|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
11.10.2011 10:44:28   
sreckanosecka100
Jauser posted image user posted image , grozno a ne. Tudi jaz si želim apetit nazaj. Da bi mi vsaj zelenjava pasala, pa kaj zdravega ...držim pesti, da se nam apetit čim prej vrneuser posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.10.2011 11:01:36   
martka
hmmm, hrana... prej nisem marala juh (govejih, zelenjavnih, kurjih) sedaj jih obožujem! prej sem marala kremne juhe, gobove..zdaj-daleč stran z njimi.
meso? če že, no. ni nuje. sedaj? obožujem meso!
ne prenesem pa več mleka in mlečnih stvari! tako me želodec boli in peče po njih, da jokam od muke!! tudi bruham, ja.
prva nosečnost (uspešno končana, mislim) je bila brez kakršnih koli težav, brez utrujenosti...bila sem polna energije, ves čas nasmejana...(stara sem bila dobrih 27), druga (uspešno končana) nosečnost, je bila z občasnimi slabostmi in vrtoglavicami, ki so se po 12tednu končale in spet sem bila čist naspidirana. sedaj pa..čisto nekaj drugega!! slabo mi je od jutra do jutra - popoldne se stopnjuje, zvečer je grozno in tudi bruham, energijo mi vso pobere... skratka...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu sreckanosecka100)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.10.2011 11:03:04   
Majčica82
Tudi jaz si želim apetit nazaj. Zelenjava, ki sem jo prej oboževala mi sploh ne diši user posted image , razen občasno

Neposredna povezava do sporočila: 528
11.10.2011 11:06:45   
martka
kar se tiče AC, jaz bom šla. upam, na dober rezultat-jasno! in dober končni iztek v maju. aja, stara sem pa 39,5. bom pa vseeno šla še prej na NS.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
11.10.2011 11:09:14   
strelca
Ekola, jst imam nuhalno + dht 25.10. v Domžalah pri dr. Strah user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
11.10.2011 11:12:41   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: martka

kar se tiče AC, jaz bom šla. upam, na dober rezultat-jasno! in dober končni iztek v maju. aja, stara sem pa 39,5. bom pa vseeno šla še prej na NS.

Če smem vprašat-zakaj si se odločila za Ac in ne za horionsko biopsijo ?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 531
11.10.2011 11:54:34   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: martka

Če smem vprašat-zakaj si se odločila za Ac in ne za horionsko biopsijo ?

tako mi je svetovala ginekologinja. bojda je še bolj zanesljiva. baje 99%
tveganje je pa pri obeh posegih enako. je pa res, da je biopsija prej, ja. bom v četrtek, ko imam spet pregled vprašala.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 532
11.10.2011 12:10:37   
martka
no, spet sem brala o obeh preiskavah. na AC lahko pregledajo več stvari in tveganje je malo manjše. od 0.6 do 2%, pri biopsiji pa od 2-3%. ne vem, čili. tako sem se pač odločila.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
11.10.2011 12:37:10   
Anonimen

user posted image

Nick name, starost, številouser posted image , število user posted image doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
sreckanosecka100, ?, ?, ?, NS 24.10., 
gregorina35, 34, 4 user posted image , 2 user posted image , 20.9., Koper
lluna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 7.11., Ljubljana

2.5.
Bachi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
tadejadany, 19 let, 1 , o , NP 18.10, NS 21.10., Zreče

3.5.
Anonimna , 22.9., 
GreTEJ, 27, 3user posted image , 2user posted image , 21.9., Polzela
strelca, NS+DHT 25.10.

4.5.
Tinka88, 23, 1user posted image , 0user posted image  , Ljubljana

5.5.
lonypg, 30, NP 18.10., NS 21.10., Ptuj

6.5.
kepica8, 1user posted image , 0 user posted image , 27.9.
Lejla33, 33, 2user posted image , 1user posted image , 27.9., 3.11.
Majčica82, 1user posted image , 0user posted image , NS 25.10.

7.5.

8.5.
mamyce

9.5.
ovnica7, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana

10.5.
martka, 39, ?user posted image , 2user posted image , Celje
11.5.

12.5.
abv1, 3user posted image , 0 user posted image , 20.9.
anonimna, 2user posted image , 0user posted image
nincika, ?user posted image , 1user posted image , NS 4.11.

13.5.
Jasmina85, 26, 2user posted image , 1user posted image , 29.9., ok. Ljutomer
spelka12, 29, 3user posted image , 0user posted image

14.5.

15.5.
Mayathebee, 2 user posted image , 1 user posted image

16.5.

17.5.
anonimnauser posted image user posted image , 1user posted image , 0user posted image , NS 7.11., NP 11.11.

18.5.
Biba_leze*, 25, 2user posted image , 1user posted image , 07.10., obala
leekah

19.5.
zoya80, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB

20.5.

21.5.
Zarja28, 31, 2user posted image , 1 user posted image , Novo mesto

22.5.
anonimnauser posted image user posted image , 24, 2, 1, 24.10., Ptuj
čili, 38, ?user posted image , 2user posted image

23.5.
24.5.

25.5.
simonmojca, 25, 2user posted image , 1user posted image , 03.11., ok. Lj.

26.5.
lona85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.10., ok. Lj

27.5.
28.5.
29.5.
30.5.
31.5.

X.5.
Pinny, ?, ? , ? , 23.9., ?
anonimnaAA, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?., Štajerska
bambinca, 33, 4user posted image , 3user posted image
marjanca7
anonimna,
2user posted image , 0user posted image
Silbermond
koss
hana82
, 3user posted image , 1user posted image
š.o.r.

SKUPAJ NAS JE user posted image : 26

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image :

user posted image user posted image Od nas so se poslovile: user posted image user posted image

tejkaz, sa.je, liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
  -
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
      -
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu simonmojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
11.10.2011 12:41:36   
Anonimen
Tako, jaz sem popravila in osvežila seznamček. Se opravičujem za morebitne napake, ker je res težko vse informacije najt, tak da vas prosim, da vse popravke in podatke za seznam odebelite ali pobarvate, da bodo opazni.

Problem je tudi pri anonimnih, se mi zdi, da sem 3 iste gor dalauser posted image V glavnem, dosti nas je, tak da se naj vsaka anonimna nekako označiuser posted image , da se bo ločila od ostalih.
Imamo že anonimno user posted image user posted image , to je moja malenkostuser posted image , pa anonimnauser posted image user posted image , ostaja pa še polno drugih znakcevuser posted image user posted image user posted image itd.

čili, mi2 sva pa na isti datumuser posted image Še bolj zanimivo je, da je za obe ta user posted image velik šokuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
11.10.2011 12:55:54   
Majčica82
user posted image user posted image  zlata si. Pri meni lahko dodaš starost 29 in kraj Ljubljana user posted image

šele sedaj vidim, da nas je kar nekaj na 06.05. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
11.10.2011 12:58:05   
abv1
Kako kaj vaše krvne preiskave? Jaz imam kri ARhD+, kar menda ni dobro. MCV povišan in MCHC znižan, kar tudi ni dobro. Ali se katera spozna na to in če veste, kako si lahko pomagam, da nebi prišlo do SS?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
11.10.2011 12:58:09   
sreckanosecka100
superrrrr, posodobljen seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo lepo in hvala.user posted image

Meni lahko dodaš še starost 25, 1. nosečnost.

(odgovor članu Majčica82)
Neposredna povezava do sporočila: 538
11.10.2011 13:00:43   
Anonimen
A MI LAHKO KATERA POVE KAJ JE DHT TEST IN KAKO SE GA OPRAVI IN KDAJ

Neposredna povezava do sporočila: 539
11.10.2011 13:13:42   
Majčica82
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A MI LAHKO KATERA POVE KAJ JE DHT TEST IN KAKO SE GA OPRAVI IN KDAJ

DHT test= dvojni hormonski test

to je poleg NS dodatni test za odkrivanje kromosomskih napak (Downov sindrom ...)
opravi se ga z odvzemom oz. pregledom krvi

Kdaj se ga opravi? smo ugotovile, da različno. Večina pri NS, mene je poslala že prej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.10.2011 13:50:52   
Anonimen
Tudi jaz imam nasploh probleme z apetitom, nič mi ne odgovarja! V bistvu sploh nisem lačna, ko me pa prime morem imet pa neki takoj za pojest user posted image . Ne pojem pa čisto nič kar bi sam skuhala, tako da kuha sedaj moj partner in le tako lahko mogoče kaj spravim v sebe user posted image .
Grozo je in upam da čim prej mine prvo trimesečje, pa da pol zaključimo s temi problemi.
Anonimnauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
11.10.2011 13:59:56   
Anonimen
A SE MORAŠ TO DODATNO PRIJAVIT AL TO NAREDIJO SPROTI ČE REČEŠ PA PAČ PLAČAŠ KER JAZ SEM SE ŽE NAROČILA NA NS MAM JO 26.10.2011 ČE NE BOM ŠE POKLICALA IN SE ŠE PRJAVLA ( DR.STRAH ) PA ZANIMA ME ŠE KOLK ŠE TO STANE
HVALA LP

(odgovor članu Majčica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
11.10.2011 14:16:13   
Anonimen
Za dvojni hormonski test sem zadnjič klicala diag.center Strah in so rekli, da se to dela ob nuhalni in da se nič ni treba posebej naročat. Cenik majo pa na spletni strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
11.10.2011 16:35:23   
ovnica7
DHT - če ga ne dela zdravnica, ki dela NS, ga opravljajo na Polikliniki v LJ. Ni se treba nič naročat (sem danes klicala), stane pa menda 40 eur (tako je meni rekla zdravnica, nisem pa danes posebej spraševala). Meni je bilo rečeno le, da naj to naredim pred NS in tja prinesem rezultat.

Čili - letos sem dopolnila 4 desetletja. G meni biopsije h.r. sploh ne omenja, le o AC sva se pogovarjali. Ampak bomo videli, NS bom delala v 12. oz. 13. tednu, AC pa se dela v 16., tako, da je za odločitev še čas. Če bo rezultat NS dober, najbrž ne bom šla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 544
11.10.2011 17:09:29   
čili
Evo, mi ni dalo miru in samo o tem razmišljam user posted image
Sem se naročila pri dr. Reš za NS -60 e in jo imam 3.11. Tudi meni je tam sestra rekla, da naj grem vsaj teden dni prej na Polikliniko in tam dam kri za DHT - 40 e in potem z izvidom pridem na NS.

Na podlagi rezultatov se bom potem odločila (najbrž ne bo treba it user posted image ), zdaj si bom pa dala mir user posted image user posted image user posted image

Pa za seznamček- to je moja 4.nosečnost

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 545
11.10.2011 17:32:34   
Smrketa3
Pozdravljene souser posted image ,

a se vam smem pridružit?
Jaz sem tudi majčica 2012; PDP 2.5.2012; je pa to moja 3user posted image ;
nimam nobenih težav, slabosti, ničesar če mi G ne bi na UZ pokazal pikico sploh ne bi verjela da sem noseča; no zadnji teden pa sem opazila rahlo utrujenost; sicer je pri nas kr veselo: en v šoli, dvug v vrtcu tako da mi nikoli dolgčas....

Hvala za sprejem,

lp,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 546
11.10.2011 17:42:53   
martka
za seznam 6.nosečnost, pregled 13.10. NS 2.10., starost 39.

tudi meni moja ginekologinja ni svetovala biopsije, temveč samo amniocentezo. je pa rekla, da če želim, lahko grem prej na nuhalno, ampak me mora opozoriti, da bo rezultat slab, že zaradi moje "mladosti", zato to ni najbolj objektivna ocena dejanskega stanja. lahko bi se odločila narobe (pač za prekinitev), čeprav v resnici ni potrebe. zato pač še ta preiskava.

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 547
11.10.2011 19:19:26   
lonypg
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če ne bo nobena druga, lahko seznamček porihtam tudi jaz, ampak malo kasneje. zdaj me čaka nekaj opravkov.

Tiste, ko ste naročene na NS - kdaj? Jaz bom pri naslednjem pregledu noseča 10t4d in računam, da me bo potem naročil v roku 10 do 14 dni. Moj G pa je ravno ta doktor Lukman iz Ptuja, ki dela NS, tak da se bom kar pri njem naročla, sevedauser posted image V prejšnji user posted image sem bila pri njem na NS in 3D in sem bila zelo zadovoljna, slikice so bile krasne. Tudi drugi so zelo zadovoljni, vem da če se npr. slabo vidi ali je otrok obrnjen stran pri 3D, lahko prideš še enkrat in ne rabiš nič doplačat, ene so celo po trikrat hodle. Pri nas se je vse lepo vidlo brez problema, tudi spoluser posted image Pa nisem še čula, da bi se zmotil pri napovedi.

O, koliko septembrk 2009user posted image Jaz pa sem julijka 2009user posted image

anonimnauser posted image user posted image

Kar hitro pokliči za nuhalno, jaz sem ene 14 dni mela razmika od kar sem klicala...jaz mam 24.10. tudi hodim k njemu...zelo sem zadovoljona:))user posted image

Kdaj ti je pa za spol povedo?
Moji sestri je prvič rekel punčka pol v 5. mes pa fantek:)) prehitro ni fajn da govori, če ni zihr...Jaz bom rekla da mi pove ko bo res fajn vidno:))

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
11.10.2011 19:21:01   
tadejadany
Punce waaaaaw, kaj se vas je nabralo! user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove med nami!user posted image Vso srečo do maja user posted image

Sem morala kar pri strani 20 brat toliko sem bla v zamudi :)) user posted image

Res je lepo se je razživela nasa tema.

Pri meni pa nič novega, nosecniskih problemov ni razen tega da zdaj ko se vozim na fax sem zelo zelo zelo utrujena(relacija Zreče-Maribor okrog 80 km na dan).

In sem ravno danes se pogovarjala z mojim da bom šla v študenta. Me podpira pri tem, ker danes ko je prišel iz nočne je tako dolgo bedel dokler nisem prišla do parkinga kjer parkiram v MB-ju (nisem najbol navajena MB-ja in še manj dolge ture vožnje) Vožnja mi je že sedaj, ko sem v 11 tednu problem, kaj šele bo kasneje. Že zdaj se mi zdi da ko sem pripasana me vse zelo tisci pri trebuscku(nisem ravno suhicauser posted image )

Sem šla med pavzo kar do gospe ki ureja prošnje za študenta in ji razložila situacijo. Mi je zelo pomagala. Je rekla da bo še ta teden poizkusla zrihtat enoposteljno sobo čistu blizu epf-a.

Naslednji teden pa NS in NP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je že čist neučakan. Jst pa tudiuser posted image user posted image

Punce uživajte in se kmalu zopet slišimo ko bom poročala o NH in pregledu pri G.

Lep večer user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
11.10.2011 21:26:59   
SilberMond
živjo. a lahko še mene dodate na seznam: 26 let,1user posted image , 0user posted image , NS 28.10 pdp 12.5

js mam pa fuuul apetit, kr preveč

(odgovor članu tadejadany)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?