Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:00:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer! L v varstvu mi2 pa počasi na lušno po ne vem kolkem času.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:06:06
|
|
|
|
bambixxx
|
ly uživajta maksimalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:13:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly uživajta maksimalno Boma, pa hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:24:21
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sma z mojim še malo zabluzla po mestu, potem pa šla domov. Je blo fajn, ker je bil tak sonček. Zdaj pa razmišljam kam bi se danes dali. Vem da je oni pohod po mestu, mogoče pa gremo. Bom še vidla, malo časa še imam. Moram mojga najprej s postelje vrečt. Sma pa včeraj dobila dve katastrofalni novici, ki se dotikata najinih financ; jaz bom štipendijo morala vračat - wtf kje so prej bli???, on pa za en k..... spomenik. Samo še bankrot lahko razglasim, ker zdaj pa res ne vem kje bova jemala dnar. V taki hudi situaciji pa še nisma bla, kot sva zdaj. Aja, pa jaz ne vem al imava duha v stanovanju ali kaj. Non stop slike letijo iz sten, pa njegov stacionarni računalnik se kdaj češ kar sam prižge, Winnie pa tudi ko je vse mirno on dobesedno skoči v zrak al pa full tak pozorno gleda in posluša. Mater sva rekla, da boma dala stanovanje v prodajo, pa kupla drugega, ker to pa je že malo čudno. Eh sem se razpisala pa zjamrala. Upam, da nisem kateri pokvarila vikenda - ni bil moj namen. Samo če ne bom dala tega ven, mi bo film počil. Žalostna in obupana. Fejst Veš kak te razumem ne....jaz tudi vračam letos štipendijo, vsak mesec 200 eur obrok, zato nama pa gre tak na knap, še s kreditom in vsemi ostalimi stroški, je to groza. Glede stanovanja, pa lahko v živo naslednjič kaj rečema, ti povem par malenkosti kaj lahko narediš, če pa ne bo pomagalo, pa boš pol videla dalje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:42:24
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! L v varstvu mi2 pa počasi na lušno po ne vem kolkem času. Fajn se mejta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:43:09
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sma z mojim še malo zabluzla po mestu, potem pa šla domov. Je blo fajn, ker je bil tak sonček. Zdaj pa razmišljam kam bi se danes dali. Vem da je oni pohod po mestu, mogoče pa gremo. Bom še vidla, malo časa še imam. Moram mojga najprej s postelje vrečt. Sma pa včeraj dobila dve katastrofalni novici, ki se dotikata najinih financ; jaz bom štipendijo morala vračat - wtf kje so prej bli???, on pa za en k..... spomenik. Samo še bankrot lahko razglasim, ker zdaj pa res ne vem kje bova jemala dnar. V taki hudi situaciji pa še nisma bla, kot sva zdaj. Aja, pa jaz ne vem al imava duha v stanovanju ali kaj. Non stop slike letijo iz sten, pa njegov stacionarni računalnik se kdaj češ kar sam prižge, Winnie pa tudi ko je vse mirno on dobesedno skoči v zrak al pa full tak pozorno gleda in posluša. Mater sva rekla, da boma dala stanovanje v prodajo, pa kupla drugega, ker to pa je že malo čudno. Eh sem se razpisala pa zjamrala. Upam, da nisem kateri pokvarila vikenda - ni bil moj namen. Samo če ne bom dala tega ven, mi bo film počil. Žalostna in obupana. Fejst Veš kak te razumem ne....jaz tudi vračam letos štipendijo, vsak mesec 200 eur obrok, zato nama pa gre tak na knap, še s kreditom in vsemi ostalimi stroški, je to groza. Glede stanovanja, pa lahko v živo naslednjič kaj rečema, ti povem par malenkosti kaj lahko narediš, če pa ne bo pomagalo, pa boš pol videla dalje... Arwenko ko se vidima boma rekle kako na to temo ker ne vem al me naj bo strah al ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:44:10
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:48:03
|
|
|
|
matcar
|
Bli doma,moj je sobico še delal,jaz pa fročeke mela preko.Maks mi je itak skoraj živce požrl,zdaj pa sta šla malo k tašči s Saš-em,da se pošteno odpočijem.Ju3 pa še ne vem,kaj bomo delali.Počasi pa grem Tea zrihtat pa spat dat. Moram pa povedat,da je moj ata spet neki bogi,je skoraj nič prav nena,je pa dobil neka nova zdravila,ki pa mu povzročajo vrtoglavico,pa bruhal je že nekajkrat,enkrat celo kri. Me je kr strah,kaj se bo izcimlo iz tega. Včeraj sem pa šla še to hišo gledat in sem bila prijetno presenečena nad lastniki in samim stanovanjem. Pa lastnica mi je rekla,da nimajo namena služit zdaj z oddajo,te pa upam,da ne bo kake zasoljene najemnine rekla.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:48:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! L v varstvu mi2 pa počasi na lušno po ne vem kolkem času. Fajn se mejta! Podpis!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 19:50:14
|
|
|
|
matcar
|
Karmen-ne vem,kaj ti naj rečem.Samo ne obupat,pozitivno naprej. Glede duhecov pa ti bom tudi jaz na kavi kako povedala na to temo!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 20:27:25
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Včeraj sma z mojim še malo zabluzla po mestu, potem pa šla domov. Je blo fajn, ker je bil tak sonček. Zdaj pa razmišljam kam bi se danes dali. Vem da je oni pohod po mestu, mogoče pa gremo. Bom še vidla, malo časa še imam. Moram mojga najprej s postelje vrečt. Sma pa včeraj dobila dve katastrofalni novici, ki se dotikata najinih financ; jaz bom štipendijo morala vračat - wtf kje so prej bli???, on pa za en k..... spomenik. Samo še bankrot lahko razglasim, ker zdaj pa res ne vem kje bova jemala dnar. V taki hudi situaciji pa še nisma bla, kot sva zdaj. Aja, pa jaz ne vem al imava duha v stanovanju ali kaj. Non stop slike letijo iz sten, pa njegov stacionarni računalnik se kdaj češ kar sam prižge, Winnie pa tudi ko je vse mirno on dobesedno skoči v zrak al pa full tak pozorno gleda in posluša. Mater sva rekla, da boma dala stanovanje v prodajo, pa kupla drugega, ker to pa je že malo čudno. Eh sem se razpisala pa zjamrala. Upam, da nisem kateri pokvarila vikenda - ni bil moj namen. Samo če ne bom dala tega ven, mi bo film počil. Žalostna in obupana. Fejst Veš kak te razumem ne....jaz tudi vračam letos štipendijo, vsak mesec 200 eur obrok, zato nama pa gre tak na knap, še s kreditom in vsemi ostalimi stroški, je to groza. Glede stanovanja, pa lahko v živo naslednjič kaj rečema, ti povem par malenkosti kaj lahko narediš, če pa ne bo pomagalo, pa boš pol videla dalje... Arwenko ko se vidima boma rekle kako na to temo ker ne vem al me naj bo strah al ne No, to slednje pa niti približno ne...samo pozitivno razmišljat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 20:40:14
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, mali je mrknil, jaz pa sama za pc-jem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 22:09:11
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 7:19:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Midve pokoncu, ati žee v službi, je šel pred 6h od doma. Danes imamo vzrejni pregled, tako da greva s tamalo v Domžale. Imamo namreč pol piknik še naprej. Samo upam, da bo pridna ta čas, ko bomo mi delali, ampak glede na to kako je na kavo pridna, mislim da ne bo problema.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 17:01:15
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Končno malo doma, pa na netu..ob kavici... Zjutraj smo se zbudili, se oblekli in šli v Avstrijo, ker so imeli dirko, potem hitro domov, ker je A šla z dvema sošolkama v kino, zdaj pa sva malo sama na izy...malo pospravim, perilo dam prat, ko pa mi A pripeljejo domov, pa še gremo po M k babici... Ja pester dan
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 20:08:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 21:06:46
|
|
|
|
ly117
|
Gremo spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:06:00
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer. Evo, mi že dobro uro doma, Nik spi že od Lj. , na pol že razpakirala ... Kdaj kava???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:19:15
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:19:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer. Evo, mi že dobro uro doma, Nik spi že od Lj. , na pol že razpakirala ... Kdaj kava??? kak ste se imeli?Za kavo pa še nič ni blo rečeno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:23:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa lastnica mi je rekla,da nimajo namena služit zdaj z oddajo,te pa upam,da ne bo kake zasoljene najemnine rekla. boste šli v najem?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:24:09
|
|
|
|
arabela*
|
otroci spijo, jaz večerjam... danes že utrujena od celodnevne laufarije...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:26:27
|
|
|
|
majakla
|
Oj, saj ste še tu. Super je blo. Aha, sem za kavo v sredo popoldan, hmmm?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 25.9.2011 22:43:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa lastnica mi je rekla,da nimajo namena služit zdaj z oddajo,te pa upam,da ne bo kake zasoljene najemnine rekla. boste šli v najem? ja,zaenkrat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.