bjondi
|
dh--naj se žana čimprej naspi-verjetno pa raste pa potrebuje toliko spanja...naš tudi čez dan vleče 3 ure čez vikend-ampak ga po treh urah budim ,ker pol mi zvečer ne zaspi...se je pa danes poznalo ,da je bil vrtec in da se mi je že ob 17-ih mencal-je pomoje ful malo spal v vrtcu,tako da je šel ob 20-ih v posteljo...ja drugače mi zaspi šele 21.30,ga morm zdele postopoma spravit na 20 uro,sploh zarad tega ko prestavijo uro bo pa una ura 21.30pozna že zame ... Tatoo ja bo treba malo potrpet,če si imela moč da ti ga naredijo ,pa potrpi še zdaj iz praskanjem-hecam te malo...koliko časa se ti bo pa celilo zdej vse skupaj? smrketa-bravo za pleničke...tudi jaz bila v hoferju,sem vzela flis 98-104 no probal ga bomo pa v petek ko pade ohladitev ...mami pejd mal tečt model...šla pogledat ja je fotka iz tistega albuma ko sem bila borutu asistentka ... mini- za ukinitev dude...ojej za prvi šolski dan in ojej za 10€ are...prvič slišim za hiške iz loja...kaj pa je loj ?... princeska-tudi mi smo imeli to krizo ampak v 4-tem razredu in smo tudi brali knjige o lepem vedenju ,da te potolažim ...pa mislimo ,da so punčke mamine ali tatijeve mazice...aja pa prbližno nekje pol šolskega leta je trajala zadeva ,dokler ji le nismo dotupili kaj prinesejo takšne stvari in kaj prinesejo zadeve ,ki so pošlihtane in po reglcih...tako da zdej je že dve leti tipi topi na tem področju in takšni so tudi rezultati...trkam ... V hoferju sem možu jemala trenirka halače bombažne -zakoon so...tudi moja mami prisega na hofer in si tudi v njem kupuje cote kdaj pa kdaj,pa se zelo dobro pedena in prisega na kvaliteto... lenika- dobra tale z dudo in potem debelo gledamo ,smo ob enem presenečeni in seveda itak na konc ponosni na svoje škrate... za dudo... manna-vem kaj preživljata zadnje dni ne samo ti temveč tudi tvoj partner...ja vem in vesta ,da je vse na vama...vsak odgovor ,ki ti ga podajamo je tolažba zate ,pa vseeno bo na koncu pretehtal tvoj premislek in tvoja odločitev...veliko odgovornost imaš ,ker veš ,da se boš morala ti odločiti ali jo dat ali vzet iz vrtca...tisoč in en pomislek se ti rola po glavi ,ko premlevaš in ne veš kaj narest...najprej odmisli ,kaj je poslušal partner spet pri pediatrinji,odmisli samo zato ,da boš svojo energijo,ki jo imaš dajala Lucjanu ,saj veš da rabi ob sebi sproščeno in mirno mamico...stres pa sama veš ,da ne pušča pozitivnih stvari za seboj ...če bi bila jaz na tvojem mestu ,bi se odločila ,da manca gre v vrtec...vem ,da vsaka mama zmore premikati gore ,ker drugače ni dobra mama...zakaj nebi tehtala kaj ti prinese pluse in kaj ti prinese minuse...vzemi bel list papirja in napiši kaj pridobiš če jo daš in kaj pridobiš če jo ne daš...ali obratno kaj izgubiš če jo daš in kaj izgubiš če jo ne daš...če ti po pravici povem smo mi delali razliko ,samo in izkjučno zato da sem bila lahko 100% mama kar nekaj let prvorojenki in da sem lahko nekoliko manj % mama drugorojencu...vsak itak najbolj ve kaj mu najbolj odgovarja...če se odločita da jo daš v vrtec se že sedaj pripravi na to ,da ko boš prvič lucjana peljala z zamašenim noskom k pediatrinji ,da boš spet poslušala ena in isto...in pripravi se tudi na to ,da pa vseeno lahko prinese manca domov kaj več kot samo prehlad ampak si ne delaj že sedaj skrbi z tem...bolezni ti prinesejo tudi drugi...če že bi kdaj prišlo do tega ,da pa bi nazadnje tudi tamauček fasal kaj neprijetnega pa se takrat odločiš in si rečeš probali smo,čez to ne gremo več in jo izpišeš za mesec ali dva da gre tahudo mimo in jo vpišeš nazaj...jaz verjamem ,da bi ti zmogla imeti dva ob sebi ...ampak vem da boš najboljša mama če se posvetiš miškolinu 100 %zjutraj in ko pride manči iz vrtca se posvetiš še njej za toliko kolikor imaš še moči...ne glej za mamicam ,ki zmorejo po 4 ali 5 pamžkov pedenat naekrat ...glej sebe,zase in za to da boš z lahkoto funkcionirala kot popolna mama in najboljša partnerka zato ,da boste popolna in najboljša družinica...zato jo pusti notri in jo izpiši po potrebi ,če ne bo šlo tako kot si si zamislila oz. če bo res nosila domov bacilčke ,ki jih bo deležen tudi Lucjan...tako ,da želim manci čim več zdravja in da bo to sezono čim manjša prenašalka raznih nepotrebnih in neprijetnih reči...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.10.2011 21:50:55 >
|