|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,21.del
20.9.2011 22:35:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to.

Karmen keri letnik te si. ker moja OŠ je bila tudi Bratov Poančič.

Res al kaj? Jaz sem 78 letnik mi je pa bla to res full dobra šola.

med to in sedajšjo sem se jaz odločala..glede Auser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
20.9.2011 22:35:15   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
20.9.2011 22:36:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mater,kak me toto vreme v depro spravi,pa fročeke tudi,ker sem danes skoro znorela zraven njih.Pa veni ni blo za bit,mrzlo ko satan,pa veter.Grrrr!!!!user posted image

meni pa se zgleda obrnilo; mi paše to vremeuser posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
20.9.2011 22:40:10   
arabela*
nič posebnega....

malo pred netom, potem spanje...Jutri je moj fraj...imava še neke opravke, popoldne pa kavica z mojo štiriperesno deteljico iz šoleuser posted image

grem ...nočkabočka

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.9.2011 9:39:36   
bambixxx
jutro user posted image ,

spanje tak pač, nekaj je jamral spet ponoči, sem ga k sebi vzela, pol bi se pa on igral ob 3h zjutraj user posted image .

Je katera danes popoldne 16h za kavo na Železničarju?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.9.2011 10:06:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jutro user posted image ,

spanje tak pač, nekaj je jamral spet ponoči, sem ga k sebi vzela, pol bi se pa on igral ob 3h zjutraj user posted image .

Je katera danes popoldne 16h za kavo na Železničarju?

Jaz ne morem,peljem Leo k frizeru takrat,pol pa kr na kitaro

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.9.2011 10:07:01   
matcar
jutro

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.9.2011 10:08:02   
matcar
mater,kak me zebe!Ki še je zima? te bom pa tak zmrznila.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.9.2011 10:54:32   
Arwenko
Tamala spi, pa imam čas malo počvekat. Danes smo imeli že obisk zjutraj, sta moja babica in dedek prišla, nam bo dedek pomagal balkon zrihtat. Moramo namreč prenovit, pa nisma z možem toliko ročno spretna, da bi to tak sama znala, nove deske imamo pa že 2 meseca doma, pa se sploh ne spraviva ne.

Drugače pa nič novega pri nas...spi se mi, bi mogoče morala malo zalegnit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.9.2011 11:33:22   
botrca
Dan,

perilo se pere, eno je že pospravljeno, kavi spiti (2)...zajtrk že zdavnaj pojedla...zdaj pa grem sesat.

V petek me ne bo. Imam frizera in opravke pred poroko...drugič...al pa naslednje leto user posted image , ko bo spet toplo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.9.2011 12:17:53   
rina22
matcar, upam, da se bo Lei dopadla nova šola user posted image

Jaz pa s tem (upam vsaj), kam vpisat T. v šolo, ne bom imela težav user posted image

Tak, danes je napočil dan, ko bo prvič prespala v vrtcu.. Živčna sem 100 na uro user posted image Nisem si mislila, da mi bo tako delalo user posted image aaaaaaaaaa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.9.2011 12:25:01   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Tak, danes je napočil dan, ko bo prvič prespala v vrtcu.. Živčna sem 100 na uro user posted image Nisem si mislila, da mi bo tako delalo user posted image aaaaaaaaaa

saj bo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.9.2011 12:30:04   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

saj bo user posted image

hvala, botrca user posted image ne vem, kak naj se zamotim.. samo razmišljam, kak je..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.9.2011 12:44:17   
botrca

hvala, botrca user posted image ne vem, kak naj se zamotim.. samo razmišljam, kak je..

vem kako ti je, sem bila v enaki situaciji...pa se sprehajala po stanovanju, pa se vsedla pa gledala v zrak...pa naredla dva koraka, pa če mi je telefon zazvonil sem tekla do njega ko nora...pomaga sprehod, skuhaj kosilo, daj si muziko, pojdi s kako prijateljico na kavo ali nekam na obisk...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.9.2011 13:21:21   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

vem kako ti je, sem bila v enaki situaciji...pa se sprehajala po stanovanju, pa se vsedla pa gledala v zrak...pa naredla dva koraka, pa če mi je telefon zazvonil sem tekla do njega ko nora...pomaga sprehod, skuhaj kosilo, daj si muziko, pojdi s kako prijateljico na kavo ali nekam na obisk...user posted image

Hvala za nasvete user posted image Zdaj bo tak "hitro" minlo.. Upam, no.. Bom probala kaj postoriti, če mi bo uspelo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.9.2011 18:28:53   
bambixxx
dan,

z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.9.2011 18:35:12   
botrca
Dan,

prišla iz vrtca se najedla, šla ven...mali se je s kolesom vozil po Kungoti...zdaj sva pa doma in sestavljava puzzle Lazy Town.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.9.2011 18:43:44   
Arwenko

dan,

z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T. user posted image

Zelo lepi čeveljčki. Moj možek je pa šel dvignit danes copatke, jinwood, pa so ji 6-12 mesecev še kr veliki, tak da bo še morala malo počakat z nošenjem, tile 0-6 mesecev bi ji po cm ko sem zmerila nogo bili ravno prav v tem trenutku, samo to bi bilo pomoje nesmiselno kupovat ne, če ima ona nogico 11,3, copatki so pa 11,5 dolžine, no tile večji so pa 12,7, tak da malo še, pa bodo.

Drugače se je pa možek lotil balkona in ravno jemlje dol stare deske, da se pol zašmirgla in pobarva najprej ograja, pol pa dalje. Posledično smo namontirali eno ograjico na vrata, da tamala ne more na balkon splezat. Prej naju je tak presenetila v enem trenutku je bila še pod jedilno mizo, v naslednjem pa slišim, kako se nekje zunaj oglaša da-da in grem gledat in se je že na balkonu dvigovala gor po ograji user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.9.2011 20:55:31   
botrca
Čer,

otrok bo počasi zaspal, jaz pa jem smoki in malo na netu malo pa gledat pop tv - film.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.9.2011 20:56:52   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

dan,

Zelo lepi čeveljčki. Moj možek je pa šel dvignit danes copatke, jinwood, pa so ji 6-12 mesecev še kr veliki, tak da bo še morala malo počakat z nošenjem, tile 0-6 mesecev bi ji po cm ko sem zmerila nogo bili ravno prav v tem trenutku, samo to bi bilo pomoje nesmiselno kupovat ne, če ima ona nogico 11,3, copatki so pa 11,5 dolžine, no tile večji so pa 12,7, tak da malo še, pa bodo.

T. ima 12 cm nogo in so mu 12,7 cm prav oz. mu bojo po mojem še kar nekaj časa, ker je usnje in se razteguje z nogo. Zato sem jaz šla direkt tja, probala in kupla user posted image . Kateri model si pa ti kupla?

Ta malo pa le ahtaj, da ti ne poleti z balkona user posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.9.2011 21:02:39   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

dan,

T. ima 12 cm nogo in so mu 12,7 cm prav oz. mu bojo po mojem še kar nekaj časa, ker je usnje in se razteguje z nogo. Zato sem jaz šla direkt tja, probala in kupla user posted image . Kateri model si pa ti kupla?

Ta malo pa le ahtaj, da ti ne poleti z balkona user posted image .

Hornbill Fuchsia sva vzela in Snowman Red (podložene) za zimo. Saj nam ni panike, bomo še malo počakali. Ampak onih manjših res nisem hotla vzet, ker bi bili pomoje ravno za kakšne 14 dni. Saj še imam zdaj dvojne s kik-a, ki niso tak napačni, bo te zdaj ponosla.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.9.2011 21:16:47   
matcar
čer

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.9.2011 21:49:18   
arabela*
čeruser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.9.2011 22:40:31   
botrca
Film pogledala, zdaj še Housa pa spat. Nočko.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.9.2011 22:45:37   
arabela*
cel dan samo laufarija...

dopoldne sva bila z mojim po opravkih...potem po otroke v vrtec in šolo...nato sem šla na kofee sprijatli, zvečer pa še na en obiskuser posted image

Zdaj vsi spijo, jaz pa kot običajno grickam....se pa mi že full spiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.