Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 20.9.2011 22:35:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to. Karmen keri letnik te si. ker moja OŠ je bila tudi Bratov Poančič. Res al kaj? Jaz sem 78 letnik mi je pa bla to res full dobra šola. med to in sedajšjo sem se jaz odločala..glede A
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 20.9.2011 22:35:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 20.9.2011 22:36:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,kak me toto vreme v depro spravi,pa fročeke tudi,ker sem danes skoro znorela zraven njih.Pa veni ni blo za bit,mrzlo ko satan,pa veter.Grrrr!!!! meni pa se zgleda obrnilo; mi paše to vreme
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 20.9.2011 22:40:10
|
|
|
|
arabela*
|
nič posebnega.... malo pred netom, potem spanje...Jutri je moj fraj...imava še neke opravke, popoldne pa kavica z mojo štiriperesno deteljico iz šole grem ...nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 9:39:36
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , spanje tak pač, nekaj je jamral spet ponoči, sem ga k sebi vzela, pol bi se pa on igral ob 3h zjutraj . Je katera danes popoldne 16h za kavo na Železničarju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 10:06:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro , spanje tak pač, nekaj je jamral spet ponoči, sem ga k sebi vzela, pol bi se pa on igral ob 3h zjutraj . Je katera danes popoldne 16h za kavo na Železničarju? Jaz ne morem,peljem Leo k frizeru takrat,pol pa kr na kitaro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 10:07:01
|
|
|
|
matcar
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 10:08:02
|
|
|
|
matcar
|
mater,kak me zebe!Ki še je zima? te bom pa tak zmrznila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 10:54:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Tamala spi, pa imam čas malo počvekat. Danes smo imeli že obisk zjutraj, sta moja babica in dedek prišla, nam bo dedek pomagal balkon zrihtat. Moramo namreč prenovit, pa nisma z možem toliko ročno spretna, da bi to tak sama znala, nove deske imamo pa že 2 meseca doma, pa se sploh ne spraviva ne. Drugače pa nič novega pri nas...spi se mi, bi mogoče morala malo zalegnit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 11:33:22
|
|
|
|
botrca
|
Dan, perilo se pere, eno je že pospravljeno, kavi spiti (2)...zajtrk že zdavnaj pojedla...zdaj pa grem sesat. V petek me ne bo. Imam frizera in opravke pred poroko...drugič...al pa naslednje leto , ko bo spet toplo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 12:17:53
|
|
|
|
rina22
|
matcar, upam, da se bo Lei dopadla nova šola Jaz pa s tem (upam vsaj), kam vpisat T. v šolo, ne bom imela težav Tak, danes je napočil dan, ko bo prvič prespala v vrtcu.. Živčna sem 100 na uro Nisem si mislila, da mi bo tako delalo aaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 12:25:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tak, danes je napočil dan, ko bo prvič prespala v vrtcu.. Živčna sem 100 na uro Nisem si mislila, da mi bo tako delalo aaaaaaaaaa saj bo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 12:30:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tak, danes je napočil dan, ko bo prvič prespala v vrtcu.. Živčna sem 100 na uro Nisem si mislila, da mi bo tako delalo aaaaaaaaaa saj bo hvala, botrca ne vem, kak naj se zamotim.. samo razmišljam, kak je..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 12:44:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala, botrca ne vem, kak naj se zamotim.. samo razmišljam, kak je.. vem kako ti je, sem bila v enaki situaciji...pa se sprehajala po stanovanju, pa se vsedla pa gledala v zrak...pa naredla dva koraka, pa če mi je telefon zazvonil sem tekla do njega ko nora...pomaga sprehod, skuhaj kosilo, daj si muziko, pojdi s kako prijateljico na kavo ali nekam na obisk...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 13:21:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hvala, botrca ne vem, kak naj se zamotim.. samo razmišljam, kak je.. vem kako ti je, sem bila v enaki situaciji...pa se sprehajala po stanovanju, pa se vsedla pa gledala v zrak...pa naredla dva koraka, pa če mi je telefon zazvonil sem tekla do njega ko nora...pomaga sprehod, skuhaj kosilo, daj si muziko, pojdi s kako prijateljico na kavo ali nekam na obisk... Hvala za nasvete Zdaj bo tak "hitro" minlo.. Upam, no.. Bom probala kaj postoriti, če mi bo uspelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 18:28:53
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 18:35:12
|
|
|
|
botrca
|
Dan, prišla iz vrtca se najedla, šla ven...mali se je s kolesom vozil po Kungoti...zdaj sva pa doma in sestavljava puzzle Lazy Town.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 18:43:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T. Zelo lepi čeveljčki. Moj možek je pa šel dvignit danes copatke, jinwood, pa so ji 6-12 mesecev še kr veliki, tak da bo še morala malo počakat z nošenjem, tile 0-6 mesecev bi ji po cm ko sem zmerila nogo bili ravno prav v tem trenutku, samo to bi bilo pomoje nesmiselno kupovat ne, če ima ona nogico 11,3, copatki so pa 11,5 dolžine, no tile večji so pa 12,7, tak da malo še, pa bodo. Drugače se je pa možek lotil balkona in ravno jemlje dol stare deske, da se pol zašmirgla in pobarva najprej ograja, pol pa dalje. Posledično smo namontirali eno ograjico na vrata, da tamala ne more na balkon splezat. Prej naju je tak presenetila v enem trenutku je bila še pod jedilno mizo, v naslednjem pa slišim, kako se nekje zunaj oglaša da-da in grem gledat in se je že na balkonu dvigovala gor po ograji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 20:55:31
|
|
|
|
botrca
|
Čer, otrok bo počasi zaspal, jaz pa jem smoki in malo na netu malo pa gledat pop tv - film.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 20:56:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T. Zelo lepi čeveljčki. Moj možek je pa šel dvignit danes copatke, jinwood, pa so ji 6-12 mesecev še kr veliki, tak da bo še morala malo počakat z nošenjem, tile 0-6 mesecev bi ji po cm ko sem zmerila nogo bili ravno prav v tem trenutku, samo to bi bilo pomoje nesmiselno kupovat ne, če ima ona nogico 11,3, copatki so pa 11,5 dolžine, no tile večji so pa 12,7, tak da malo še, pa bodo. T. ima 12 cm nogo in so mu 12,7 cm prav oz. mu bojo po mojem še kar nekaj časa, ker je usnje in se razteguje z nogo. Zato sem jaz šla direkt tja, probala in kupla . Kateri model si pa ti kupla? Ta malo pa le ahtaj, da ti ne poleti z balkona .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 21:02:39
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, z malim sma šla na sprehod do pošte in BC, kjer sma končno kupila nove Pediped čeveljčke za T. Zelo lepi čeveljčki. Moj možek je pa šel dvignit danes copatke, jinwood, pa so ji 6-12 mesecev še kr veliki, tak da bo še morala malo počakat z nošenjem, tile 0-6 mesecev bi ji po cm ko sem zmerila nogo bili ravno prav v tem trenutku, samo to bi bilo pomoje nesmiselno kupovat ne, če ima ona nogico 11,3, copatki so pa 11,5 dolžine, no tile večji so pa 12,7, tak da malo še, pa bodo. T. ima 12 cm nogo in so mu 12,7 cm prav oz. mu bojo po mojem še kar nekaj časa, ker je usnje in se razteguje z nogo. Zato sem jaz šla direkt tja, probala in kupla . Kateri model si pa ti kupla? Ta malo pa le ahtaj, da ti ne poleti z balkona . Hornbill Fuchsia sva vzela in Snowman Red (podložene) za zimo. Saj nam ni panike, bomo še malo počakali. Ampak onih manjših res nisem hotla vzet, ker bi bili pomoje ravno za kakšne 14 dni. Saj še imam zdaj dvojne s kik-a, ki niso tak napačni, bo te zdaj ponosla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 21:16:47
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 21:49:18
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 22:40:31
|
|
|
|
botrca
|
Film pogledala, zdaj še Housa pa spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 21.9.2011 22:45:37
|
|
|
|
arabela*
|
cel dan samo laufarija... dopoldne sva bila z mojim po opravkih...potem po otroke v vrtec in šolo...nato sem šla na kofee sprijatli, zvečer pa še na en obisk Zdaj vsi spijo, jaz pa kot običajno grickam....se pa mi že full spi
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.