martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravček vsem Začeli smo 9. teden, zadnje čase imam slabost pod kontrolo, edino danes mi je tak slabo, celo bruhnila sem enkrat Hudo ... SOŽALJE! vem kako ti je. meni je že od začetka, kar vem (to je od 6tedna) kruto slabo. Glede nošenja - verjetno res ne priporočajo nad 5 kg, ampak žal ne gre pri vseh tako. res nisem zasledila, da bi to priporočali! Moja dveletnica se še vedno tu in tam nosi, npr. ko je utrujena. Zadnjič mi je zaspala v avtu in sem imela nujne opravke v mestu, notri je seveda nisem mogla pustit, vozička nisem imela zraven, ker ga skorajda ne uporabljamo, seveda, pa sem si jo pač mogla naložit in jo nest. Moje prsi pa je zadela ena taka lepa nosečniška sprememba Kar dvignile so se mi, lepo stojijo, polne in okrogle so So še meni všeč, čeprav me na momente kar bolijo, včeraj sem se celo zbujala zaradi tega. Drugače se namreč pozna, da sem prvo dojila 18 mesecev, žal to pusti sledi, zdaj pa se je vse skrilo jaz sem sina dojila do 2 let in 7mesecev, hči pa do 2 let in 2 meseca. Uf, koliko vas je pred mano, se pozna, da sem bolj na koncu meseca (22.5.), tak da bo NS komaj drug mesec. Otrok bo sicer prišel na svet najverjetneje sredi maja, ker bom imela vnaprej dogovorjeni CR, tako kot prvič (prvič je bil zaradi medenične vstave, drugič imam pravico do njega in o naravnem porodu niti ne razmišljam). Sicer pa, glede na vse, kar se dogaja na tej temi (predvsem SS), se večkrat opomnim, da naj rajši še ne razmišljam o maju, dokler ni kritično obdobje mimo. šele ko ga držiš v naročju in veš, da je z njim vse ok, si oddahneš za nekaj minut. potem pa pridejo druge skrbi. to je starševstvo anonimna