|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
27.9.2011 8:23:49   
Anonimen
hei hei. spet se malo oglašam. sem na začetku user posted image .kmalu dopolnim 5 tednovin me zanima če ima katera mogoče težave z nespečnostjo? ne vem kaj je touser posted image sem utrujena, ampak ko se vležem v posteljo ne morem najt pravega položala. samo nekaj premišljujem..včeraj sem zaspala ob pol 2. pol pa mi ob pol 6 že zvoni ura ...groza. ..ful sma si želela bebico ampak je mogoče zarad tega ker me je straha da bo le vse ok? ne vem kaj naj...user posted image

anonimna AA

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
27.9.2011 8:26:09   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: martka

tejkaz-vidim, da greš tudi ti v tretje! lepo, lepo...
ja, tudi meni je lažje, če počivam. A kako naj človek počiva ob že dvema razgrajačema doma??
bodite dobro!

V tretje, ja. Koliko sta stara pa tvoja dva? Moja sta 5 in 3. Tako da počivanja zame ni. K sreči se sicer zelo dobro počutim, ni slabosti, ni bolečin, tako da počivanja ne potrebujem. Sem edino utrujena tako, da bi pasalo malo zaspati popoldan. Včeraj sem zaspala ob 20.30 in spala čisto neprekinjeno do 6.00, ko je zvonila budilka.

Bi morala tudi jaz biti anonimna, so me že pogruntali.

Kaj je pa kaj z našim seznamčkom?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.9.2011 8:28:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kmalu dopolnim 5 tednovin me zanima če ima katera mogoče težave z nespečnostjo?

Nimam težav z nespečnostjo, imam ravno obratno user posted image Ne vem kaj bi ti svetovala, ker to, da se poskusi bolj umiriti in misliti na dobre stvari, je lažje reči kot storiti. Mogoče te bo uspavala kakšna mirna glasba?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.9.2011 8:41:52   
simonmojca
Jutro punce

No naš mali vragec še lepo mirno user posted image  tako, da lahko jaz v miru spije user posted image
Prvo kontrolo imam šele v 11t (če nisem že dle user posted image , ker sem imela po porodu šele 1menstruacijo in nevem kakšn je ciklus) user posted image  03.11.2011
Razn če bi šla na samoplačniško prej, kar pa ta trenutek tudi nebo zneslo (finančno in časovno)
Naslednji teden greva z malčkom v vrtec (uvajanje) joj kmalu je konec porodniške user posted image  v novembru pa se z dragim še poročiva user posted image

slabosti HB ni user posted image  in upam, da tako tudi ostane
v prvi user posted image  jih ni bilo in upam, da bo ta nosečnost podobna user posted image , kar pomeni brez kakršnih koli problemov user posted image
razn seveda zaspanosti, kar ni vredno omembe ali pa malo tiščanja v želodcu user posted image
za kar pa mi je vedno pomagala coca-cola user posted image  že v prvi in tudi zdaj. Sej to ne pomeni, da jo spiješ pol litra na dan, če ti pa 0.5-1dc pomaga pa zakaj nebi user posted image , meni je g. že v prvi user posted image  reku jej in pij kar ti paše user posted image  telo ti najlepše pove kaj bi rad user posted image .
Bolniško ti pa svetuje/predlaga ginekolog (tudi na bel list napiše razlog....) potem greš pa do osebnega zdravnika, da ti jo na podlagi ginekološkega predloga odpre, nažalost moraš do obeh

Lp

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.9.2011 9:20:20   
martka
tejkaz- moja sta stara-bosta decembra 12let sin in 3leta hči.
včeraj zvečer in ponoči sem bruhala kot vidra.... grozno!!!
imejte lep dan!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.9.2011 9:24:25   
simonmojca

user posted image

Nick name, starost, število , število doma, datum naslednjega pregleda, kraj

bambinca, 33 let, 4. nosečnost, 3 otroci

1.5.
sreckanosecka100, ?, ?, ?, NS 20.10., ?
gregorina35, 34, 4 , 2 , 20.9., Koper
lluna, ?, 2 , 1 , 7.11., Ljubljana
š.o.r.

2.5.
Bachi, ?, 2 , 1 , ?, ?
tadejadany, 19 let, 1 , o , NP 18.10, Zreče

3.5.
Anonimna , 22.9., ?
GreTEJ, 27, 3 , 2, 21.9., Polzela
tejkaz, ?, 3 , 2 , ?, ?

4.5.
Tinka88, 23, 1 , 0 , ?, Ljubljana

5.5.
liia, 32, 19.9,14.10., kje bomo rodili pa še raziskujemo
lonypg, 30, 13.9., Ptuj

6.5.
kepica8, ?, 1 , 0 , 27.9, ?
Lejla33, 33, 2 , 1 , 27.9., ?
7.5.

8.5.
9.5.
10.5.
11.5.
12.5.
abv1, ?, 3 , 0 , 20.9., ?
13.5.
Jasmina85, 26, 2 , 1 , 29.9., ok. Ljutomer 
14.5.
sa.je24, 24, 1 , 0 , 21.10., ?
15.5.
Mayathebee, ?, 2 , 1 , ?, ?
16.5.
17.5.
18.5.
Biba_leze*, 25, 2, 1, 07.10., obala
leekah, ?, ?
19.5.
zoya80, 31, 1, 0, ?, MB
20.5.
21.5.
Zarja28, 31, 2 , 1 , ?, Novo mesto
22.5.
anonimnauser posted image user posted image , 24, 2, 1, ?., ?. 
23.5.
24.5.
25.5.
simonmojca, 25, 2, 1, 03.11., ok. Lj.
26.5.
27.5.
28.5.
29.5.
30.5.
31.5.
X.5.
Pinny, ?, ? , ? , 23.9., ?
anonimnaAA, 22, 2 , 0 , ?., Štajerska

SKUPAJ NAS JE user posted image : 26

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image :

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
   -
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
        -
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.9.2011 10:25:21   
Anonimen
Sem anonimnauser posted image user posted image user posted image

Podatki - naslednji pregled 24.10., kraj Ptuj. Bom pa verjetno še en čas anonimnauser posted image Tudi prvič nisem hotela kaj preveč hitro okoli govorit, najbližji so zvedli pri 3 mesecih user posted image , ostali še kak mesec dni kasneje ... Mi je lepše držat malo za sebe, v tem času je user posted image še vedno najbolj mojuser posted image Je pa tudi res, da se verjetno še lep čas ne bom navadla na misel, da sem user posted image , glede na to, kako nepričakovano je do tega prišlouser posted image user posted image

(odgovor članu simonmojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
27.9.2011 11:37:46   
Majčica82
Pozdravljene, še ena nova user posted image

Očitno nas je kar veliko majskih user posted image

jaz imam PDP 06.05., je moja prva user posted image .

Na nek način mi je kar v tolažbo, ko berem, da se ostale soočate s podobnimi težavami. Meni je slabo zjutraj, dokler se ne najem. Popoldne mi je pa slabo ne glede na to, ali se najem ali se ne, edino kar pomaga je počivanje. Ker sem popoldne po službi čisto utrujena se počutim totalno nekoristo user posted image  
Prvi pregled sem že imela in je srček lepo viden user posted image , 25.10 imam pa NS. Ta teden pa krvne teste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.9.2011 11:41:14   
ilanaaa10
jaz mam pa prvi pregled komaj 13.10. uh ki je še to...komaj čakam user posted image
anonimna AA

(odgovor članu Majčica82)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.9.2011 11:50:42   
martka
saj res...podatki user posted image
torej...
dva otročka že imam user posted image  inuser posted image  ta bo tretji.
pregled imam ?!? najprej zdaj v četrtek - zaradi vnetja mehurjauser posted image , nato se dogovoriva dalje
v 16 tednu me čaka amniocenteza - ker sem stara 39letuser posted image , jp.
rodila pa bom v domačem kraju, ki je razviden na profilu ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.9.2011 11:54:05   
martka
in ja...tudi jaz sem pri obeh nosečnostih čakala do 4meseca, da povem...
samo zdaj...ko so pa slabosti tako hude, pa ne vem, če se bom še dolgo lahko izgovarjala na virozouser posted image ....
upam, da hitro, hitro, hitro mine, pa bo lažje...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.9.2011 12:08:19   
tejkaz

rodila pa bom v domačem kraju, ki je razviden na profilu ;)

Martka, jaz bom tudi v Celju rodila. Saj vem, da je še čisto prekmalu za ta vprašanja, ampak a mogoče veš, ali se v Celju dobi ultiva ali epiduralna 24 ur/dan?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.9.2011 13:27:15   
martka
baje se dobi, če se prej zmeniš, da ko prideš to hočeš...
vem pa ne iz izkušenj, ker sta bila oba poroda zelo izi...
prvi 25minut in drugi 40minut...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.9.2011 14:00:38   
Anonimen
pozdravljene jaz se vam oglasam nA novo. danes sem imela prvi pregled user posted image sem 8 tednov. pdp imam 12.5.2012. in zaenkrat je vse ok. super . sedaj pa se moram naročiti na nuhalno svetlino . počutje je bol slabo jutranje slabosti ...  imam sincka starega 2 leti sedaj sem noseca 2. kam hodite na nuhalno svetlino in kje imajo najboljse aparature za te preglede.

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
27.9.2011 14:11:55   
tejkaz

baje se dobi, če se prej zmeniš, da ko prideš to hočeš...
vem pa ne iz izkušenj, ker sta bila oba poroda zelo izi...
prvi 25minut in drugi 40minut...

Uf, srečnica. Jaz sem prvič 12 ur. Drugič sem vzela Ultivo, vendar sem rodila v Kranju, ker smo takrat še tam živeli. Porod je trajal 4 ure, 40 minut sem imela ultivo in že takrat sem rekla, da jo hočem tudi ko grem tretjič rodit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.9.2011 8:43:02   
Sa.je
Joj punce, jaz sem tako žalostna user posted image user posted image
danes zjutraj sem šla lulat in, ko sem se obrisala je bil papir kar konkretno krvav user posted image user posted image
Sploh ne vem kaj naj naredim...poklicala se m k G in mi je sestra rekla naj čez dopoldan spremljam kako bo, če pa bom še kravavela, naj pa ob 13h še enkrat pokličem.
Sem v službi in sem čisto raztresena, sploh ne morem normalno delat in mislit...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.9.2011 8:51:51   
tejkaz
Sa.jeuser posted image upam da bo vse ok. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.9.2011 9:12:42   
martka
sa.je user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.9.2011 9:23:49   
lonypg
Sa.je, ne se sekirat, naj te potolažim, da je moja sestra lani v prvem trimesečju tud krvavela in to fejst, pa je bilo vse ok....ima zdravega sinčka:))

Baje je v tem obdobju to kar pogosto, rjavi in rdeči izcedki in krvavitve..

Predvidevam, da ti bodo svetovali mirovanje in počivanje....to bi bilo pametno..tako je bilo pri moji sestri....če je tako stanje, jaz en teden ali dva ne bi šla v službo...za otročka se gre...kar je zdaj na 1. mestu.

Če si pa prestrašena, pa najbolje, da greš na urgenco, tam nardijo preiskave takoj in veš na čem si.

Javi , kak bo.

En user posted image  zate!

Lp

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.9.2011 9:48:39   
liia
sa.je jaz pa ne vem če bi čakala na 13 uro vmes pa hodiča čekirat kako in kaj. kako se počutiš? so kakšne spremljajoče bolečine? mislim, da bi se sama odpravila kar na urgenco, pa naj me konkretno pregledajo. 

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.9.2011 9:55:59   
lona85
Pozdravljene so user posted image

Prejšnji teden sem naredila test, ki je pokazal user posted image . Kako sem vesela user posted image  Tako, da se kar veselo pridružujem majčicam user posted image  
Upam, da bodo prav vse nosečnost potekale tako kot je treba, brez zapletov user posted image  Me je pa že zdaj kar malo strah, kaj če bo
šlo kaj narobe...skušam biti pozitivna, samo ker je prvič in ne vem kako bo user posted image

Za seznamček: predvideni rok: 26.5., starost: 26, prva nosečnost, prvi pregled 19.10., okolica LJ

< Sporočilo je popravil lona85 -- 28.9.2011 9:57:10 >

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.9.2011 9:58:47   
lona85
Sa.je, držim pesti, da bo vse OK! user posted image  

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.9.2011 10:10:45   
Sa.je
Liia bolečin nimam, nič špikanja ali krčev, samo kri, taka rdeče-rjava. Ni ravno, da teče, ampak, ko se obrišem mi ostane na papirju krvav madež.
Mislim, da bom kar okoli 11h še enkrat poklicala k G in, če mi ne bo kaj pametnega povedala bom šla kar na urgenco.
Prov groza me je...Ko sem moža klicala, da se mu povedala sem se kar zjokala zraven pa tudi tako mi gre ves čas na jok user posted image
v službi sicer sedim in se ne naprezam ampak sem čisto nezbrana. trenutno je zadnja stvar na katero mislim delo.

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.9.2011 10:20:58   
liia
IZVIRNO SPOROČILO: Sa.je

Liia bolečin nimam, nič špikanja ali krčev, samo kri, taka rdeče-rjava. Ni ravno, da teče, ampak, ko se obrišem mi ostane na papirju krvav madež.
Mislim, da bom kar okoli 11h še enkrat poklicala k G in, če mi ne bo kaj pametnega povedala bom šla kar na urgenco.
Prov groza me je...Ko sem moža klicala, da se mu povedala sem se kar zjokala zraven pa tudi tako mi gre ves čas na jok user posted image
v službi sicer sedim in se ne naprezam ampak sem čisto nezbrana. trenutno je zadnja stvar na katero mislim delo.

bom napisala svojo izkušnjo iz prve nosečnosti. bilo je grozno, ampak se je potem krasno izteklo. rada bi počakala na NS, da vidim,da je vse ok.

jaz bom tako rekla. najboljše se pozna vsaka sama. in če je karkoli narobe je že boljše takoj urgirati. in vse bo ok, boš vidla. mislim pa,da bi na tem mestu sedaj ti mogla počivat. pojdi se pokazat in potem v mirovanje.

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.9.2011 10:26:57   
Majčica82
Sa.je držim pesti zate. Pojdi se vseeno pokazat na urgenco, pa jaz bi na tvojem mestu šla domov in počivala. Služba bo že počakala

(odgovor članu liia)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?