.10.2011 9:30:14   
bačko
http://www.jurcek.com/index.php?cid=9
Še eno povezavo za čevlje.Trgovina je v Litiji.

Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.10.2011 9:44:46   
Mala_princeska
čeveljčki-manca za v vrtec še kar supergice obuje, ko grejo ven grejo pa v gumijastih škornjih na igrišče, da se lažje ven skidajo user posted image
za škornje bom res še počakala z nakupom, da vidim kakšna bo številka.

oblačila za v vrtec pa takole: spodnja majčka, majčka z dolgimi, tanka trenirkica zg. del, sp. hlačke seveda(zdej ko ni pleničke čez dan se moram kar navaditi da jih ne pozabim oblečt), tanke žabice, pa tanki štumfki in trenirkica ali pajkice.

nedrseči štumfki od sterntalerja pa nič ne drsijo-majo res dobro gumo gor, preverjeno, sam so pa kar dragi-hmmm dobi se jih pa v user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.10.2011 9:49:23   
Mala_princeska
bačko  super za nov avto in srečno vožnjo

pa še ideja za mamice s fantki, ko ste iskale fantovske pajkice ali žabice brez stopalc - obstajajo, žabice brez stopalc (mislim, da celo niso predebele)- imenujejo se Polo in ugotovitev stranke - ni jih potrebno vsak dan prat in menjat kot običajne žabice

Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.10.2011 9:50:49   
Mala_princeska
preko nexta sem jaz cunje nekajkrat naročila in sem bila zelo zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.10.2011 9:57:12   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

bačko  super za nov avto in srečno vožnjo

pa še ideja za mamice s fantki, ko ste iskale fantovske pajkice ali žabice brez stopalc - obstajajo, žabice brez stopalc (mislim, da celo niso predebele)- imenujejo se Polo in ugotovitev stranke - ni jih potrebno vsak dan prat in menjat kot običajne žabice

A to imate pri vas?
Jaz sem jih že nabavila v HM - v zeloooo dolgočasnih barvah.

Aja še glede oblačenja - pri nas ni žabic, torej plenička (zdaj zelo pomembno, ker grejeuser posted image ), trenirka, bodi s kratkimi rokavi, majčka z dolgimi rokavi. Tako je oblečen v igralnici. V nedeljo sem mu za nabiranje kostanja dala gor dokolenke, pa mu je bilo potem doma vroče in smo jih morali sleči.
Za "zgoraj" pa debela jopica (ne samo kosmatena)/flis in brezrokavnik-bunda. Upam, da tega za sprehod ne dajo več gor, ker ni potrebe. Kapica iz blaga in pletene ROKAVIČKE. Lani naš Srečko ni maral rokavičk sploh, letos jih ne da doluser posted image user posted image user posted image . Prejšnji teden sva še kolesarila in ga je zeblo v roke (zelo, ker se je kar ustavil in sva morala greti roke). No, v soboto smo kupili pletene rokavičke na 5 prstkov in ko gremo ven se začne dret JOKAVICKE, JOKAVICKE in mu moramo najprej nataknit te.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.10.2011 9:57:25   
Mala_princeska
ne bom se ravno hvalila, sem pa imela tudi strah kako bo ko smo šli brez pleničke v trgovino - in gre vse skup brez problema - predno gremo od hiše lulat, pa ko v trgovino - v center pridemo lulat in ni panike, sam malo jo moram spomnit v smislu da gremo namensko lulat, tako da smo v soboto speljali brezpleničkarski šoping user posted image

doma pa so občasno nesreče, ko gre prepozno lulat in jo tišči in še predno uspe hlače dol potegnit, jih pomokri; ampak ni panike, to mora bit, na srečo cunj in hlačk dovolj za preoblečt; pa zdejle je tud malo mrzlo in je treba res pazit, da ne sedi na tleh med igro,...
menim, da se sam razjezit takrat ne smeš ko se to zgodi, da otrok straha ne dobi češ kaj je pa sedaj narobe

evo zdej pa grem kavico skuhat, pa v delo

drug teden pa končno spet dopust jeee....seveda bom doma

Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.10.2011 9:58:51   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

preko nexta sem jaz cunje nekajkrat naročila in sem bila zelo zadovoljna.

Cunje so tudi meni zelo ok, čevljev si pa kar ne upam kupit. Pa ne zato, ker bi jih moral Srečko probat - do tega ga itak težko pripravimo. Ampak zato, ker jih ni tako enostavno vrniti v trgovino, če je kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.10.2011 10:01:10   
Mala_princeska
seveda sem pozabla napisat da povrhu oblečem eno krasno bundico (tanjšo), bjondi tisto ki si mi jo podarila - je manci kot ulita - tko da še enkrat en big thank youuuu and user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hugs for you; pa tanko kapico gor,

rokavičk pa še ne dajem jih bo pa treba za kak sprehodek poiskat po omari.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.10.2011 10:03:20   
Mala_princeska
ja tecka pri nas se dobijo - NDP nogavičke in žabice brez stopalc - čak bom v službi pogledala proizvajalca in javim jutri če so kje direkt cenejše, a nisi dobila tadebelega kataloga od naše trgovine?

Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.10.2011 10:05:23   
Mala_princeska
aja pa pogrešam vinjeto in ljubljano, pa naša srečanja user posted image
nazadnje sem bila v lj takrat, ko smo bili pri vas bjondi, pol pa nič več, kaj čem sam fotr ma vinjeto, škoda k se ne da prestavljat user posted image

mini sem preslišala kako sedaj tvoje zdravje?

Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.10.2011 10:17:37   
mini86
hmmmm next-kaj naj rečem..k bi ble vsaj nižje ceneuser posted image
drgač sm pa js naročila za polet ene lušne sandalčke in še lučko so imele zadaj..se mi je to zelo fajn zdelo in že v naprej sem videla une učke od marcela in veselje in oh in sploh..
no da povem naprej mislim da jih je imel samo 2x obute..ne vem zakaj ne vem kako-zgleda niti lučka ni pomagalauser posted image user posted image
js kar se kvalitete tiče v next ne dvomim sploh..bundico bomo imeli še lansko in je res top..

tecka kaj si pol nardila z unim kengorujčkom..

glede lulanja-js mislim da ni bila napaka..od enkrat še ne more bit napaka.."posledice" se poznajo če se ta stavr ponavlja..
zato tud ni narobe če kdaj pri kakšnih omejitvah popustite..če se le to ne ponavlja pogosto in otrok to ve..ravno to berem sedaj v moji najlupši knjigiuser posted image
tud marcel je mislim da včeraj ko je že pravljica bila prebrana, ko je že pil, ko sm pokrila že njega in jegove živalce...skratka ko bi se mogel samo ulešt in zaspat on reče..lulat na dinozavra-dinozaver je nastavek za na wc..in ja rekla sem pa se dj v plenico..in mislim da to ni bila napaka ampak zgolj še ena ideja za podalševanje da ni treba spat..lulat je šel malo prej..naslednjič mu tega seveda ne omenim ampak ga bom slekla..no ker če si ne zapomne da more povedat za lulat in kakat da bomo šli na dinozavra potem tud tega ni registreru na tak načinuser posted image

smrketa-js ga oblečem cca isto kot ti..kape ne dobi dokler nau snega..žab pa tudi letos naumo imeli ampak bomo imeli dokolenke-no pa ima še vedno navadne štumfke..moj bi šel še v crocsih v vrtecuser posted image js mu tud bundice ne dam ampak en zlo debel pulover na kapuco..a pa je tud tko mrzu..ne samo roke-ker te so zlo hitr al misliš da ga res..a loči kdaj ga RES zebe in kdaj mu je RES vroče..
bačko-s misliš da ji ni preveč v vrtcu žabe pa še štumfe..ne vem samo vprašam

čevlji-js js sm jih kupla v dichmmenu isto kot lani in že čakajo prvi sneg:)so pa daitex in so bili 20€..ne premočijo in ne prepiha..zdj ma ene gležnarčke k so super..
js take k jih je dh prlepla imamo-samo fantovske

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.10.2011 10:44:55   
dreamhorse
O super mini... si me potolažila, da bodo čevlji super... samo dobit jih še morem...

jaz Žani oblečem sp. majčko, dolgo majico, debelo jopico in jaknico... ne še bunde. .spodaj pa hlače bolj debele... danes sem ji dala čisto tanko kapico... mene je bolela glava, tako me je nazeblo v ušesa.. pa sem njej tudi dala... tanko, za debelo bo še čas...

Mene samo zanima žabe in štranpelčki... razlika? štrampli in pegice? hm, ne vem...

Mini, sem spregledala al nam še nisi povedala, kako je bilo na razgovoru?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.10.2011 10:49:30   
mini86
Mene samo zanima žabe in štranpelčki... razlika? štrampli in pegice? hm, ne vem...

am...js od tuki poznam samo žabe..
a niso to besede od dol pr vs..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.10.2011 10:53:08   
mini86
Mini, sem spregledala al nam še nisi povedala, kako je bilo na razgovoru?

ja spregledala siuser posted image user posted image

ne hecam se..

jah nč..pol ure sem iskala k***** parkirni plac, pršla tja,me pelje v arhiv, mi pove kaj se tuki dela in kako, mi reče da nj sama mal zložim da vidm kako je in potem pridem v sprejemno..
ok premgam strah pred lojtrami uložim par kartotek in grem v sprejemno..
tm mi reče da ima mojo tel. in da razgovori-madona kakšen razgovor, potekajo še cel teden in da me v roku enega tedna obvestijo..

sm mela cv pa priporočila sabo pa ni pogledala, nič vprašala kaj študeram, kaj delam, izkušnje...nnnčččččččččččččččččččččččččččččččččččččččč

no...........in kle mi ni jasno na podlagi česa oz po kakšnem ključu bodo zbirali

Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.10.2011 11:33:03   
bačko
Mini za katero delovno mesto pa gre? Moja soseda tam dela in jo lahko malo povprašam če želiš. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?