|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE 2012
7.10.2011 10:12:13   
Anonimen
A vsakega pokličejo? Jaz sem delala preiskave pred 11 dnevi in me niso nič klicali. Bi bila pa vesela, če bi mi vsaj za toxo javili, da vem, če lahko pršut in srednje pečene zrezke jem.

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
7.10.2011 10:47:41   
Majčica82
Dvomim, da vsakega kličejo(pomoje te pokličejo, če kaj ne štima). Meni za kri ni nič omenila, samo za vodo, ker je bil izvid slab. Bom v ponedeljek vprašala, ko jih moram poklicat za izvide ponovnega odvzema vzorca vode.

Pomoje jih lahko pokličeš in vprašaš, da boš mirna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.10.2011 11:46:31   
Anonimen
Pozdravček vsemuser posted image

Začeli smo 9. teden, zadnje čase imam slabost pod kontrolo, edino danes mi je tak slabo, celo bruhnila sem enkratuser posted image Hudo ...

Glede nošenja - verjetno res ne priporočajo nad 5 kg, ampak žal ne gre pri vseh tako. Moja dveletnica se še vedno tu in tam nosi, npr. ko je utrujena. Zadnjič mi je zaspala v avtu in sem imela nujne opravke v mestu, notri je seveda nisem mogla pustit, vozička nisem imela zraven, ker ga skorajda ne uporabljamo, seveda, pa sem si jo pač mogla naložit in jo nest.

Moje prsi pa je zadela ena taka lepa nosečniška spremembauser posted image Kar dvignile so se mi, lepo stojijo, polne in okrogle souser posted image So še meni všeč, čeprav me na momente kar bolijo, včeraj sem se celo zbujala zaradi tega. Drugače se namreč pozna, da sem prvo dojila 18 mesecev, žal to pusti sledi, zdaj pa se je vse skrilouser posted image

Uf, koliko vas je pred mano, se pozna, da sem bolj na koncu meseca (22.5.), tak da bo NS komaj drug mesec. Otrok bo sicer prišel na svet najverjetneje sredi maja, ker bom imela vnaprej dogovorjeni CR, tako kot prvič (prvič je bil zaradi medenične vstave, drugič imam pravico do njega in o naravnem porodu niti ne razmišljam). Sicer pa, glede na vse, kar se dogaja na tej temi (predvsem SS), se večkrat opomnim, da naj rajši še ne razmišljam o maju, dokler ni kritično obdobje mimo.

anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Majčica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
7.10.2011 13:32:21   
martka
jaz res ne vem kje ste našle, da se ne sme več kot 5kg nosit?? to ja niti vrečke iz trgovine ne morem pol nest. ne se hecat! z mojima otrokoma ni nič narobe, pa sem v nosečnosti precej otrok (služba) dvignila ali nesla. v drugi nosečnosti smo se celo selili in je bilo treba precej postoriti, dvigniti, nesti. vse to v prvih 3mesecih. moje mnenje (in pušenjakovo) je, če je nosečnost zdrava seveda, lahko brez bojazni tudi dvigneš in neseš tovor, ki ima več kot 5kg.user posted image
drugače se pa moje slabosti vztrajno nadaljujejo. user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.10.2011 13:41:36   
martka
aja, nuhalno pa imam pri strahovi v domžalah. 02.11. ob 9.30 grem tja. sem se odločila, da grem še pred AC na tole... ne bo dr.strahove, bo ena prof.dr.geršak.
pač ena preiskava in slikica dodatnouser posted image , pa da me mal pomiri čakanje.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.10.2011 14:50:54   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravček vsemuser posted image

Začeli smo 9. teden, zadnje čase imam slabost pod kontrolo, edino danes mi je tak slabo, celo bruhnila sem enkratuser posted image Hudo ... SOŽALJE! vem kako ti je. meni je že od začetka, kar vem (to je od 6tedna) kruto slabo.

Glede nošenja - verjetno res ne priporočajo nad 5 kg, ampak žal ne gre pri vseh tako. res nisem zasledila, da bi to priporočali! Moja dveletnica se še vedno tu in tam nosi, npr. ko je utrujena. Zadnjič mi je zaspala v avtu in sem imela nujne opravke v mestu, notri je seveda nisem mogla pustit, vozička nisem imela zraven, ker ga skorajda ne uporabljamo, seveda, pa sem si jo pač mogla naložit in jo nest.

Moje prsi pa je zadela ena taka lepa nosečniška spremembauser posted image Kar dvignile so se mi, lepo stojijo, polne in okrogle souser posted image So še meni všeč, čeprav me na momente kar bolijo, včeraj sem se celo zbujala zaradi tega. Drugače se namreč pozna, da sem prvo dojila 18 mesecev, žal to pusti sledi, zdaj pa se je vse skrilouser posted image
jaz sem sina dojila do 2 let in 7mesecev, hči pa do 2 let in 2 meseca.
Uf, koliko vas je pred mano, se pozna, da sem bolj na koncu meseca (22.5.), tak da bo NS komaj drug mesec. Otrok bo sicer prišel na svet najverjetneje sredi maja, ker bom imela vnaprej dogovorjeni CR, tako kot prvič (prvič je bil zaradi medenične vstave, drugič imam pravico do njega in o naravnem porodu niti ne razmišljam). Sicer pa, glede na vse, kar se dogaja na tej temi (predvsem SS), se večkrat opomnim, da naj rajši še ne razmišljam o maju, dokler ni kritično obdobje mimo. šele ko ga držiš v naročju in veš, da je z njim vse ok, si oddahneš za nekaj minut. potem pa pridejo druge skrbi. to je starševstvo user posted image

anonimna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.10.2011 23:05:48   
Rižkoo
Punce pozdravljene!
Se opravičujem, ker kar vdiram ampak mogoče bo pa katero zanimalo.

http://www.bolha.com/uporabnik/alissa

Čuvajte trebuščke... in veselite se še lepše prihodnosti z malimi čudežki, ki prihajajo :-). Jaz imam že dva in sem presrečna mamica :-).
Ker mam pa dost..., sem pa prilimala link zgoraj :
-).

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.10.2011 23:12:45 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.10.2011 16:45:45   
nincika
Pozdravljene srečkeuser posted image ,

je takšno zatišje tukaj...predvidevam, da se stiskate nekje na toplem in nabirate energijo za nov teden. Vsaj jaz sem danes bolj med lenimi...ves dan me že zebe, premikam se čisto počasi iz kavča za mize in nazaj na kavč...lenobno skratka...

Drugače sem ok, danes začenjamo 10. teden. Koliko vas je že povedalo doma veselo novico? Jaz še premišljujem, kdaj in kako naj povemo doma, najverjetneje bomo tamalo nahecali nekak. Dolgo več ne bomo mogli čakat, ker me že vse tišči, trebušček mi kr raste, mami mi pa pravi, kdaj bova začeli z dietouser posted image user posted image

grem nazaj počivat...user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.10.2011 10:41:24   
zoya80
Hej punce!

Vreme je res ubitačno, sploh mi ni všeč ta mraz! user posted image

Midva sva nameravala počakati do NS preden bi komurkoli povedala, pa se žel ni izšlo po načrtih. Zaradi grozne slabosti in bruhanja sem pristala na bolniški in nisem mogla več skrivati. Tako da sva povedala tašči in tastu, mojima (mama je že vedela, je opazila baje spremembe pri meni in si je prav napisala datum, kdaj je opazila in je bilo to 3 dni po tem, ko sem test naredila user posted image ), svaku in svakinji, moji najboljši prijateljici in seveda mojemu šefu. Težko je skrivati, če se počutiš tako zelo slabo...

Malo sem preštudirala ta DHT in se odločila, da zaupam Pušenjaku. Sem poklicala naokrog in vsi jemljejo kri skupaj s testom NS, tako da bom šla na lastno pest samoplačniško v UKC dat kri v začetku 10. tedna. Izvid mi bodo poslali domov in ga bom nesla zraven na pregled NS k Lukmanu.

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.10.2011 11:27:34   
lonypg
Zoya80, ti tud k Lukmanu hodiš?

Jaz sem klicala pred kratkim tja... in rekla, da NS so mi ze dali datum, pa da bi se DHT naredila..pa kao moram to prej nardit....pa je sestra rekla..eh kje ste to slišali, pri NAS vedno delamo to dvoje istočasno, ko nuhalno delamo , delamo tudi to...VEDNO!!!

Sem rekla ok...pa me naročte..pa sam 20eur je za plačat pr njem, veš? Drugje je po 55€ ali še več...tak da kr fajn..

Ninička
, slej ko prej nekdo opazzi in te skapira...tak da po mojem bolje sam prej povedat in presenetit,kot d aže vejo:))) mene so po tihem eni ze tud sumli...tak da sem mela 8tednov ko sva povedla...doma , najbližjim....zdaj ker sem pa prehlajena in na bolniški in čudno počutje, pa sem tud v službi povedala....ker je strašna kriza z nadomeščanji in mam zdej bolj mirno vest..

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.10.2011 12:08:19   
mamyce
živjo, tudi jaz se vam pridružujem v 10.tednu :)
tudi mene pestijo hude slabosti, tudi ponoči ne spim,ko mi kr gor gre,
pa sj bo kmal mimo prvo tromesečje.

nincika, a tebi se tudi že pozna trebušček? meni že kr fejst ven sili, se že
ful vidi, pa sm mislala,da sm se zredila od hrane, ker vsepovsod piše, da se
pozna šele konec četrtega meseca.

ja, midva sva tudi že povedala doma, na trgatvi sem rekla, da se ne bom preveč
trudila, ker imam nek virus, ki je zelo pogost in pokazala slikco z prvega
ginekološkega pregleda:) suprise :)

povejte mi punce, kje je ta dr. lukman? js sm skos mislal k strahovi v domžale it, jo vsi ful priporočajo. sm s celjskega območja, tak da če je bližje bi mogoče šla k njemu.

uživajte v nosečnosti in božajte trebuščke-mene popusti slabost, ko se božam po trebuhu-res.

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.10.2011 12:36:20   
lonypg
Lukman je v tem centru DRAVA Ptuj, Osojnikova 9....zelenomodra steklena stavba poleg avtobusne postaje....
Zelo ga hvalijo, on dela Nuhalno svetlino, DHT, vse.....moja sestra je pri njem in je februarja 2011 rodila....celo nosečnost vsake 4edne na pregled, vsakič slikco dobiš, vse razloži, zelo prijazen in korekten ter seveda profesionalen..zato sem tudi sama šla k njemu, ker s prejšnjo iz MB nisem bila zadovoljna...

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.10.2011 12:41:11   
mamyce
super,hvala. ja, mb mi je bližje kot ljubljana oziroma domžale.
sam ni mi jasno kok so lahk take razlike-strahova v domžalah
računa  eur, ta pa samo ???

ti si tudi majčica? kdaj imaš rok? js 8.5.
te kej dajejo slabosti?
v katerem tednu si?
sm radovedna,ane? :)

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.10.2011 12:42:35   
mamyce
vops, številke sm pojedla:)
za informacijo tudi za druge: strahova računa 60 eur, lukman 20 eur

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 489
9.10.2011 14:47:14   
lonypg
Jaz mam rok 5.5. , slabosti niso prehude..le tu in tam se pojavijo in so rahle . Drugače sem ok, imam pa nek prehlad trenutno in sem od četrtka na bolniški, jutri sem še doma potem bom pa videla..mam pa še kr zamašen nos in sinuse...bolje se pazit prve mesece a ne?:)

Sem v 11.tednu...

2. pregled imam 17.10., komajj čakam, 24.10. pa NS inDHT :)))

Drugače je pa seznamček majčic in za vsako lahk vidiš kdaj ima rok...nekaj strani nazaj bo treba prelistat, zgleda da že en čas ni bil obnovljen.

LP

(odgovor članu mamyce)
Neposredna povezava do sporočila: 490
9.10.2011 14:49:13   
lonypg
Cene so zelo različne, kot povsod pri drugih stvareh tud...tako pač je....
Čimprej se naroči na DHT in Nuhalno, se kr čaka če zadn čas pokličeš....

tole je link od njegove ambulante http://www.ginekologija-lukman.si/

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 491
10.10.2011 9:59:36   
strelca
Uhh ja jst sm klicala danes ene dve ure za naročit nuhalno pa je skoz zaseden pri dr. Strah, tko da sm kr mail poslala.

Jst imam rok 3.5. in se mi trebušček še nič kaj ne pozna.. res pa je da nisem ravno suhica in verjetno tudi zaradi tega.

Danes mi začuda niti ni bilo slabo.. zaenkrat še. Upam da bo to čimprej minilo, ker mi res pošteno najeda tale slabost user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 492
10.10.2011 10:17:10   
Anonimen
Pozdravljene,

tiste, ki delate NS pri Lukmanu, torej NS+DHT staneta skupaj 20 eur?? Naredijo kar oboje avtomatično? Koliko časa prej se je potrebno naročiti?

Hvala!
lp

(odgovor članu strelca)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
10.10.2011 10:22:38   
zoya80
Pri Lukmanu stane NS 70 €, DHT pa 20 €.

lonypg - Lukman ni moj G, k njemu grem samo na NS. Sem tudi jaz slišala same pohvale zanj in ker moja G, s katero sem sicer super zadovoljna, ne dela NS, sem se morala nekam naročiti. In sem izbala njega.

Sicer pa ja,  meni je tudi sestra rekla, da delajo DHT skupaj z NS ampak sem se vseeno odločila drugače. Sem malo preštudirala zadevo in se odločila, da bolj zaupam tistemu "klanu", ki zagovarja zgodnji DHT. Tako da bom šla kar v bolnico dat kri, stane 25€ in potem nesla izvid s sabo na pregled.

Sicer mi je pa še zmeraj slabo, zelo. Komaj čakam, da mine. Močno, močno upam, da bom imela srečo in bo minilo po prvih 3 mesecih in ne bom ena izmed tistih srečnic, ki jim je slabo še dolgo potem...Ker tole res ni fajn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
10.10.2011 10:34:15   
lonypg
Nuhalna ni nikjer izpod 60€...tam 60-80€ se gibljejo cene.....:)

Dht je pa zopet posebej...kako kje od 20-60€ so cene ...

Meni je vseeno za slabosti, samo da minejo kritični tedni...da sem mirna, da ni kakega ss....itd....do kdaj je najbolj kritično do dopolnjenega 12. tedna al še dlje?

Nekje sem brala da prvi 3meseci so najbolj kritični..

Lp

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 495
10.10.2011 11:15:17   
Majčica82
No da se vam še jaz malo javim, na ta mrzel dan user posted image  Danes sem dobila izvide ponovnega vzorca vode in je o.k., tako da smo se tokrat izognili antibiotikom user posted image  Mi je pa vseeno svetovala velike količine tekočine in seveda brusnice.

lonypg todi jaz sem zasledila, da so najbolj kritični prvi trije meseci, ampak se še vseeno lahko zakomplicira kasneje. Božajte trebuščke in toplo se oblecite user posted image

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 496
10.10.2011 11:50:11   
SilberMond
no vidiš Majčica82, vse ok :). sam res bedno, da moraš še več pit, ko pa že sedaj non stop na wc-vsaj jaz. še vedno se ni nehalo :S.

no, sm poklicala strahovo, me je čist šokiralo, ko se je po prvem zvonjenju že oglasila. imam NS 28.10. je pa očitno ZELO gužva, ker mi je ponudila samo 2 možna termina pa še to samo dopoldan.

kaj pa krčne žile punce? to je menda dedno. moja mami ima močno izstopajoče..ne vem a naj res kupim kompresijske nogavice in kar nosim a še malo počakam...

Neposredna povezava do sporočila: 497
10.10.2011 12:35:23   
Majčica82
Ja, moram rečt, da se prav silim s pitjem user posted image  še dobro, da imam v službi wc zelo blizu user posted image

Za krčne žile pa tudi mene zanima, če ima kakšna izkušnje s tem oz. kakšne informacije user posted image

(odgovor članu SilberMond)
Neposredna povezava do sporočila: 498
10.10.2011 14:12:22   
martka
ohhh, slabosti, slabosti in še enkrat slabosti. pa še pekoč želodec in celo grlo. res, tako zelo me zgaga daje! tudi meni je popoldne in zvečer ter tudi ponoči najbolj slabo. sicer tudi dopoldne, a tisto še lahko prediham...
ne ne, midva nisva še nikomur povedala. bova čimdlje kot se bo dalo počakala. moja "pobožna želja" je, da do novega leta, a bomo videli kako bo. meni se nič nikjer ne pozna. sem drugače suha, no tko rečejo drugi, jaz mislim, da sem čist normalne postave. sicer pa, ko se ne bo dalo prikriti, bo treba povedati, a ne?
imam pa hude težave z zaprtjemuser posted image , res grozno! pijem donat, pa nič! aja, pdp, pa izračunan na 10.5. A to je okvirni datum. prvi (sin) je imel datum 26.12. pa je prišel 16.12. hči je imela datum 14.12. in j eprišla 12.12. tako da...

Neposredna povezava do sporočila: 499
10.10.2011 14:23:55   
sreckanosecka100
Pa da se še jaz malo pofočkam, Tako rada vas beremuser posted image , mi je zelo všeč, da je naša tema fino oživela.user posted image

Jaz sem danes grozno, celo noč me je bolela glava, lekadola si nisem upala vzeti, čeprav je zdravnik rekel, da ga lahkouser posted image . Potem sem pa še zjutraj bruhala na 20 min ....user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo jutrišnje jutro lepšeuser posted image .

Se vam trebuščki že kaj poznajo? Meni še nič. Danes sem dopolnila 11 teden. Tako nestrpno pričakujem NS, ki jo imam šele 24. 10.

Božajte svoje bušije in lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?