Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 7:36:20
|
|
|
|
matcar
|
Otroci že v vrtcu in šoli,Teo pa še spi.Včeraj spet ni šlo RR-ja odpret,kot da stran ne obstaja. Vglavnem,če bo vreme ok,pridem na kafe,ker so neki dež napovedali za danes.Včeraj pa me kliče en gospod,ker sem dala na nepremičnibe.net oglas,da najamem hišo in se vse dogovorima za ogled in kaka je hiša,s tem,da mi pove,da jo lahko čez 2-3 leta tudi odkupim.Pol pa ga vprašam,kje je to na Studencih,pa me skoraj kap,ko mi pove.Je pa namreč v sosednji ulici. Danes ali v ponedeljek grem gledat.Cela hiša pa je nekje 200 kvadratov velika,s tem,da sedaj je spodnji del za vselit(cca. 100 kvadratov),pa okoli je nekje 500 kvadratov zemlje. Sem pa včeraj bila doma cel dan,dopoldan sem se med oblačila vrgla,kolko mi je pač Teo dopustil,popoldan pa smo bili zunaj na hofu z fročeki.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 8:51:47
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, kaki dež, ne bo deža, sonček bo, vsaj delno .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 8:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaki dež, ne bo deža, sonček bo, vsaj delno . ja za včeraj je bol dež napovedan, danes kao sonce ...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:00:37
|
|
|
|
arabela*
|
otroci v "službi"....grejo z vrtcem na Glavni trg..oz so že šli jaz pa zajtrkujem
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:02:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vglavnem,če bo vreme ok,pridem na kafe,ker so neki dež napovedali za danes.Včeraj pa me kliče en gospod,ker sem dala na nepremičnibe.net oglas,da najamem hišo in se vse dogovorima za ogled in kaka je hiša,s tem,da mi pove,da jo lahko čez 2-3 leta tudi odkupim.Pol pa ga vprašam,kje je to na Studencih,pa me skoraj kap,ko mi pove.Je pa namreč v sosednji ulici. Danes ali v ponedeljek grem gledat.Cela hiša pa je nekje 200 kvadratov velika,s tem,da sedaj je spodnji del za vselit(cca. 100 kvadratov),pa okoli je nekje 500 kvadratov zemlje. super drugače pa glede stanovanj od JMSS..se da dobit na Pobrežju(novi bloku zravn Špara)....ni pa nekih hudih predpogojev, le nekaj malega se vnaprej plača
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:18:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaki dež, ne bo deža, sonček bo, vsaj delno . ja za včeraj je bol dež napovedan, danes kao sonce ... pa včeraj tudi ni bilo deža
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:19:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa včeraj tudi ni bilo deža ja, napovedujejo kot se jim zaljubi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:31:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa včeraj tudi ni bilo deža ja, napovedujejo kot se jim zaljubi zato pa jaz raje skoz okno pogledam kot napovedi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:39:52
|
|
|
|
matcar
|
Mogoče pa se prištulima danes.Zdaj gospodič mali tak spi,jaz pa spet cote rihtam.Mogoče boma malo zamudila.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 9:46:16
|
|
|
|
arabela*
|
matcar..pridita
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 13:41:28
|
|
|
|
arabela*
|
Eto jaz malo za računalnikom... prišla iz kofeja, samo sezula, in šla kuhat...do polovice.. sem kar mleto kupla, bomo imeli pleskavice, krompirjeve krokete in solato Zdaj pa sladoled pojem in spet pičim via par in vrtec..po otroke ....samo kilometrino nabiram
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 19:52:11
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 20:16:42
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi ajči, bumbajči, bum, bum. Jutri bo naporen dan. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 21:30:48
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 23.9.2011 21:34:53
|
|
|
|
matcar
|
Zabluzla danes s totimi cotami,pa še kuj nisem fertik,zato me ni blo. Popoldan pa sem šla malo k tašči na kofe,zaj pa sem spet z cotami bluzla.upam,da bom ju3 fertik s tem,ker mam že pun kufer totega zlaganja pa sortiranja.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 6:58:29
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, pijem kavo, moja dva še spita...pa ne več dolgo, ker bo treba vstat, se porihtat in se odpravit. Danes greva v Postojno na poroko moje najboljše prijateljice, sošolke in poročne priče. Ful se veselim, ker bom vidla tudi eno ki se nisva vidli skoraj 10 let . Jan gre v varstvo k moji sestri midva pa na pot. Lep dan...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 7:57:51
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 8:34:00
|
|
|
|
ly117
|
Malo smeha. NIKOLI NE LAŽI V nekem podjetju se je na novo zaposlila mlada in sexy tajnica. Ob koncu prvega delovnega dne jo direktor, da se pač bolje spoznata povabi na kosilo v restavracijo. Po kosilu mu ona predlaga da bi šla še v kino. Po ogledu filma on njo povabi še v bližnji lokal na pijačo. Za tem pa ona njega povabi k njej na večerjo. Po dobri večerji, ki jo je sama pripravila in jo postregla oblečena v prosojno domačo haljo se direktor zagreje in vse se konča v njeni postelji. Oba zaspita in okoli polnoči se direktor zbudi. Prične divjati po stanovanju in mrzlično iskati oblačila. Pove ji, da mora domov kjer ga čaka stroga žena. Tajnici naroči naj mu hitro najde košček krede. Ta je kredo našla v priboru za šivanje, direktor jo zatakne za uho in odbrzi domov. Doma ga že čaka žena. "Kje si bil do sedaj?????" dobi namesto običajnega Dober večer. Direktor začne: "Veš dobil sem novo tajnico, da bi se bolje ujela sem jo peljal na kosilo, potem sva šla še v kino, pa na pijačo, nato me je povabila k njej, mi skuhala večerjo in nato sva še dobro seksala. Po tem sem zaspal in se prebudil šele ob polnoči. Takoj sem se oblekel in prihitel domov." "Marš, prasec lažnjivi, spet si bil na kegljanju, kaj misliš, da ne vidim krede za ušesom!"
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 8:37:24
|
|
|
|
arabela*
|
morning , pameten direktor
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 8:38:38
|
|
|
|
arabela*
|
spali vredu...ednino M je tri flaše spraznila ponoči in seveda je bila cela pohcana.... Zdaj pa kavica, počasi zajtrk.. potem pa gresta k babici
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 8:39:09
|
|
|
|
arabela*
|
botrca...uživajte
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 9:03:59
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Včeraj sma z mojim še malo zabluzla po mestu, potem pa šla domov. Je blo fajn, ker je bil tak sonček. Zdaj pa razmišljam kam bi se danes dali. Vem da je oni pohod po mestu, mogoče pa gremo. Bom še vidla, malo časa še imam. Moram mojga najprej s postelje vrečt. Sma pa včeraj dobila dve katastrofalni novici, ki se dotikata najinih financ; jaz bom štipendijo morala vračat - wtf kje so prej bli???, on pa za en k..... spomenik. Samo še bankrot lahko razglasim, ker zdaj pa res ne vem kje bova jemala dnar. V taki hudi situaciji pa še nisma bla, kot sva zdaj. Aja, pa jaz ne vem al imava duha v stanovanju ali kaj. Non stop slike letijo iz sten, pa njegov stacionarni računalnik se kdaj češ kar sam prižge, Winnie pa tudi ko je vse mirno on dobesedno skoči v zrak al pa full tak pozorno gleda in posluša. Mater sva rekla, da boma dala stanovanje v prodajo, pa kupla drugega, ker to pa je že malo čudno. Eh sem se razpisala pa zjamrala. Upam, da nisem kateri pokvarila vikenda - ni bil moj namen. Samo če ne bom dala tega ven, mi bo film počil. Žalostna in obupana. Fejst
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 9:16:10
|
|
|
|
bambixxx
|
Karmen saj bo, za dežjem vedno posije sonček in bo tudi za vas.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 11:54:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen saj bo, za dežjem vedno posije sonček in bo tudi za vas. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 24.9.2011 15:37:05
|
|
|
|
bambixxx
|
dan zdaj sem se pa taaak najedla lazanje, da bom počla. pa dobra je za prste polizat,mmmm ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.