bjondi
|
dh-je že mimo tri dni a ne...pol ne srbi več tatoo ...še mal pa vidmo slikco...nism še nič kupovala,ker mi še nobeni niso padli v oči... mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat....mini drugače pa tele težave ,ki jih imaš sem jih imela ene 7 let nazaj,ko sem točno vedela kje je najbližji wc,ker driskancije pa ne ustaviš zaboga-boh ne daj da je moj kdaj kak ovink narobe speljal do doma,ker sem imela glavo in rit že na wc-ju ...prvo s čimer se je začelo je bila driska na coca-colo ,ki sem jo takrat še pila,potem pica,potem se je nadaljevalo z še več in več kar sem pojedla me je šraufnlo...itak da ne omenjam želodčnih težav in kisline ,ki jo je bilo za izvoz...ja nič ko je šla zadeva tako daleč sem le šla do dr. in me dala na gastro kjer so ugotovili bakterijo...da ne govorim,da mi tudi voda ni več sedla za pit...pol sem pa vzela komp v roke in začela brovzat in ko se za nekaj odločiš se itak začnejo odpirat vrata in naletim na članke o kandidi,takrat je bila tabu tema ,danes je o njej veliko govora...vrata so se mi odpirala in prišla do kontakta ,da nej grem še na bioresonanco ...itak mi je pokazalo alergije na svega in svašta +kandida...odločila sem se za kuro z bioresonanco in pa res za dieto ob kandidi...sicer mi je šlo dol res vse,je pa to dieta ,ki je pomoje ena boljših ,kjer se spucaš in prečistiš...ampak težka...sam sem zdržala 6m sterala kandido stran in postala nov človek...človek z močjo,z nasmehom na obrazu,brez bolečin v želodcu in kisline...skratka definitivno ti priporočam da na tvoje težave pogledaš na netu kej o kandidi... Avtosedež-ja si nekje v takih dvomih kot manna z vrtcem...vem da je cena prva ali vzet jahača ali pa avtosedež, pa čeprav je pot in razdalja za uporabo le tega kratka...pretehtala boš itak ti,kaj ti najbolj leži in odgovarja...po drugi strani pa vem ,da ti je kljub vsemu varnost na prvem mestu...dilema kajne...kaj pa če tasta vprašata ,če pripeva kaj zraven...pomoje mu jahač zaradi pasu ne bo prišel prav ,saj mu bo prišel direkt čez vrat...karin ga ima še -ja smo striktni glede tega,čeprav se njeni vrstniki vozijo že na prvih sedežih...ne vem jaz bi se odločila med varjanto,da prestavljaš sedež še naprej ali pa da tast prispeva za naslednji rang sedeža predno vzameš jahača-oz. vzameš tistega ki je kombinacija z jahačem( naslon+jahač)... tecka-pikepoke Srečka...če te stric sprašuje kdaj bo kengorujček,bi povedala ,da si ga dala naprej in da pač ta isti sodelavec ,ki ga ima tudi pričakuje otročka in da si v veliki dilemi kaj rečt in sodelavcu in tudi njemu-stricu...mislim ,da te bo razumel ... princeska-10*15 format fotk... Mi smo doma...sem dva dni nazaj rekla zobarci ,da je fajn k smo si naredili takšno razliko med prvim in drugim ampak ,da sem pričakovala da se bomo kej več cartal z njim...se pač noče več cartat pa stiskat...no današnjo noč smo spravili notri z stiskanje za nazaj in za naprej pomoje...je bil celo noč na meni...ko sva karin pelljala na angleščino mi je bilo čudno da je rekel naj ga nesem,pit ni želel ,tudi malcat ne...smo prišli domov kjer so bili moji tastari pa od moža tastari...pa se je tamauček skoz k možu stiskal pa kr neki...no čez čas je blo vse jasno ko je ...k sreč smo bili zunej saj je bilo vse čokoladno...zvečer pa še vročina...čez noč je bilo gud ,zjutraj je bil jasno žejen pa je šlo še enkrat vse ven...potem sva pa po žlici začela pit,šla na sprehod,prišla gor in morto v sekundi...tako da čudn da smo spet fasal tole zadevo...no pa upam ,da je mimo in da naumo šli spet vsi jovo na novo za njim...ja itak da spet dva dni nam nič jedla,pa tako bi bila dobrodošla kakšna deka če ne že kila ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 6.10.2011 12:38:07 >
|