Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 6:52:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 6:55:52
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj me je spet ven vrglo,pa nikakor da nazaj noter pridem. Bli smo spet sami,moj delal do 7-h,tak da sem z vsemi mogla it k frizerju z Leo,pa na kitaro.Pol pa itak rutina večerna.Teo-tu sem aspirator nabavla za nos in je zakon.Zaspal je po čiščenju noska takoj,tak da je v spanju pojedel in se je malo prej začel mrdat v postlici,sem mu samo flaško dala in še kr spi naprej.Maks in Saš pa sta oba ponočio k nama pricotala,tak da me vse boli,ker smo tak spali kot sardelice.Zaj pa počasi rihtanje in v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 9:11:29
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj me je spet ven vrglo,pa nikakor da nazaj noter pridem. Bli smo spet sami,moj delal do 7-h,tak da sem z vsemi mogla it k frizerju z Leo,pa na kitaro.Pol pa itak rutina večerna.Teo-tu sem aspirator nabavla za nos in je zakon.Zaspal je po čiščenju noska takoj,tak da je v spanju pojedel in se je malo prej začel mrdat v postlici,sem mu samo flaško dala in še kr spi naprej.Maks in Saš pa sta oba ponočio k nama pricotala,tak da me vse boli,ker smo tak spali kot sardelice.Zaj pa počasi rihtanje in v vrtec. Jutro! Meni tud včeraj ni nič delalo Matcar kak aspirator si nabavla za malega? Jaz drugače pijem kavo, kosilo že imam , bom vidla če bo vreme, da grem ven malo spet. Včeraj je blo fenomenalno zunaj, smo šli dopoldan pod Pohorje na kavo z mojim in je blo super. Razmišljam da bi šla v mesto, moram Juretu kupit neko jakno/flis za zdaj. Nimam nobene, same puloverčke oziroma bolj majčke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 9:11:56
|
|
|
|
karmen7
|
Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 9:17:18
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 9:19:07
|
|
|
|
arabela*
|
ravnokar pozajtrkovala, zdaj pa grem pospravljat, ker je razmetano u nulo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 9:45:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 10:15:31
|
|
|
|
botrca
|
Dan, bila že z malim v mestu pri zobozdravniku...ga peljala v vrtec...zdaj pa čakam mojega da prinese kruh in da greva v mesto.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 10:22:45
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. jaz še vedno ne vem če pridem, čakam ali bodo imeli pri možeku piknik ali ne :S
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 10:46:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. jaz še vedno ne vem če pridem, čakam ali bodo imeli pri možeku piknik ali ne :S ti kar pridi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 12:38:16
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. jaz še vedno ne vem če pridem, čakam ali bodo imeli pri možeku piknik ali ne :S ti kar pridi Saj najbrž da bom, bi bila Astorija bolj fajn, če še lahko zbiram. se jutri v mestu dogaja en kup stvari
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 12:54:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. jaz še vedno ne vem če pridem, čakam ali bodo imeli pri možeku piknik ali ne :S ti kar pridi Saj najbrž da bom, bi bila Astorija bolj fajn, če še lahko zbiram. se jutri v mestu dogaja en kup stvari kaj pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 13:28:07
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja, kaj jutri je kava? Pa kje in kdaj? okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. jaz še vedno ne vem če pridem, čakam ali bodo imeli pri možeku piknik ali ne :S ti kar pridi Saj najbrž da bom, bi bila Astorija bolj fajn, če še lahko zbiram. se jutri v mestu dogaja en kup stvari kaj pa? Pa tale festival stare trte je in imajo tele rožice prodajno razstavo, pa prvenstvo novinarjev v kuhanju golaža, pa še neke stvari, ne vem na pamet, pomoje bo luštno v mestu. V soboto pa je pol oni pohod korak za korakce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 13:40:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko V soboto pa je pol oni pohod korak za korakce. kaki pohod?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 13:41:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. po vsej verjetnosti pridem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 13:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
kaj je danes, nek pritisk...meni bo glavo razneslo, pa kar spala bi sem pa vse porihtala, ampak kaj ko bo čez dve uri spet bomba vsekala .... grem počasi po otroke....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 16:22:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx okoli 10.30h Astorija, če bo Saraya prišla. Če ne pa raje na Železničarju. po vsej verjetnosti pridem super, potem pa kava jutri 10.30 Astorija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 16:24:01
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 pa greva zdaj na FT, potem pa še jaz na telovadbo, pa ati je tudi šel na tenis. madonca smo športniki .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 17:47:22
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Da se oglasim malo. Pri nas nič novega. Delam še jutri pol pa je vikend pred mano. V soboto pa gremo Bukovce na rastavo starodobnih vozil, pol pa peljema L k mojima mi2 pa nazaj na Nove fosile.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 17:49:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to. Karmen keri letnik te si. ker moja OŠ je bila tudi Bratov Poančič. Res al kaj? Jaz sem 78 letnik Isto ko moj brat. Karei razred si bla? Drugač sem pa jaz malajša od tebe.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 18:20:35
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to. Karmen keri letnik te si. ker moja OŠ je bila tudi Bratov Poančič. Res al kaj? Jaz sem 78 letnik Isto ko moj brat. Karei razred si bla? Drugač sem pa jaz malajša od tebe. Haha, nazadnje boma ugotovile, da sma bla še sošolca. Sem pa bla A razred od začetka pa do konca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 18:26:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to. Karmen keri letnik te si. ker moja OŠ je bila tudi Bratov Poančič. Res al kaj? Jaz sem 78 letnik Isto ko moj brat. Karei razred si bla? Drugač sem pa jaz malajša od tebe. Haha, nazadnje boma ugotovile, da sma bla še sošolca. Sem pa bla A razred od začetka pa do konca Ne nista bla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 20:06:15
|
|
|
|
ly117
|
Ura čas za ajo, ajo. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 22.9.2011 22:09:59
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 7:30:57
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.