PERSIDA
|
Sploh ne vem kaj vam naj povem ,ker vam lahko samo jamram. Ampak bom ,ker sicer bomo propadle. Z Anžetovim zdravjem sem se borila tri tedne sedaj se ,pa borim s Tomaževim.Ima isto kot bratec virusni herpes v ustih.Čez dan tu,pa tam malo pojamra al pojoka ko hoče kaj jest ,pa ga zaskeli ,noči so ,pa zgodba zase.Tako hudo kot je sedaj te štiri tedne ni bilo ko sta bila stara mesec dni.Res toliko kot se sedaj prebujata ,pa že dolgo ne.Skoraj vsako uro sem pokonci ne glede kdaj pojdem spat.Sedaj se enostavno bojim it spat. Ujela sta ritem ,da zaspita nekje ob 20h a kaj ko jaz padem že prej.Tak,da me včasih zbudita ko se še premetavata sem in tja in si iščeta položaj.Celo lubo noč me iščeta in hočeta ob sebi.Da se ne bi med sabo budila ju včasih dam ločeno spat a kaj ko se pol prebujata in me iščeta ,tako,da včasih drugo ne delam kot se selim ponoči. Ne vem jaz si enostavno želim samo ,da bolezni izginejo ,ker rezerve kurim že lep čas.Pomoči trenutno ne morem bit deležna zato se moram nekako znajt po svoje.Saj se ližem samo enostavno RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIM SPANJE.To je edino česar si želim,da končno ponovno zaživim. Ob vsem tem ,pa pogrešam malo podpore ne,pa ,da moram poslušat razne komentarje ,ki niti malo ne sodijo v vsebino.Dve leti in pol ,pa še malo se trudim v dobrobit otroka in pol slišim komentar ,da ne bomo več plačevali vrtca ,ker je cena ista ,če sta tam al ,pa ju ni..Ne vem kakšen človek to moraš bit ,da denar postaviš pred otroka,pa niti za eno noč v skoraj treh letih ne veš ,da je kateri od otroka jokal.Ja ko mi manjka spanja tudi razumevanja z moje strani ni več.Tako,da ko morda ujamem kdaj kakšno minuto časa , še pol te stvari premlevam.Enostavno pokrovko mi dviguje kdaj jo bo ,pa odneslo ,pa poročam. Ne želim se smilit nikomur ,ker za tako življenje sem se sama odločla ,želela sem samo iz sebe dat .No toliko,da boste mele kaj brat ,če že pišete nič .
|