|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
4.10.2011 10:58:13   
Mala_princeska
he he, so pa že nočni žurerji tile naši malčki palčki, že sedaj so usklajeni kdaj nam ne pustijo spat, kaj šele bo čez 15 let user posted image user posted image user posted image

grem skuhat sladko zelje....še prej pa recept poiskat,
mini spet bom iskala tvoje ideje kaj skuhat, da lahko počaka,
če maš kakšne nove ideje kaj kuhat,, kar na moj mail z njimi user posted image

o FB-ku z moje strani pa sporočam, da sem se izpisala, ker so mi nekateri sledili in mi "dihali" za ovratnik, tko da sem raje brez kot pa da me "nadzorujejo" za vsak korak. Če me kej rabte me na mailu najdete ali pa tukaj na RR-ju user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
4.10.2011 11:30:33   
mini86
princeska-kakšne ideje bi bi ti spetuser posted image loh kle vsaka kej doda pa mamo pol zbirko..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
4.10.2011 11:42:16   
mini86
grem skuhat sladko zelje....še prej pa recept poiskat,

ne rabš iskat..
sam prepraži čebulo, dodaj žličko sladkorja, malo mezge oz paradižnika..daš narezano sveže zelje notr, dodaš lovorjev list, brinove jagode in čakaš da rata mehko oz da se skuha..vmes še vsake tok pomešaš..

če maš pa kisano zelje pa na čebuli prepraži men osebno najbolš govedino in delaš kokr za golaž..pol pa streseš notr zelje dodaš začimbe in maš segedin k pa isto počaka..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2203
4.10.2011 11:54:36   
mini86
a mislte da so naši še premejhni za un avtosedež jahač..
da bi ga imela na rezervi če slučajno kej gdaj umes pride-tako kot rečmo dons in da ne prelagamo skos tega avtosedeža iz enga avta v druzga..
midva imava z mojim v svojmu avtu avtosedež, unga jahača bi pa za take situacije kot je bila dons imel tast..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
4.10.2011 11:57:54   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

princeska-kakšne ideje bi bi ti spetuser posted image loh kle vsaka kej doda pa mamo pol zbirko..

mini take ideje, da bi ti namesto mene skuhala, kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa hvala, sem kar na kulinariki ta prvi recept pobasala in po svoje stenstala, zdej pa sam čakam da zelje malo povre oz. se skuha, pol pa mezga not. Ma, mal težko je kuhat, ker moj želodec čebule in česna ne prenese in pol se bojim česen in čebulo dodajat, sm dodala unga v prahu čist mal, pa bomo videli. Zadnjič sem najbrž ponoč bruhala zarad Barila omake s čebulo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
4.10.2011 12:01:55   
mini86
ok eno je tovarniška čebula ali pa pač domača..
a vsakič bruhaš ko ješ čebulo..če ne pol to ni touser posted image

js čebulo uporabljam za kuho brez problema, surove pa se ne prtaknem..no moji kulinarski začetki so se začeli iz plastičnimi rokavicami na rokah iz pumpe ob rezanju čebule-da mi naujo roke smrdeleuser posted image user posted image no pa je mimo..

česna pa js tud nobenega drugega kot v prahu ne uporabljam nikoli..

Neposredna povezava do sporočila: 2206
4.10.2011 12:02:30   
mini86
mini take ideje, da bi ti namesto mene skuhala, kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi z največjim veseljem..če bi bla mal bliži..en mičkenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2207
4.10.2011 12:06:54   
Mala_princeska

a mislte da so naši še premejhni za un avtosedež jahač..
da bi ga imela na rezervi če slučajno kej gdaj umes pride-tako kot rečmo dons in da ne prelagamo skos tega avtosedeža iz enga avta v druzga..
midva imava z mojim v svojmu avtu avtosedež, unga jahača bi pa za take situacije kot je bila dons imel tast..

hmmm lej jaz jahača res odobravam za krajše vožnje in za starejše otroke, je pa res da je šele od 15 kg naprej(ok za rezervni sedež ne rečem je ok), če bi jaz rabla res še en rezervni sedež bi kupila enega tretje starostne skupine z naslonjalom(niso več tak dragi), boljše kot jahač, jahače bodo čez čas prepovedali.Btw: zdej so eni v Tušu v akciji, isti kot jih imamo mi in za rezervo so čist ok, z naslonjalom-poglej v Tuševo reklamo.
Je pa tko -najboljš jit v štacuno in sprobat, če se ko na jahaču sedi otroka normalno priveže, da ga recmo pas ne tišči čez ramice oz. da mu ne gre čez vrat (upam, da veš kaj mislim).
Je pa pas tisti avtomobilski in vsaj pri nekaterih avtomobilih vem, da se pas ne zahaklja (beri zategni) in otrok bi lahko recimo sam ko se naprej nagnu, se prekucnu iz jahača. Včasih vem, da so obstajali zategovalci avtomobilskega pasu in bi za vsak slučaj jest še to namestila na avt. pas zgoraj.
Naredi po svoji vesti, sam me raz.....ko vidim, da bi najraj že kar "dojenčka" dali v sedež 3.starostne skupine, da jim nau treba 2.starostne kupovat. Ne mislim s tem tebe, da nau pomote. Obstajajo tudi primeri, ko hočjo v traktor namontirat avtosedež.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
4.10.2011 12:11:26   
dreamhorse
A vaše malčke res tolko luna nosi? Žano od začetka je, zdaj pa nič... (trkam na les - fejst)

Manna, jaz tudi take reči mažem z aloo, tako da poskusi. Meni se je ravnokar spustil herpes, pa imam aloe labelo, pa si kr s tem mažem...

Mini, poskusi planinski čaj, ta pomaga, da se zadeva not obdrži, al kako bi rekla... pa meni vedno paše prežganka, pa prepečenec not... in pa seveda,... coca cola ampak po požirkih.... meni tole vedno pomaga... aja, pa bobi palčke.. pa v zmernih količinah vse..
Kaj pa linex.. si poskusila? tudi to pomaga, kadar se mi ne da s temi žaubami...

Neposredna povezava do sporočila: 2209
4.10.2011 12:11:56   
mini86
ja razumem kaj misliš povedat..to bi blo res za izjeme..
še vedno sem pa mnenja-popravtte me če se motim..bolj varno je v avtu z jahačem kot pa v avtu brez oz da pri nekom sedi v naročju..
ker te stvari pa tud mene razp....
kolegica ma dva otroka-enga k je bolj živ-mlajši ga prveže, starejši k je pa miren ga pa neuser posted image user posted image pa sm ji že 100x povedala da nj se ne heca s temi stvarmi da ni nujno da se ona zaleti, loh se gdo v njo..pa ne posluša..
ja sm vidla da so od 15kg..ampak druge ni..
mima smisla mi še kupovet večji sedež ker mu je ta še prav..

Neposredna povezava do sporočila: 2210
4.10.2011 12:14:34   
mini86
Mini, poskusi planinski čaj, ta pomaga, da se zadeva not obdrži, al kako bi rekla... pa meni vedno paše prežganka, pa prepečenec not... in pa seveda,... coca cola ampak po požirkih.... meni tole vedno pomaga... aja, pa bobi palčke.. pa v zmernih količinah vse..
Kaj pa linex.. si poskusila? tudi to pomaga, kadar se mi ne da s temi žaubami...

nekako ne verjamem v linex..ne vem loh ti obnovi črevesno floro, driske ti pa nau prepreču..no tko js mislim..
vse te stvari se strinjam s tabo ampak mi ne pomaga nič..sseveda pa sred noči ko še mižim na wcju ne pomilim na hranouser posted image
sm pa probala jedilno čokolado, pa oglje pa nč..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
4.10.2011 12:15:27   
dreamhorse
Mini, kaj pa če kupiš večjega, kao jahača z naslonjalom za te kratke vožnje, ki ga boš potem tako potrebovala, ko bo prerastel sedanji sedež.. in tega potem lahko nadomestiš samo z jahačem, ko bo Marcel že dovolj velik, da bo tudi jahač zanj ok...
Samo predlog.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
4.10.2011 12:17:22   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, kaj pa če kupiš večjega, kao jahača z naslonjalom za te kratke vožnje, ki ga boš potem tako potrebovala, ko bo prerastel sedanji sedež.. in tega potem lahko nadomestiš samo z jahačem, ko bo Marcel že dovolj velik, da bo tudi jahač zanj ok...
Samo predlog.

trenutno ni financ za tak nakup-žal..bi pa z veseljem jauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2213
4.10.2011 12:19:18   
Mala_princeska

ja razumem kaj misliš povedat..to bi blo res za izjeme..
še vedno sem pa mnenja-popravtte me če se motim..bolj varno je v avtu z jahačem kot pa v avtu brez oz da pri nekom sedi v naročju..
ker te stvari pa tud mene razp....
kolegica ma dva otroka-enga k je bolj živ-mlajši ga prveže, starejši k je pa miren ga pa neuser posted image user posted image pa sm ji že 100_x_ povedala da nj se ne heca s temi stvarmi da ni nujno da se ona zaleti, loh se gdo v njo..pa ne posluša..
ja sm vidla da so od 15kg..ampak druge ni..
mima smisla mi še kupovet večji sedež ker mu je ta še prav..

znorim sama pri sebi, ko vidim kako otrok ne privezujejo ko jih vozijo iz vrtcev, šole;
res bolje jahač kot nič;

lej mini tegale sem mislila, je v tušu a akciji (okoli 30 EUR):
http://nakup.pikapolonica.com//freeon-avtosedeZ-saturn-sivoCrna/567613830032056761

seveda obstaja tudi v drugih barvnih različicah in kasneje se lahko uporablja kot jahač

jahači so pa že za cca. 12 EUR tud v Tušu v akciji

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 4.10.2011 12:20:24 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
4.10.2011 12:21:44   
Mala_princeska
sladko zelje uspelo in je res sladko user posted image

šibam počas še mal skup vržt in v službo,
jutri sem pa zjutraj v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 2215
4.10.2011 12:22:05   
mini86
pismu nimam reklame k tašča pobere vse..a mogoče veš kok cca pride..
k jahači so pa po 5€user posted image user posted image

pa ne me narobe razumet da šparam pr varnosti ampak enostavno ne gre pa če se razpočim

Neposredna povezava do sporočila: 2216
4.10.2011 12:23:38   
Mala_princeska
sam jahači so trdi in vsi več ali manj premalo oblazinjeni - komentarji strank; tko da je treba dodatno kak tanjši povštr spod namontirat al pa kako peno, d aotrokom ni pretrdo....

no zdej pa konc z mojim pametovanjem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2217
4.10.2011 12:27:00   
mini86
aha najdla sem..pride 40€

Neposredna povezava do sporočila: 2218
4.10.2011 12:28:50   
Mala_princeska
http://24ur.com/novice/slovenija/v-petek-bo-ponekod-snezilo.html

user posted image user posted image user posted image

evo:
http://www.tustrgovine.si/katalog/?k=000074703#8&l=1317724057

stran 9 desno spodaj, upam da se ti prikaže

Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.10.2011 12:30:11   
Mala_princeska
mini te čist štekam kaj misliš

nič drage moje lepo se imejte in lepo smejte.....

princesi se lepi od računalnika user posted image jo tud luna daje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.10.2011 13:33:09   
dreamhorse
Mini, poskusi linex, 3x na dan... škodit ti ne more... res...

Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.10.2011 15:00:07   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, poskusi linex, 3x na dan... škodit ti ne more... res...

ja razumem kaj hočeš povedat..ampak MAM drisko..ne rabim da se mi okrepi črevesna flora ampak rabim nekaj da se to prenehauser posted image user posted image drgač pa linex mislim da je 11€ in si bom rajši kupila probiotični jogurt..ker to linex je..jogurt v tabletiuser posted image
sm bla zdele pr dohtarju in mi je dala tablete ene za želodec in če bo pomagalo je blo to to..treba je pa 4 tedne jemat..
no bomo vidl..pa kri pa blato morm dt..
dokler mi na kšno kolonoskopijo ni treba sem prav vesela..mi bo dala pa pogledat če mam uno bakterijo v želodcu..zdj po tanovem ne rabš jt takoj na gastro ampak daš samo blato

Neposredna povezava do sporočila: 2222
5.10.2011 6:29:48   
tecka
Punce, čisto na kratko sporočam, da sva bila s Srečkom včeraj zvečer pri P, ker se mu je pocedilo iz ušesa. Spet vnetje, isto uho kot x-krat prej. Na srečo pa noč tudi brez zdravil dobro prespal in se mi dozdeva, da bova teka-teka ves dan.
Mini, upam, da zdravila pomagajo in da se konča tole tvoje sr....user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
5.10.2011 7:31:42   
dreamhorse
tečka user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečka...

Mini tudi zate user posted image user posted image user posted image , da si pozdraviš želodec, kar koli ga že muči.

Danes pa imam dolg dan.. po službi grem na en sestanek, iz sestanka direkt na nemščino, potem pa domov.. Če bom imela srečo, še malecka ne bo spala.
Včeraj sem ji kupovala jesenske čeveljčke.. v deichmanu nisem dobila nič, ker ima za vse previsok nart. Očitno bom še ta teden morala v MB.. Saj pri nas nimam velike izbire... Deichma, Vogele (tam ponavadi nič ne dobim) Žilnik ima zelo malo zalogo, ali pa Muri, superfit in ciciban, tega pa ne mislim kupovat.
Imajo pa že zimske smnežke. Pa kak ji jih naj kupim, če ne vem, kakšno številko bo potrebovala.. ko jih bo pa rabila, jih pa ne bo več...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
5.10.2011 9:40:32   
dreamhorse
Punce, a ste maleckim že kupovale zimske čevlje? Jaz ne vem a naj ji že kupim, pri čemer je vprašanje številka. Če pa jih imajo že povsod, pa me skrbi, da ko se bom pa jaz spravila po njih, pa jih ne bodo več imeli.

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......