|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
11.10.2011 22:12:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ooooo hvala no pol bom še ,pa na polno luno probala.

Držim pesti, da ti rata. Men gre slabo, kadar imam otroke bolane.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.10.2011 22:13:30   
Najaa
Končno je enkrat tudi meni ratalo! Bravo jaaaaaz! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.10.2011 22:15:49   
PERSIDA
kak si lahko glasna na vasi ko sem ti teren pripravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.10.2011 22:16:40   
PERSIDA
ja Najaa dolgi bo jutrišnji dan ,no bomo vidli kako bo

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 479
11.10.2011 22:17:10   
Najaa
Ja pa kaj še! Se matram in trudim, pol pa ena Čbela prleti pa je vedno prva! user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti Čbela! user posted image

Persida si si vsaj kak pir odprla takole na večer? Da mal celice odmarajo? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.10.2011 22:35:31   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja pa kaj še! Se matram in trudim, pol pa ena Čbela prleti pa je vedno prva! user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti Čbela! user posted image

Persida si si vsaj kak pir odprla takole na večer? Da mal celice odmarajo? user posted image

Najč ko bi ga le mela user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
11.10.2011 22:40:01   
PERSIDA
Ne boste verjele ampak sedaj gledam tri muhe na ekranu,ena bi se rašla, druga ne da ,tretja ,pa zraven akcijo gleda user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 482
12.10.2011 6:59:06   
Tulipan12
Včeraj me je skoz ven metalo, sem po treh poskusih odnehala.user posted image
Kokica user posted image ! Upam, da se držiš, da ne zapadeš v kako poporodno depresijo! Pa upam, da Julija čimprej okreva, da gresta domooov, kamor spadata!user posted image
Persida mah, sem hotla z vama kako rečt, pa ni šlo.user posted image  No, sta vsaj vidve malo počvekali, da smo vsaj stran zamenjale.user posted image  Slabo me to kokodakamo tu gor zadnje čase!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 483
12.10.2011 13:12:14   
MalaČebelica

kdor zna pa zna user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sam v bistvu niti ni res - jaz sem prva samo enkrat na leto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
12.10.2011 13:13:57   
MalaČebelica
Persida user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image ko bosta zdrava in velika bo pa dvakrat po plačano. glede starega - pa ko ga šljivi. včasih niso za drugega ko v rit za brcnit

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
12.10.2011 13:14:46   
MalaČebelica
Tulipan user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico. točno danes mata? midva pa jutri obletnico poroke - četrto. v petek pa 11 let, da sva skupaj....

Neposredna povezava do sporočila: 486
12.10.2011 13:16:46   
MalaČebelica
aja še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kokico in Julijo

Neposredna povezava do sporočila: 487
12.10.2011 13:30:00   
MalaČebelica
No, da še jaz objavim veselo novico. Mi bomo tudi dobili še enega čmrlja - v aprilu user posted image user posted image user posted image user posted image Nekaj vas že ve, ki ste me zadnjič videle in se mi že vidi - ne morem pomagat.

Se me pa nekaj loteva - neki ultra prehlad al mogoče celo kaki bronhitis. Pa zdravnica danes ne dela... eh bo že. Čajev sem že popila hektoliter. Verjetno najbolj od vsega rabim počitek...

Neposredna povezava do sporočila: 488
12.10.2011 13:36:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kdor zna pa zna user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sam v bistvu niti ni res - jaz sem prva samo enkrat na leto user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej jaz tudi, da ne boš misla. user posted image user posted image user posted image

Čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
12.10.2011 14:29:06   
PERSIDA
Dober dan.Pri nas malo tišine ,dela sicer kolikor hočeš, ampak bo moglo počakatuser posted image ,ker moram kaj napisat.Danes je dan za stradanje ,tak je Najaa reklauser posted image .Da me malo kislina daje ne rabim razlagat,ampak se ne dam.
V službi pestro ,dela kolikor hočeš .Maladva ,pa prava asa ,itak.Zaenkrat še hb rada delata ,prej sta pomagala paradižnik trgat,korenček ruvat,fižolo trgat,orehe pobirat.Kar se tega tiče moram dat kapo dol,v glavnem mora se jima dogajat.Tako,da danes sem v nočni kuham srbsko salato,blitvo moram pospravit,fižol pripravit za zmrzovalko.Na vrtu še me čaka petešilj za skladiščenje ,pa gosti sok bi mogla skuhat ,ker nam hruške gnilijo.No take mamo na naši kmetijiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.10.2011 14:32:54   
PERSIDA
Čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa pazi na novega članauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 491
12.10.2011 18:08:51   
trezika

No, da še jaz objavim veselo novico. Mi bomo tudi dobili še enega čmrlja - v aprilu user posted image user posted image user posted image user posted image Nekaj vas že ve, ki ste me zadnjič videle in se mi že vidi - ne morem pomagat.

Se me pa nekaj loteva - neki ultra prehlad al mogoče celo kaki bronhitis. Pa zdravnica danes ne dela... eh bo že. Čajev sem že popila hektoliter. Verjetno najbolj od vsega rabim počitek...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
13.10.2011 9:04:03   
Tulipan12
Jutro!user posted image
Jaz bi več čvekala, prisežem, pa me skoz ta RR zafrkava, tolko živcev pa nimam, da bi se še s tem borila.user posted image

Čebela, kaj to pomeni čmrlja, da že veste spol?user posted image  Daj povej, daj povej, nuhalna je mimo, po mojih izračunih, saj veš, da mam aprilskega otroka!user posted image  Kak pa Klara vse skupaj sprejema? Ji je kaj jasno al samo bulji v popek, ki je vsak dan večji?user posted image
Persida, pa daj, kak si ti pridna kmetovalka! Ne bom rekla kmetica, ker se to preveč pogosto uporablja slabšalno za karakter, pa da me ne bi narobe razumela!user posted image  Res si super! Jaz pa samo te reklame gledam, kjer je kaj za ozimnico v akciji in hop v trgovino. PackA! No, bom pa čokoladni liker naredila, to pa tut ni slaba ozimnica, ne?user posted image  Pa rada nabiram gobe, kostanje, borovnice, v glavnem stvari iz gozda... o delu na vrtu, ne bi, ker ga res ne maram. To da bavca rada pmagata, pa mi je zelo znano. Moja Lia je najsrečnejša, ko lahko kaj dela - pomaga. Sicer navadno za njo delam še enkrat več, ampak ona res uživa v vseh opravilih. Pa vmes še zelo rada reče: joj, kak sva pa bili zdaj pridni!!user posted image
Kje je Tasa zadnje čase???user posted image user posted image  Saj še ni december, da bi Lidlala non-stop.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 493
13.10.2011 9:08:55   
Tulipan12

Tulipan user posted image user posted image user posted image user posted image za obletnico. točno danes mata? midva pa jutri obletnico poroke - četrto. v petek pa 11 let, da sva skupaj....

Jaaaaaaa, včeraj sva imela 4. obletnico!user posted image user posted image user posted image
Tebi pa čestitke danes za vajino obletnico!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa si izbrala datum...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
13.10.2011 9:16:39   
Tulipan12
Ko smo že pri datumih in obletnicah, sem včeraj čekirala sobote v naslednjem letu in sem našla datum, ki me mika. 1. september!user posted image  Ampak to je šele začetek in imam kr malo treme pred vso to organizacijo in kroničnim pomankanjem časa za njo. Prvo moram poklicat na občino, če je sploh še kak matičar fraj takrat.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.10.2011 12:14:32   
MalaČebelica
Dober dan.

Jaz sem na bolniški - danes in jutri. Sem se odločila, da se ne bom mučila po nepotrebnem. Dva dni bo pa že vse počakalo, da pridem k sebi.

Hvala vsem za čestitke.

Tulipan - ne vema še spola. Se še nisma čisto odločila, če boma vprašala. Nuhalno pa sem imela v ponedeljek. Pa hvala za cifro od zobarke - smo že naročeni.

Klara se dere da mam dojenčka v trebuhu in mi skozi majco gor vleče in pravi naj ga dam ven, da bo vidla. Ne predstavlja si še ravno najbolj, kaj jo čaka.... Pa skozi pravi, da bo dobila sestrico. Tepa že... Čeprav sama imam občutek, da bo fant...

Kaj boste kuhali na današnji turoben dan?

Neposredna povezava do sporočila: 496
13.10.2011 12:15:46   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ko smo že pri datumih in obletnicah, sem včeraj čekirala sobote v naslednjem letu in sem našla datum, ki me mika. 1. september!user posted image  Ampak to je šele začetek in imam kr malo treme pred vso to organizacijo in kroničnim pomankanjem časa za njo. Prvo moram poklicat na občino, če je sploh še kak matičar fraj takrat.

po moje ni panike za tak daleč. midva sva vse uredila in zorganizirala čez poletje. in je bilo več kot dovolj časa. no nisva imela tak neke velike poroke - cca 50 ljudi.

Neposredna povezava do sporočila: 497
13.10.2011 17:51:37   
trezika
A ve katera, kako sta Kokica in njena pikica?

Pa taso malo pogrešam.....

Neposredna povezava do sporočila: 498
13.10.2011 18:23:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaaaaaaa, včeraj sva imela 4. obletnico!user posted image user posted image user posted image
Tebi pa čestitke danes za vajino obletnico!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sta pa si izbrala datum...user posted image

Čestitke vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, ti je ratal vseen luno pregurat?

Neposredna povezava do sporočila: 499
13.10.2011 18:25:56   
Najaa
Jaz nimam od Kokice številke, drugače bi ji sms poslala. user posted image Sem zgubila vse cifre... ma en glup telefon mam...

Kaj pa je s taso? Se je odločila bojkotirat RR? user posted image
tasa če bereš, ti povem, da sem danes naredila (SAMA!) tako dober tunin namaz... kot tisti iz hoferja. user posted image Ne, ni tak, malo manj slan je, drugače pa podoben. Nika ga je jedla kar z žlico, Tiji pa ni bil všeč. Zraven sem popekla kruh in njam, kak sem se najedla!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?