|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
18.9.2011 20:17:49   
NinaŠ
Zdaj se moram pa urejanja fotk lotit... ...se jih je spet nabralo user posted image in bi jih bilo dobro v razvijanje poslati, preden jih bo tooooliko, da ne bom imela več volje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.9.2011 23:04:02   
petarda
Še dobro, da ima soseda tako dobro sosedo...tole je za obe user posted image

Mi smo doma. Smo še malo lovili poletje na morju...kako paše prešaltat iz vsakdanjih obveznosti..vrtec, šola, lubijeva služba....na eno izi vikend varianto...user posted image

Lahko noč in lep delovni teden vam želim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.9.2011 8:32:17   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Včeraj zvečer mi je celo uspelo urediti fotke user posted image user posted image

...danes pa spet prekrasen deževen dan user posted image Moram priznati, da sem komaj čakala kak tak dan (pri nas smo ga imeli že včeraj user posted image ), da smo uspeli biti malo doma - ko je lepo vreme imam kar slabo vest, če tičimo notri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.9.2011 8:46:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Včeraj zvečer mi je celo uspelo urediti fotke user posted image user posted image

...danes pa spet prekrasen deževen dan user posted image Moram priznati, da sem komaj čakala kak tak dan (pri nas smo ga imeli že včeraj user posted image ), da smo uspeli biti malo doma - ko je lepo vreme imam kar slabo vest, če tičimo notri user posted image

Hvala enako. user posted image  Jaz ne bi imela nič proti, če bi bil cel teden tak, da se malo umirimo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.9.2011 6:56:38   
NinaŠ

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.9.2011 8:54:08   
*bubi*
Dobro jutro in lep dan vsem user posted image

Razmišljam, da bi do Ikee skočila in v kratkem najverjetneje bom. Če katera rabi kako malenkost user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.9.2011 11:51:33   
petarda
Dobro jutro user posted image

No, pa je naš šolarček danes doma. Zjutraj je parkrat bruhnil in jamral, da ga boli trebušček, zdaj je v redu...bomo videli kako se bo izteklo. user posted image  Zadnji mesec hodimo po vodo na izvir v bližnji gozd...upam, da ni bila kaj okužena user posted image

Bubi hvala, da poveš user posted image . Zaenkrat ne rabimo nič, bi pa imeli marsikaj user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.9.2011 21:57:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi hvala, da poveš user posted image . Zaenkrat ne rabimo nič, bi pa imeli marsikaj user posted image

s tem primerom pa verjamem, da se vsi pogosto srečamo user posted image user posted image user posted image  saj jaz sem tudi razmišljala, da me lahko drago pride ena stvar, po katero bi šla.... ena aktovka me je mikala, pa sem si danes v BigBangu kupila. Upam, da mi ne bo žal, ko bom tisto Ikeino videla user posted image

No, pisalni stol za bubija pa je še vedno v planu, pa za mizo bo tudi še treba kaj nagruntat. Aja, v kopalnici bo nekaj prostora, ko previjalno mizo iz stene vržem... kaki 2 omari bi tam pasali user posted image user posted image user posted image  ja, boljše, da sem aktovko pri nas kupila user posted image user posted image user posted image  sicer pa se v kratkem odpira Harvey Norman pri nas, morda pa reši vse dileme user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.9.2011 21:58:23   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za petardita. Morda pa le gre za tisto enodnevno virozo in bo jutri ok.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.9.2011 22:34:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  za petardita. Morda pa le gre za tisto enodnevno virozo in bo jutri ok.

Očitno res, ker je od desete ure zjutraj čisto OK. user posted image

Harvey Norman je bil pa tudi pri nas težko pričakovan, potem pa se je izkazal za brezvezeuser posted image  Jaz nič pametnega ne najdem tam...če pa že je, je pa predrago user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.9.2011 7:29:29   
ada2
user posted image za petardita.
bubi mene tudi mika ikea... sva z eno sodelavko naredile plan, da greva na prvi skupni prosti dan. če pa v oktobru ne bi dobili skupnega prostega dneva, pa bi potem v novembru prosili zanj. no, meni je bilo še bolj razburljivo čakat na novi razpored, ker mi pogodba za nadomeščanje poteče konec meseca in še nisem nič vedela kako in kaj... in včeraj dobimo zvečer razpored, s tisto sodelavko inmava 2 skupna prosta dneva in...... dalje sem pisana na sestrskem razporedu, kar očitno pomeni, da bom nadomeščala še porodniškouser posted image

user posted image saj zdaj, ko imamo še enega "dojenčka" in je potreben večji budget bo zelo prav prišlouser posted image
no, pa ne samo s finančnega vidika, izkušnje, malo lažje delo... a na drugi strani veliko večja odgovornost.... jah, nismo več otrociuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.9.2011 7:33:48   
ada2
aja, glede pisalnega stola... moj je včeraj adamu kupil v jysku in sta oba (nuša in adam) navdušena nad njim. mislim, da bom še nuši takega kupila...oz. ji ga bo mogoče božiček prinesel. glede na to, da ima tega od prvega razreda in da je bil pač kar en tak poceni, je dal že veliko skozi in včasih nekaj šteka pri naslonjalu.

aja, a sem že omenila, da imamo končno estrihe v prizidku?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.9.2011 8:44:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dalje sem pisana na sestrskem razporedu, kar očitno pomeni, da bom nadomeščala še porodniškouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.9.2011 8:45:21   
*bubi*

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.9.2011 8:51:21   
*bubi*

aja, glede pisalnega stola... moj je včeraj adamu kupil v jysku in sta oba (nuša in adam) navdušena nad njim.

tega modro-črnega, ki je zdaj v akciji? sem že malo razmišljala, ja user posted image  moram ga it pogledat... če se naslon preveč nazaj nagne, ni fajn.

malo se bojim takega stola, ker rit ne bo niti sekunde pri miru user posted image user posted image user posted image  Saj tisti Ikein je tudi vrtljiv, je pa trd in mogoče malo bolj prisili sedet vzravnano.

eh, še zdaj ne vem, kaj naj s to mizo in tem naredim. Zaenkrat jedilna miza zadostuje. sem pa bila včeraj zvečer besna, ko je prišel domov. Ja, ja, vse so mu pregledali.... dve strani v enem delovnem zvezku je bilo treba pogledat, pa na vsaki je bila TAAAAAAKAAAAA napaka, da je kar ven tolklo. Ampak ne, so mu pregledali zvezke in nima nič za nalogo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.9.2011 8:57:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Harvey Norman je bil pa tudi pri nas težko pričakovan, potem pa se je izkazal za brezvezeuser posted image  Jaz nič pametnega ne najdem tam...če pa že je, je pa predrago user posted image

ma ja, saj se spomnim iz Ljubljane... predvsem predrago je.
Zdaj so neke pisalne mize v akciji, ampak bi morala v živo barvo videt - evo, to se še tudi nisem odločila - naj kupim kar nekaj x ali barvno k dnevni sobi. Ta svetli oreh je taka posebna barva, da drobnega pohištva ne dobiš.  Na koncu bom pa res noge posebej kupila in eno ploščo dala vrezat in zarobit, pa bo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.9.2011 18:59:01   
kvaka
Dober dan, večer

vidim, da so se prvošolčki že začeli spopadat z prvimi virozami user posted image Upam, da bo vse skupaj samo kaka muha enodnevnica in da vse mine brez problemov in zapletov user posted image Kajti tudi pri nas sta oba nahodna.

No, kar se pa pisalnih miz tiče in stolov smo pa mi začasno rešili tako, da je user posted image naredil predalnik na kolesih, gor smo položili blazino in jima je ravno prav veliko, da lepo sedita za mizo in rešujeta naloge, in nato se lepo predalnik pospravi pod mizo. Jih kljub besedam učiteljice, da do novega leta ne bo nalog, dobimo vsak teden vsaj dve, plus naloga za verouk.

Pa danes so že imeli prvi športni dan, najprej je sledil pohod, nato pa še kros. In J&A sta zasedla drugo in tretje mesto user posted image user posted image user posted image , so jima na koncu vsi čestitali in dobila sta diplomi, kar se je J full dopadlo.

< Sporočilo je popravil kvaka -- 21.9.2011 19:01:31 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.9.2011 20:18:07   
NinaŠ
Mi imamo ob pisalnih mizicah kar tri-trap stolčka user posted image , ki smo ju imeli prej ob jedilni mizi. Itak imata pa (no predvsem Tina) svoji pisalni mizi tako našarjeni, da nalogo delata kar v kuhinji ob jedilni mizi user posted image . Sicer Anže vso nalogo naredi že v šoli, doma jo le pregledava... Tina ima pa nalogo le v petkih.... (ki jo dela v nedeljo zvečer user posted image ).

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.9.2011 20:21:21   
NinaŠ

in včeraj dobimo zvečer razpored, s tisto sodelavko inmava 2 skupna prosta dneva in...... dalje sem pisana na sestrskem razporedu, kar očitno pomeni, da bom nadomeščala še porodniškouser posted image
...    večji budget bo zelo prav prišlouser posted image
no, pa ne samo s finančnega vidika, izkušnje, malo lažje delo... a na drugi strani veliko večja odgovornost....

kros. In J&A sta zasedla drugo in tretje mesto , so jima na koncu vsi čestitali in dobila sta diplomi, kar se je J full dopadlo.

user posted image user posted image user posted image ...diploma je pa tudi ful motivacija za vnaprej user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.9.2011 21:14:52   
*bubi*

Mi imamo ob pisalnih mizicah kar tri-trap stolčka  ,

ja, saj to je pametna poteza, ker imajo tudi noge svoje mesto. Pravzaprav sem ravno o tem razmišljala, da ne bi še enega stola poleg mize dajala, pisalna miza bo namreč poleg jedilne. Pa kolesca po parketu, bi morala še podlago za na tla kupit.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.9.2011 21:28:13   
petarda

in včeraj dobimo zvečer razpored, s tisto sodelavko inmava 2 skupna prosta dneva in...... dalje sem pisana na sestrskem razporedu, kar očitno pomeni, da bom nadomeščala še porodniškouser posted image
...    večji budget bo zelo prav prišlouser posted image
no, pa ne samo s finančnega vidika, izkušnje, malo lažje delo... a na drugi strani veliko večja odgovornost....

kros. In J&A sta zasedla drugo in tretje mesto , so jima na koncu vsi čestitali in dobila sta diplomi, kar se je J full dopadlo.

user posted image user posted image user posted image ...diploma je pa tudi ful motivacija za vnaprej user posted image user posted image

Se kar tule priključim, ko se je Nina že tako potrudila in vse scitirala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.9.2011 21:32:08   
petarda
Mi imamo vsak dan vsaj eno domačo nalogo, največkrat kar dve. Ker je bil včeraj odsoten, je danes dobil na listku napisano kaj vse so včeraj delali, da je nadoknadil, za domačo nalogo pa mi je moral povedati obnovo zgodbice, ki jo je slišal v šoli, jaz pa sem jo morala zapisati v zvezek.... Evo več kot eno uro sva porabila, da sva vse obdelala user posted image . Hvala bogu, da velikokrat že v šoli naredi nalogo, jaz pa jo potem samo pregledam in se zraven podpišem. Smo se tako dogovorili z učiteljico, tako da vidijo, da spremljamo dogajanje.

< Sporočilo je popravil petarda -- 21.9.2011 21:33:52 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.9.2011 21:33:12   
petarda
A je šla katera gledat Fotra? Pri nas bo v začetku oktobra, pa me malo mikauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
22.9.2011 8:37:56   
petarda
Dobro jutro user posted image

Danes kuham jaz...za vas kavica

user posted image

Zame sokec...

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
22.9.2011 9:46:04   
ada2
aaamm  jaz sem si kar oboje privoščila... namreč kavo in sokec... sem bila pri sestri v pomaranči in še ravno ujela jutranji partyuser posted image
za danes so imeli v vrtcu napisano, da bodo obeležili dan mobilnosti in pozvali starše, da pridejo peš v vrtec in ker sem dopoldne doma in ker res nimamo glih grozno daleč do vrtca (ene 500 - 600 m) sem zjutraj rekla fantoma, da bomo šli danes peš v šolo in vrtec. pa mi adam reče: "saj jaz vsak dan hodim peš v šolo. si pozabila, nuša ne zna vozit avta." user posted image user posted image
ok, priznam, res sem pozabilauser posted image
no, se je pa tudi alja tako namučila na tej poti, da zdaj že celo uro spi kot ubita.

ja, bubi točno ta stol smo kupili. sprva sem sicer tudi jaz mislila, da bodo otroci imeli pri pisalnih mizah stolčke, ki so jihimeli za mizo (hmmm, zdaj mi je pa čisto iz glave šlo kako se tem našim rečeuser posted image ), ampak so tako navajeni na njih pri obrokih, da jim jih ne bom vzela.... pa še v novo kuhunjo mi bodo zelo lepo pasaliuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?