|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
12.9.2011 12:12:38   
NinaŠ
Ah, moja morala je na tleh uweeeeeeeeeeeeeeeeeeee čistpredrag user posted image . Zato Petarda, glej da NEHAŠ objavljat fotke, ker drugače.... jeh, res sem ti fouš user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.9.2011 12:19:16   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ah, moja morala je na tleh uweeeeeeeeeeeeeeeeeeee čistpredrag user posted image . Zato Petarda, glej da NEHAŠ objavljat fotke, ker drugače.... jeh, res sem ti fouš user posted image  

Tole funkcijo, ki se imenuje selektivne barve (za pomoč)...imajo tudi dosti cenejši in manjši digitalni fotoaparati. Canon Ixux (ne vem točno kateri model, se pa lahko pozanimam) vem, da ga ima. user posted image

Sicer pa...nimaš mi biti kaj fouš, slike so lepe, če imaš kaj lepega slikat....to pa k sreči imava obe. user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.9.2011 14:34:27   
NinaŠ
http://www.slo-foto.net/novice/2011/02/09/nikon-coolpix-s9100 
no v mojse veselje ima tudi tale, ki ga že nekaj časa ogledujem tudi to funkcijo user posted image  (samo prej mi ni v uč padla user posted image )

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.9.2011 18:31:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sicer pa...nimaš mi biti kaj fouš, slike so lepe, če imaš kaj lepega slikat....to pa k sreči imava obe. user posted image  

user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.9.2011 20:41:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

http://www.slo-foto.net/novice/2011/02/09/nikon-coolpix-s9100 
no v mojse veselje ima tudi tale, ki ga že nekaj časa ogledujem tudi to funkcijo user posted image  (samo prej mi ni v uč padla user posted image )

Luuuušen user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.9.2011 8:19:07   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.9.2011 10:54:39   
petarda
Dan user posted image

A imate tudi vi danes roditeljski? user posted image  Mi imamo za petardita in juniorja, moja mami pa za mojega bratca...vsi ob istih urah, pol si pa najdi varstvo user posted image . Še dobro, da obstajajo tašče user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.9.2011 13:35:11   
*bubi*

A imate tudi vi danes roditeljski? user posted image   

Ja user posted image
Za bubija danes, za bubiko jutri.
Danes skočimo najprej na gimnastiko, potem ju peljem v varstvo in grem v šolo. Nekam pozno začnejo (17.30), glede na to da je predvidenega za skoraj dve uri. No, pa saj grem z veseljem, ker me ful firbec matra okoli marsičesa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.9.2011 13:49:38   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A imate tudi vi danes roditeljski? user posted image   

Ja user posted image
Za bubija danes, za bubiko jutri.
Danes skočimo najprej na gimnastiko, potem ju peljem v varstvo in grem v šolo. Nekam pozno začnejo (17.30), glede na to da je predvidenega za skoraj dve uri. No, pa saj grem z veseljem, ker me ful firbec matra okoli marsičesa user posted image

Okoli česa pa? Mogoče še meni kaj prav pride za vprašat... user posted image ...jaz se navadno te stvari spomnim PO roditeljskem. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.9.2011 15:46:12   
*bubi*
okoli učnega programa, kaj bodo delali, kako bodo delali... mi nismo imeli nobenega takega sestanka pred vstopom v šolo.
Pa neke novosti so in me zanima, ali bodo veljale že za naše novembrčke.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.9.2011 8:47:47   
petarda
Dobro jutro user posted image

Včeraj me je zajela taka migrena, da še danes nisem čisto k sebi prišla user posted image ...in to sredi roditeljskega mi je postalo vroče, glavo mi je hotlo raznest...user posted image ...sem se mogla prav potrudit, da spremljam roditeljski, najraje bi ven ušla user posted image

No, pri nas (verjetno tako tudi povsod user posted image ) se bodo po novem učnem načrtu že letos učili pisati in brati črke, ter računati do 20 (lani so se v prvem razredu samo do deset). Interesne dejavnosti se začnejo v oktobru, takrat bomo dobili tudi seznam kam vse se lahko vključijo, je pa poudarila, da naj si izberejo največ eno dejavnost, saj se kaj kmalu zgodi, da jih imajo preveč in potem neradi hodijo, bi bili rajši ta čas na igrišču...jamrajo, ker ne morejo narediti naloge v šoli....

Učiteljica in vzgojiteljica sta pa zelo fajn! user posted image  Sta pa poudarili, da moramo tudi doma uporabljati izraz "Učiteljica Minka", ne pa samo Minka (recimo, da je Minka user posted image )...in otroke pripravit na vikanje..kar bodo tudi one, vendar vseeno.

Kar nekaj besed je bilo na temo domača naloga....predvsem, da je to obveznost in ne možnost. Naloga mora biti narejena ne glede na vse glasbene in nogometne šole, igrišča...in da smo za to odgovorni predvsem starši. Tudi za ušesa na zvezkih, neošiljene barvice in pozabljene potrebščine... joj, zdaj pa gre zares user posted image . Saj se mi zdi edino prav tako...bo treba poostrit nadzor doma user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.9.2011 10:38:16   
*bubi*
Jao, vam pa je naložila breme user posted image
Pri nas ni bilo nič takega, konec koncev še zdaj ne vem, ali bodo letos že pisali črke ali ne user posted image
Na skupnem delu (1.-5. razred) so poudarjali, kako bodo individualizirali program, prilagajali predznanju posameznikov/skupinic in podobno. 
Povedala je tudi, da jih bodo konec meseca že malo razdelili in predlagali dodatni/dopolnilni pouk.

Ostalo pa vse bolj na brzino.
Plavalni tečaj bodo imeli letos, verjetno na pomlad (točnega termina še nimamo). To financira občina. Šolo v naravi pa gredo 3x v času OŠ, prvič v tretjem razredu.

No, to je vse, kar sem si zapomnila. Nekaj je govorila o tem, da imajo veliko nalog (ki jih naredijo v OPB), ampak meni se sploh ne zdi tako, tudi bubi je včeraj jamral, da kdaj bodo pa oni dobili ta prave naloge, da bi mu jih lahko jaz dajala.... sem mu takoj rekla, da jaz mu dam vsak dan za nalogo igrače pospravit user posted image  on pa user posted image  user posted image
Je iz vrtca navajen, da so imeli zelo pogosto konkretne zadolžitve in to si želi tudi zdaj.

No, sem pa imela priliko pogledati delovni zvezek od S (sem malo Naty obiskala user posted image ) in se mi zdi, da so kar bolj konkretne stvari delali od naših.

Evo, točno to je ravnateljica na uvodnem delu rekla - da starši preveč radi primerjamo... njim je važno, da bodo na koncu 3.r. dosegli cilje oz. minimalne standarde, kako kje to naredijo, pa je njihova odločitev.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.9.2011 10:39:05   
*bubi*
no, glede ocen nam je rekla, da trenutno velja, da bodo že v 3. razredu - da pa se zna zgodit, da bodo že v drugi polovici drugega razreda.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.9.2011 11:55:22   
petarda
Tudi pri nas se začne oktobra dodatni/dopolnilni pouk, enkrat na teden po pol ure pri SLJ in MAT.

Plavalni tečaj bodo izvajali tudi pri nas, s tem da ga financira ministrstvo (vsaj tako sem jaz razumela) in je brezplačen.

Tudi nas so opozorili, da urnik zdaj na začetku še zelo prilagajajo..imajo recimo tudi uro SLJ več in MAT manj, ali pa več SPO, ko je zunaj tako lep vreme...

Domače naloge pa imajo tudi pri nas. Samo največkrat taka, da jo petardito opravi v največ 15 min. Tisto merjenje in žirafico, ki je imel bubi smo imeli mi tudi, pa narisat odtis rok in nog, zrezat, nalimat, pa risat ponovitve vzorčkov, pa doma zapet pesmico Mesec september ....

Imajo pa pri nas šolska vrata odprta od zjutraj pa do 7.30, potem jih zaklenejo in potem odklenejo ob 7:45 ... Je še kje tako? Saj razumem, da tako preprečijo razgrajanje po hodnikih in motenje pouka in jutranjega varstva...samo mi vseeno ni na roko, ker evo...že dvakrat sem čakala pred šolo, enkrat pa prišla tik pred 8.00, ker sem prej peljala juniorja v vrtec... so pa včeraj poudarili, da naj bodo otroci 7:45 že v šoli ali pa najkasneje 7:55, da se pripravijo na pouk.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.9.2011 11:56:06   
petarda

no, glede ocen nam je rekla, da trenutno velja, da bodo že v 3. razredu - da pa se zna zgodit, da bodo že v drugi polovici drugega razreda.

No, mi pa do ocen nismo prišli user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.9.2011 14:38:56   
NinaŠ
Mi imamo roditeljskega šele naslednji četrtek user posted image  

...šolo pri nas zaklenejo le po 14 uri... ...o dodatnem/dopolnilnem pouku ne vem nič oz. vsaj lani nisem slšala zanj user posted image ... ...nalogo dobijo prvošolci le v petkih user posted image ... ...plavalni tečaj imajo v drugem in tretjem razredu, v prvem gredo junija za 3 dni na planinski tabor...
...pa še kaj sem pozabila komentirat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.9.2011 21:47:14   
*bubi*
Pri nas na razredni stopnji vrata niso zaklenjena, čeprav se spomnim iz mojih časov, da so bila. Na predmetni stopnji pa vidim, da otroci stojijo veni, torej je zaklonišče (kjer so slačilnice) zaklenjeno. Tudi v naših časih je bilo tako.

Res pa je, da je bubi v šoli ob cca 7.20 in morda malo kasneje zaklenejo. Pojma nimam.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.9.2011 20:29:52   
petarda
Ja, saj se bomo mi morali tudi kaj prej napokat od doma...samo kaj ko traaajaaa...pa zdaj, ko se meni ne mudi smo sploh bolj na izi user posted image ....jao, kaj bo šele ko bom šla v službo, ko bo zima, ko jih bo treba še vse v bunde, pajace, kombinezone oblačit, slačit, obuvat skibucke, iskat prazno in očiščemo parkirišče...in to po možnosti na treh različnih lokacijah user posted image ....pa to bom morala it več kot uro prej od doma user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.9.2011 23:14:11   
*bubi*
Petarda, samo to ti lahko prilepim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.9.2011 7:59:28   
petarda

Petarda, samo to ti lahko prilepim user posted image user posted image user posted image

Hvala, saj pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.9.2011 12:52:24   
petarda
Spomnite me čez kakih 25 dni, da vam nekaj povem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In NE NISEM noseča user posted image ....niti ne nameravam biti še kdaj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.9.2011 19:28:14   
*bubi*

Spomnite me čez kakih 25 dni, da vam nekaj povem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In NE NISEM noseča user posted image ....niti ne nameravam biti še kdaj user posted image

eh, brezveze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.9.2011 21:41:04   
NinaŠ
Samo da se javim... ...povedat itak nimam nič pametnega user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Pa pol praviš Petarda, da nisi noseča user posted image user posted image user posted image pa kaj bo čez 25 dni user posted image (no zdaj jih je le še 24) user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.9.2011 16:22:18   
ada2
uh kakšen danuser posted image
za danes sem zjutraj, ko sem še skoraj po temi peljala aljo ven razmišljala, kokao na hitro spravim doma bajto v red, potem jo pa pičimo na pohorje malo zraka lovit... no, kliče potem soseda, če lahko avto premaknem, da dobi drva in bi po naši parceli s traktorjem pripelal in vsipal na njeno, da ne bi rabili okoli hiše nosit. grem prestavit, pa še malo čveka čvek in pride traktor. gledamo s fanti kako manevrira, vmes pride svak razrezat neke štore, ki smo jih imeli na vrtu. sosedi začnejo razlagat drva, jaz še gledam kako svak sestavlja motorko, ko naenkrat soseda zakriči in nekaj zaropota... padla je s prikolice. skočim tja, ženska vsa zelena, drži se za roko, ne more vstati, tisti prvi hip še spregovorit ni mogla.... pogledam roko... ima obliko neke čudne vijuge... pravim, da jo peljem k doktoru. pošljem njenega sina po kartico v hišo, moj svak mi jo pomaga spravit v avto (kar nesel jo je), prideva v zd... zlom... se vidi že na daleč... jo peljem na ptuj na slikanje.... zlom potrjen, treba bo naravnavat... ok, imela je zajtrk, potrebna pa bo narkoza.... vrnita se čez 4 ure!!!!! 

šle sva nazaj domov, jaz jest, ona počivat... drva smo ji s skupnimi močmi spravili pod streho... pot mi je tekel po hrbtu ko v savni, ampak uspeli smo, v uri in pol. zdaj jo je kolegica peljala v bolnico... samo upam, da uspe naravnavanje, da ne bo potrebna operacija.... po prvih ocenah zdravnika pa ji 6 tednov gipsa ne uide... aja, je pa mama samohranilka s 3 otroci. pa desna roka.... fajn, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.9.2011 20:15:26   
NinaŠ
Uh Ada, res nič prijetno za mamico user posted image si ne predstavljam kako bo vse skupaj zmogla user posted image .

Mene pa tud zjeza, če mi kaka nepričakovana "obveznost" pokvari načrte user posted image . Saj ne, da ne bi hotela komu pomagat, samo to rada vem vnaprej user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?