|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
10.10.2011 14:42:07   
Anonimen
Huh meni ni pa čisto nič slabo, niti nobenega špikanja, niti utrujenosti, nobenega čudnega izcedka, nobenih krčev... Na wc hodim malo večkrat, ampak spet ne neki zelo velik. Z vodo se nič ne silim. Sem sicer malo bolj lačna pa prebavo imam pospešeno. Sem brala, da zna to biti zaradi Elevita. Upam, da je vse ok, glede na to, da res nimam nobenih znakov, razen izostanka m. Sem pa 11. teden. user posted image Danes imam šolo starševstva ali nekaj takega, eno predavanje ki mi ga je priporočila ginek. Ne vem, kaj bodo tam povedali. user posted image

(odgovor članu sreckanosecka100)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
10.10.2011 14:44:51   
kepica8
Heloooooo :):):)

Jaz sem se tudi naročila k Strahovi na nuhalno 25.10 ...sam sem gledala cenik je posebej nuhalna in posebej DHT,..tko da ne vemm, če je pri njih praksa da naredijo oboje ??? !!! Ko sem se naročala pa sem pozabla vprašat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 502
10.10.2011 14:56:35   
strelca
Iz katerih koncev pa ste punce?

Tudi jaz sem v 11. tednu od danes naprej user posted image

(odgovor članu kepica8)
Neposredna povezava do sporočila: 503
10.10.2011 15:27:33   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: strelca

Iz katerih koncev pa ste punce?

nekaterim nam piše v profilu od kod smouser posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 504
10.10.2011 17:22:13   
čili
Ojla souser posted image
Zdaj je pa že čas, da se še jaz pofočkam na tej temi...ko že ravno vohunim par tednov user posted image
Danes sem od G , ki je potrdila, da je vse ok z detecem, ki raste v meni user posted image user posted image user posted image user posted image
Stara sem 38 let in imam doma  že dva fanta. Tale se je sicer zgodil nenačrtovano a smo ga po prvem šoku zelo veseli. Sem v 9. tednu in imam rok 22.5. NS naj nebi rabila, ker mi pripadata horionska biopsija ali amniocenteza-pa ne vem kaj čem, ker mi vsak % možnosti za splav povzroča dvome user posted image user posted image Nekaj časa še imam/imava za študiranje.

Veselim se druženja z vami user posted image

Aha, domačim sva povedala takoj, ostalim bova sedaj po pregledu...počasi...

Sem pa že tretja septemberka 2009  med Majčicami 2012 user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
10.10.2011 17:42:27   
Anonimen
Čili, katera je pa druga??? za Mayathebee vem, eno sem pa očitna spregledala....
ps. tista, ki bova skupaj rodili, ti prej, js toliko kasneje user posted image user posted image user posted image   (pa bova obe majčici) sem te videla in sem mogla povohunit user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
10.10.2011 17:47:39   
lonypg
A na šolo staršev se že tako zgodaj začne hoditi??? Tud jaz sme v 11.tednu...no moram na pregledu vprašat....da vidim kaj bo povedal ginekolog...vse ki jih poznam so hodile potem po 6. mes noseč na to šolo.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 507
10.10.2011 18:01:36   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čili, katera je pa druga??? za Mayathebee vem, eno sem pa očitna spregledala....
ps. tista, ki bova skupaj rodili, ti prej, js toliko kasneje user posted image user posted image user posted image   (pa bova obe majčici) sem te videla in sem mogla povohunit user posted image

Hej a nisi rekla da komaj čakaš, da se dete zbudi in se znebiš računalnika . Pa ne da še spi user posted image
Ena je pisala da je samo spremljala temo septemberčkov in se ni nikoli javila. A ti pa za vsak slučaj še tukaj malo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
10.10.2011 18:03:33   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

A na šolo staršev se že tako zgodaj začne hoditi??? Tud jaz sme v 11.tednu...no moram na pregledu vprašat....da vidim kaj bo povedal ginekolog...vse ki jih poznam so hodile potem po 6. mes noseč na to šolo.

Jaz sem hodila v 7. mesecu- da nisem vsa trda tam posedala čisto na koncu.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 509
10.10.2011 18:27:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej a nisi rekla da komaj čakaš, da se dete zbudi in se znebiš računalnika . Pa ne da še spi user posted image
Ena je pisala da je samo spremljala temo septemberčkov in se ni nikoli javila. A ti pa za vsak slučaj še tukaj malo user posted image user posted image

Sva bila zunaj, potem ga je pa moj prevzel, js sem pa šla gris kuhat.... Zdaj se pa neham mešat v to temo, ampak na naši temi se danes nič ne dogaja, pa tukaj malo berem. Niso takšne čveke, kot smo bile me... bi mogla očitno en mesec počakat user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Majčice 2012
10.10.2011 19:21:34   
hana82
Pozdravljene,
vključite še meneuser posted image sem mamica dveletne Zarje in sem v veselem pričakovanju-če bo vse posreči konec maja.
Stara sem 28let in je to moja tretja nosečnost. Prvega pregleda še nisem imela,ga imam šele naslednji teden v petek.Prihajam pa iz NM.
Vse kar lahko povem je, da je ta nosečnost drugaaaaaačna od prve in zato malo upam da bomo imeli parček (to sem si vedno želela). Bruham sicer ne, mi je pa konstantno slabo.

držim pesti za vse nas

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
10.10.2011 19:26:07   
Anonimen
Sola za zgodnjo nosecnost je bila to ne za starsevstvo. Sem cisto na hitro pisala in se zatipkala. V glavnem fajn je blo, je bil tud moj zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
10.10.2011 20:12:27   
Anonimen
Halooo user posted image ,
tudi jaz se vam pridružujem, za enkrat ostajam še anonimna, danes sem bila na prvem pregledu, srček user posted image je lepo utripal, tako da imamo pdp 17.5., to je moja prva user posted image naslednji pregled imam 11.11. NS pa 7.11.!
Drugače pa vsakodnevne slabosti, bruhanje, utrujenost, glavoboli in ščipanje v spodnjem delu trebuhe. Le redko kateri dan mine brez teh težavic.
Uživajte v user posted image in lep pozdrav iz moje straniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
10.10.2011 21:09:16   
biba_leze*
Živ punce

v petek sem imela 1. pregled in z našim user posted image je vse zaenkrat ok, srček lepo utripa, velik je pa že 14 mm user posted image Sem ful vesela. user posted image Naslednji pregled imam že čez tri tedne, 28. 10., ko dobim tudi MK. Pol je pa že NS, moram še poklicat v PO in se naročit.

Mi2 z možem sva se dogovorila da bo moja user posted image le najina skrivnost čim dlje, to pa predvsem zato, ker je moja tašča user posted image prvič zblebetala vsem že naslednji dan, čeprav sva ji rekla da naj ne (povedala sva ji na božični večer, ko sem bila v 7 tednu). Vem da je lepe novice težko zadržati zase ampak na živce mi gre ker ne spoštuje najine volje in želja. Ampak to še ni vse, vsem je tudi povedala kaj bomo imeli, čeprav sem ji rekla da ne, gnjavila me je ko se je približeval dan D, ker si je želela da bi se hči rodila na njen r. d. - bog ne daj (zato sva se z možem tokrat zmenila, da ko bova povedala bova vsem rekla da je PDP 14 dni kasneje kot je u resnici ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
10.10.2011 22:21:10   
nincika
Evo tisto septemberko 2009, ki se je tam bolj malo oglašalauser posted image Mam filing, da bom zdaj bolj pridna, ker mi je že takrat blo ful žal, da se nisem takoj na začetku pridružila, potem nekje vmes pa mi je blo noro vdirat. Še zdaj jih kdaj pa kdaj poiščem in kaj preberem. Torej, smo res že tri, sigurno bo kakšna beseda še na naše navihane dvoletnike padlauser posted image

Pri meni vse ok, nič slabosti, nič bruhanja, nič pogostega lulanja...tako je bilo v prvi nosečnosti in upam, da bo tudi sedaj. Edino, kar nočem, da se mi ponovi iz prve nosečnosti, je mrtvenje rok ponoči. Zadnja dva meseca nisem skoraj nič spala, ker so mi roke tako grozno mrtvele, da sem se zbujala na 15min... Se mi je tudi zdaj to že 2x zgodilo, sicer v zelo mili obliki, vendar me je takoj postalo strah, da se bo že zdaj začelo.

MI še tudi nismo povedali doma...ne najdem pravega trenutka...bo pa treba počasi. Sva tamali zadnjič povedala, da ima mami dojenčka v trebuščku, pa je hotela, da ga dam ven! Nič ji ni blo jasno user posted image

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
11.10.2011 7:43:58   
lona85
Lep pozdravček vsem souser posted image

Se nas je že kar nekaj nabralo user posted image  Ali je morda katera malce bolj tehnične narave,
da bi osvežila seznamček majčic, saj je zadnji kar nekaj strani nazaj user posted image

Midva s fantom pa bova domačim in najbližjim povedala za user posted image  ko res ne bom mogla več skrivat. Imam tudi probleme s taščo, ki vse zblebeta, čeprav obljubi, da ne bo nikomur povedala... Ah očitno nisem edina s tem problemom user posted image  
Slabost čutim skozi cel dan, čeprav bruhala do zdaj še nisem. Nič kaj prijetno, samo bom že malo stisnila zobe, samo da bo z user posted image  vse ok user posted image
Prvi pregled pa imam naslednji teden, komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil lona85 -- 11.10.2011 7:45:10 >

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 516
11.10.2011 8:34:42   
ovnica7
Pozdravljene, še ena user posted image se javlja. Sem malce starejša bodoča "mlada" mamica. To je moja 2user posted image , doma še nimamouser posted image , PDP 9.5.2012, sem iz LJ.
Tudi jaz razmišljam o AC pa se ne morem odločit. Prvič sem šla, vsa odločena, in je bilo tudi vse v redu, zakompliciralo pa se je kasneje zaradi drugih stvari in se je zgodba zaključila. Prijateljica, ki je tudi šla na AC, je tudi dobila dober rezultat, na naslednjem pregledu pa srček ni več bil. Najbrž je padla v tisti procent. Zdaj drugič pa nisem več tako odločena, možnost da bi prvi izgubi sledila druga..?, čeprav po drugi strani imeti user posted image  z DS..
Zaenkrat sva se z G odločile za NS in DHT, pa potem vidimo.

Predlagam, da seznamu na koncu dodamo tudi seznam tistih, ki so majčice zapustile. Močno upam, da se bo seznam le še večal in da odhodov več ne bo!

(odgovor članu lona85)
Neposredna povezava do sporočila: 517
11.10.2011 9:12:21   
strelca
A še katero mučijo občasne bolečine v želodcu?

Mene tko proti večeru.. za znort!

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
11.10.2011 9:35:54   
Anonimen
ja tudi mene, tako da moram ful pazit kaj jem, ker če ne me boli cel večer celo noč in potem naslednji dan kar pojem zbruham user posted image , ravno to nedeljo sem imela tako situacijo za znoret. Poleg tega pa še jed ki sem jo imela prej najraje, goveja juha, zdaj je ne smem ne videt ne vonjat groza user posted image .
LPuser posted image user posted image

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
11.10.2011 9:40:52   
lonypg
Zdravo!

Mene pa zanima ali ima katera porobne težave oz. pozna katero, ki je imela kilo v nosečnosti?
Jaz če že zakašljam ali kihnem ali se malo napnem se mi pri dimljah desno nardi izboklina, zdravnica je rekla da je pruh, danes grem še k ginekologu, da vidim kaj reče....

JE to fejst nevarno....kaj še bo v teh 6 mes do poroda....če imam že zdaj..pa napenjanje pri porodu...??user posted image user posted image

Kako se rešit tega, da mi zginlo in ne bi bilo potrebe po operaciji pop porodu, saj pol maš pravo sranje..ne smeš niti svojega user posted image nosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
11.10.2011 9:42:49   
čili
Jaz moram rečt, da nimam nosečniških težav. Imam res srečo in me daje samo lenoritis user posted image
Upam , da tiste, ki imate težave minejo s prvim trimesečjem user posted image user posted image user posted image

Nincika pravi forum septemberckov 2009  je sel na privat . Res je fajn imet "prjatlce" in z njimi delit dobro in slabo...Najprej nosečniške sladkosti, potem pri dveh pa narrimer kako se otrok meče po tleh user posted image

Ovnica jaz se nagibam k horionski , ker je prej. Sem pa zelo , zelo , zelo v dilemi-iti ali ne iti user posted image user posted image user posted image Kolk si stara , če ni skrivnost user posted image

(odgovor članu strelca)
Neposredna povezava do sporočila: 521
11.10.2011 10:03:30   
Anonimen
res bi bilo lepo, če bi bila katera tako dobra in obnovila seznam majčic user posted image .
mene lahko doda kot anonimno user posted image user posted image , stara sem 24let prihajam iz SG, moja prvauser posted image , PDP 17.5., naslednji pregled 11.11. NS pa 7.11.user posted image

LPuser posted image user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
11.10.2011 10:11:21   
Anonimen
Če ne bo nobena druga, lahko seznamček porihtam tudi jaz, ampak malo kasneje. zdaj me čaka nekaj opravkov.

Tiste, ko ste naročene na NS - kdaj? Jaz bom pri naslednjem pregledu noseča 10t4d in računam, da me bo potem naročil v roku 10 do 14 dni. Moj G pa je ravno ta doktor Lukman iz Ptuja, ki dela NS, tak da se bom kar pri njem naročla, sevedauser posted image V prejšnji user posted image sem bila pri njem na NS in 3D in sem bila zelo zadovoljna, slikice so bile krasne. Tudi drugi so zelo zadovoljni, vem da če se npr. slabo vidi ali je otrok obrnjen stran pri 3D, lahko prideš še enkrat in ne rabiš nič doplačat, ene so celo po trikrat hodle. Pri nas se je vse lepo vidlo brez problema, tudi spoluser posted image Pa nisem še čula, da bi se zmotil pri napovedi.

O, koliko septembrk 2009user posted image Jaz pa sem julijka 2009user posted image

anonimnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
11.10.2011 10:24:09   
sreckanosecka100
Uff, vidim, da nisem edina, ki ji najljubša jed smrdi. Jaz sem bila prej velikaaa mesojedka, sedaj pa niti slišati nočem za meso, kaj šele da bi ga jedlauser posted image .

Se nas je že kar nekaj nabralo, dobrodošle vse noveuser posted image user posted image .
Ja, super bi bilo, če bi malo osvežile seznaček user posted image user posted image .

Še moji podatki, stara sem 25, to je moja 1. user posted image , NS imam pa 24. 10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
11.10.2011 10:42:56   
strelca
Ne vem kdaj se začne ta želja po določeni hrani.. ali pa hrani nasploh?

Meni vse tako zelo smrdi da se prav matram da nekaj pojem

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?