Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica ima D. očetovskega? Vam pa je to vreme naklonjeno, ne? Definitivno, je rekla patronažna v sboto, da smo lahko že zunaj, da je treba te dni še max izkoristiti. Jaz se spomnim, ko je bil Luka star 10 dni (8.1.), smo šetkali zunaj in je bilo sončno in 10C! Je šla ena babica mimo nas in vprašala kolko je star, ji povem, pa vpraša: ja kaj pa dela zunaj??? Sem samo rekla: UŽIVA! Kaj pa Valentin nič ne sprašuje zakaj ste vsi doma, on pa v vrtcu? Ne, obvezno pa gre zjutraj k njej v spalnico, ji da ljubčka in ji reče, da se popoldan vidita (to njemu tudi jaz vedno rečem, ko ga oddam v vrtcu). Super, če mate tak, upam, da ostane tut, ko bo Julija plazila okoli in OGROŽALA njegove igrače! Kaj moraš povijat na široko al so to čist ukinili? Ne, rabim, ker so kolki okej, drugače pa se še mora, če na UZ, ki ga naredijo ob odpustu ni okej. Kak se počutiš fizično po porodu? Super, nič mi ne manjka, imam še le 4kg viška (trebuh) Si bila kaj šivana ali raztrgana? Baje je bil en podaljšan lepotni šiv, ker sem se sama vtrgala. Ampak sem že drugi dan sedela po "turško" in nisem nič čutila bolečin. Se je ati kaj drugače raznežil zdaj ko je dobil pupico? Kaj pa vem, če pa je tako malo z njo. Se pa res sam spomni, da jo je treba dvigniti po hranjenju za podreti kupček, jo obleče sam, brez da bi mu morala kaj rečti. Kak si doživela trenutke takoj po porodu? Predvsem nisem bila popolnoma nič zmatrana, Julijo sem takoj dobila k sebi, jo takoj dojila. Me zanima, če ti je bilo tudi taaaaaakooooo zelo drugače kot meni? Res je bilo zeloooo drugače, zelooo bolje.
|