Tulipan12
|
Kokica, ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , prečudovit avatarček! Persida je bil nežen? Čuj, saj ne čvekamo dosti, jaz mam bolj monologe, ker čakam dopoldansko rundo, da mi Luka doma spi... se na zimo pripravljam! trezika no comment! Polno takih ljudi poznam in res, no comment. Upam, da ti rata! Danes rečem Lii, da greva po nove teniske, stopi na sredo dnevne in reče: Veš, mami, jaz ne potrebujem novih tenisk, jih imam tam dovolj!!! Punce, s temi besedami! T. je skočil do platfona od veselja, da ima doma žensko, ki ne zapravlja (v resnici se Lii ni dalo it ven )... jaz ga že dolgo nisem videla tak veselega! Lii se je pa fajn zdelo. Češ, full dobro je povedala, bomo ostali doma. Itak, da sem ji morala kupit nove, če pa ima same 22 doma, zdaj pa ima 24. Mogoče so ji za odtenek (beri ene debele zokne) preveliki, ampak 23, pa so ji premale. No, potem smo šli po kostanje, smo jih (beri:sva jih z Lio, ker je T. nosil Luko v kenguruju in se ni nekaj sklanjal) v pol ure nabrali polno malo HM vrečko. Reeeeees jih je veliko. Smo si jih spekli, pojedli, pižamice, ajo-bajo. Jaz pa si zdaj likam lase in se odkašljujem, ker bom v spalnici trpela s tem kašljem, da koga ne zbudim.
|