|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.10.2011 9:44:04   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, za Celje nisem vedela. Vem, da kadarkoli sem to nekje rekla, kjer niso bili mariborčani, oz. očitno štajerci, so me vsi sam gledali. Bom naslednje prevode na Tijo in Niko naslovila, saj veš, čez 15 let, ko bodo to brali!user posted image user posted image user posted image

Dej nehaj, do takrat se bom že izpisala, nič ne bosta to brali. user posted image user posted image
Moram pa priznat, s težkim srcem, da Nika je res prava mala žabarka. user posted image Ona pa tak zna zavit po lublansko, da se midva z mojim sam gledama. Npr. jaz rečem "vrtec", ona pa "vrtc" user posted image Ne vem, kje pobira.

Lia pa ima pri babici 8-letnega soseda, ki se je junija preselil iz Ukrajine. Mali ima full piskajoč glas. Kr preveč nežno za fantka, pa take visokotonce. In zdaj ona tu pa tam prinese kako ukrajinsko besedo /kostanji so postali kaštanjiuser posted image ), pa še piska zraven!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.10.2011 9:45:10   
Tulipan12
Jupijajajupijupije!!!user posted image user posted image user posted image  Se je splačali kuhinjska in v dnevni sobi okna umit, pa sem prva!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.10.2011 9:45:41   
Najaa

Tulipan, sem že dobila slika od slikanja zadnjič. Če hočeš, ti zaupam svoj password, pa lahko pogledaš še ostale na netu. Ma res so kvalitetne.

Jaaaaaaa!!!!

Sem ti poslala na mail. user posted image

Glede pesmic - prva mi ni znana, druga pa je mogoče ta? Ena mala račka šla je na potep, daleč... pa mi zmanjka haha, bi mogla Tijo vprašat pa je zdele ne smem motit, ker igra igrico. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 378
4.10.2011 9:46:52   
Najaa

Aja, za Celje nisem vedela. Vem, da kadarkoli sem to nekje rekla, kjer niso bili mariborčani, oz. očitno štajerci, so me vsi sam gledali. Bom naslednje prevode na Tijo in Niko naslovila, saj veš, čez 15 let, ko bodo to brali!user posted image user posted image user posted image

Dej nehaj, do takrat se bom že izpisala, nič ne bosta to brali. user posted image user posted image
Moram pa priznat, s težkim srcem, da Nika je res prava mala žabarka. user posted image Ona pa tak zna zavit po lublansko, da se midva z mojim sam gledama. Npr. jaz rečem "vrtec", ona pa "vrtc" user posted image Ne vem, kje pobira.

Lia pa ima pri babici 8-letnega soseda, ki se je junija preselil iz Ukrajine. Mali ima full piskajoč glas. Kr preveč nežno za fantka, pa take visokotonce. In zdaj ona tu pa tam prinese kako ukrajinsko besedo /kostanji so postali kaštanjiuser posted image ), pa še piska zraven!user posted image user posted image

Sam se mi zdi, da imajo slovenci izven prestolnice vseeno raje ukrajince kakor lublančane. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
4.10.2011 9:48:09   
Najaa

Jupijajajupijupije!!!user posted image user posted image user posted image  Se je splačali kuhinjska in v dnevni sobi okna umit, pa sem prva!!!user posted image user posted image user posted image

Piflarka! user posted image Pa še slabo vest si mi zbudila, sem hotla ignorirat kupe perila tule zraven zdej pa grem delat, ni druge. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 380
4.10.2011 9:56:29   
Tulipan12
Naja full lepe!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 381
4.10.2011 9:58:03   
Tulipan12

Tulipan, sem že dobila slika od slikanja zadnjič. Če hočeš, ti zaupam svoj password, pa lahko pogledaš še ostale na netu. Ma res so kvalitetne.

Jaaaaaaa!!!!

Sem ti poslala na mail. user posted image

Glede pesmic - prva mi ni znana, druga pa je mogoče ta? Ena mala račka šla je na potep, daleč... pa mi zmanjka haha, bi mogla Tijo vprašat pa je zdele ne smem motit, ker igra igrico. user posted image user posted image

... čez devet gora, mama kliče ga ga ga, štiri račke so doma... začneš s petimi račkami!user posted image  To poznam. Nekaj drugega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.10.2011 9:59:56   
Tulipan12

Piflarka! user posted image Pa še slabo vest si mi zbudila, sem hotla ignorirat kupe perila tule zraven zdej pa grem delat, ni druge. user posted image

Eh, saj v spalnici, kopalnici, shrambi, hodniku, še ne bom... ju3!user posted image  Moram dat Luko v dnevno spat, da lahko spalnico porihtam...

Nič, poštar je prišel, zbudil Luko, greva se zrihtat in na sonceeeeeee!!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.10.2011 10:01:33   
Tulipan12

Sam se mi zdi, da imajo slovenci izven prestolnice vseeno raje ukrajince kakor lublančane. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sicer pojejo eni in drugi namesto, da bi govorili, ampak ukrajinci pojejo v stilu, lublančani pa user posted image user posted image user posted image
To pa je še nekaj za našo violo Taso!!!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.10.2011 11:33:32   
PERSIDA
Mačke ne toliko čvekat jaz sem v zaostanku :) ČAKAM pri zobozdravniku ,pa berem novice samo pisat romanov na gsm,pa se mi ne da.Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 385
4.10.2011 19:02:55   
trezika
Čer!!!

Neposredna povezava do sporočila: 386
4.10.2011 19:10:47   
trezika
Kaj pa pravite na to.... jaz pripravljam za M. 30 let fešto presenečenja...to bo 29. oktobra, vabila sem že razposlala, skoraj vse je že organizirano, samo nabavit še je treba robo  user posted image no, ta nora ženska, o kateri sem vam že nekaj pravila (punca od M. bratranca, ki nima svojega življenja), pa se je odločila, da bo ona za svojega fanta, torej M. bratranca tudi pripravila fešto, za katero on ne bo vedel... to pa je točno en teden pred mojo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer ji je M. stric prej jasno dal vedet, da to ni ravno na mestu, pa sploh ker nima neke okrogle obletnice (26 let)... ampak ona ne bi bila ona, če ne bi naredila tako kot jaz  user posted image user posted image user posted image user posted image   ful sem jezna in je imam poln k....... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.10.2011 20:44:40   
KOKICA32
Čer!user posted image

Trezika, pa tota baba je prava ****, res. user posted image user posted image user posted image Opravičeno si jezna nanjo. Kako pa je sploh zvedala, kaj ti pripravljaš?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.10.2011 21:24:53   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Trezika, pa tota baba je prava ****, res. user posted image user posted image user posted image Opravičeno si jezna nanjo. Kako pa je sploh zvedala, kaj ti pripravljaš?

ker je povabljena celotna M. žlahta, vključno z M. bratrancem in to njegovo žensko .... da pa jiva ne bi povabila pa bi spet bilo čudno ... saj sem se prej z M. bratom menila in je rekel, da jo gre jutri nahrulit user posted image on mi tudi veliko pomaga pri sami organizaciji, še muzikanta je zrihtal user posted image in je tudi bil ful jezen, ko sem mu povedala.... tako da mislim, da jo bodo pregovorili... no, vsaj upam, da jo bodo.... drugače pa naj gre lepo v 3 PM

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.10.2011 21:32:25   
KOKICA32
Resnično upam, da jo pregovori. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.10.2011 22:02:53   
KOKICA32
Kak mi ne paše za bela bela barva RR!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.10.2011 22:09:46   
Najaa
Kokica lepa slika. user posted image

trezika no comment. user posted image

Kaj se je pa nam danes naredilo. Peljemo mi Tijo na plesne nekam, za kjer sem bon kupila na 1 na dan. In pridemo na naslov, plesne šole pa nikjer. user posted image In se naslov na 1 na dan ne ujema z naslovom od plesne šole. user posted image Kot blesava sem iskala, Tija je bila ful vesela, da gre plesat in na koncu tak žalostna... user posted image No sem se uspela zmenit, da prideva jutri še enkrat, pač se zgodi a ne, čeprav je mal glupo vse skupaj.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.10.2011 22:10:19   
Tulipan12
Kokica, ja pa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image , prečudovit avatarček!user posted image user posted image
Persida je bil nežen?user posted image  Čuj, saj ne čvekamo dosti, jaz mam bolj monologe, ker čakam dopoldansko rundo, da mi Luka doma spi... se na zimo pripravljam!user posted image
trezika no comment! Polno takih ljudi poznam in res, no comment. Upam, da ti rata!user posted image

Danes rečem Lii, da greva po nove teniske, stopi na sredo dnevne in reče: Veš, mami, jaz ne potrebujem novih tenisk, jih imam tam dovolj!!! Punce, s temi besedami! T. je skočil do platfona od veselja, da ima doma žensko, ki ne zapravlja (v resnici se Lii ni dalo it venuser posted image )... jaz ga že dolgo nisem videla tak veselega! Lii se je pa fajn zdelo. Češ, full dobro je povedala, bomo ostali doma. Itak, da sem ji morala kupit nove, če pa ima same 22 doma, zdaj pa ima 24.user posted image  Mogoče so ji za odtenek (beri ene debele zokne) preveliki, ampak 23, pa so ji premale.

No, potem smo šli po kostanje, smo jih (beri:sva jih z Lio, ker je T. nosil Luko v kenguruju in se ni nekaj sklanjal) v pol ure nabrali polno malo HM vrečko. Reeeeees jih je veliko. Smo si jih spekli, pojedli, pižamice, ajo-bajo. Jaz pa si zdaj likam lase in se odkašljujem, ker bom v spalnici trpela s tem kašljem, da koga ne zbudim.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.10.2011 22:11:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kak mi ne paše za bela bela barva RR!user posted image user posted image user posted image

Počakaj še en teden, ti bo pasala. user posted image Baje, da bo fuuul mrzlo od petka. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.10.2011 22:17:21   
Tulipan12

Kokica lepa slika. user posted image

trezika no comment. user posted image

Kaj se je pa nam danes naredilo. Peljemo mi Tijo na plesne nekam, za kjer sem bon kupila na 1 na dan. In pridemo na naslov, plesne šole pa nikjer. user posted image In se naslov na 1 na dan ne ujema z naslovom od plesne šole. user posted image Kot blesava sem iskala, Tija je bila ful vesela, da gre plesat in na koncu tak žalostna... user posted image No sem se uspela zmenit, da prideva jutri še enkrat, pač se zgodi a ne, čeprav je mal glupo vse skupaj.

Še dobro, da sploh obstaja plesna šola. Boga Tija, si kar predstavljam kak se je veselila.user posted image  Pa vidve poveta Niki, da gresta na plesne in nič ne gnjavi za zraven?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.10.2011 22:21:16   
Tulipan12
Aja, sem šla spet v Mass probat najlepše škornje, kar sem jih zasledila zadnje čase, pa mi ne gredo čez meča!!!user posted image user posted image user posted image  Obožujem škornje, jih pa ne maram kupovat, ker je tolko enih faktorjev, ki jih moram upoštevat. Pa ti so mi bili prekrasni. Je rekla prodajalka, da so najožji model, kar jih imajo v trgovini in jih sploh ne morejo prodat, ker ima večina isti problem. Sem bogatejša za 120evrov in bosa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
4.10.2011 22:21:45   
Najaa
Ne, Nika itak ne bi hotla plesat, sej sem jo tud hotla dat.

Neposredna povezava do sporočila: 397
4.10.2011 22:26:59   
Tulipan12
Tasa si spet na PC odvajanju al si preutrujena za tu gor al maš make up sex z dragim?user posted image  Mene je moj danes tudi dvignil, ko me zelo zelo redko, danes pa je šel raje kar spat po mojjih pogledih! Uspavam otroka, mu rečem, da grem pod tuš, sem si pa prala lase in je valjda dlje trajalo s to mojo čupo. Pa pride v kopalnico in mrtvo hladno reče: aja, tak se ti tuširaš?user posted image user posted image user posted image  WTF? Sem rekla, super, da me še edini prosti termin nekdo priganja nekam. Mu povem, da bi se lahko tuširal medtem, ko sem jaz uspavala otroka... on pa meni, sem mislil, da bova seksala. Ha? Kot da se midva zmeniva, kdaj bova seksala? Eh, svašta, toti dedi res niso od tam kot me. Saj ni neki grozni prepir, samo sem bila res užaljena, da nimam niti 15min na dan časa za sebe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
4.10.2011 22:28:26   
Tulipan12

Ne, Nika itak ne bi hotla plesat, sej sem jo tud hotla dat.

Aha, kul. Ker si predstavljam, da ko bo čas za to, da bo Lia vedno hotela isto kot Luka. Za njega pa še ne morem rečt, je še premali.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.10.2011 22:29:37   
Tulipan12
Babe žabe, grem spat, jutri šibava z Luko na dooolg sprehod do Dravske plaže in rabim moč!user posted image
Lahko noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?