|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
11.10.2011 21:41:56   
simonmojca

user posted image

Nick name, starost, številouser posted image , število user posted image doma, datum naslednjega pregleda, kraj

1.5.
sreckanosecka100, 25, 1user posted image ,0user posted image , NS 24.10., 
gregorina35, 34, 4 user posted image , 2 user posted image , 20.9., Koper
lluna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 7.11., Ljubljana

2.5.
Bachi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
tadejadany, 19 let, 1 , o , NP 18.10, NS 21.10., Zreče
smrketa3, 25, 3 ,2 , ?, ?

3.5.
Anonimna , 22.9., 
GreTEJ, 27, 3user posted image , 2user posted image , 21.9., Polzela
strelca, NS+DHT 25.10.

4.5.
Tinka88, 23, 1user posted image , 0user posted image  , Ljubljana

5.5.
lonypg, 30, NP 18.10., NS 21.10., Ptuj

6.5.
kepica8, 1user posted image , 0 user posted image , 27.9.
Lejla33, 33, 2user posted image , 1user posted image , 27.9., 3.11.
Majčica82, 29, 1user posted image , 0user posted image , NS 25.10.,
ok. Lj

7.5.

8.5.
mamyce

9.5.
ovnica7, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana

10.5.
martka, 39, 6user posted image , 2user posted image , 13.10, NS 2.11.,
Celje
11.5.

12.5.
abv1, 3user posted image , 0 user posted image , 20.9.
anonimna, 2user posted image , 0user posted image
nincika, ?user posted image , 1user posted image , NS 4.11.
SilberMond, 26, 1, 0 , NS 28.10., ?

13.5.
Jasmina85, 26, 2user posted image , 1user posted image , 29.9., ok. Ljutomer
spelka12, 29, 3user posted image , 0user posted image

14.5.

15.5.
Mayathebee, 2 user posted image , 1 user posted image

16.5.

17.5.
anonimnauser posted image user posted image , 1user posted image , 0user posted image , NS 7.11., NP 11.11.

18.5.
Biba_leze*, 25, 2user posted image , 1user posted image , 07.10., obala
leekah

19.5.
zoya80, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, MB

20.5.

21.5.
Zarja28, 31, 2user posted image , 1 user posted image , Novo mesto

22.5.
anonimnauser posted image user posted image , 24, 2, 1, 24.10., Ptuj
čili, 38, 4user posted image , 2user posted image ,
NS 03.11

23.5.
24.5.

25.5.
simonmojca, 25, 2user posted image , 1user posted image , 03.11., ok. Lj.

26.5.
lona85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.10., ok. Lj

27.5.
28.5.
29.5.
30.5.
31.5.

X.5.
Pinny, ?, ? , ? , 23.9., ?
anonimnaAA, 22, 2user posted image , 0user posted image , ?., Štajerska
bambinca, 33, 4user posted image , 3user posted image
marjanca7
anonimna,
2user posted image , 0user posted image
Silbermond
koss
hana82
, 3user posted image , 1user posted image
š.o.r.

SKUPAJ NAS JE user posted image : 26

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image :

user posted image user posted image Od nas so se poslovile: user posted image user posted image

tejkaz, sa.je, liia

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
      -
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
11.10.2011 21:54:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če ne bo nobena druga, lahko seznamček porihtam tudi jaz, ampak malo kasneje. zdaj me čaka nekaj opravkov.

Tiste, ko ste naročene na NS - kdaj? Jaz bom pri naslednjem pregledu noseča 10t4d in računam, da me bo potem naročil v roku 10 do 14 dni. Moj G pa je ravno ta doktor Lukman iz Ptuja, ki dela NS, tak da se bom kar pri njem naročla, sevedauser posted image V prejšnji user posted image sem bila pri njem na NS in 3D in sem bila zelo zadovoljna, slikice so bile krasne. Tudi drugi so zelo zadovoljni, vem da če se npr. slabo vidi ali je otrok obrnjen stran pri 3D, lahko prideš še enkrat in ne rabiš nič doplačat, ene so celo po trikrat hodle. Pri nas se je vse lepo vidlo brez problema, tudi spoluser posted image Pa nisem še čula, da bi se zmotil pri napovedi.

O, koliko septembrk 2009user posted image Jaz pa sem julijka 2009user posted image

anonimnauser posted image user posted image

Kar hitro pokliči za nuhalno, jaz sem ene 14 dni mela razmika od kar sem klicala...jaz mam 24.10. tudi hodim k njemu...zelo sem zadovoljona:))user posted image

Kdaj ti je pa za spol povedo?
Moji sestri je prvič rekel punčka pol v 5. mes pa fantek:)) prehitro ni fajn da govori, če ni zihr...Jaz bom rekla da mi pove ko bo res fajn vidno:))

Lp

Mogoče se pa bova srečale takratuser posted image Ali pa se celo poznava, vsaj na videz, Ptuj je maliuser posted image

Bom ju3 poklicala in vprašala. Prvič vem, da me je na pregledu nekje isti čas kot bo ta vprašal, ali bom imela NS in sva se kar za datum dogovorila. Je pa mi takrat rekel: evo, to je vaša ... in potem ga je zmanjkalouser posted image Je ugotovil, da se je izdaluser posted image Prav potrdil pa mi je spol na 3D, dobre 3 mesece in pol pred PDP-jem, ko je vprašal, ali hočeva vedet, ker se lepo vidi, in je moj bil za, pa nama je povedal.

Zanimivo je, da sem prvič sanjala samo enkrat spol otroka - punčko, in sem jo dobila. Zdaj sem pa že dva ali trikrat sanjala, da bo fantek, me prav zanima, če bo kaj na temuser posted image Sicer pa nisem ne prvič ne zdaj imela neke želje po določenem spolu, želim si zdravega otroka in mislim, da je isto lepo imet parček kot same punčke ali same fantke.user posted image

(odgovor članu lonypg)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
11.10.2011 22:00:55   
Anonimen
O, simonmojca, si nazaj, seznamček je že osveženuser posted image user posted image

Sem ravno jaz delala na temuser posted image Upam, da te ne moti, da sem vskočila, ko te ni bilouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
11.10.2011 22:01:16   
simonmojca
Zdravo punce

Nekaj časa se nisem javila, ker enostavno nimam časa - 101 stvari ki me čakajo
anonimna hvala za osvežitev seznama imam jaz manj dela in bom lahko šla prej spat, ker tako rada spim user posted image

kako ste kaj user posted image jaz sem super še vem ne da sem noseča
in bi na momente raje videla slabosti, da bi vedla da je vse ok , tako pa moram čakat, čakat in čakat do novembra user posted image , da bom sploh videla pikico in slišala oz. videla user posted image

Apetit hmmmm tako kot v 1user posted image jedla bi vse in še vola , mi je treba hladilnik zaklenit , sej zato sem pa šla gor 28kg in ko spravim vse kile dolllll (no sej sem jih kar hitro sam telo je bilo treba malo oblikovat to je pa mal več časa traja ) pa spet zanosim da lahko ponovim vajo user posted image .
Moj je sam reku, da je prekmalu in KOMI imaš eno menstruacijo pa si že spet noseča user posted image

Nošenje otroka jaz svojega malčka nosim in ga bom nosila, ker ne morem pričakovat, da bo 10mesečnik razumel, da ga mami ne more več nosit, kdo ga bo pa po stopnicah nesu, v bano dal, v avto sedež...........
In če sem malčka normalno nosila in se igrala z njim (6t) pol sem pa zvedela da sem noseča,
mislim, da je telo navajeno teže in HB malček ni težkokategornik

vožnja z avtom jaz sem v prvi imela pas za nosečnice in je SUPERrrr in ga bom spet dala v avto, ker me že moti pas med vožnjo (kupila v pikapolonici med 15-30€ nevem več ker je tega že leto in pol)

DHT test sem delala v prvi pa ga zdaj nebom, ker so bili že po NS razultati oh in sploh, da sploh nebi rabila
je pa meni g. razložu, da je bolje, da kri oddaš do 9t , ker takrat so hormoni bolj prisotni.... in se lažje določa na rezultate NS, in če prej daš kri so razultati potem 90% točni če jih daš pa kasneje (po 9t) so pa manj % za primerjavo.........

NS sem v prvo delala v Domžalah pri Megličevi in sem bila zelo, zelo zadovoljna in bom šla zdaj tudi

No to je to zaenkrat lepo se imejte in čuvajte se
NOČKO

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 11.10.2011 22:04:58 >

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 554
11.10.2011 23:31:35   
biba_leze*
IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

Zdravo!

Mene pa zanima ali ima katera porobne težave oz. pozna katero, ki je imela kilo v nosečnosti?
Jaz če že zakašljam ali kihnem ali se malo napnem se mi pri dimljah desno nardi izboklina, zdravnica je rekla da je pruh, danes grem še k ginekologu, da vidim kaj reče....

JE to fejst nevarno....kaj še bo v teh 6 mes do poroda....če imam že zdaj..pa napenjanje pri porodu...??user posted image user posted image

Ti jaz odgovorim. Jaz imam v bistvu pruh že celo življenje, takrat ko sem ga dobila so rekli da ni nujno da ga operiram in ga tudi nisem. Med 1. nosečnostjo pa se mi je zmanjšal oz izginil. S časom ko trebušček raste potiska vse organe vstran in enako je s tem. Jaz sem se bala kako bo z naravnim porodom pa me je g pomirila da nima kaj bit narobe in res ni bilo

Kako se rešit tega, da mi zginlo in ne bi bilo potrebe po operaciji pop porodu, saj pol maš pravo sranje..ne smeš niti svojega user posted image nosit.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 555
12.10.2011 9:21:02   
Pinny
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

kako ste kaj user posted image jaz sem super še vem ne da sem noseča
in bi na momente raje videla slabosti, da bi vedla da je vse ok , tako pa moram čakat, čakat in čakat do novembra user posted image , da bom sploh videla pikico in slišala oz. videla user posted image

Evo jaz isto!! Nobenih znakov, niti normalnih niti nenormalnih, še joški me nič ne bolijo.user posted image Na začetku mi je bilo še slabo zjutraj, zdaj pa še to ne. Lačna sem sicer neprestano, ampak jaz sem tudi prej rada dobro in veliko jedla. Utrujena? Mogoče občasno, sicer imam pa veliko energije, bi kar ves čas nekam šla.

Mi je čudno, da nimam nobenih takih znakov. Sem razmišljala, da bi kupila tisto napravo za srce poslušat, da vidim, če je cefizl sploh še notri in živ, ampak če pomislim, pa se mi zdi to rahlo brezveze in stran vržen denar. Ker če srce bije, bo bilo tudi, če jaz ne bom prisluškovala, če pa ne bo bilo, bom pa že na pregledu zvedla.user posted image

No pa še za seznam (sem že enkrat napisala pa me niste vključile) 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , PDP 5.maj. Če se bo vse normalno izteklo.

< Sporočilo je popravil Pinny -- 12.10.2011 9:30:45 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 556
12.10.2011 10:10:44   
strelca
Juhuhuuu kako je veselo tuuu user posted image

Pri meni lahko dodate še: 26 let, 1. user posted image , kraj: okolica Kamnika + pdp 3.5.

Joj jst sm pa danes doma ostala, ker sem zbolela user posted image Na srečo nimam vročine, mi je ginekologinja svetovala veliko tekočine, vitaminov in lekadol brez problema vzamem če se stanje ne izboljša.

< Sporočilo je popravil strelca -- 12.10.2011 10:13:20 >

(odgovor članu Pinny)
Neposredna povezava do sporočila: 557
12.10.2011 10:18:51   
lona85
Koliko majčic nas je že tukaj user posted image  Pa hvala za obnovljen seznamček user posted image

Danes se spet počutim bolj tako, bolečine so prisotne kar skozi cel dan, ponoči sem tudi bolj slabo spala, s hrano se moram skoraj siliti, sploh mi nič ne paše, najlažje spravim vase kak košček sadja ali jogurt user posted image  Upam, da te slabosti čimprej minejo user posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 558
12.10.2011 11:21:02   
lonypg
Res je živahen naš forum...superuser posted image user posted image le tako naprej...

Pinny, vidim da maš isti PDP kot jaz user posted image

Glede Angelsounda.....brezveze ni...jaz ze od cel 10. teden in zdej 11. teden poslušam...res je fajn.....ne bom rekla da je pocen, ker je nov 50€, rabljeni so na bolhi za 25-30€...kar je bistveno manj..pa vrjemi, ko ga ne boš rabla več, ga boš za isti denar kamot naprej prodala....novga pa se res ne splača kupt....jaz sem mela srečo, ga je sestra kupila in mi ga je posodila...lagala bi če bi rekla da je brezveze....ker se ze s tem neka vez z otročkom vzpostavlja..tak fajn filing je....:)))

NA nuhalno si se ze naročila? 11-13. tedna se dela..gneče so kr tak da pohiti in pokliči če še nisi.

Dobrodošle vse nove majske user posted image !

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.10.2011 11:54:45   
Pinny
Aja to pa ni toliko, če je 50€ nov... Kako sem pa jaz potem nekje zasledila, da je 300€? user posted image Kaj s stetoskopom se pa to ne sliši? Vem, da ga ima moja mama nekje doma... Kaj pa vem, nisem taka, da bi si že takoj na začetku nakopičila vse možne stvari, ki obstajajo potem bi se pa po možnosti še kaj slabo izteklo... Na nuhalno sem se naročila, 24.oktobra imam, čeprav vidim, da imate nekatere že velik prej. user posted image Naslednji pregled imam pa 28.10. user posted image

...sem zdaj prebrala, da se s stetoskopom otroka ne sliši.

< Sporočilo je popravil Pinny -- 12.10.2011 11:57:44 >

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.10.2011 13:22:28   
teja188
pozdravljena slibermond! js sm  stara 24 let in imam pdp 12.5.2012 in nuhalno svetlino tako kot ti 28.10.2011
a gres ti tud k starhovi v domžale.doma pa imam že dve leti in pol starega fantka luko.seveda sem tud jaz nova članica na forumu in mi bo zelo lepo poklepetati z vami.

< Sporočilo je popravil teja188 -- 12.10.2011 13:25:17 >

(odgovor članu tadejadany)
Neposredna povezava do sporočila: 561
12.10.2011 13:50:07   
SilberMond
zdravo in dobrodošlateja188user posted image ja, tudi jaz grem k strahovi

(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 562
12.10.2011 16:13:51   
strelca
Jst sm mogla prestavit nuhalno in tako jo imam tudi jaz pri dr. strah 28. 10. user posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 563
12.10.2011 21:18:19   
nincika
Hej hoj,

najprejuser posted image user posted image za osvežen seznamček, pri meni lahko dodate; starost 27, 2user posted image , naslednji pregled 19. 10, nuhalna je pa že zapisana.

Jaz se trenutno počutim grozno...kar čez dan me je začelo grlo tako močno bolet, da komaj požiram. In nimam pojma, kako si naj pomagam...Polizala tem en tantum verde in si stopila sladkor v mleko (brez žajblja sicer, ker tega ne smemo), naprej pa ne vem, pa še ura je takšna, da je vse že zaprto. Upam, da se bom z domačo lekarno toliko pozdravila, da ne bo treba na antibiotike...user posted image Če ima katera kakšno idejo, kaj še lahko vzamem, da bo pomagalo, bom zelo vesela...

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 564
13.10.2011 8:10:57   
lona85
nincika, meni pri vnetem grlu najbolje pomaga nekaj žlic medu, ki ga kar tako na žlico poližeš in pa nepreveč mrzla (bolj že mlačna) limonada z res veliko limone in brez sladkorja. Še vedno mi je pomagalo vsaj v enem dnevu. Mleka in mlečnih izdelkov pa se takrat izogibam :)

< Sporočilo je popravil lona85 -- 13.10.2011 8:11:41 >

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
13.10.2011 8:13:35   
Smrketa3
Jutro,

no mi smo pa danes ostali z našo pupiko doma, ker ima virozo (bruha, driska, vročina)...starejšega pa smo mogli včeaj v šolo iskat, ker naj bi ga bolel trebušček ampak že ko je prišu domov je bilo OK, popoldan tudi tako da je danes spet v šoli;

Superca za nov seznamček user posted image  še nekaj mojih podatkov; starost 30 let, tretja user posted image ; doma na user posted image , okolica Kopra;

NS: no, jaz je4 pa ne bom šla delat ampak gre 08.11. na hormonski test za downov sindrom;

SPOL: no, jaz hodim k Dr.Ravnikarju in ima tako muho da ne pove spola otroka, ne vem zakaj; tako da bom po vsej verjetnosti šla na 3d v Postojno ali Ljubljano.....da vem katero škatlo cunjic oprat ali user posted image  ali user posted image  user posted image
Drugače  v torek se imela pregled in je vse OK, srček se je tako lepo slišal; moji izvidi so vsi OK, edino moram pazit pri prehrani, nisem ravno šlang nosečka user posted image  ampak bo šlo, upam.....

Lep dan, grem cartat mojo pikico bubano, da bo čimprej ozdravla.....

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 566
13.10.2011 10:59:08   
baby12
Pozdravljene!

Čestitke vsem za user posted image . Jaz se tudi pridružujem majčicam. Prvi pregled imam 18.10. Sem pa približno v 9t.

baby12, 21, 1user posted image ,0user posted image , 18.10., Kamnik

Lep pozdrav.

(odgovor članu Smrketa3)
Neposredna povezava do sporočila: 567
13.10.2011 12:34:24   
strelca
Dobrodošla baby12! Končno ena iz mojih koncev user posted image

(odgovor članu baby12)
Neposredna povezava do sporočila: 568
13.10.2011 13:30:39   
martka
zdravo!
danes sem imela pregled, UZ- dete veliko 3,9cm, ima moja ginekologinja zdaj tudi 3D ultrazvok in je zelo zanimivo! resno, ful.
drugače vse lepo in prav. naslednji pregled imam 10.11. in takrat se dogovoriva vse o AC, ki naj bi bila v tednu med 22.11 in 25.11.
slabosti - ja še vedno, a mogoče malo malo manj močne. no, vsaj bruham ne zadnja dva večera. že to je napredek!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.10.2011 13:35:30   
martka
glede bolečin v želodcu in hudo pekoče zgage, pa sem izločila vse, kar bi jo lahko spodbujalo. brez mleka in vseh mlečnih izdelkov, brez paradižnika, čebule, vseh paštet, banan... in je bolje.
aja, imam pa novo "manijo" na hrano oz. pijačo. to je breskov gosti sok! liter bi ga spila! smešno... in grenke solate - radič, berivka, tudi rukola...sveže zelje v solati.... tega prej nisem marala (razen rukole). sedaj pa to solato jem nezačinjeno (brez kisa, olja in soli) tako zelo mi odgovarja ta grenak okus. user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.10.2011 14:12:04   
martka
za tiste, ki že zdaj razmišljate o EA (pred) med porodom
Mamica lahko ima po EA zelo omejeno gibanje, gibanje pa je med porodom ključno,
lahko ima težave z napredovanjem poroda, zato običajno (več kot 95% možnost) dobi "umetne poopadke", ki so precej stresni za otročka in imajo kar nekaj stranskih učinkov(skupaj z EA se stranski učinki lahko zelo povečajo),
mamica ni več v kontaktu s porodom, lahko tudi "presliši" alarme, ki ji jih telo lahko sporoča ...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.10.2011 19:55:31   
lonypg
Hej, hej...tule smo pa res prave klepetulje...super....user posted image
Katera bo osvežila seznam, pri meni prosim 18.10. vržite ven, ker sem vmes bila in zdej mam naslednjega šele 7.11.
Pa nuhalno imam 24.10. , če popravite prosim:)
Hvala....

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.10.2011 19:58:12   
lonypg
Glede proti bolečinskih zadev...pa sem dosti prebrala...in nekak me k ultivi bolj vleče....baje se sproti razgradi, ni možnosti da ohromiš kot pri EA,če jim ne rata zadet prav z iglo.
Pa lepo si sam doziraš ko pride popadek, stisneš in ti 70€ nekje vzame bolečine...pol na koncu pa ti itak vzamejo ko je iztis...kar je tak najboljše

Mam pa shranjenih kr neki postov od žensk ki so imele ultivo, če vas zanima pripopam:))

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.10.2011 19:58:53   
lonypg
70% bolečin, ne 70€user posted image user posted image user posted image pardon

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 574
13.10.2011 20:09:57   
sreckanosecka100
moram nekomu pojamrati user posted image user posted image user posted image .

NS imam 24. 10. sedaj sem v 12 t, torej bom 24. 10. že začetek 14 t. In to sen danes čisto po naklučju začela premišljevati. spomnila sem se, da da so rezultati Ns verodostojni do 11 do 13 t. Takrat, ko me je sestra naročala nisem bila pozorna user posted image user posted image user posted image user posted image .
Najboljše, da jutri pokličem in se pozanimam kako je s tem. Upam, da dobim kaj bolj zgoden datum drug teden, ali pa, da me pomirijo, da 24. 10. še ne bo prepozno.

Kako ste drugače? Jaz sem poskušala z AS najti utrip, pa ga ni od nikoder...upam, da ga kmalu zaslišim. Slabo mi je vsak dan...jem non stopuser posted image , le tako se izognem hujšim slabostim. Še malo, še malo punce in bomo ven iz tega rizičnega obdobjauser posted image user posted image user posted image , takrat bomo pa polne energije user posted image user posted image .

lep večer in še lepše sanje.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?