|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.10.2011 22:36:25   
KOKICA32
Ne me strašiti s slabim vremenom. Grrrr. Pa mi sedaj uživamo v teh lepih dnevih in sprehodih.

Aja, zelo pomembna novica: Moj Valentin se je naučil voziti s čisto pravim kolesom.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ne znam je obrniti.
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.10.2011 22:38:45   
KOKICA32
PRVAAAAA!!! Po dolgem času!user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi šibam v posteljo. LAHKO NOČ.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.10.2011 22:43:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, Nika itak ne bi hotla plesat, sej sem jo tud hotla dat.

Aha, kul. Ker si predstavljam, da ko bo čas za to, da bo Lia vedno hotela isto kot Luka. Za njega pa še ne morem rečt, je še premali.

Si hotla rečt, da bo Luka vedno hotel to, kar dela/ima Lia? Sej pri nas je tako, sam naša Nika se zelo oklepa mene, kamorkoli pride. In ko sem ji omenila, da mami ne bo plesala z njo, ampak jih bo ena teta učila, je bilo konec. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.10.2011 22:44:48   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Valentin.

Lahko noč vsem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.10.2011 8:25:19   
tasa_m
Dobro jutro.

Kokica lepa slika user posted image in bravo Valentin za vožnjo s kolesom! user posted image

Tulipan
eh, moški. Delam popoldan pa mi ni pol več. Saj še samo danes, pol pa sem 2 dni fraj.

Trezika no comment. Tota je res baba norauser posted image
Najaa pa bo danes bolj lušno na plesnih user posted image
Persida blo za preživet? user posted image

Jaz pa imam Lijo doma, bolana spet. Ponoči oz. ob 23h se spomni da mora kakat, jaz gledam še TV T & L spita. Se pride k men pocartat in je kar vsa gorela. Sem mislila, da ji je mogoče pa prevroče ker je bila pokrita z koco, ki je na eni strani iz flisa (tista Dormeo koca letno/zimska) pa odprem okno in je ne pokrijem pa sma bile čez pol ure spet gor. Jo je bolel trebušček in kar jokala. Greve v dnevno, ji zmerim in seveda 38 vročine.
Zdaj pa se cartama in čaka,da ji dam Ribiča Pepeta. user posted image

Aja, glede plesnih pa ne vem, če boma hodle še dalje. Če pa je vsakih 14 dni bolana user posted image Plačam 50 € pol pa je na vsakih drugih vajah,če je sreča....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.10.2011 8:54:42   
KOKICA32
Dan!user posted image

Lija user posted image user posted image user posted image . Pa kaj je to spet?

Sonček je....počasi šibava ven!"

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.10.2011 11:01:06   
tasa_m
Kokica HVALAAAA za slikice user posted image user posted image Lepe zelo! Non stop Lija gleda tisto ko je Valentin z Julijo in ji prstke gleda al se dotika. In stalno, poglej Valentin z Julijo.Gledaj mami, Valentin s sestrico je user posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.10.2011 11:18:35   
Najaa
Dan.

tasa kaj vam ne odštejejo pri plesnih, če otrok manjka?

Jaz sem bila danes že leteča. Nika na srečo ni komplicirala z vrtcem (razen jutranje trme, da ne bo oblekla oblekce user posted image )... ker včeraj je celo paniko zagnala, ko je šla po skoraj 14ih dneh, danes si je pa celo pot pela, pa govorila da gre v vrtec. user posted image Kdo bi jih razumel? Tija je pa komaj čakala, ker danes grejo na obisk v šolo. user posted image

Kosilo, oh kako sem lačna... komaj čakam, bom pleskavice pekla. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.10.2011 11:32:33   
tasa_m
Najaa ne vem, če odštejejo ker se plača kar 50€. Nisem pa nikjer zasledila, da bi kje pisala, kdo je bil na plesnih in kdo ne? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.10.2011 11:34:53   
Najaa
Sigurno si označi, kdo je prišel. Pri nas je bilo lani tako, da če je otrok manjkal enkrat, niso odšteli, če večkrat pa sem dobila popust za nasl. mesec. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.10.2011 12:33:52   
tasa_m
Aja, ne vem. Nisem nikjer zasledila da bi si user posted image
Bom videla, sicer pa glede na tio da je Sara na Finskem in da ne vem kdo bo jo naslednjič peljal, ko je T. v Lj. je verjetno res bolje, da ne hodi in hodi drugo leto..

Moram pa povedat, da imam najboljšo taščo na svetu. Prej me je klicala in vprašala, če lahko Liji kupita zimske čevlje/škornje SuperFit. Sicer enake kot lani ampak ni važno. Prihranla mi je 50€ user posted image
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=25&p_id=755

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.10.2011 12:37:18   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za taščo, to je pa res lepo.

tasa sej ima še čas s plesom. Nika bo tudi drugo leto začela, če bo hotela. Sam sem ravno mojemu danes rekla, da Niko bo sigurno zanimal kak šah, ko je taka resna bučka, skoz neki tuhta in razmišlja. user posted image Moj je pa zrastu do neba, ker mu je šah prva liga. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.10.2011 12:55:18   
tasa_m
tomaž pa bi jo najraje k atletiki vpisal, samo še nimanjo za take male. Al pa k tenisu, sam tam sem jaz proti, ker pa je mesečno kar precej €. Ki jih te naj jemljema? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.10.2011 13:00:03   
tasa_m
Ej Najaa a mi verjameš, da sem komaj včeraj vidla tisto škatlo, ko sem ti jo pozabla slikat? user posted image
V sob. popoldan sem se spomnila,da sem ti pozabla slikat user posted image ma ko sem v soboto komaj čakala, da sem konec s šihtom!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.10.2011 13:14:57   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tomaž pa bi jo najraje k atletiki vpisal, samo še nimanjo za take male. Al pa k tenisu, sam tam sem jaz proti, ker pa je mesečno kar precej €. Ki jih te naj jemljema? user posted image

Koliko pa je tenis pri vas? Pri nas sploh ni tak drago, ne vem pa čist točno. Moram mojga vprašat, se je zanimal pa tud za Tijo, ker on poleg šaha obožuje tenis in evo, v to bi jo rinu. user posted image

Glede škatle user posted image ni problema, sej zdej jo mam doma in je čist fajn, ne zavzame velik prostora. Pa se mi zdi res ful poceni glede na vse, kar je noter.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.10.2011 14:15:33   
tasa_m
Okoli 55€/mesec je. kar pa ni tak poceni, no vsaj meni ni user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.10.2011 14:46:19   
tasa_m
Danes mi je ena promotorka MaxFactorja v DMu svetovala, da naj Liji začnem dajat Imunoglokan sirup. Pozna katera? Je rekla, da so oni bili vsakih 14 dni bolani odkar pa mu daje to vsak drug teden, vmes pa Mupi tablete, pa so zdravi in brez problemov...

Hm, tak da bom razmislila in mogoče res poskusla s tem, ker tale Čebelica Maja ji ravno nič ne pomaga... user posted image

Sem pa zdaj par dni nazaj imela tak rjav madež na sp. hlačah in mi ni blo nič jasno kaj za vraga kuj naenkrat. user posted image Do mente še je dober teden tak da... Nimam pojma.
Sem pomislila na user posted image ampak ko sem danes test delala je bila samo ena črtica tak da verjetno spet kaj druga user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.10.2011 21:12:33   
Najaa
tasa prehitro delaš test, no.user posted image Počakaj, da ti izostane menstra, lahko pa da je to bila vgnezditvena krvavitev in za test je še definitivno prezgodaj. Poačakaj, da se fajn vgnezdi in pričvrsti.user posted image

Imunoglukan nismo nikoli jedli, smo pa vse kaj drugega in ti povem, da je to vse kr neki (bi rekli Ljuser posted image ). Ma res, jaz sem nehala s temi sirupi, ker ni nič pomagalo. Enostavno se morajo prekužit ti naši srčki mali.

Pa da povem še štorijo s plesnimi... Jo danes peljem končno tja, pa še z mojim sva se zmenla, da tule bo hodila ta mesec, ko je že plačano, pol pa kar v vrtec... Nakar pridem po njo in prijoka ven... ni ji bilo všeč, sploh ni plesala,user posted image Razloga ne vem, vem sam da je neutolažljivo jokala, čez 15 minut ko smo šli na sok, je bila pa spet super truper.user posted image Tak da sma se odločla, da s plesnimi nehamo, ker da bom plačevala nekaj, kjer bo sam sedela, ne ne, no go. Bo pa spomladi šla na tenis (tasa ti povem, kolko je pri nas, sam da mojga vprašam).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.10.2011 21:16:07   
Tulipan12
Čer!user posted image
Kokica bravo za Valentinovo kolesarjenje!user posted image user posted image user posted image  Bosta lahko z Lio dirkala, midve pa vozičke tišali!user posted image
Tasa so dobre te Superfitke? Kolko številko ji bo pa kupila? Danes je Lia cele plesne govorila, da je Lija bolana in da je ne bo.user posted image  Škoda, da vama ne znese, bo pa drugo leto. Saj, če te ne gnjavi, da bi hodila, potem ji tak ni full finta. Ampak meni se je zdelo, da ji je všeč. Lia se je danes malo bolj sprostila, celi čas plesala, seveda jaz z njo, ampak so itak vsi starši danes plesali, tak da nisem čudno izpadla.user posted image  Bom na stara leta še ritem dobila, ker ga prej nisem imela.user posted image  Sara je pa na Finskem z enim Nejcem, ki se mi zdi, da trenira tam ko sem jaz trenirala tae bo in aerobox.
Persida dušic še ni. Je rekla, da je gužva. Itak je vedno gužva septembra za vse te žavbe.
Sirup (da ne bo pomote) Čebelica Majauser posted image : jaz tak ne vem, kdaj veš, da pomaga.user posted image user posted image user posted image  Tistega kar je pa Tasa napisala, pa ne poznam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.10.2011 22:14:13   
Tulipan12
Kokica se prav spomnim, da si ti naročevala pri Next-u? Izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 420
6.10.2011 10:14:53   
tasa_m
Tulipan ja, ja z Nejcem je. Zdaj ne vem če je Nejc šel al ne ker vem da en kaj neke trenira se je poškodoval in je v bolnici. user posted image

Najaa hvala user posted image bom počakala...

Neposredna povezava do sporočila: 421
6.10.2011 10:26:06   
tasa_m
Aja, sma bile pr zdravniku. Ima vneti obe ušesi :S tak da smo pristale na Ab.

Zdaj pa greve po babi Mileno...

Čao bao.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.10.2011 10:44:30   
Tulipan12

Čao bao.

user posted image  boga Lija. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.10.2011 10:56:13   
Tulipan12
Pa dober dan!
Čakam, da se Luka zbudi, mi je zaspal še preden sva uspela ven pobegnit.user posted image  Bom pa kavo v miru spila, potem bova pa šetkala brez predaha do kosila.
Danes delam kanelone, ker sem včeraj Lii palačinke pekla, pa so mi ostale.
Kje ste vse? Se sončite še zadnjič letos?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
6.10.2011 12:14:02   
Najaa

Čao bao.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?