|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
26.9.2011 10:48:56   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: manna

tecka, saj če jamra v spanju, ni treba takoj hodit k njemu? Al to jamranje traja?

Tudi jaz ne grem k njemu, če kaj pojamra. Pustim in največkrat neha. Če me pa 2x pokliče, potem grem pa do njega.

user posted image Mah, problem je v tem, da je treba fizično vstat - ko je spal pri meni sem z njim opravila v polsnu. Je pa danes jamral tako naglas, da se mi je zdelo primerno, da grem tja preden me pokliče. Pa ne bomo zdaj vsakega njegovega jokca analizirale, a prav?user posted image

Večji problem je - da mene zebeuser posted image user posted image . Danes spala pod zimskim kovtrom, v dolgih hlačah in rokavih in prvi del noči tudi v nogavicah. Naš pa ima spet nočno, tako, da tudi ta velik grelec ne delauser posted image .

Aja, če ima naš nočno, to pomeni, da gremo v soboto v zoo, zdaj je vreme še primerno.

Kaj pa next? A še kaj gledate? Danes sem gledala njihovo reklamo, ki jo pošljejo na mail in v službi pomotoma zašla na angleško stran in tam že imajo božično kolekcijo...Dobila še pa še idej, skoraj da evrčki že letijo iz denarnice...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
26.9.2011 14:32:28   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

manna-js dvomim da bo takoj v štacuni zapalena za kolo..
nš ga tud ni povohu ene 3 tedne zdj pa se ne loči od njega..
js bi ga naročila po pošti če ti pa nau kul ga pa itak loh vrneš..
drgač pa ne poznam nobenega otročka k mu ta kolo ni zakon..

Naš v trgovini ni želel na poganjalca ...ko ga je pa dobil je pa sam šel gor in začel jokcat ,ker je bilo treba ravnotežje lovit...no vsak naslednji dan ,ki je prišel pa je samo še veselje...

Srečko je bil zelo vesel, ko je kolo dobil. In malo bolj vesel, ko je ugotovil, da gor ne sedi tako lahko kot na 4-kolesnem poganjalčku, ker je treba lovit ravnotežje. Pri nas je bila zmagovalna kombinacija vožnja z njegovo ljubico - letno dni starejšo sosedo, ki jo je posnemal. No, zdaj ko zna sam, je pa ne povoha več - ljubezen je končana. Tipično moško - jo "izkoristi" in odvrže kot gate. No, saj meni je kar prav tako, da nismo ves čas prilepljeni pri sosedovih.

user posted image  tečka ...

No, danes pa že lahko rečem, da je Srečko osvojil svojo sobo in posteljo. Zvečer še pomisli ne več, da gre počivat v skupno posteljo. In danes je v postelji prespal celo noč. Pa kljub temu sem jaz morala vstat, ker je jamral v spanju in sem ga šla pokrit. Jah, tako je to. Spet vstajanje ponoči...
 Joj to nas še čaka,pa se še nisem sprijaznila in imam tisoč in en izgovor ,da bo še pri nama.A naš bi ga dal že prvo noč tja...kumej čaka ,da se spalnica sprazni-le zakaj user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
26.9.2011 14:37:37   
bjondi
poganjalček-sem že gledala na kettlerjevo stran ,če se da dobit kak mehkejši sedež...ja našega je čist ožulil sedežek tik pod lulčkom ima kar tak na V ožuljeno oz.zdej je hrastica...ja ni plenic naše ture pa niso tako kratke...sam k sreč nič ne jamra,v končni fazi mu ga tudi jaz lahko s peno obložim in mu čez prevlekco nardim...

Manna-glede cartanja sem s teboj ,nej traja čim dlje ,kajti leta se tik tak obrnejo in pridejo mali junaki  v puberteto -mi smo že zakorakali vanjo user posted image ...dobro da imamo tega knedla za cartat,če ne bi bil res dolgčas...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
26.9.2011 14:39:59   
bjondi
Danes je bila res ena extra noč-ja jutri je prazna luna mogoče zato,naš je že ob enajstih fotra klical,jaz sem bila še pred tv-jem in si je izmislil ,da naj ga nosi,pa čist buden je bil...dokler nisem jaz vzela stvari v roke in ga položila k sebi v posteljo,potem smo vsi zadrnjohal...ja on pa do  9.15  user posted image  mulc...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.9.2011 13:27:37   
bjondi
Princeska vse naj naj za r.d...bolj podrobno voščilo imaš pa na mejlu,dans ga pa lahko odpreš user posted image ...če imaš pa posebno željo,ti ga pa še sem pripopam pa na fb user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.9.2011 13:33:22   
bjondi
Danes smo pa spet spali kot carji do 8.20 no moža sem že prej zrukala,da vstane in gre Karin zbudit.

Včeraj nabrala dve ogromni vreči divjega kostanja za v vrtec,pomoje bodo veseli...drugače pa nič pretreslijivo novega ,no ja razen ,da je tamauček takoo priden da sam gledaš...je pa res da ima vse zobe zunaj -ker dokler jih ni imel je bil skoz neki al občutljiv al razdražljiv al siten...zdej je pa zakooon...no ja sej to smo čakal in le dočakali user posted image  ,vse se da zment,posluša,pomaga pri opravilih ...no kdaj tudi kaj po svoje naredi-hb vsaj vemo da ga imamo ...se je pa začelo z vprašanji mami kaj je to,mami kaj pa je to,mami kaj je to...mami kaj delaš,mami kaj pa zdej delaš...al sprašuje me tudi za stvari ,ki točno ve kaj je user posted image ...čakam samo še na mami zakaj je to ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.9.2011 13:40:51   
mini86
evo js pa končno malo bolše..

me je v soboto čez dan malo trebuh bolel, zvečer pa ponoč pa na pouno..zjutri k sm se odločila da grem na urgenco pa bolšuser posted image
no ampak sem vseeno šla..
so mi kri vzel, slikal in nič najdl..mal crp povečan in to je vse..
zvečer dobila drisko in do včeri dopoldan skos na wc-ju..matr v življenju nism tok srala..res je blo grozn..
ampak je za mano HB

je pa tamau neki kašlu pa smrku pa sem ga glede na to da sem itak doma učer pa dons mela doma in mu dajala homeopatske..pr ns ne pali ne a boš bombončka ne nč sm se kr odločila da mu stopim v vroči vodi kuglce pa da vidmo a bo delal al ne..no in sm mu zdele dva ni to dajala in sm impresionirana..
smrka skor ne več..kašla pa tud ne več razen ko se orn odkašluje..tist stoplen mu dam pol v kšn sok al pa kakav in spije..
bom kljub vsem možnim omejitvam k jih majo ta zdravila kr tako nadaljevala..

js mam tud namen jt v gozd pa kej nabrat samo si zadnje dni nism upala iz bajteuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.9.2011 13:44:20   
mini86
princeska vseeeeee najboljšeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.9.2011 14:13:37   
dreamhorse
Princeska, vse najboljše še iz moje strani...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.9.2011 14:18:13   
smrketa24

Princeska vse naj naj za r.d...bolj podrobno voščilo imaš pa na mejlu,dans ga pa lahko odpreš user posted image ...če imaš pa posebno željo,ti ga pa še sem pripopam pa na fb user posted image ...

vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.9.2011 22:22:05   
lenika1

vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Vse naj, naj tudi iz moje strani!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
28.9.2011 10:22:21   
dreamhorse
Kje ste punce... nič ne čvekate.
Medve z Žano sva včeraj nabirale kostanje... Uživala je, ko je s palčko ruvala kostanje iz ježevke, potem pa sem ji komaj razložila, da ne morema na drevo po kostanje, da morajo dol padit.. In je čakala pod drevesom, da bodo dol padli.

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.9.2011 10:26:41   
dreamhorse
Jaz se grem pa tetovirat. V bistvu si grem en star tatu, ki mi nikoli ni bil všeč, prekrit z novim... Komaj že čakam... juhu... Jutri grem se pokazat, da vidi kako zgleda star tatu... sem že povedala, da komaj čakam..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
28.9.2011 12:13:13   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: lenika1

Vse naj, naj tudi iz moje strani!

Se podpišem.
Vse najboljše, princeskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.9.2011 12:16:18   
tecka
DH, kje pa imaš tatu?No, meni kaj takega ne diši...
Jaz pa sem včeraj spekla tole:
http://www.kulinarika.net/recepti/683/sladice/krostata/
in sem bila v službi pohvaljenauser posted image

Mini, hb, da je driska za tabo. Jaz ob takih "dogodkih" rečem samo da hb, da je tamau cepljen proti rota.
V našem vrtcu so se pa namnožila sporočila, da razsajajo uši.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.9.2011 12:19:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

je pa tamau neki kašlu pa smrku pa sem ga glede na to da sem itak doma učer pa dons mela doma in mu dajala homeopatske..pr ns ne pali ne a boš bombončka ne nč sm se kr odločila da mu stopim v vroči vodi kuglce pa da vidmo a bo delal al ne..no in sm mu zdele dva ni to dajala in sm impresionirana..
smrka skor ne več..kašla pa tud ne več razen ko se orn odkašluje..tist stoplen mu dam pol v kšn sok al pa kakav in spije..
bom kljub vsem možnim omejitvam k jih majo ta zdravila kr tako nadaljevala..

Voda granulam ne bo nič škodvala ,zmešaj jih z mešanjem samega kozarca ,da ga vrtiš al pa pustiš da se same stopijo v mlačni vodi (brez da jih mešaš s kovinsko žličko),ja malo potrplenja rabiš pa vseeno boljše to ,kot da mu nič ne daješ...zagotov je večji učinek če vzame kakor ne user posted image ...itak da so čudežne,sam vrjet je še treba v njihovo moč...no sej itak že veš nekaj o njih ,boš že nardila tako kot se zagre...

js mam tud namen jt v gozd pa kej nabrat samo si zadnje dni nism upala iz bajteuser posted image user posted image

user posted image  ja tole je pa res težko zadržat...če je že bilo naj ostane samo pri tebi,sej skoz kje kakšnega ujameš da imajo driskancije pa  user posted image ...eni eno fašejo drugi drugo...če si mela pa"samo" virozo pa tok boljš,da veš da ni kej drugega resnejšega...ja vem kakšna tolažba pa vseeno...boljše to ,da je šlo mimo kakor kej drugega...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.9.2011 12:19:11   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Medve z Žano sva včeraj nabirale kostanje... Uživala je, ko je s palčko ruvala kostanje iz ježevke, potem pa sem ji komaj razložila, da ne morema na drevo po kostanje, da morajo dol padit.. In je čakala pod drevesom, da bodo dol padli.

user posted image  faca tamauka...katere kostanje sta nabirali divje al une za jest...midva sva jih danes nesla v vrtec dve vreči divjih-zdej nej pa ustvarjajo,še kako bučo bomo nesli ,da bodo veseli tako otroci kot tudi upam,da vzgojiteljice...

Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.9.2011 12:19:17   
bjondi

Jaz se grem pa tetovirat. V bistvu si grem en star tatu, ki mi nikoli ni bil všeč, prekrit z novim... Komaj že čakam... juhu... Jutri grem se pokazat, da vidi kako zgleda star tatu... sem že povedala, da komaj čakam..

Nej čimboljše izpade in starega čim bolj prekrije...

Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.9.2011 12:32:16   
dreamhorse

Tale, ki se ga morem znebit je na lopatici... je en pegaz, ki nima več furma.. sploh ga ni imel.. Zdaj pa pride prava konjska mrcina gor...

Drugače pa imam eno konjsko glavo še na križu (ki bo počasi potreben obnove) in en srček z hudičkovimi rogeci na levi strani, hm, tam, kjer ga vidi le moj dragi...
Jaz sem obsedena s tatuji, če bi lahko, bi imela cel hrbet tatujev... moj že pravi, da je preveč..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
28.9.2011 12:33:40   
dreamhorse

Nej čimboljše izpade in starega čim bolj prekrije...
[/quote

Sem prepričana, da bo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.9.2011 12:34:33   
dreamhorse

user posted image  faca tamauka...katere kostanje sta nabirali divje al une za jest...midva sva jih danes nesla v vrtec dve vreči divjih-zdej nej pa ustvarjajo,še kako bučo bomo nesli ,da bodo veseli tako otroci kot tudi upam,da vzgojiteljice...

Prave sma nabirale, sicer jih ni bilo dosti, ampak bolj je bil namen uživat v nabiranju in v gozdu.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.9.2011 13:09:56   
bjondi

Mini, hb, da je driska za tabo. Jaz ob takih "dogodkih" rečem samo da hb, da je tamau cepljen proti rota.
V našem vrtcu so se pa namnožila sporočila, da razsajajo uši.

Čakaj...ko boste vztopili v šolo boš presenečena ,da so tam vsakoletni pojav...pa so že v 6 razredu user posted image  ...in potem se na roditeljskih pogovarjamo pretežno o ušeh user posted image ...ja ne morš vrjet...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
28.9.2011 13:12:36   
bjondi

Tale, ki se ga morem znebit je na lopatici... je en pegaz, ki nima več furma.. sploh ga ni imel.. Zdaj pa pride prava konjska mrcina gor...

Drugače pa imam eno konjsko glavo še na križu (ki bo počasi potreben obnove) in en srček z hudičkovimi rogeci na levi strani, hm, tam, kjer ga vidi le moj dragi...
Jaz sem obsedena s tatuji, če bi lahko, bi imela cel hrbet tatujev... moj že pravi, da je preveč..

Ja sej pri novem motivu pa ne mormo zgrešit kaj bi lahko bil pri naši dh user posted image ...

Drugač so meni za pogledat barvasti tatuji,moj brat ima dva in sta ful lepa...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.9.2011 13:13:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.9.2011 16:03:54   
mini86
tecka-hvala za tole idejo..bo jutri na meniju..sam da bom js premazala iz jabolčno marmelado k sm jo sama naredila..

bjondi-veš da js verjamem svaštauser posted image drgač pa mešam iz plastično žlicouser posted image

dh-kje maš tatu..kaj predstavlje, kaj ti pomeni..no moja sestra ma dva tatuja in morem rečt da v njenih letih sem bla tud js napalena na tole..pol sm neki časa govorila da HB mi mami takrat ni pustila..no zdj pa me že neki časa morm priznat matra da bi mela ala 3M al pa kej podobnega na notranji strani zapestja..ker smo pač vsi trije na m in ker sem 10000% da bo tud naslednji otroček na m bi ta tatu posvetila pač mojim trem m-jem..če pa boh ne daj greva z mojim gdaj narazen-hočš al nočš dons se vse dogaja bojo pa te trije m-ji predstavljal nas tri..mam naštuderan aneuser posted image hotla sm tapru samo letnico rojstva od marcela pa sem se pol nekak odločla za drugo varjanto..
no morm priznat da pa kljub vsemu ane..se ne predstavljam da ma moja babi k je že vsa boga in že komi hod na roki napisan infinity na otečeni nogi k ji voda zastaja pa en drug tatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image temu se zmer nasmejim..no taka tatuja ma moja tamala..na notranji strani roke-podlaht mislm da je pa pr gležnu ma en tak sicer lep znak tehtnice-njen horoskop

no midva sva šla učeri v gozd tko mal jesenske stvari nabrat..no in ne vem kaj mi je blo da sem doma fliknla eno vrečko v torbico..ne nisem se tm usračkala not ampak je blo tok kostanja..res sva ga ful nabrala..sploh jih nisva rabla dt vn iz ježkov k jih je blo po tleh povhn pa kr sprot so padal dol-so nama jih veverice metale doluser posted image

zdj pa čakam da gospod poje sladoled da greva s kolesom po divji kostanj..pa rožice sva glihkar kupla za v moja korita in mojo gredicouser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.9.2011 7:46:12   
dreamhorse
Mini, moj prvi tato je bil levo nad sramno kostjo, tako, da se pri nizkih hlačah ven vidijo samo rogeci.. je srček, s hudičevim repkom in rogeci. Ta tato smo si dale 3 kolegice, delat istega.. Zakaj.. za prijateljstvo treh hudičevk, ki smo to takrat bile. (o podrobnostih raje ne bi govorile, ni pa bilo nič grdega).
Naslednji je bil na križu, konjska glava z dodatkom ala tribal na vsaki strani. Isto glavo sem imela na havbi avtomobila, ki sem jo dobila od najboljše prijateljice. Tisti konj na avtu je žal bil potolčen od toče, na hrbtu bo večno ostal. Čeprav imava redko stike, spomin na njo večno ostaja.
Ta tretji, ki ga sedaj prekrivam (v bistvu je bil drugi in tisti a križu tretji) ta je bil narejen kar tako.. nima pomena in niti izgleda... zato ga bom sedaj prekrila s konjem, ki je moj cilj v življenju. Frizijec, najlepši konj na svetu, ki si ga želim nekoč imeti. Bo kr huda mrcina... upam, da bo uspelo tako, ko sem si ga zamislila...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?