|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
12.10.2011 11:44:14   
bjondi
Ja bom šla enkrat do petka v izvidnico...sam evo men je pa res prešinilo kok res drsijo...a je katera že kdaj kupovala na ta način zimske škornje al bucike...

Ker una varjanta ski boot ne drsijo user posted image ...so pa mokre hito ,ampak sem se spomnila da so vsaj hitro posušene user posted image ...no ampak pena ki jo daješ ven pa not je pa konc sezone čist poguljena po peti ...no pol se pa nej odločm kaj vzet...oh user posted image ...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
12.10.2011 11:45:09   
bjondi
user posted image  jee končn sonček...dh vi ga imate zagotovo od zjutaj...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.10.2011 11:45:42   
bjondi
Nekdo mi črke papca user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.10.2011 11:54:55   
dreamhorse
A vi niste imeli sončka? Pri nas je že buckal ven, ko je bila še tema... so se oblaki že svetili :)
Ja, skos ga imamo, na trenutke nam ga oblaki malo vzamejo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.10.2011 11:57:11   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja bom šla enkrat do petka v izvidnico...sam evo men je pa res prešinilo kok res drsijo...a je katera že kdaj kupovala na ta način zimske škornje al bucike...

Ker una varjanta ski boot ne drsijo user posted image ...so pa mokre hito ,ampak sem se spomnila da so vsaj hitro posušene user posted image ...no ampak pena ki jo daješ ven pa not je pa konc sezone čist poguljena po peti ...no pol se pa nej odločm kaj vzet...oh user posted image ...

Ne, tiste klasične skibucke, ki se to ven in not daje, jaz ne mislim kupovat...
Te dve varianti imam, zdaj pa v akcijo iskanja, kje bom kaj našla... deichmann ima, sem že zadnjič vidla..
sem pa rekla, da bi šla gledat še v Mass... ga pa ni pri nas, je v Mb ali v Konjicah...

Danes ne morem, jutri bom skočila ali v petek... pol pa zaključim z diplomo o čevljih :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
12.10.2011 12:03:22   
dreamhorse

pa misliš, da ta profil drsi?

http://www.elegance.si/izdelek_Otroski-ski-boot-WOOLF-2237003-MAGENTA-21-27
mi zgleda kar zimski :)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
12.10.2011 12:11:21   
mini86

Ampak mini se še kar smejim ko si omenila baročno postavo user posted image ...

zaaaakajuser posted image kako pa se temu danes reče..povsod bolj obdarjena al pa da se ma pr men kej za prjetuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.10.2011 12:14:01   
mini86
Ste se pogovarjale o ugicah in sem se spomnila, da sem ravno včeraj brala en post o tem, kako za ponaredke pobijajo živali, ki potem 3 ure umirajo in jih žive odrejo... ne vem, kaj je res in kaj ne, se mi pa gnusijo...

ne vem če je to za ponaredke..ampak..a ko imaš pa en lepo hrustljavo zapečen zrezek iz žara na krožniku pred sabo se ti pa žival nič ne smili..user posted image
nč slabo mišljeno samo pač to mi je padlo na pamet

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
12.10.2011 12:17:32   
mini86
tira-tud js sm pomislila ko sem vidila da si se javila isto kot bjondi..kako je bilo pri vas z grizenjem

poročam čeprav res ne vem kako se bo rešilo..sem se danes pogovarjala z enim fotrom-btw zlo je fejstuser posted image od punčke k sta skp z marcelom v skupini in mi je rekel da je njihova bla učer tud pogrižena in to v spanju..samo od drugega fantka..no in pom.vzg ni vedela nič o tem..matr se bojo še bal zaspat..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
12.10.2011 12:25:53   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Ste se pogovarjale o ugicah in sem se spomnila, da sem ravno včeraj brala en post o tem, kako za ponaredke pobijajo živali, ki potem 3 ure umirajo in jih žive odrejo... ne vem, kaj je res in kaj ne, se mi pa gnusijo...

ne vem če je to za ponaredke..ampak..a ko imaš pa en lepo hrustljavo zapečen zrezek iz žara na krožniku pred sabo se ti pa žival nič ne smili..user posted image

Uf, to pa je tema za razglabljat... pa ne bom raje... user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.10.2011 12:35:21   
mini86
dh-men so škornji iz drugega linka bolj všeč, vsaj kar se barve tiče..une taprve..hm kako bi rekla..so pač zelo rozauser posted image user posted image user posted image user posted image

glede darila..ja kok stvari je bilo pr drugih noooro dobrih, ampak ko je dubil to in imel doma pa nič več..
RAZEN motorna žaga..je videl tole-sicer bolj moj od začetkauser posted image pr žigcu od bjondi in jo marcel od prvega trenutka zelo porajta in je to ena izmed tistih redkih igrač ki imajo daljo dobo zanimanja..tko da tecka..js nebi čakala do mikavžauser posted image user posted image

ja pa še eno uprašanje..js bi marcelu kupila kuhno kot sem že omenila..no in me zanima a je to res igrača za punčke ker moj ni navdušen..

drugače pa ne..nisem nikoli pomislila jt do ravnateljice ker kaj pa lahko naredi če že une ne morjo nič..mislim in upam da tole zadevo lahko rešimo interno..no sej ona itak mora vodstvo obvestit ampak vseeno..
je pa vzg. zelo strokovno podkovana in res zna z otroki in verjamem da je že marsikaj probala in dala čez in ji kljub vsemu zaupam..
drugače pa..vem da se bo slišalo da sem kokr une mamice k njihovi otročki so najboljši in oh in sploh ampak marcel RES ni tak..enostavno nima takega karakterja..in do sedaj bi se že pokazalo kako in kaj..
dugače pa..do sedaj so ga zmeraj in tudi mene osebno-pač mojo vzgojo nadpovprečno hvalile..a zdj pa ko je prišlo do tega da ne bom pustila da se to dogaja pa je moj otrok kr na enkrat "poreden"..ne ne..

js razumem da se zgodi sploh pri tolikih otrokih in vem da jih ne morejo imeti skos na očeh samo tukaj se stvari samo stopnjujejo..in boljše sedaj kej ukrent kokr pa da nič nikoli ne rečem, se samo smejim in kimam..že po naravi sem taka da če mi ni kaj všeč povem kaj me moti, pri svojem otroku pa še toliko prej..

dh in bjondi-tole vajino a tele, ne une, pa tele ,a tele..no men ni več nč jasn in ne sledim več in vama ne morm nič pomagatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.10.2011 12:36:08   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Uf, to pa je tema za razglabljat... pa ne bom raje... user posted image

jaaa..sj vem..tud men se ne da..spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.10.2011 13:11:14   
dreamhorse

dh-men so škornji iz drugega linka bolj všeč, vsaj kar se barve tiče..une taprve..hm kako bi rekla..so pač zelo rozauser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne mislim točno te, ker so tud meni preveč kičasto roza... model bolj gledam... na tak način da bi bili...

he , sicer sem se pa že jaz tudi zgubila pri unih in teh.. že pri prvem postu :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
12.10.2011 13:14:10   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Saj ne mislim točno te, ker so tud meni preveč kičasto roza... model bolj gledam... na tak način da bi bili...

he , sicer sem se pa že jaz tudi zgubila pri unih in teh.. že pri prvem postu :)

aja ok..sm se že ustrašlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
12.10.2011 13:31:55   
dreamhorse
ne ne, saj mal okusa pa tud mam no user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
12.10.2011 15:49:06   
manna
živjo
Mah s tem grizenjem v vrtcu...sej nisem hotla rečt da jim dej zagrozit, sploh ne, hotla sem samo rečt to, da če se boš zasrkbljeno zanimala za ta tepež in griženje, boš prej dosegla da bodo pazile, kot pa če boš čist ignorirala take poškodbice. Tako pač je - če bodo vzgojiteljice vedele, da ne toleriraš grizenja, se bodo bolj potrudile da se ne bo več zgodilo. Če pa recimo ti sploh ne bi reagirala, potem se tudi one ne bi toliko sekirale. To je dejstvo! Če me v službi ekstra opozorijo na nekaj, bom seveda bolj pazila na tisto, kot pa če mi noben nič ne reče. Ali ne??
Bolj kot vse pa se mi zdi pomembno to, da si do njih prijazna, da jih pohvališ. Ker tvoja skrb za Marcela ne sme biti kritika njihovega dela! Pohvala dela čudeže, resno.
No pa sej ne bom več nakladala o tem. Je pa blo enkrat v našem vrtcu da so eno punčko premestili v drugo skupino zaradi grizenja, ker se je ponavljalo in ponavljalo...tko da tud to se dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.10.2011 16:59:17   
lenika1
Zdaj vidim, da sem malo za časom, sem mogla it na internet pogledat kaj so to Uggice. Enako sem pred dvema letoma gledala kaj so to crocsice.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.10.2011 21:48:07   
tecka
Pravijo, da slika pove več kot 1000 besed. Evo, grem v mižule, več napišem jutri.
user posted image

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
13.10.2011 8:15:06   
bačko
Dan punce!
Nič se ne javim ker nimam nobenega časa.Trenutno sem na bolniški ker ima naša Žana zopet angino.Lora kašlja ampak je v vrtcu.Obe sta drugeče pridni.Je pa naša P bila zelo presenečena ko je videla Žano in jo je vpršala če gre naslednje leto v šolo.Pa sem rekla da šele čez dve leti.In potem sva jo izmerile in je velika 114 cm.Je rekla da so toliko veliki pri 5 letih.Prav velika punca je.
Aja v ponedelje pa dobimo avto.Komaj čakam.Bjondi kako si ti zadovoljna z svojim C4?

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
13.10.2011 8:18:46   
bačko
Grizenje.
Mi smo bili avgusta na rojstne dnevu in tašče in nas je bilo veliko odraslih in je tudi Zoja ugriznila našo Loro.Treba samo lepo otroku razložiti da se to ne dela.Lora je lasnko leto prinesla iz vrtca en ugriz.Vzgojiteljica mi je takoj povedala in sem rekla da pač nič hudega.Je pa naša Lora začela Žano grizti in ene dvakrat je tudi mene pa sem ji lepo razložila da se to ne dela.

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
13.10.2011 10:06:00   
bjondi
A pol smo še kar pri grizenju pa ugicah oz. buckah user posted image ...

Dh-pojma nimam če bi tele tvoje kičasto roza drsele,men so pa prov fletne majkemi ...kakor sva razvozljale včer z mini po telefonu v petih minutah bi moral bit podplat gumjast ,kar pa ta definitivno je...naše lanske ,ki so drsele ampak so bile čisto drugačne od teh tvojih so imele čist trd podplat ,pa še tk tk tk tk so delale ko je hodil user posted image ...

tečka-vidiš pa bo vmes ko pridno lula in kaka nažagal še malo ,da vas ne bo zeblo...naš žaga s tole žago al pa brez...da ne govorim ko jemo kosilo -me do konca kosila čist požaga -z rokico namreč pa dela zraven brrr brrr brrr...pol me pa še naseka...tako da pri nas so zakon še vedno žaga ,orodje,lego kocke in bagr...

bačko-pikepoke za tvoje punce in zate,ki si spet doma...drugače imamo pa ravno drugo registracijo v ponedeljek...avto pa trkam bp bp bp...ful ful zadovoljni -imamo pa dizla,sam ne vpraš kok kuri...ampak naš sanja ,da bi šla jaz nazaj na novega c3 ...on pa bi še sebi vzel en avtoček,ki si ga že nekaj časa želi...ja tako je to ,če si v avtomobilskem fohu deset__ let in daš čez še in še avtočkov in pol skrite želje ostanejo...no men je bil tudi c3 zakon...bomo vidl,prav dost še ne navijam user posted image ...

mini-preberi malo nižje od zemljevida piše o homeopatiji...pa klikni še na dodatno povezavo ,ki je v članku

http://www.lekarnaljubljana.si/si/lekarna-ljubljana/poslovalnice/seznam-poslovalnic/lekarna-supernova

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.10.2011 10:09:22 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
13.10.2011 10:07:41   
dreamhorse
Hoj ...
Tudi medve z Žano sma danes doma. ponoči je bruhala, zdaj je ok... grem, me že kliče..
PA kašlja kar precej.

Lp

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
13.10.2011 10:19:29   
bjondi
dh-še vama pikepoke pošiljam...zakaj pa ne pogledaš če kdo podari konjička na bolhi,ali pa ga dobiš kje na bolhi ceneje-rabljenga...pa če vidiš po enemu letu da ni aktualen ga lažje daš stran kot pa da se samo prah nabira na njemu...

mini-kuhinja...ja vidiš to so pa deci -tastari mislim...naš tamauček tudi kuha kdaj pa kdaj pa sem imela že čudne pomisleke ,pa ste me potem potolažile da junijski sončki tudi kuhajo user posted image ...pa ko k nečakinji pride ki ima od karin kuhinjo ,gre najprej za šporget...loh se zgovoriš da bo potem še za ta drugega otročka,pa če si želiš potihem punčko ,ga pa mogoče  obrneš...

Neposredna povezava do sporočila: 2348
13.10.2011 10:23:25   
bjondi
lidl-sem bila zjutraj tam sem kupla rezervno bundo pa smučarske hlače za tamaučka...pa itak še dva pulija...ja pa še ne vem kok flisov so spet imeli,pa sem se vzdržala user posted image ...še pulijev ne rabi pa sem jih kr nekak mogla vzet user posted image ...no zdej rabi samo še čevlje in bucke...no pa kako spodnjo majčko,pa upam da lidl kmalu ponudi še dolge gate...ammmm pol pa res ne rabi nič več...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
13.10.2011 11:02:04   
bačko
Dh takoj je bilo zadnjič pri naši Lori.Ponoči je bruhala in full je kašljala.Pa smo šli k P pa je rekla da je vse uredu da bruhala pa je verjetno zaradi kašlja.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi mi bomo imeli bencinarja.Njegovega sva že prodala zdaj pa prodajava še C3 se pravi mojega. A ga katera kupi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Ime deklice
N5ra

Kako naj poimenujemo naso deklico?

Asja (15%)

Zoja (30%)

Zaja (3%)

Zala (52%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!