|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
29.9.2011 7:46:57   
dreamhorse
Mama mi je ravno včeraj rekla, da škoda da ni mlajša, bi si tudi naredila tato.. jaz navijam, da si ga..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.9.2011 7:51:29   
dreamhorse
Pri nas smo cela družina tetovirancev...
Moj ima na rami pajka, (jaz jih namreč sovražim), na loptici pa svečko od motorja, full dobro.
Sestra ima na rami rožo (prekirvanje starega permanentnega tatuja, ki bi naj izginil, pa ni), svak pa.. uf...
na podlahti indijanca, na rami pa oko, imena otrok, nek napis, indijansko pero.. .skratka, dosti...
Zdaj še samo mamo naplahtam user posted image
Meni so vedno bili všeč.. pa četudi sem rekla, da želim samo enega... Tatuji te enostavno zasvojijo... vsaj jaz poznam nekaj takih, ki niso ostali pri enem...

Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.9.2011 7:52:38   
dreamhorse
Danes zjutraj Žano rihtam za vrtec in ji dam pleničko.. pa mi reče, da bi ona imela gatice.. Mislim, da bo danes pestro. .Sem ji povedala, da more povedat za lulat (to ni problem, razen če se res zaigra) in za kakat... (to še nikoli ni)
Sem prav radovedna, kako bo.. ampak mislim, da ji bodo spravile plenico na rit....

Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.9.2011 7:53:34   
dreamhorse
Danes sem si pa v pisarni prvič zakurila kalolifer... me zebeeee.

A jaz se pa res moram sama s sabo pogovarjat?

Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.9.2011 9:47:44   
mini86
dh-morm rečt da si me s temi tatuji kr malo presenetilauser posted image upam da ti rata kot si si zamislila..

tecka-js se bom pa zdele počasi spravla delat uno tvojo krostato..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.9.2011 9:51:16   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dh-morm rečt da si me s temi tatuji kr malo presenetilauser posted image upam da ti rata kot si si zamislila..

tecka-js se bom pa zdele počasi spravla delat uno tvojo krostato..

Zakaj pa?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.9.2011 10:07:16   
mini86
ne nč slabga s tem..ne vem ne znem ti razložit..al mi je pa tko k se šele zdej o tem pogovarjamo..ne vem pačuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.9.2011 10:10:39   
dreamhorse
Si mislila, da sem bolj pridna punčka, umirjena, brez tatujev... taka res pridna... well i was a real user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Še pirsing sem mela v popku... do nosečnosti...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.9.2011 10:16:25   
mini86
ja mogoče pa resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.9.2011 12:13:14   
dreamhorse
Nič ti ne rabi bit nerodno... mogoče res dajem vtis pridne punčke, pa nisem bila niti blizu temu. Vsaj dokler nisem dobila Žane. Saj veš kak je to.. hudič potem malo potihne, izgnat ga pa nikoli ne moreš.. Zato pa se grem freskat pri skoraj 30..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.9.2011 14:48:00   
bjondi
Ja to je tko k te dh ne poznamo pol si pa itak vsak ustvari še neko svojo podobo...jaz bi te po opisu ,ki si jih s temi tatuji napisala definitivno dala še na motor ,pa obvezno še eno odštekano frizuro...

Tudi meni so bili tatuji k smo bli še mladi všeč,en let me je ornk držal ,da bi si ga dala,pa nisem vedla kaj bi sploh imela ,tako da sem brez...sem imela pa naluknana ušesa ne vem koliko uhanov po obeh ušesih ,no pa pirs v popku do nosečnosti ,potem sem ga dala ven ,tudi uhanov ne nosim več...

Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.9.2011 14:49:31   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Danes sem si pa v pisarni prvič zakurila kalolifer... me zebeeee.

Te potolažim ,jaz že včeraj user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.9.2011 16:55:52   
Mala_princeska
punce moje drage, najlepša hvala za vse RD čestitke, voščila,....

Lenika tudi tebi vse najboljše, naj se ti izpolni le tisto kar si sama najbolj želiš, pa oprosti za zamudo user posted image

zadnje čase mi RR ne zlaufa, a bit če bolje.

Tko da se vam še pridružim pri čvekanju samo ta teden sama sebe komaj dohajam user posted image user posted image , zdejle je fotr peljal tamali dve k frizerju (pa čeprov mam sestrco frizerkouser posted image , sam do nje otroc ne pridejo oz.ona si ne vzame cajta za nas).

Nič jest pa kot vedno v pospravljanje, cote,...sem na hitrco skuhala v kosilo, pa še to je bilo za moški spol prepočasi, ker se gospodu na odbojko mudi zvečer, pa še k sosedu mora pogledat šta se događža z njegovim compomuser posted image

še dobr da sem si včer privoščila tortico, pijačko za moj RD zvečer z mojimi puncami in smo čvekale skor 2 urce, pol pa vse domov otroke spravljat in može mirit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da si dam vsaj malo duška user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
30.9.2011 7:50:23   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja to je tko k te dh ne poznamo pol si pa itak vsak ustvari še neko svojo podobo...jaz bi te po opisu ,ki si jih s temi tatuji napisala definitivno dala še na motor ,pa obvezno še eno odštekano frizuro...

Seveda, motor... to je bil obvezen del dneva pred nosečnostjo. Ampak zadnji sedež sportaka. Čoperji mi niso všeč.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
30.9.2011 7:51:46   
dreamhorse
Torej punce... imam ga, imam ga... Nov tatu, nov tatu, jupi..
Sicer še ni končan, bilo je kar precej dela s prekrivanjem, tako da ko se poceli se vrnem na dokončanje
Ampak sem takoooo srečna... juhuuuuu..
Aja, pa boli me tudi tako, kot da mi je nekdo celo noč kožo lupil na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 2165
30.9.2011 8:34:24   
manna
Dobro jutro
Uf debata o tatujih al kako. Kaj pa vem..jst sm bla pa tud user posted image kot najstnica (če danes vprašate na naši gimnaziji po meni, se me v zbornici še kako spomnijouser posted image ) pa moram kljub temu rečt da mi tatuji nikol niso bli všeč, pa uhani vsepovsod tud ne. Ampak seveda, sto ljudi-sto čudi al kako že. Tko da dreamhorse, želim ti uspešno dokončanje tatuja, in naj bo tak kot si si želela. Je pa res, da je tatu trajni "spomin" oziroma neko "označenje" ki tudi veliko pove o človeku...
Kalorifer pr nas niti slučajno...v stanovanju imamo 24 stopinj, zunaj pa 28.
Moj princ se dere..morm it.

Neposredna povezava do sporočila: 2166
30.9.2011 9:13:22   
bjondi
Tatooji...sem se včerej nasmejla,ko smo šli k frizerju pa ga gledam pa gledam pa vidim ,da ima frizer nekaj na zapestju...ga vprašam a maš novi tatoo,pravi jaa...pa sem bla malo tiho ker ga je imel na notranji strani zapestja pa nisem bila prepričana če ga kaže...pa pravim kaj pa imaš,pa pravi tiča user posted image ,pa pravim a pa kažeš tega tiča user posted image ...pravi kažem kažem...no imel je neko podobo ptiča ,nisem ga pa v detajle spraševala kaj pomeni ,ker je bil mal odbit tatoo...tako da evo ,ko smo ravno pri tatoojih...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.9.2011 9:14:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2167
30.9.2011 9:31:14   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna

To o notranji temperaturi so naše sanje, kadar je vsaj en teden zunaj 30+. Pri nas se jesen kar pozna, sonca imamo zelo malo in v bajti 19 stopinj. Zdaj dva večera smo za ene 2 urci že laufali centralno, jutri pa definitivno zjutraj zakurim kaminsko peč.

Bjondi - a se še spomniš kdaj si svetovala, naj otroku pokažemo, kako se nam mudi na wc? No, včeraj zjutraj je to prvič obrodilo sadove, danes drugič. Tamau je bil ful vesel, da je napolnil kahlo. No, se premika tudi pri nas...upam, da na bolje.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
30.9.2011 10:51:24   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: manna

To o notranji temperaturi so naše sanje, kadar je vsaj en teden zunaj 30+. Pri nas se jesen kar pozna, sonca imamo zelo malo in v bajti 19 stopinj. Zdaj dva večera smo za ene 2 urci že laufali centralno, jutri pa definitivno zjutraj zakurim kaminsko peč.

Jaz tudi komaj čakam ,da kaminček užgemo...mmmm...zdej se že kak teden tolažim iz svečkami user posted image  pa dekico...

Bjondi - a se še spomniš kdaj si svetovala, naj otroku pokažemo, kako se nam mudi na wc? No, včeraj zjutraj je to prvič obrodilo sadove, danes drugič. Tamau je bil ful vesel, da je napolnil kahlo. No, se premika tudi pri nas...upam, da na bolje.
user posted image  ja sej pri nas tudi še kdaj pa kdaj hitimo glasno na wc,ker on bi šel zadnjo minuto...zdej smo v fazi ko predno ga slečemo začne govort ...lulček počakaj ne še lulat...ko ga uspem in slečt in pripravit prukico in ga naštimat ...potem rečeva lulček zdaj pa lulaj...
Sem pa končno zanč pogruntala kako ga v velikih centrih spravit do in na wc...ker nam lulanje v sede dela težave,saj lulček zadane točno med školjko in dilo in gre vse po hlačah,gatkah,tleh ...ga pač dajemo v stoje-pa še manj dela je s polagenjem papirja itd....no skratka ga vzdignem,oba sva obrnjena proti školjki in si ga fikciram med kolena( višina njegovih bokov) in ga z eno roko držim čez prsni koš,z drugo roko pa lulčka usmerjam...in deluje pa še manj dela je pa ne prijema školjke zraven...ga je pa zanč mož na enak način v štacuni dal nad pisuar-je tudi delovalo...itak ,da boste tudi vi speljali ,ne ne izjeme pa ne boste...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
30.9.2011 10:54:10   
bjondi
Ne ne ni naš tamauček ,obvezni zvočniki...sem se pa nasmejala...junijski sončki niso neki na avtomobile mahnjeni-vsaj naš ne...pri nas palijo bagri,pa hrušek,pa buldožerji...

http://www.youtube.com/watch?v=GCx6cyT7mfs

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
30.9.2011 22:40:59   
Mala_princeska

Ne ne ni naš tamauček ,obvezni zvočniki...sem se pa nasmejala...junijski sončki niso neki na avtomobile mahnjeni-vsaj naš ne...pri nas palijo bagri,pa hrušek,pa buldožerji...

http://www.youtube.com/watch?v=GCx6cyT7mfs

jp...tale pobček je pa brihta, ati pa potrpežljiv 100 na h, ko uči sinkota znamke avtomobilov.

pri nas so zakon knjigice s kombajni in traktorji, resno; vsak traktor ki ga vidi je Drago - stric od mojga, ki ima kmetijo user posted image ,
pa pujski so zakon...

je pa pestro kar se kahlice in wc ja tiče, ko jo tišči sama rekvizit privleče v kuhinjo, spalnico,....user posted image
pa ko je lačna hladilnik odpira, ko je zaspana me pošiba spat user posted image - naj kar ostane tako

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.10.2011 20:49:32   
tecka

Pri nas tudiuser posted image

Bjondi, v hm že imajo dolge gate. Žal so vzorci enako dolgočasni kot lani. Imajo tudi točno take barve + kombinacijo svetlo in temno modrih in rdeče in temno modrih. Pa cena je tudi precej narasla - lani so bile 10, letos 13. Pa tudi sicer so se mi danes zdele cene v hm kar visoke. Jopica za 25 euruser posted image Se mi next ne zdi več tako drag kot prejšnji teden.
Sem pa iskala že tudi kosmatene dežne škorenjčke in jih na Rudniku nisem dobila.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.10.2011 10:21:40   
bjondi
Ja ja sem vidla ,da so enake kot lani...čakam na lidlovo reklamo,ker sem mu lani vzela dva kompleta dolgih gat in majčka z dolgimi rokavi je bila zraven in sem bila ful zadovoljna pa še cenovno je bilo bolj ugodno...Mene pa pot zdej večkrat zanese v C@A sem mu zanč neprimerljivo lepše in boljše jopce-za pogledat vzela pa so bile 15€ ,ker kak teden prej sem mu v hm vzela navadne-enobravne jopce mislim da sem dala več za njih...avgusta sem mu pa vzela bundo user posted image -jih nimajo več že dolgo ne...sem mu zanč spet v lidlu vzela ene kavbojke-kaj so hude folk ne more vrjet da so iz lidla...tko da trenutno kupujem za tamauga lidl,hofer,c@a pa redko hm...je pa res da imam možnost da sem tam že ob 8.00,kar pa je zagotovo prednost...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
3.10.2011 7:19:55   
dreamhorse
Dobro jutro punce.
Moja Žana se je ta vikend komaj naspala, ji zgleda čez teden manjka. V petek mi je po poti domov zaspala ob 18 v avtu, spala uro in pol v avtu, sem jo spečo odnesla v sobo, preoblekla in dala spat. Ponoči se je enkrat zbudila za mleko, potem pa spala do pol 9 zjutraj. No ob enih je že spala in spala do 4...
zvečer ob pol 9 in spala do 8, pa še popoldan 3 urce. Danes je že bila ob pol 6 auf,.. mami me lulat tišči, pridi po mene... in smo šli...

Moj tatu se lepo celi, zdaj pa srbi kot user posted image , ko se že krasta lušči... In sploh se ne smem praskat... aaaa, jaz bi si pa čohalaaaaaa.....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
3.10.2011 8:56:32   
smrketa24
Hej hej punce!

No, pa smo tudi pri nas ukinili pleničke. Sicer jih za spat še ima, čez dan je pa brez. Tudi v vrtcu gre lepo na kahlico oz. straniške. Sem prav vesela user posted image

dh - super za tatu. Jaz si ga nikoli nisem žele, sem imela pa mali uhanček v nosu user posted image

Danes sem šla pa do Hoferja. Sem kupila eno spalno vrečo za Mateja in pa trenirko. Je bil komplet samo 12eur. Sicer mu je malo prevelik (številka je 98-104), bomo pa malo zavihali. Ima pa gor motiv iz Tom & Jerry-ja.

Drugače je pa še vedno prva stvar, ko se zbudi - mami laufat in zadnja stvar, preden gre spat: mami, laufat user posted image user posted image Ne morem verjet, kako je lahko tak majhen otrok tako hiter. No, saj me ne čudi, če smo pa res cele dneve zunaj in tečemo (no, jaz bolj racam za mojima fantoma user posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?