Tulipan12
|
Jutro! Jaz bi več čvekala, prisežem, pa me skoz ta RR zafrkava, tolko živcev pa nimam, da bi se še s tem borila. Čebela, kaj to pomeni čmrlja, da že veste spol? Daj povej, daj povej, nuhalna je mimo, po mojih izračunih, saj veš, da mam aprilskega otroka! Kak pa Klara vse skupaj sprejema? Ji je kaj jasno al samo bulji v popek, ki je vsak dan večji? Persida, pa daj, kak si ti pridna kmetovalka! Ne bom rekla kmetica, ker se to preveč pogosto uporablja slabšalno za karakter, pa da me ne bi narobe razumela! Res si super! Jaz pa samo te reklame gledam, kjer je kaj za ozimnico v akciji in hop v trgovino. PackA! No, bom pa čokoladni liker naredila, to pa tut ni slaba ozimnica, ne? Pa rada nabiram gobe, kostanje, borovnice, v glavnem stvari iz gozda... o delu na vrtu, ne bi, ker ga res ne maram. To da bavca rada pmagata, pa mi je zelo znano. Moja Lia je najsrečnejša, ko lahko kaj dela - pomaga. Sicer navadno za njo delam še enkrat več, ampak ona res uživa v vseh opravilih. Pa vmes še zelo rada reče: joj, kak sva pa bili zdaj pridni!! Kje je Tasa zadnje čase??? Saj še ni december, da bi Lidlala non-stop.
|