|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.10.2011 11:01:09   
Najaa
Kokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se in naj hitro mine do srede.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
15.10.2011 11:04:16   
Najaa
Vau ratal mi je! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me tri imamo pa čistko danes. Veliko igrač bomo dale stran, ogromno enega papirja se je spet nabralo, ogromno prahu in umazanije user posted image tega je itak vedno dosti... Stroj pere, en suši, za kosilo bo pa nekaj na hitro. Ne vem še kaj, ker pico sem včeraj zvečer jedla in mi ni. user posted image Mogoče si bomo kar narezale salamo al pa ena juhca iz vrečke, pa kaki keksi za posladek, nekak bomo že. user posted image Kakšna mama, ne? user posted image user posted image Sem pa skurjena od včeraj, pa nisva bila dolgo vzunaj. Ob 23.30 že doma in v postelji sam reees nisem navajena več na alko in po treh kozarčih rdečega mi danes malo odmeva v glavi. user posted image Sem pa ugotovila, da v takem stanju najbolje in najhitreje in z največ volje pucam. user posted image user posted image No sej popoldan bo pa relax...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 527
15.10.2011 16:19:54   
KOKICA32
Dan!user posted image

Kakšen lep dan, tak lep sonček!user posted image Zjutraj sta moja dva prišla po mene že ob 9h in smo šli v B. na pijačko s kolegi. Potem nazaj na joško in sšet nazaj domov, saj je tašla skuhala kosilo. Joj, kako je pasalo biti malo z mojima. Sedaj sem spet nazaj in prišla sem od Julije. Pojedla je ful, ful, pa kupčka sedaj zelooo lepo podira, ker je prej vedno bil problem, saj je vedno takoj zaspala in potem vrgla preko. Sedaj sem "fraj do cca 19h, ko imava večerni ritual. Jutri pa je že nedelja. user posted image

In tukaj? Vse ste izkoristile ta lep dan, da ste nekje kjer vam je lepo. Tudi jaz komaj čakam take trenutke. Saj bo, samo malo še moram potrpeti.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
15.10.2011 16:48:57   
PERSIDA
Kokica sem vesela za vas da gre na bolje.Samo da bo zdravje pol bo še vse ostalo.Če se česa zavedam je to zdravje.Odkar sta bavca na svetu ga še kako cenim.Drugač,pa bijemo bitke vsak po svoje.Bavca končno kolkor tolko spita in to pomeni da gre zdravje na bolje.In ničesar drugega ne rabim.Kokica na čase bi se res razjokala od zmatranosti,ampak sem v življenju prestala kaj hujšega tak da se ne dam:)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 529
15.10.2011 16:54:27   
KOKICA32
Kje pa sta sedaj bavca, ko mama po tipkovnici tolče?user posted image

Drugače pa super, da bolje spita.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 530
15.10.2011 16:55:17   
KOKICA32
Sem sedaj na netu malo čitala o tej bakteriji, pa mi je že žal, da sem šla brati.user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 531
15.10.2011 17:12:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica se prav spomnim, da si ti naročevala pri Next-u? Izkušnje?

Sem ja. Jaz sem zelooo zadovoljna. Oblačila in tudi čevlji so kvalitetni, barva se ne izpira, material ni made in bangladešuser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 532
15.10.2011 18:49:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem sedaj na netu malo čitala o tej bakteriji, pa mi je že žal, da sem šla brati.user posted image  

Katera bakterija je to?
Joj smo ženske, čist preveč beremo. Jaz sem ista. Ko me je kolk začel zafrkavat, sem brala in bila čisto presrana zraven. Pred leti, ko sem imela prvo migreno sem brala in prišla do multiple skleroze.user posted image Ko od punc katera kaj zboli berem in se tresem... Sam take pač smo. Informacije so na dosegu roke in noben me ne bo prepriču, da ne grem brat, čeprav bi bilo boljše, da res ne bi...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 533
15.10.2011 20:20:46   
PERSIDA
Kokica bili smo na enem rd kjer so vsi sedeli na toplem jaz pa z otrokoma zunaj ,ker imam pač taka otroka ,ki silita ven.IN ker sta se šla šoferja je bil mir.Sedaj pa sem v postelji ker mi ni mojega za poslušat.Ne bom jamrala ker mi je že čist brezveze.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 534
15.10.2011 20:38:40   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 535
15.10.2011 20:40:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica bili smo na enem rd kjer so vsi sedeli na toplem jaz pa z otrokoma zunaj ,ker imam pač taka otroka ,ki silita ven.IN ker sta se šla šoferja je bil mir.Sedaj pa sem v postelji ker mi ni mojega za poslušat.Ne bom jamrala ker mi je že čist brezveze.

Jaz sem tudi v postelji z laptopom na priročni mizici.user posted image Bova kako rekli?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.10.2011 9:49:42   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

Vsem želim lepo nedeljo, kljub slabemu vremenu!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.10.2011 9:51:48   
Najaa
Dober dan. Kokica hvala enako. Vzunaj je taaaak mrzlo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.10.2011 9:55:51   
KOKICA32
Ob 11h pride D. do mene, da greva skupaj do Julije, jo previjem, nahranim in jo pocartava, potem pa šibava v B. na kosilo. Tašča kuha pravo nedeljsko kosilo- goveja župica s palačinkami, pražen krompir, govedina in zelena solata.user posted image

Julija je danes tehtala že 3330g, kar pomeni, da se je od ponedeljka do danes zredila za dobrih 300g.user posted image user posted image user posted image Papa, kot zmešana, vsi jo hvalijo, ker vse lepo poje na prsih, ko je noben ne rabi siliti. Njen obrok je 100-120 ml. (če se še spomnite teh ml user posted image ).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.10.2011 9:56:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan. Kokica hvala enako. Vzunaj je taaaak mrzlo. user posted image

Vem ja, sem šla ob 7.30 do jedilnice na zajtrk.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.10.2011 13:27:07   
trezika
Dan!

KOKICA me veseli, da berem dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem zmatrana na ful... včerajšnja rojstnodnevna fešta je bila utrujajoča user posted image user posted image edino hudo mi je bilo, ker se je prvič zgodilo, da ni bilo staršev in sestre zraven... ampak se tolažim s tem, da jim gre na bolje..... pa bomo drugo leto skup slavili user posted image user posted image

O mrazu pa niti ne bom izgubljala besed.... ker me bo tako zeblo do pomladi user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.10.2011 13:53:26   
Najaa

Njen obrok je 100-120 ml. (če se še spomnite teh ml user posted image ).

user posted image user posted image user posted image Bravo Julija! Le tako naprej. Se spomnem ja user posted image Nika je do 6m jedla cca 50-60ml, doooolgo dolgo, še po enem letu pa 100.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.10.2011 16:25:29   
KOKICA32
Ojla,

spet sem tukaj. Julija je sita in pančka. Pogovor z zdravnikom (nervopediatrom) pa me je tudi pomiril. Tako kot Valentin je tudi ona nagnjena k temu, da vleče glavico nazaj in je bolj šibka v ramenskem obroču, zato je svetoval handling, RA in obiske fizioterapije. Po njegovih napovedih je z njo vse okej, pač je malo bolj ohlapna (na to me je ves čas ležanja v bolnici opominjala P, ki jo ves čas zdravi, pa tudi sama sem to zaznala) in glede na UZ možgan, ki je normalen, bo normalno napredovala. user posted image Ufff, hvala nekomu, ne vem komu, da je njeno stanje tako.user posted image

Sedaj pa še ta bakterija, ki nam je dala vetra. KOmaj čakam jutri in torek, da opravimo s temi preiskavami.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.10.2011 16:28:06   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Bravo Julija! Le tako naprej. Se spomnem ja user posted image Nika je do 6m jedla cca 50-60ml, doooolgo dolgo, še po enem letu pa 100.

A se še spomniš?user posted image   Jaz se zelo bežno vsega skupaj spominjam, vem le, da je Valentin zeloooo počasi napredoval na teži in da sem ga zaradi tega tehtala vsak teden in mere vpisovala v tabelo, ki jo sedaj hranim. Pri Juliji menda to ne bom rabla, ker je kot velika. Pa kupček sedaj tako lepo podira, da se sestre kar smejijo kak zvok lahko pride iz tako malega teleščka. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.10.2011 16:29:31   
KOKICA32
Trezika user posted image user posted image user posted image za čago. In kako je dragi sprejel presenečenje? Kako je potem ona gluba baba izvedla "svoje" presenečenje? Jo je srečala pamet in ga opustila?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.10.2011 19:11:11   
trezika

Trezika user posted image user posted image user posted image za čago. In kako je dragi sprejel presenečenje? Kako je potem ona gluba baba izvedla "svoje" presenečenje? Jo je srečala pamet in ga opustila?

To še ni bila ta čaga presenečenja... včeraj smo še moj rojstni dan malo zapili, M. čaga pa pride na vrsto čez 14 dni user posted image una nora baba pa je obupala ja, ker je videla, da ni bilo nobenega odobravanja...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.10.2011 19:11:51   
trezika

Ojla,

spet sem tukaj. Julija je sita in pančka. Pogovor z zdravnikom (nervopediatrom) pa me je tudi pomiril. Tako kot Valentin je tudi ona nagnjena k temu, da vleče glavico nazaj in je bolj šibka v ramenskem obroču, zato je svetoval handling, RA in obiske fizioterapije. Po njegovih napovedih je z njo vse okej, pač je malo bolj ohlapna (na to me je ves čas ležanja v bolnici opominjala P, ki jo ves čas zdravi, pa tudi sama sem to zaznala) in glede na UZ možgan, ki je normalen, bo normalno napredovala. user posted image Ufff, hvala nekomu, ne vem komu, da je njeno stanje tako.user posted image

Sedaj pa še ta bakterija, ki nam je dala vetra. KOmaj čakam jutri in torek, da opravimo s temi preiskavami.user posted image

kaj naj rečem drugega kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.10.2011 20:08:19   
Najaa

A se še spomniš?user posted image   Jaz se zelo bežno vsega skupaj spominjam, vem le, da je Valentin zeloooo počasi napredoval na teži in da sem ga zaradi tega tehtala vsak teden in mere vpisovala v tabelo, ki jo sedaj hranim. Pri Juliji menda to ne bom rabla, ker je kot velika. Pa kupček sedaj tako lepo podira, da se sestre kar smejijo kak zvok lahko pride iz tako malega teleščka. user posted image

Seveda se spomnem, če pa je tak mal že takrat pojedla... Sicer ko sva šle iz P je pojedla 45ml, ampak do 6m je količina zrastla samo do 60... Pa že od nekdaj je tak minimalističen jedec, no. Zdej je isto. user posted image
Pa super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 548
16.10.2011 20:15:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

To še ni bila ta čaga presenečenja... včeraj smo še moj rojstni dan malo zapili, M. čaga pa pride na vrsto čez 14 dni user posted image una nora baba pa je obupala ja, ker je videla, da ni bilo nobenega odobravanja...

Aha. Še dobro, da je obupala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.10.2011 20:15:53   
KOKICA32
Najči si še tukaj?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?