|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
10.10.2011 14:11:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro, zdaj me pa že skrbi. Da pridem na RR in so moje objave na zadnji aktualni strani - to pa ni normalno. Kje te ste vsi? Zunaj je tak tako vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ni za zunaj za bit...

Jaz sem ok. Nekaj me grlo boli - oziroma kar vsi trije jamramo, ampak bo že. Paše k letnemu času....

Trezika, tisto ki je na odvajanju je tvoja sestra? Jaz sem mislila, da je sestrična. Kak je pa ati?

ne, sestra je user posted image

ata pa je iz dneva v dan boljši.... nogo sicer ima še neko čudno, pa pravi, da ga ne boli tako da ne vem.... zdravniki pa še tudi niso nič rekli....

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
10.10.2011 20:47:30   
trezika
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

Ja kje ste?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 452
10.10.2011 21:22:06   
trezika
Meni je že dva dni tako sumljivo slabo... ampak glede na to, da se okoli mene vsi pritožujejo, kako bruhajo, si niti ne upam, na karkoli pomislit... še moram malo počakat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 453
10.10.2011 23:43:46   
PERSIDA
Trezika otroka v bolniški jaz pa tavam od izčrpanosti.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.10.2011 8:17:27   
Tulipan12
Dobro jutro, dober dan!
Res ni nobene naokoli kaj dosti.user posted image  Časa zmanjkuje, vsem po vrsti, to je. Še malo pa grem jaz spet v službo in bom dosti gor visela.user posted image
Danes greva z Luko na plavalni tečaj, se ga že veselim!user posted image  Ampak jaz ne bi bila jaz, če ne bi včeraj Muser posted image  dobila!!!user posted image  Bi lahko vedela, ne, če pa sem en dan prej vrečko čipsa in milko pojedla!user posted image
Lia je imela včeraj zobozdravnika in je videla, da bi se ji na spodnji štirki mogoče lahko kaj začelo delat in ji je hotela preventivno vse zadnje zobke zaščitit, pa je Lia jokala kot dež. Smo jo uspeli samo za to štirko obdržat na stolu, ostale pa čez 3 mesece. Drugače pa je rekla, da ima zelo lepe in se vidi, da jih redno čisti. So vašim delali kako zaščito? Je pa taka kul zobozdravnica, ji je cel postopek razložila in ji kazala kaj bo naredila, ampak Lia ima tak strah zdaj pred vsem, da je joj. Že ko sva šli, je jokala, da ne gre dat kriuser posted image  in če sem jo izpisala iz vrtca.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes bo sonček, je treba izkoristit!!!user posted image
Persida, Mat. dušice za tebe so prispele!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.10.2011 17:18:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Meni je že dva dni tako sumljivo slabo... ampak glede na to, da se okoli mene vsi pritožujejo, kako bruhajo, si niti ne upam, na karkoli pomislit... še moram malo počakat user posted image

user posted image user posted image user posted image držim pesti!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.10.2011 17:18:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Trezika otroka v bolniški jaz pa tavam od izčrpanosti.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 457
11.10.2011 17:20:35   
Najaa
Evo, jaz sem tukaj sam kaj naj sama s sabo čvekam? user posted image

Tulipan, naši nista dobili nobenega premaza, edino Tija na enem zobku, ki je mal obkrušen.
Jutri polna luna. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
11.10.2011 21:05:28   
PERSIDA
Najprej poročilo o kokici:
Z  Julijo sta še kar v bolnici ,ker je še vedno nahodna od danes dalje je končno brez infuzije,dobiva antibiotik je bolje.Mamici usiha mleko zaradi vsega stresa.Pogreša V. in nas.Dolgčas je za znoret,ker ni zraven Julije skoz, ima svojo sobo in jo hodi dojit.Zdravnica ji je dala tablete ,da ne bo izgubila mleka.Danes je dosegla porodno težo.Pozdravit vas  moram vse ,ki mislite nanjo in povedat ,da vas pogreša.

Kokica biljon user posted image za borko Julijo in zate en velikuser posted image in ,da končno prideta v domačo oskrbo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
11.10.2011 21:10:42   
trezika

Kokica biljon user posted image za borko Julijo in zate en velikuser posted image in ,da končno prideta v domačo oskrbo.

PODPIS!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.10.2011 21:12:20   
trezika
PERSIDA, Maruša je prej v eni reklami videla takšno hišico kot jo imate vi in je rekla: Tomaž tudi ima takouser posted image Potem pa v isti sapi: Kdaj grema spet k Tomažu? user posted image user posted image user posted image Tako da se že zdaj javljam na en obisk, ko ozdravite user posted image pa en koš pikepok, da bo to hitro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.10.2011 21:40:18   
PERSIDA
Sploh ne vem kaj vam naj povem ,ker vam lahko samo jamram.
Ampak bom ,ker sicer bomo propadle.
Z Anžetovim zdravjem sem se borila tri tedne sedaj se ,pa borim s Tomaževim.Ima isto kot bratec virusni herpes v ustih.Čez dan tu,pa tam malo pojamra al pojoka ko hoče kaj jest ,pa ga zaskeli ,noči so ,pa zgodba zase.Tako hudo kot je sedaj te štiri tedne ni bilo ko sta bila stara mesec dni.Res toliko kot se sedaj prebujata ,pa že dolgo ne.Skoraj vsako uro sem pokonci ne glede kdaj pojdem spat.Sedaj se enostavno bojim it spat.
Ujela sta ritem ,da zaspita nekje ob 20h a kaj ko jaz padem že prej.Tak,da me včasih zbudita ko se še premetavata sem in tja in si iščeta položaj.Celo lubo noč me iščeta in hočeta ob sebi.Da se ne bi med sabo budila ju včasih dam ločeno spat a kaj ko se pol prebujata in me iščeta ,tako,da včasih drugo ne delam kot se selim ponoči.
Ne vem jaz si enostavno želim samo ,da bolezni izginejo ,ker rezerve kurim že lep čas.Pomoči trenutno ne morem bit deležna zato se moram nekako znajt po svoje.Saj se ližem samo enostavno RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABIM SPANJE.To je edino česar si želim,da končno ponovno zaživim.
Ob vsem tem ,pa pogrešam malo podpore ne,pa ,da moram poslušat razne komentarje ,ki niti malo ne sodijo v vsebino.Dve leti in pol ,pa še malo se trudim v dobrobit otroka in pol slišim komentar ,da ne bomo več plačevali vrtca ,ker je cena ista ,če sta tam al ,pa ju ni..Ne vem kakšen človek to moraš bit ,da denar postaviš pred otroka,pa niti za eno noč v skoraj treh letih ne veš ,da je kateri od otroka jokal.Ja ko mi manjka spanja tudi razumevanja z moje strani ni več.Tako,da ko morda ujamem kdaj kakšno minuto časa , še pol te stvari premlevam.Enostavno  pokrovko mi dviguje kdaj jo bo ,pa odneslo ,pa poročam.
Ne želim se smilit nikomur ,ker za tako življenje sem se sama odločla ,želela sem samo iz sebe dat .No toliko,da boste mele kaj brat ,če že pišete ničuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.10.2011 21:49:03   
PERSIDA
trezika počasi se hišica seli na toplo,tako,da ,seveda vas bomo veseli,tudi na toplem.
Ravno par dni nazaj smo gledali slikice iz Ptuja in sem Tomažu parkrat mogla povedat kdo je Marušauser posted image .
Najbolj hecno ,pa je, ko imam na kompu sliko iz Galiča ,pa moram v nedogled razlagat zakaj sta dve Lii in katera kam spada.No upam,da bo vsaj Anžetu malo več jasno ko sma danes videla eno mamico od Lieuser posted image in sva ponovila katera  je katerauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.10.2011 21:53:29   
PERSIDA
Da vam še razložim kako se pri nas sporazumevamo ko se vpraša "kdo je ,pa to " - prevod od O" ( nemški O ,če veste kaj mislim)user posted image ,pa še kakšni trije hm-i odzadajuser posted image .In to naj jaz logopeinji razložimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.10.2011 21:57:22   
PERSIDA
Aja naj vam povem ,da od vsega nespanja sem padla spet v poporodno depresijo user posted image .Rečte ,da je  to normalno,pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisuser posted image .Moj ma redne probleme z nastavljanjem antene,pa ful signal ,pa nič signalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.10.2011 21:57:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Evo, jaz sem tukaj sam kaj naj sama s sabo čvekam? user posted image

Tulipan, naši nista dobili nobenega premaza, edino Tija na enem zobku, ki je mal obkrušen.
Jutri polna luna. user posted image

Ouuuyeahhh!!!user posted image  Čeprav imava z dragim obletnico, je pač sreda, ko se vsako sredo vidiva prvič ob 19h, pa sem mu malo pomežiknila, da je sreda, luna, imam Muser posted image , pa se greva obletnico v soboto, ko greva itak na Natašo Bekvalac...user posted image  In se je strinjal!user posted image  Torej, lunica, here I come!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.10.2011 22:01:40   
PERSIDA
Da vam povem še to zgodbico ,danes si princa zaželita letat z nago ritjo po stanovanju.in ker se jima takrat malo strga sta si našla eno tekočo kremo penaten in sem jima mogla stiskat na rokice ,da sta si mazala picijauser posted image .V glavnem mene je skoraj razneslo od smeha ko sta si z obema rokicama mazala celo mednožjeuser posted image user posted image user posted image .Tolko,da vseeno so še tudi lepi trenutkiuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.10.2011 22:03:16   
PERSIDA
oooooo tulipanček saj sem vedla kdaj moram prituser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.10.2011 22:03:23   
Najaa

Najprej poročilo o kokici:
Z  Julijo sta še kar v bolnici ,ker je še vedno nahodna od danes dalje je končno brez infuzije,dobiva antibiotik je bolje.Mamici usiha mleko zaradi vsega stresa.Pogreša V. in nas.Dolgčas je za znoret,ker ni zraven Julije skoz, ima svojo sobo in jo hodi dojit.Zdravnica ji je dala tablete ,da ne bo izgubila mleka.Danes je dosegla porodno težo.Pozdravit vas  moram vse ,ki mislite nanjo in povedat ,da vas pogreša.

Joj kok mi je hudo. user posted image user posted image user posted image Kokica z mislimi sem pri vama z Julijo, čimprej pridita domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.10.2011 22:03:59   
PERSIDA
daj pusti sedaj moje poste rekniva kako rajšiuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.10.2011 22:04:14   
Najaa

Da vam povem še to zgodbico ,danes si princa zaželita letat z nago ritjo po stanovanju.in ker se jima takrat malo strga sta si našla eno tekočo kremo penaten in sem jima mogla stiskat na rokice ,da sta si mazala picijauser posted image .V glavnem mene je skoraj razneslo od smeha ko sta si z obema rokicama mazala celo mednožjeuser posted image user posted image user posted image .Tolko,da vseeno so še tudi lepi trenutkiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobra si, sej veš - kapo dol.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.10.2011 22:04:40   
PERSIDA
ooo najči  kako ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.10.2011 22:06:07   
PERSIDA
Najaa nekaj mi povej kdaj se hujša ob mlaju,polni luni? kdaj al skoz ne bi rada zamudila

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.10.2011 22:08:19   
Najaa

Najaa nekaj mi povej kdaj se hujša ob mlaju,polni luni? kdaj al skoz ne bi rada zamudila

Jaz hujšam vsakih 14 dni - mlaj in polna luna. Lahko pa imaš vsak teden post, ko je luna sam meni se to ne da. Jutri od 4h zjutraj je polna luna.

Tulipan super, pol bosta v soboto zganjala romantiko, ko boš mela še kako kilco manj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.10.2011 22:11:16   
PERSIDA
Ooooo hvala no pol bom še ,pa na polno luno probala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?