|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
5.10.2011 10:27:58   
mini86
tecka-nimam v spominu..a si ga pol cepla al ne..
ker midva sva bla učeri na kontroli na orl in je vse uredu..tud un bobnič ki je bil zaradi tolikšnih vnetij slabše odziven se je popravil..je rekla da fajn da smo ga cepili..

dh-ja js kr že v naprej kupujem tud rečmo čez poletje podložene hlače ali pa trenirke za jesen/zimo ker točno tako kot si rekla..ko rabiš ni nič več..
je pa res da marcel res raste "po knjigi", zdj ma 86/92 in za zimo kupujem pač 92..če mi je kaj res všeč pa 86user posted image
sm mu pa kupla že neki časa nazaj zimske čevlje k so jih imeli v lidlu..pa še to čist slučajo k se spomnim lansko leto so imeli tud ene lušne zimske čevle in se greve s kolegico gužvat pa se prerivat za to obutev na koncu so bli pa katastrofa..una mucka je bla tok groba, umetna, odpadala da sva odšle praznih rok..
no zdj sva obe kupile letošnjeuser posted image
sm pa pričakovala da bo imel next sive ala uggice in bi mu jih naročila pa majo samo rjave..morm premislt ampak ene take bi mu še vzela..

no js sm pa danes vzela idejo od princeske od včerajšnega kosila in delam sladko zelje..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
5.10.2011 10:33:24   
mini86
aja moje počutje je popričakovanjih odlično..brez driske in bolečin v trebuhu..upam da je mimo

ej a kera ve gdaj so po tanovem razočarane gospodinje..matr sm jih učeri čakala ob 21h pa nič..ne vem kam so mi zginle

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
5.10.2011 10:49:41   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dh-ja js kr že v naprej kupujem tud rečmo čez poletje podložene hlače ali pa trenirke za jesen/zimo ker točno tako kot si rekla..ko rabiš ni nič več..
je pa res da marcel res raste "po knjigi", zdj ma 86/92 in za zimo kupujem pač 92..če mi je kaj res všeč pa 86user posted image

To že, za oblečt tudi jaz kupim.. ampak čevljev pa si ne upam kupovat.. al naj kupim pač eno št večje al kaj.. nimam pojma..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
5.10.2011 10:55:27   
mini86
ja moj je mel čez poletje 22 in mu za jesen zima kupim 23

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
5.10.2011 11:06:53   
smrketa24

ej a kera ve gdaj so po tanovem razočarane gospodinje..matr sm jih učeri čakala ob 21h pa nič..ne vem kam so mi zginle

Verjetno so eno uro kasneje, ker je vse prestavljeno zaradi te kmetije. prej je bilo ob 21h, zdaj je pa verjetno ob 22h. nisem pa prepričana. sem jaz že vse dele pogledala, zato jih na televiziji na spremljam.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
5.10.2011 11:10:47   
mini86
ne ne..sploh niso ble učeri..k t2 mi kaže ker filem se vrti sedaj in prej in potemuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
5.10.2011 11:33:47   
dreamhorse
Ne vem zakaj se mi zdi, da so v ponedeljek?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.10.2011 11:34:48   
dreamhorse

Moji je zdaj 24 čisto prav... torej kupim 25?
Kje pa se še splača to kupi, razen v Lidlu?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.10.2011 11:45:20   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Moji je zdaj 24 čisto prav... torej kupim 25?
Kje pa se še splača to kupi, razen v Lidlu?

čisto prav..definirej..
a ma rečmo vsaj pol prsta lufta-rečmo to je zame glih prav, al je že čist na koncu..čeprav 2 cifri pa spet ne morš veči kupt ja..
js bi na tvojem mestu kupla 25..
ker če ima rečmo noga poskok v rasti morš v vsakem primeru kupt nove..

Neposredna povezava do sporočila: 2234
5.10.2011 13:43:54   
dreamhorse
Prav tako, da ji niso nič preveliki in nič premajhni... Tako kot moj čevelj, ki je meni prav, (ker mi si pač ne kupujemo čevlja, ki bi bili večji, a ne) skratka zdaj ima št.24.
Sem ji pa v hoferju zadnjič kupila jesenske, pa sem vzela 24, ki so ji bili precej na knap, sem potem vzela 25, ti so ji pa zelo preveliki.. mislim, da bojo za tople zimske dni, če jih bomo letos kaj imeli.
Bom verjetno res kupila zimske čevlje.. malo še bom počakala..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
5.10.2011 13:59:47   
mini86

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2236
5.10.2011 14:00:51   
mini86
js bi šla pa prou za ene pou urce zalegnt pa ne morm k sm dala muffine pečtuser posted image
dišijo lepo, upam da so vredni tegauser posted image sm pa notr dala maline in nektarine..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
5.10.2011 14:29:33   
dreamhorse

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja no, zdaj se tud jaz režim, ko vidim kako tumarijo sem napisala... mislila sem, da v kratkem, ne bom pa kar jutri letela kupit.. počakam, če še dobijo kaj zraven... (torej ostanem brez, ker bom spet predolgo čakala)
jaz pa res znam bluzit

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
5.10.2011 19:11:25   
tecka
Oj.
Uf, naporen dan za nami. Res je bilo teka-teka ves dan. Pa naj bo fantu, še jutri bo lepo vreme, potem pa definitivno kurimo.

Mini - ja, sem ga cepila, pa očitno to ni zadosti.

Zimski čevlji
- kolikor sem si jaz ogledala zadeve ob iskanju dežnih škorencev, zimske obutve sploh še nimajo oz. imajo staro zalogo. Jaz za Srečka nimam še nič oz. moram pri bratu preverit kaj imamuser posted image . Tudi mene "skrbi" številka in bom kupila takrat ko bo rabil.

Neposredna povezava do sporočila: 2239
6.10.2011 7:19:19   
tecka
Evo, Srečko pretaka vodo v kuhinjskem koritu, da ima mama čas za RRuser posted image

Namreč, tare me en problem in prosim za nasvet.
Najprej sem stricu od našga posodila kengurujčka za nošenje dojenčka (nečakinja od našga je 6m mlajša od Srečka), tam so ga ponucali, potem sem ga pa dala naprej sodelavcu, kjer ga uporabljajo še sedaj. Problem pa je ta, da je stric od našga dobil še enega otročka, moj sodelavec ga bo pa januarja. In oba bi seveda rada imela kengurujčka. S stricem smo sosedje, se družimo vsak dan in mi seveda najeda kdaj dobi kengurujčka. Jaz pa se ji ne upam (še) povedat, da ga mogoče ne bo. Pa bo treba počasi povedat, ker bo dete od strica kmaul staro 3m in bo res čas za kengurujčka.
Zdaj imam seveda jaz slabo vest in bi najraje kupila še enega rabljenega, samo da bo mir pri hiši. Ker se nočem zameriti niti žlahti (nismo ne vem kako dobri prijatelji, se pač družimo, ker imamo enako stare otroke), še manj pa sodelavcu (je zelo dober sodelavec, se krasno razumemo in če moram to napisati, ga imam "raje" kot sorodnike).
Naj povem še, da ti dve družini nimata ne-vem-kako-velikih dohodkov, jaz pa si še en nakup lahko privoščim - seveda rabljenega. Glih novega pa ne bi, ker naj bi bil to v obeh družinah zadnji otrok.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
6.10.2011 8:34:50   
tadejluka
Hej!
Najprej tečka, jest bi lepo povedala žlahti, da si kengorujčka posodila naprej, ko ga oni niso več potrebovali in, da ga še vedno uporabljajo in ga bojo še naprej ker dobijo še enega dojenčka. Ne vem zakaj bi mogla ti kupit še enega, naj ga sami kupijo (rabljenega). Pač poveš da si ga dala naprej, saj je tvoj in ga lahko posodiš komur hočeš.
Drugače sem pa jest na bolniški že en mesec...sem imela boreliozo, zdej pa še en fajn prehlad zadnje dni. Blaž je 2.teden brez plenice, z občasnimi nesrečami, načeloma pa je suh tudi ponoči in čez počitek pop.
Vsakodnevno se uspešno ubadamo tudi z šolskimi težavami,...
Pripravljam pa tudi program za mami, ki praznuje 50 let.Kakšne ideje dobrodošle.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
6.10.2011 9:26:34   
dreamhorse
No, če še nimajo zimske obutve, potem bom še pa res malo počakala. V Deichmanu imajo kar nekaj, pa sem zato mislila, da je že zunaj. Sem pa včeraj še po drugih trgovinah s čevlji letala, sem kupila Žani jesenske čevlje, pa nisem nič kaj dosti zasledila... nekaj ja... No zato ker sem lani gledala Superfitove tako dolgo, da jih potem niso več imeli, pa sem mogla malo drugačne vzet...

Tečka, tudi jaz mislim, da žlahti lepo povej, da nimaš kengurujčka, da si ga posodila naprej. Konec koncev je pa res tvoja stvar, kam si dala svoje stvari... in nobenemu ne rabiš polagat računov. Sploh pa ne kupuj novega -starega, za nekoga drugega.. naj si ga sami kupijo, ali sposodijo kje drugje... Če si ga ne morejo privoščiti, ga pač ne bodo imeli. Tudi mi ga nismo, pa ga nisem niti malo pogrešala.. Je pa lažje vozit otroka v vozičku, kot pa nosit, sploh z mojo hrbtenico, ki me itak skos boli.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
6.10.2011 10:48:19   
Mala_princeska
jesenskih čeveljčkov ne bom kupovala, ker se jih  je polno omaro nabralo ima pa sedaj 23 nogico,
tko da so zimski bolj problem-imam ene 22 in ene 24, pol pa bo kar bo- a bo treba še  ene nove al bo pa to to...
jih bo pa treba taveliki, ki nosi 33.ko. Btw Bjondi zdej so črne balerinke zakon, jih ne sname z noguser posted image , razen ko imajo telovadbo se preobuje v superge.

tadej_luka  en kup pikepok za tvoje zdravje in bravo tudi za tvojega korenjaka, da se počasi odvaja pleničke - o nesrečah pa takole - včeraj je zlezla na pisalno mizo in jo polulala, ker ji je ušlo, tko da prav jezili se nismo, bolj sva dopovedovala da na mizo ne sme plezat

mini me veseli, da si bolje in naj tako ostane

btw: ko razvijate slike kater format mi svetujete - jih bo ogromno za razvit, ko rešimo disk, sem na moževem službenem kompu trenutno....
minusi fotičev - digitalcev, da ni slik - grrrrr.....

Neposredna povezava do sporočila: 2243
6.10.2011 12:37:08   
bjondi
dh-je že mimo tri dni a ne...pol ne srbi več tatoo user posted image ...še mal pa vidmo slikco...nism še nič kupovala,ker mi še nobeni niso padli v oči...

mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat....mini drugače pa tele težave ,ki jih imaš sem jih imela ene 7 let nazaj,ko sem točno vedela kje je najbližji wc,ker driskancije pa ne ustaviš zaboga-boh ne daj da je moj kdaj kak ovink narobe speljal do doma,ker sem imela glavo in rit že na wc-ju user posted image ...prvo s čimer se je začelo je bila driska na coca-colo ,ki sem jo takrat še pila,potem pica,potem se je nadaljevalo z še več in več kar sem pojedla me je šraufnlo...itak da ne omenjam želodčnih težav in kisline ,ki jo je bilo za izvoz...ja nič ko je šla zadeva tako daleč sem le šla do dr. in me dala na gastro kjer so ugotovili bakterijo...da ne govorim,da mi tudi voda ni več sedla za pit...pol sem pa vzela komp v roke in začela brovzat in ko se za nekaj odločiš se itak začnejo odpirat vrata in naletim na članke o kandidi,takrat je bila tabu tema ,danes je o njej veliko govora...vrata so se mi odpirala in prišla do kontakta ,da nej grem še na bioresonanco ...itak mi je pokazalo alergije na svega in svašta +kandida...odločila sem se za kuro z bioresonanco in pa res za dieto ob kandidi...sicer mi je šlo dol res vse,je pa to dieta ,ki je pomoje ena boljših ,kjer se spucaš in prečistiš...ampak težka...sam sem zdržala 6m sterala kandido stran in postala nov človek...človek z močjo,z nasmehom na obrazu,brez bolečin v želodcu in kisline...skratka definitivno ti priporočam da na tvoje težave pogledaš na netu kej o kandidi...

Avtosedež-ja si nekje v takih dvomih kot manna z vrtcem...vem da je cena prva ali vzet jahača ali pa avtosedež, pa čeprav je pot in razdalja za uporabo le tega kratka...pretehtala boš itak ti,kaj ti najbolj leži in odgovarja...po drugi strani pa vem ,da ti je kljub vsemu varnost na prvem mestu...dilema kajne...kaj pa če tasta vprašata ,če pripeva kaj zraven...pomoje mu jahač zaradi pasu ne bo prišel prav ,saj mu bo prišel direkt čez vrat...karin ga ima še -ja smo striktni glede tega,čeprav se njeni vrstniki vozijo že na prvih sedežih...ne vem jaz bi se odločila med varjanto,da prestavljaš sedež še naprej ali pa da tast prispeva za naslednji rang sedeža predno vzameš jahača-oz. vzameš tistega ki je kombinacija z jahačem( naslon+jahač)...

tecka-pikepoke Srečka...če te stric sprašuje kdaj bo kengorujček,bi povedala ,da si ga dala naprej in da pač ta isti sodelavec ,ki ga ima tudi pričakuje otročka in da si v veliki dilemi kaj rečt in sodelavcu in tudi njemu-stricu...mislim ,da te bo razumel ...

princeska-10*15 format fotk...

Mi smo doma...sem dva dni nazaj rekla zobarci ,da je fajn k smo si naredili takšno razliko med prvim in drugim ampak ,da sem pričakovala da se bomo kej več cartal z njim...se pač noče več cartat pa stiskat...no današnjo noč smo spravili notri z stiskanje user posted image za nazaj in za naprej pomoje...je bil celo noč na meni...ko sva karin pelljala na angleščino mi je bilo čudno da je rekel naj ga nesem,pit ni želel ,tudi malcat ne...smo prišli domov kjer so bili moji tastari pa od moža tastari...pa se je tamauček skoz k možu stiskal pa kr neki...no čez čas je blo vse jasno ko je user posted image ...k sreč smo bili zunej saj je bilo vse čokoladno...zvečer pa še vročina...čez noč je bilo gud ,zjutraj je bil jasno žejen pa je šlo še enkrat vse ven...potem sva pa po žlici začela pit,šla na sprehod,prišla gor in morto v sekundi...tako da čudn da smo spet fasal tole zadevo...no pa upam ,da je mimo in da naumo šli spet vsi jovo na novo za njim...ja itak da spet dva dni nam nič jedla,pa tako bi bila dobrodošla kakšna deka če ne že kila user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 6.10.2011 12:38:07 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
6.10.2011 12:37:53   
mini86
tecka-js se strinjam kot je napisala tadejluka..zakaj bi se ti dala v stroške, kljub temu da imaš možnost..pomisli drugače..a bi se oni dali zate?

tadejluka-no samo da si boljše..kje si pa mela klopa..

moji izvidi so čisto uredu tako da res ne vem kaj me tare..

grem pa jutri do bivše šefice spet mal..mogoče bom pa pri njej spet delala..mi je ponudila ene 3x na teden od 9-14h..boljše kot nič je že ane..pa se v nohtih bi bila k jih ljubimuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
6.10.2011 12:46:00   
mini86
bjondi-bakterije nimam-mi je tud to dala pogledat, ker sedaj po tanovem je tko da ne rabš takoj na gastro letet ampak prineseš vzorec blata..
šla bi z veseljem na bioresonanco, če ne drugega ker me te stvari tako ali drugače zanimajo ampak žal spet morm to napisat da sem vsaj zaenkrat finančno omejena..
šla bi če ne drugega že zaradi moje prekomerne uporabe razpršil za nosuser posted image in posledično totalno izsušene sluznice..
vem da je na prvem mestu zdravje ampak če ne gre pač ne gre..če se dam na pol ne gre..

avtosedež-ja varnost mi je na prvem mestu ampak kokr sm rekla dnara niuser posted image simpl al pa neuser posted image smo se pa odločil da je vseeno teh situacij malo in bo ostalo tako kot je..pač z malo večjim menjavanjem zicov..najcenejš aneuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
6.10.2011 13:04:13   
mini86
tole sem našla in bom res sprobala

Verjetno že poznate enostavno in dokaj točno diagnozo
za kandido: Zjutraj na tešče, preden umijete zobe,
vzemite prosojen kozarec in vanj vlijte navadno vodo.
Pljunite vanjo in počakajte 10 do 15 minut.
Če opazite, da se s površja spuščajo bele nitke,
je to znak, da v vaši slini prevladuje kandida.
Zdrava slina bo ostala kompaktna.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
6.10.2011 13:10:23   
mini86
mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat...

zihr nism prou razložila k sto posto veš kaj je touser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
6.10.2011 13:19:07   
tecka
Oj, oj.
Saj mi je kar malo nerodno priznat da sem na bolniškiuser posted image Tamau je navit 100 na uro in danes mi je celo uspelo, da spi čez opoldne.

Mini - tole s slino ne drži, sem brala na MON. Bog ne daj, da ti pokaže lažno pozitiven rezultat in potem boš samo še nervozna poleg vseh težav.  Pa srčno upam, da ni kandida, ker to je veliko sr... Ena moja sodelavka je šla tudi na bioresonanco zaradi močnih glavobolov, pa so ji ugotovili slabo pozdravljeno kandido. Je poleg bioresonance dobila dozo AB, pa shujševalno - saj sploh ne vem kaj je lahko jedla - nič mesa, nič pšenice, nič mleka, nič cukra, tudi sadja ne - menda ji je ostala samo zelenjava. No, ko je to pretrpela, je zdaj čez poletje ok. Je bila pa to zelo draga kura in upajmo, da je pri njej pomagalo.

Za kengurujčka moram pa še malo premislit.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
6.10.2011 13:21:29   
tecka

mini-a ja vem kaj je loj,sam prvič slišm za tole zadevco za ptičke futrat...

zihr nism prou razložila k sto posto veš kaj je touser posted image

Joj, Mini, ob vseh ušesnih težavah sem spustila loj. Pri nas tako "pičo" dela tašča in so ptice zelo vesele. Recepta pa ne vem oz. ga zagotovo najdeš na gogle. Jaz pa bom vesela že, če nam bo letos končno uspelo postaviti ptičjo hišico. Zrnje nam pa nosi od našga brat, ki je lovec.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......