|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
6.10.2011 14:26:31   
MalaČebelica
Dober dan.

Jaz vas že dva dni berem, ker vsakič ko hočem kaj napisat, mi vseskupaj zašteka...

Drugače sem bila včeraj doma, ker je fraulein driskala. Pa sploh ni. 1x je malo bolj mehko kakala. Drugače pa je ko vlki, dobre volje je ful. Nič ji ne manjka. So me predvčerajšnjim klicali iz vrtca, da naj pridem po njo, ker kao driska. Ma včasih se mi zdi, da malo preveč skomplicirajo. Čeprav po drugi strani jih razumem - se bojijo teh viroz in tega in takoj kličejo. No, saj drugače so kar fajne ženskice in Klara ful rada gre, tak da nimam načeloma nobenih pripomb nad vrtcem.

user posted image user posted image user posted image bolančkom

Pridem še pol kaj mimo...

Tasa in Tulipan - včeraj sem klicala v plesno galerijo za plesne (to je tisto, ko je zraven JAM-a) in so mi rekli, da mora bit otrok star 3 leta in da je Klara še premala. Kam že vidve to vozita otročke? Ma kera kaki kontakt pri roki? Prosim, hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.10.2011 14:27:18   
MalaČebelica
Pa ne morem verjet - PRRRRRRRRRVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.10.2011 14:55:54   
Tulipan12
Evo, Čebela pribrenčala mimo in vse pokale pobrala!user posted image user posted image user posted image  Klasika!

Neposredna povezava do sporočila: 428
6.10.2011 14:58:55   
Tulipan12
MČ, pa kaj potem kar vstaneš v službi in greš po njo?user posted image  Razumem, če imaš razumljive delodajalce, ampak kaj pa tisti, ki tega ne morejo? Pa recimo, ne more partner, ni babic, dedkov? To me zanima...
Plesne vaje: Plesni park na Mladinski ulici. Guglaj za kontakt, čeprav ti lahko kar s prve roke povem, da so vaje vsako sredo ob 17h, prvič prideš probat in je zastojn, potem se pa odločiš.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.10.2011 16:01:38   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

MČ, pa kaj potem kar vstaneš v službi in greš po njo?user posted image  Razumem, če imaš razumljive delodajalce, ampak kaj pa tisti, ki tega ne morejo? Pa recimo, ne more partner, ni babic, dedkov? To me zanima...
Plesne vaje: Plesni park na Mladinski ulici. Guglaj za kontakt, čeprav ti lahko kar s prve roke povem, da so vaje vsako sredo ob 17h, prvič prideš probat in je zastojn, potem se pa odločiš.

Tulipan, res je tak blo. Ja, ne vem kaj bi naredila, če ne bi mogla it po njo. Sicer sem zdaj prvič mogla tak it po njo, ker drugače je vedno doma zakuhala. Sem se pa dostikrat na to temo presekirala, ker midva nimama babic in dedkov - so vsi v službah + moji so 70km stran doma. Do zdaj sma se vedno nekak z mojim skombinirala. Včasih tudi tako, da je je šel najprej eden za pol dneva, pol pa drugi za pol v službo, ko je bilo treba kaj nujnega narediti tisti dan. Enkrat je zdravnica skoraj znorela, ko nama je morala bolniške liste izdat - en dan je bil en z njo doma, drug dan drugi, vmes babica na dopustu in to cca. 10 dni. Pa glede na to, da je naša nonstop bolana, si lahko misliš, kako je to....

Hvala za info glede plesnih...

Neposredna povezava do sporočila: 430
6.10.2011 19:32:10   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Tasa in Tulipan - včeraj sem klicala v plesno galerijo za plesne (to je tisto, ko je zraven JAM-a) in so mi rekli, da mora bit otrok star 3 leta in da je Klara še premala. Kam že vidve to vozita otročke? Ma kera kaki kontakt pri roki? Prosim, hvala user posted image user posted image user posted image

Maruša hodi v Plesno šolo Urška... sicer tudi vpisujejo od 3. leta dalje, ampak ko sem klicala in vprašala, je rekla, da lahko brez problema že pride.... pa zaenkrat se ji ful dopade...

Neposredna povezava do sporočila: 431
7.10.2011 9:22:08   
trezika
Dan!
Pa smo dočakali dež, veter, mraz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 432
7.10.2011 10:28:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Pa smo dočakali dež, veter, mraz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro deža nebi rablo bit, ker je men moja mami včeraj okna spucala in mi zdaj vse po njih šprica user posted image user posted image za mraz pa je skrajni čas, saj pa je že oktober.

user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 433
7.10.2011 10:31:16   
tasa_m
Čebelica klanjam se, da si končno prva user posted image in user posted image za Klaro. Pa saj ti je pasalo bit malo doma, a ne?user posted image Priznaj user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 434
7.10.2011 10:35:23   
tasa_m
Pa dober daaaan!

Midve z Lijo že gor nekaj čez 6to, samo sem jo pregovorila, da je ostala v postelji do 7h.
Zdaj pa sem si jaz speglala nekaj čist malega, kar sem danes dol pobrala (ker mi je ostalo vse včeraj mami user posted image ), Lija ustvarja s škarjami in nalepkami, ki jih je dobila od Klare za roj.dan. Ustvarja pa tak,da se igra da ima RD in si nalepke v lase zalepi, pol pa je cel vik in krik, ko ji hočem to ven dat...user posted image

Sma pa včeraj v Lidlu kuple tist komplet za ustvarjanje-tak da če bo tako vrme bove imele kaj za delat. Lepilo bo verjetno vsepovsod ampak vseeno...bo unikat :P

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.10.2011 10:49:35   
Najaa
Dan,
tasa user posted image pol je pa isto kot Nika, ko si najraje lepi nalepke na čelo. user posted image Sreča, da nima toliko las, da bi mogla še to reševat. user posted image

Joj je mrzlo ja no sej, res je že čas, da se poletje poslovi čeprav jaz takoj podpišem za celo leto s takimi temperaturami. Tam okol 20-25 kot je bilo zadnje tedne. Se je pa ulilo pri nas na polno, šipe na balkonu kr razmetava veter naokoli.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.10.2011 14:39:47   
tasa_m
Tak, moji so odšli, mama mi je skuhala še za jutri (čufte) ker jih jaz ne jem, jih tudi kuham ne kaj dost. Do sedaj sem jih glih enkrat user posted image , Lija šla počivat. Upam, da še zaspi. Jaz pa grem malo stanovanje v red spravit, preden pride ata domov in ga kap kka bomba je.
Sma dopoldan ustvarjali s prstnimi barvami...sma delale odtise rokic na papir in je bilo toliko veselja, da je lahko pacala da kar joj.

Julija user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bosta z mamico vikend preživele doma!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
7.10.2011 18:56:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Julija user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bosta z mamico vikend preživele doma!

user posted image user posted image user posted image user posted image sem kaj zamudila???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 438
7.10.2011 19:02:00   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image sem kaj zamudila???

Jaz sem včeraj sms dobila,da sta pristali v otroški pediatriji, ker je bila Julija tako fesjt prehajena, da ni nič niti jedla.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 439
7.10.2011 22:38:07   
PERSIDA
Vidim ,da se bom mogla  v roke vzet in prit malo romane pisat ,ker to ne vodi nikamoruser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.10.2011 22:39:07   
PERSIDA
Čer .
Vsem bubančkom želim čimprejšne okrevanje.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.10.2011 22:52:12   
PERSIDA
Naše stanje :
Po treh tedih muk dobili končno diagnozo virusni herpes-Anže.No sedaj še ,pa trepetam ,da še drugi začne jamrat ponoči.Danes sta bila na kontroli in imata še oba zatečene bezgavke sploh Tomaž tako,da še čakam najhujše,ker danes ni bil več pravi.Na kratko štala.Sicer pridno hodimo na FT in se lepo držimo.Novembra imata zobozdravnika ,ta mesec še logopeda, pa še bi se verjetno našlo.V glavnem doma redno telovadimo na žogi ,skrbimo ,da je hiša nonstop v razsulu,edino malo svetla točka je ,da sem shujšala 4kg.Nekaj ,pa je.
Na trenutke mi pride ,da bi najraje izginla z obzorja,ampak tako je.So vzponi in padci.Včasih ne vidim izhoda tudi na čustveni plati ne ,ampak to pride res ko sem totalno neprespana.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.10.2011 23:40:34   
Tulipan12
Ojoj, sploh nisem vedela za Kokico in Julijo, da je tak hudo!user posted image  Upam, da prideta čimprej domov.user posted image
Persida tudi roj user posted image v vaše konce. Tebi pa dosti dosti user posted image ! Sem zadnje časa tudi sama v nekem začaranem krogu od otrok do ne-vem-kdaj-mi-bo-ratalo-vse-spravit-v-red-doma in seveda posledično čustvenih nihanj, da te popolnoma razumem. Ampak kot si rekla, so trenutki in so trenutki, pa preden zaspim, se vedno skušam osredotočat na pozitivne in si rečem, da bo vse hudo minilo in grem naprej. Upam, da se tudi ti tega zavedaš in probaš uživat v tistih malih lepih trenutkih, ki so neopisljivi, nezamenljivi in unikatni. Mene zadnje čase najbolj ubija to, da s T.-jem nimava nič prostega časa samo za sebe. Je dejansko neizvedljivo. Ko sva imela samo Lio, sva si lahko marsikaj priivoščila, je prišla ena babica, pa druga... Zdaj je Lia pri eni babici dopoldan, je popoldan ne obremenjujeva s tem, druga babica je spet v službi, poleg tega ima pa še enega vnuka (bratovega sina) in je kar naenkrat totalna čakalna vrsta za to varstvo.user posted image  V glavnem, ne rata nama niti en sprehod, edino, da vsak tiši en voziček pred sabo in upava, da bosta istočasno zaspala, da bova lahko v miru kavo spila. Nosečke, bodoče nosečke in mamice z novorojenčki, ne se bat, to je naš scenarij, ni nujno, da bo drugje tudi tako.user posted image  Morala sem malo pojamrat, ker če to govorim prijateljicam brez otrok, poslušajo, mi pa je jasno, da ne razumejo in samo modro kimajo.user posted image  Tudi jaz sem to delala, ko so mi govorili, kako je, ko imaš 2, pa dejansko nisem razumela. Zdaj vem, da nisem.user posted image
Zima je prišla, pa vmes bo baje spet malo odšlauser posted image , noro, danes pogledam Pohorje in sneg!user posted image  Rada ga mam!user posted image
Lia me je cel popoldan žicala za skakanje po lužah, potem smo bili že vsi tak naveličani vsega igranja doma, da smo se ob 18.30 spravili v avto in šli v Lidl po oni kovček za risanje, v videoteko, da se je mami malo sprostila, skakat po lužah, pa domov na večerjo.user posted image
Luko spet nekaj matra, nismo spali celo noč, poleg vsega pa me je še en komar popikal, sem si zjutraj 7 pikov naštela, en na očesu, sem zgledala kot Rocky navsezgodaj.user posted image user posted image  Pa celo noč sem kašljala, bi se morala jaz tudi v kak ZD odpravit, ker se mi pa to zdaj že kakih 10 dni vleče in ne gre nič na bolje. Luka je cel dan škrtal z zobmiuser posted image , sumim, da prihajajo trojke, ki so kolko se pri Lii spomnim, najbolj boleče. Boga micena bitja, verjamem, da jim je full grozno, ko to rine ven in srbi, skeli, boli, pa ne znajo drugače povedat, kot jokat.user posted image

Glih gledam na našo dnevno tablo, si je T. nalimal reklamo za Lidl, v četrtek imajo smučarske hlače in bundice. Zgledajo lepe na sliki.user posted image

Grem delat družbo svoji bandi.user posted image  Lahko noč!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 443
8.10.2011 10:20:05   
Najaa

Jaz sem včeraj sms dobila,da sta pristali v otroški pediatriji, ker je bila Julija tako fesjt prehajena, da ni nič niti jedla.

user posted image user posted image user posted image za Julijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 444
8.10.2011 10:20:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Naše stanje :
Po treh tedih muk dobili končno diagnozo virusni herpes-Anže.No sedaj še ,pa trepetam ,da še drugi začne jamrat ponoči.Danes sta bila na kontroli in imata še oba zatečene bezgavke sploh Tomaž tako,da še čakam najhujše,ker danes ni bil več pravi.Na kratko štala.Sicer pridno hodimo na FT in se lepo držimo.Novembra imata zobozdravnika ,ta mesec še logopeda, pa še bi se verjetno našlo.V glavnem doma redno telovadimo na žogi ,skrbimo ,da je hiša nonstop v razsulu,edino malo svetla točka je ,da sem shujšala 4kg.Nekaj ,pa je.
Na trenutke mi pride ,da bi najraje izginla z obzorja,ampak tako je.So vzponi in padci.Včasih ne vidim izhoda tudi na čustveni plati ne ,ampak to pride res ko sem totalno neprespana.

user posted image user posted image user posted image za fanta in user posted image user posted image user posted image zate mami.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 445
8.10.2011 10:23:40   
Najaa
Tulipan lepo si opisala našo situacijo kar se tiče imet dva otroka... S tem, da moj je še vikende delal... ma grozno je bilo včasih, na srečo imam res dobro taščo in vedno vedno ko jo prosim, prileti in pomaga. Včasih tud če je ne prosim. user posted image No pa je prišel dan, ko sva dočakala, da sta OBE punci spali pri njej in midva sva šla ven pol pa domov in zjutraj sva se zbudila v tihem stanovanju, nikjer ni odmeval otroški glas, noben ni zahteval risank ali se dru "lačna sem", nikomur ni ušlo v hlačke, ko je čakal v vrsti za wc user posted image ... v glavnem, super vse skupaj. Zdaj pa sva pojedla in greva meni kupit hlače. Mal mi je rit odneslo in mi vse tak leze dol, da popuser posted image .
Vzunaj so 3 stopinje... jakne in bunde se perejo...

Neposredna povezava do sporočila: 446
8.10.2011 12:32:52   
Tulipan12
Naja tudi jaz imam zlato taščo kar se tega tiče in mi res pomaga. Ampak dejansko pa prosim za pomoč samo toliko kolikor se mi zdi, da je to v mejah normale za babičino ljubezen do vnukov, ker niti nimam v interesu, da bi ji naprtila moje otroke, saj bi jih lahko na tak način imela 5. Tudi T. dela vse sobote od septembra do aprilauser posted image , ampak vem, da v tem delu uživa in imamo en dodaten priliv evrčkov zraven, ki so čez zimo kar nujno potrebni, zato ga ne gnjavim, da bi to delo opustil. Mi pa je včasih prav hudo, ko gledam družinice, ki skupaj šetajo, kafetkajo ali nakupujejo, jaz pa sama 2 vlačim okrog in ko sem res že utrujena, se sama sebi kar smilim. Katastrofa.user posted image  
Uh, bravo za nočni in jutranji mir!user posted image user posted image user posted image  Midva še nisva dala Lie nekam prespat, bi pa lahko počasi, čez kak mesec bi probala, da mine ta groza zaradi vrtca. Ma ima še take travme okoli tega, da mi je full hudo. Recimo na plesnih, ko končajo, vedno ležejo na tla (kot naše umirjanje na raznih vodenih vadbah, aerobikah...) in pride učiteljica do njih in jih kao odčara iz spanja s tako paličico za vile. Vsi otroci full uživajo, samo Lia, ko vidi, da bo prišlo do tega, da se vležejo, začne kar ipično govorit, da greva domov... Vidim, da jo je strah. Še vedno mi ni jasno, kaj se ji je tak zamerilo...user posted image
Mami, privošči si nova oblačila, se boš kr super počutila, sploh, če so kilce šle v minus!user posted image user posted image user posted image  Jaz pa sem videla, da je naslednja luna na najino obletnico in če nama rata na kako večerjo it, dvomim, da bo lunica kaj delala meni v prid.user posted image

Persida tudi tebiuser posted image user posted image user posted image  za minus kg!!!!

Sem vam že rekla, da vsi 3je spijo, jaz pa pijem kavico!???user posted image user posted image user posted image user posted image  čawči!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.10.2011 22:00:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mi pa je včasih prav hudo, ko gledam družinice, ki skupaj šetajo, kafetkajo ali nakupujejo, jaz pa sama 2 vlačim okrog in ko sem res že utrujena, se sama sebi kar smilim. Katastrofa.user posted image  

Ja! user posted image Jaz isto sam razmišljam kot ti. Moj ima pač tako delo, kaj čmo. Vikendi, prazniki, novo leto ipd., to je vse delovno. Marsikdo ne razume, jaz sem se pa sprijaznila, druge ni.

Eh na obletnico pa res ne boš hujšala nooooo.user posted image Boš pač spustila eno luno, sej čez 14 dni bo spet prazna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
10.10.2011 13:36:47   
trezika
Dan!

mene pa tako zebe...... joj, kako je brezvezno vreme.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, včeraj sem bila pri sestri, sva šla sama s stricem in je blo ful lepo in fajn.... pa sestra super izgleda.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
10.10.2011 13:42:25   
MalaČebelica
Dobro, zdaj me pa že skrbi. Da pridem na RR in so moje objave na zadnji aktualni strani - to pa ni normalno. Kje te ste vsi? Zunaj je tak tako vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ni za zunaj za bit...

Jaz sem ok. Nekaj me grlo boli - oziroma kar vsi trije jamramo, ampak bo že. Paše k letnemu času....

Trezika, tisto ki je na odvajanju je tvoja sestra? Jaz sem mislila, da je sestrična. Kak je pa ati?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?