|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarke 2012
20.9.2011 13:48:34   
urša28
hej,,

čestitke vsem srečkam nosečkam,pridružujem se vam tudi jaz,sem v 20.tednu,pdp 8.2.2012..v trebuščku pa seveda zelo živahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.9.2011 14:57:26   
*emma*
hej hej...še jaz se pridružujem februarkam 2012. Rok imam 4.2. Je pa to moja prva nosečnost. Gibe že skoraj vsak dan čutim, da bi pa bile kake konkretne brce pa  še ne morem rečt.

Morfologijo imam 5.10.2011.

Počutim se kar ok, če odmislim nosečniški rinitis...nos imam skoz zamašen in najhuje je ponoči.

Ima še katera od vas take zežave?

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.9.2011 15:27:58   
PapuaNG
uuu, jst mam tut nos skos zamašen. Ali pa vsaj občutek zamašenosti. Je občasno sicer bolje, pol pa spet slabše. Baje je normalno, čeprav se iz prve user posted image tega ne spomnim...verjetno zato, ker je bila večina nosečnosti med zimo, ko imaš pa itak zamašen nos user posted image

(odgovor članu *emma*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.9.2011 16:46:21   
rea24
Živjo vsem skupej!
no pa smo se morfologijo dal skoz user posted image z mojo bebo je vse v redu, tut maternični vrat je dost velik, aja pa ze 340g tehtamo.
Sem bla pa mal razočarana, ker se moji G ni dal nc govort in mi nc ni povedala kaj gleda in kaj meri, še to me ni vprašala, če bi rada vedla spol, no ja to smo itk rekl da namo vprašal ampak useen, dons je bla zlo redkobesedna. Samo na koncu je rekla da je v redu in da ma 340g. aja pa da je trenutno obrnjen navzdol, k sm jo spraševala kje ma nogice, ker jst premike čutm večinoma bolj na levi strani. Tolk zaenkrat. lepo se mejte

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.9.2011 17:12:37   
LILI/NIK
čestitke rea24 user posted image user posted image user posted image in seveda vse ostale...nove in stareuser posted image , mi smo v pričakovanju morfologije , katero imamo v petek, pa takrat kaj več... pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu rea24)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.9.2011 17:39:04   
dvojčica6

FEBRUAR 2012

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , kraj,  MORFOLOGIJA

1.2.
Daisy_, 28, 2 , 1 , ?
2mama, 35, 2 , 2 , CE, 16.9.
mz13, 28, 1 ,0 , 23.9.

2.2.
alegra, 34, 3 , 2 , ?,16.9.
dvojčica6, 29, 2 , 1 , NG,19.9.
*cvetka*, 28, 1 , 0 , ?
*kristy*, ?, ? , ??

3.2.
Roberta69, ?, 3 , 2 ,?
lipsika, 28, 2 , 1 , CE

4.2.
arupnik3, 23, 169170 , 1 ,?, 19.9.
*emma*, ?, ? , ? ,?, 5.10.

5.2.
m a j c i k a, 31, 3 , 2 , CE, 14.9.
LILI/NIK, 34, 4 , 1 , ?, 23.9.
februar2012, 29, 1 ,0 , LJ,

6.2.

Najki, 31, 3 , 2 LJ, 30.9
zebra ,34, 4 , 3, MB, 19.9.

7.2.
pikapoka 30, ?, 2 ,1 ,
?

8.2.
seltron, 29, 2 , 1 , NM
fatima, 32, 3 , 2?
Elissa, 26, 1 , 0 LJ
Teta M, 36, 3, 1, LJ, 28.9.
urša28, ?, ?, ?, ?, ?

9.2.
ellena, ?, 2 , 1 ,?
anausica, 22, 2 , 0 , LJ, 27.9. 
mladiček2., 25, 2 ,1 , KR
 Marjana1984, 26, , 0 ,LJ, 22.9.

10.2.
PapuaNG , ?, 3 , 1 , ?, 27.9.
rea24, 24, 1 , 0 , Gorenjska, 20.9.

11.2.
Anuška79 , ?, 3 , 2 ,
aikalana , ?, ? , ?

12.2.
metka007 , 26, 0 , Štajerska
pukec, 31, 2, 1,  ?

13.2.
Sončica66, 27, 1, 0, Koroška, 27.9.
nanaa, ?, 2, 1, ?, ?
petra*k, ,? ,2, 1, ?, ?

14.2.
*Zvončica*, 32, , 1 ,Štajerska
barb78, ?, 2 , 1 , okolica MB
zivaziva, 27, 1 , 0 , LJ

15.2.
tatu, 33, 1, 0, LJ, 6.10.

18.2.
še ena mami 27, 1 ,
0, Trebnje

19.2.
@uror@, 27, , 1 ,
Štajerska

25.2.
dara90 , 20, 1, 0, Portorož
panda1, ?, ?, ?, ?

26.2.
trinity22 , 33, 2,1 , Celje

27.2.
metulj13, 24, 1, 0 , ?

28.2.
majči77 , ?, 2, 1,?
metka.cvetka , 28,  2, 2, 17.10.

29.2.
simona84 , 1, 0 ,Obala
kumarica, 848, 2, 1 ,?, ?

x.2.
riba27 , ?, 1, 0 ,?

Skupaj nas je: 50

Nosečke z dvojčki user posted image  user posted image :
Marjana1984

Z nami so pot začele:
ilanaaa10user posted image
romare user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.9.2011 18:04:53   
dvojčica6
ups sorči Najkiuser posted image user posted image user posted image ne vem, kako sm prestavla tvoj PDP...mogoče pa bom bolj točna jsuser posted image user posted image user posted image sm popravla...dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image

Mi smo tut dali morfo skozi in se je ful lepo videlo, prvič sploh nisem videla tako dobro, pa mi je tut gin. rekla, da je posteljica tako ležeča, da se vse lepo vidi... Vse je super zaenkrat, dete je obrnjeno z glavco navzdol - že sili venuser posted image Je bla pa tut moja gin redkobesedna, rea24, tko da vem, kako se počutiš...pa sem se ful trudla in jo spraševala, kaj je to, kaj je tista lisa, kje je želodček itd.... Njim se zdi itak vse samoumevno, ker to tolikokrat gledajo...Meni pa nikoli ne ocenjuje teže, niti velikosti, še boljše, da ne, če ne bi se sekirala verjetno, ali je preveč ali premalouser posted image

alegra....verjamem, da si user posted image user posted image user posted image , jz bi tut na tvojem mestu bla, mislim 60 evrov halooo.... tut js ti svetujem, da menjaj...po hitrm postopku! Se boš manj sekirala kot vsakič, ko boš šla tja

Teta M... meni tut ni slab Jaguar, sploh za tako ceno, moti me edino, da se športni del ne poleže prav do konca, sedaj bom sama naredila všitek...drgač pa moja bo "že" 19 m stara, ko pride nov družinski član, ampak bom vseeno verjetno mela ta sedež zraven, ker dvomim, da bo že upala hodit kak daljši sprehod...bom pa tut js večinoma sama, škoda, ker ne živiš na primorskem, bi lahko vozičkale v štirihuser posted image

metka.cvetka
... nam je malo pomagal Gengigel, ko je blo hudo....upam, da kmalu dobite še drugo 5-ko!

m.šola - zehzeh, že v prvo sm bla sam na enem predavanju, sem skor zaspala, pol pa se mi ni dalo it več tja... se mi zdi, da mi google pa RR dajo več informacij, kot jih lahko dobim tam...

nos mam tut js ves čas zamašenuser posted image pa nisem niti poštudirala, da zarad nosečnosti...

dovolj, za danes, šibam!

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 20.9.2011 18:05:41 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.9.2011 18:34:32   
*emma*
wiiiiiiiiiii, čestitke za dober izvid na morfologiji.user posted image

Najprej, da dopolnim podatke:

27let, 0, 0, Miklavž, 5.10.2011.

Glede nosu, ja...to je normalno. Jaz sem šla na ORL na pregled, ker sem imela čisto zamašen nos in brez Operila ali Olyntha nisem mogla funkcionirati. Pri pregledu so ugotovili, da imam precej edematozno sluznico in da ko bom rodila se bo dihanje izboljšalo, ker se bo količina krvi v telesu zmanjšala. Zraven tega sem pa še fasala alergijo (pred nosečnostjo je nikoli nisem imela) tak, da tudi to pri meni malo vpliva na slabšo prehodnost nosu, ampak...bomo zdržali.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
20.9.2011 21:49:39   
Teta M
Dvojčica: jaz sem dala predelati hrbtišče v trgovini kjer sem kupila voziček,tako da se skoraj čisto,čisto poleže..in je res super.....
metka.cvetka: granule se imenujejo Chamodent.dobiš tudi navodila zrven..se jih pa noriči pri ga. Furan Zvonki,je imela včasih domačo lekarno Arnika v Škofji Loki....če potrebuješ še kontakt mi javi....

Joj punce mene pa tako križ boli...vsak dan bolj...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu *emma*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.9.2011 8:15:10   
metka.cvetka
Pozdravljene februarke,

Rea24: mi je poznana situacija glede redkobesednosti ginekologa.
Moja nuhalna je bila pri tej nosečnosti v tem smislu. Sej ljudje smo
si različni, midva pol tud spraševala nisva, k nočem bit tečna, sam
glede na to, da mi je v 1. nosečnosti ginekologinja vse podrobno
razložila: "Tu je nosna kost, a vidite rokice, pa nogice, ..." me je kar
malce presenetilo. Sam zdej se pa sprašujem, sej če bi spraševala,
bi več zvedela, sam nočem izpadt ena zoprna nosečnica...

Glede izraščanja zobkov: Dvojčica6: ja sem našla zdej na internetu
Gangigel_baby. Nam Calgel ni kaj velik pomagal, če sem poštena,
sam sem pripravljena vse kupt in sprobat, ker imamo še dve petici
na poti in se mi bo "zmešal" če bo spet en mesec sitna. Drgač je
pridkan otrok tale moja prvorojenka, sam če ji pa kej ni prov, to gre
pa pol vse narobe.
Teta M: Ja točno Chamodent so, ja kr prosim pošlji mi kontakt na mail
(metka.jeglic@gmail.com), ker tile tabletke vem, da so nam takrat
pomagale. Najhujš pri nas je bilo, da je imela prvorojenka najprej krče
dobre 4 mesece, pri 3 mesecih in pol pa že dva zobka zunaj. In to je
bilo dvojno kričanje... Meni so rekl, da naj ji dam Calpol, ki je tudi
proti bolečinam, sam ne morem ji tri tedne dajat Calpol?? tele
homeopatske tablete sem ji pa kr dajala 2 tedna ali celo več. Upam,
da ne škodijo...

Moja viroza: jst prihajam k sebi, mam končno spet apetit, tko da bom
kmal tiste 2 kg in pol nazaj dobila k sem izgubila :)

Čestitke vsem, ki ste opravile morfologijo, jst sem danes komaj 17. teden
in čakam kakšne premike, pa še nič ne čutim. Prej me je 3 dni skos neki
zvijal po trebuhu, sem že mislila, da bi lahko bil kakšen premik, sam
so bile bolj prebavne motnje :(  No, sej bo!

Lep dan vsem,

metka.cvetka

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.9.2011 15:02:01   
dara90
Hello babe user posted image

Kako ste kaj na ta lep sončen dan?Jaz sem zeloooo živčna, samo še 3 dni je do porokeuser posted image  Upam, da bo šlo vse tako kot mora - moram biti pozitivna :)) Mislim, da sem danes začutila že kar konkretno brco - ampak ne morem reči za ziher, ker sem 1.noseča in mogoče to ni bilo to, pa si samo predstavljam haha :)

A že kaj izbirate imena za user posted image ? Jaz rabim nasvet...Zadnjič sem pri ginekologu izvedela, da bo naš skoraj gotovo user posted image , tako da sedaj gledam moška imena....In z mojim se nikakor ne moreva sporazumet, ker meni je naaaaajbolj všeč ime Liam, njemu pa Tiago (ki meni reeees ni všeč, heheuser posted image ), tako da imava zdaj v ožjem izboru imeni Kris in Ian...Kaj mislite ve?Katero vam je lepše?Rabim malo moralne podpore, se bolj nagibam k Ianu haha :)

Lep sončen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu metka.cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.9.2011 17:53:32   
Marjana1984
Ojla!
Jaz imam pa jutri morfologijo pa me samo zanima če je šel partner z vami na pregled? Moj je za jutri vzel dopust, pa ga skrbi, da bo maral zunaj počakati.

(odgovor članu dara90)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.9.2011 18:04:17   
dvojčica6
Marjana1984 za morfo je lahk partner zraven...po moje lahko vsakič pride , razen pri ta prvem UZ, ki se dela skozi spodnjo luknjouser posted image Moj je bil ta prvič zraven pa se ful ni dobro videlo...je prvo pregledala če je vse okin pol ga je poklicala noter sam res po moje je bil kar razočaran, ker je blo vse neki nejasno...zdej v drugo zato ni hotel zraven, se je pa videlo ful dobreo, dete se je kar nastavljalouser posted image user posted image user posted image jah, ni kaj...to je isto kot z brcami...ko da tatko roko na trebuh, dete neha brcatuser posted image user posted image user posted image

dara90 definitivno Ianuser posted image poroka pa bo itak fantastična, ne skrbi, važno da si vidva zapomnita ta danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marjana1984)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.9.2011 8:49:12   
metulj13
dara90 čim bolj sproščeno vzemi ta tvoj dan, če pač ne bo šlo vse tako kot si si zamislila, spet ni tako hudo. Uživaj dan, saj je samo tvoj in od boljše polovice seveda. Drugače ti pa želim res srečen in vesel dan!

Ha ha, meni je ime Ian najlepše ime za fantka, vedno sem si govorila da bo moj Ian. Zgodilo pa se je to, da moj tega imena ne zna izgovoriti, tako kot se se izgovori. Iz njegovih ust je bolj slišati Jan, kot Ian, zato sem se odločila, da nima smisla dajati takega imena, če ga še tata ne bo znal izgovoriti ;)

Drugače pa tudi jaz navijam za IANa :)

Vsem želim lep in sončen dan!

Neposredna povezava do sporočila: 589
22.9.2011 9:05:34   
*Zvončica*
Pozdravljene punce.

Dobrodošli obe novi user posted image .

Alegra jaz tudi verjamem, da si jezna...saj čisto upravičeno. Ne vem, če ti je gin. drugače res vredu, mogoče počakaj do konca nosečnosti., sicer pa mogoče res razmisli o menjavi. Samo potem je tudi fajn kakšnega res dobrega najt,da ne greš z dežja pod kap..

Rea24 čestitke za uspešno morofologijo user posted image .

Dara90, želim ti lepo poroko, pa kar mirno, sigurno bo steklo vse po načrtih na ta prav poseben dan user posted image . Glede imen pa, od vseh naštetih po mojem okusu definitivno Kris-v bistvu za mene eno najlepših moških imen user posted image .

Mat.šola, meni je bilo prvič fajn hodit (itak sem bila na bolniški in sem v redkih izhodih prav uživala), predavanja so bila pri nas 1x tedensko, ogledali smo si lahko tudi porodne sobe, pa meni je bilo večina kar zanimivo-o otrocih nisem vedela nič kaj...Zdaj drugič ne vem če bom šla, prvič pa mi niti malo ni žal da sem bila.

Pri nas nič posebnega; brce postajajo vsakodnevne (česar sem zelo vesela), po trgovinah že po malem ogledujem stvari, bom si pa morala seznam naredit kaj moram še dokupit (večino bo verjetno od prvega). Čakam pa tudi na morfo., da vidim ali bo gin. potrdil spol NS.

Lepo bodite, pa pišite kaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 590
22.9.2011 12:50:51   
PapuaNG
Pri nas so tudi brce vsakodnevno na sporedu user posted image V torek pa še morfologija, gre hitro čas. Prvič se mi je vse tako vleklo, zdaj pa ko pomislim, da me čakajo samo še slabi trije meseci službe....

(odgovor članu *Zvončica*)
Neposredna povezava do sporočila: 591
22.9.2011 16:29:21   
alegra
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Pri nas so tudi brce vsakodnevno na sporedu user posted image V torek pa še morfologija, gre hitro čas. Prvič se mi je vse tako vleklo, zdaj pa ko pomislim, da me čakajo samo še slabi trije meseci službe....

user posted image   čas res leti..tudi jaz sem si naračunala še dobre 3 mesece pa še dopust bom izkoristila do konca..

mali hrošček pri nas, je vsak dan bolj živahen..user posted image

držite se!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.9.2011 9:15:53   
zebra
Pozdravček vse souser posted image user posted image

Mi smo imeli v torek morfo. pri moji g. je vse super, vse ok, bebica je skor ziher user posted image in mi smo končno povedali prvorojenki, da dobi najverjetneje še eno sestrico, mala je presrečnauser posted image

Imam pa en problemček, predvčerajšnjem sem dobila zgleda vnetje, me je iz trenutka v trenutek tako začelo srbet in pečt spolovilo, pa tudi nožnica, da se mi meša....seveda sem se takoj začela mazati s canestenom, ker sem vedela da to lahko, in ga sem imela še doma, pa rok kreme je tudi še bil vredu in ni bilo nič bolje...sem zjutraj takoj klicala g. ...ki mi je samo rekla da naj pridem po recepte ker potem kao jutri ( torej danes) ne dela ...in seveda sem šla...in kljub vztrajanju da mi canesten ne pomaga ker je vedno huje...punce jaz še komaj hodim user posted image user posted image user posted image ....no mi je rekla, da bo že pomagal...in da morem vztrajat....user posted image no danes je pa tako hudo, da se niti vsest ne morem...spodi mam vse ful zatečeno že od srbečice, da o pekoči bolečini sploh ne govorim...voda malo pomaga...ampak to zgleda tko, da sem vsake 10 . min. na bideju in se ummivam...pol pa spet mažem...no zdaj sem se še s hrastovim lubjem umila...pa ker nisem več vedela kaj, sem vzela kar navadni jogurt mrzel iz hladilnika in se namazala z njim...user posted image

Povejte...a ima katera tudi take problemčke in kako ste stvar rešile? Meni se sicer zdi, da je zdaj za oddtenek bolje...ampak vseeno krizaaaauser posted image

sem pa imela čisto isto težavo v prvi nosečnosti....in to enako v 21. tednu...kot da se mi v tem času tako poruši ravnovesje ....groza...no ampak takrat mi je canesten takoj pomagal...zdaj pa se mi že tretji dan to vlečeuser posted image

(odgovor članu alegra)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.9.2011 11:09:47   
PapuaNG
Probaj multygin gel. Meni v prvi user posted image canesten ni pomagal (sicer ni bilo tako hudo kot pri tebi), vsaj ne za dolgo časa, tale gel je bil pa boljši. Drugače pa jogurt je super baje...probiotiki...pa cukr čist ukinit, ker to hrani bakterije. Aja, prala si pa prav pogosto jaz ne bi, ker s tem še bolj rušiš ravnovesje. Mogoče dvakrat na dan, kaj več ne. Pa roke stran!

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.9.2011 11:38:44   
zebra
O hvala ti....no saj vem da z vodo dodatno rušiš ravnovesje...sam sam to je hladilo...sem pa sedaj že ful happy...ker je jogurt zakon...skoraj ocisto je nehalo srbet...user posted image user posted image Res...sem sedaj e enkrat namazala z jogurtom in je 100 procentno izboljsanje...bom sla se multi gyn kupit...ker mam jaz doma vitagyn c...pa ni ne vem kaj no....tako da jogurt je pomagal...res boljs kot karkol druzgauser posted image . Kaksno
Olajsanje....ko je nehalo tako mocno srbet in pect...sem
Pa že cel net obrnila in se potolazila,ker pusenjak pravi da glivice niso nic skodljive za mv in ovoje...in ni panike so le nadlezne...je pa pri meni ziher sladko krivo ker bi sam sladkarije jedla,...jooj...bomo se mal nazaj drzali...pa upam da bo ok...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.9.2011 16:50:00   
dvojčica6
zebra ja sladko je hudič pa izdelki iz bele moke...vse fino, skratkauser posted image upam, da hmal poštimaš, sm mela tut js en čas srbečico, sicer ne tako hudo, sam sem se vseeno praskala... kot tipi po jajcihuser posted image user posted image user posted image Drgač pa čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image

sem js prejle naredila eno neumno, se lovimo s tamalo po postelji in js kar neaenkrat hop, se dvignem direkt z ležečega v sedeči položaj, roke seveda za tamalo stegnjene in me je tko uščipnilo nekje desno v trebuhu, da sem kar zvezde videla...tko je če nosečnica pozabi, da je noseča....se je treba mal pazit, punce...da vas malo spomnim!

mene bojo drgač ti komarji požrliuser posted image user posted image user posted image user posted image z užitkom bi jih sesekljala in mučila...grrrr

No, en lep vikend vsem, mene za vikend običajno ni pred računalnikomuser posted image

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 23.9.2011 16:51:37 >

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.9.2011 17:23:47   
LILI/NIK
evo da se mal pofočkam po morfologijiuser posted image vidli našo bebiko, vse ok vse se je vidlo roke, noge, možgani, mehur ... vse bp teža 320 g pa 23 cm je pa dete zelo sramežljivo in je noge vztrajno tiščalo skup , pa ful dovg smo čakal če bo kej pokazalo pa ni blo uspeha tako da še vedno ne vemo kaj bomo imeli..na NS se je sicer zdravnica bolj nagibala k user posted image zdaj pa vseeno bolj kaže nauser posted image tko da smo zdej še bolj zmedeni... kar bo pa bo samo da bo zdravo... pozdravček vsemuser posted image mam pa 20. 10 spet pregled 3 dni prej pa test na sladkorno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
26.9.2011 10:23:43   
PapuaNG
jutro,

mi smo imeli tudi pester vikend. Smo šli včeraj do obale na plavalni maraton-je moj odplaval 2km, potem smo pa še do pirana do razstave sijajni pop zašli, malo na plažo v fieso in v izolo na večerjo. Predelaš celo obalo v enem dnevu user posted image Smo bili pa na koncu tako fertik, da sva sam še dol padla, ko smo prišli domov. Zjutraj pa cela muka vstat. No, vsaj mulčka je moj pol peljal v vrtec-seveda spet prepozno, sta spala skoraj do devetih...smo ga očitno res zmatrali včeraj.
Glede nepremišljenih gibov se pa strinjam-jst sem tut včeraj enkrat mulčka tako nekaj potegnila, da se mi je v trebuhu vse neki premaknilo...

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 598
26.9.2011 12:50:58   
srecka_nosecka
Pozdravljene nosečke in seveda čestitke!!!
Čeprav šele nekje na sredini nosečnosti, se vam z veseljem pridružuje še ena bodoča mamica user posted image
Nosečnost po začetnih treh mesecih slabosti in vmesnih krvavitvah lepo napreduje in tudi moj trebušček je že lepo viden.
Prve premike sem začutila v 17.tednu. Gibi user posted image so odvisni od dneva, včasih poskakujemo in brcamo čez ves dan, drugič večino časa spančkamo. Morfologija imam šele 13.10, vendar že sedaj komaj čakam, da ponovno vidiva najino user posted image
V kolikor bo katera dopolnjevala seznam dodajam še svoje podatke : PDP 22.2.2012, 27 let, Premurje.

Toliko zaenkrat, izkoristite lep sončen dan in uživajte!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 599
26.9.2011 15:25:39   
Sončica66
Pozdravljene souser posted image ,

no tudi mi odhajamo v četrtek na kratek oddih na primorsko za podaljšan vikend. Vreme lepo napovedujejo, upam da bom lahko tudi kaj zaplavala, da bo morje še toliko toplo...

Jutri imamo morfologijo in že kooomaj čakam, da vidim kako je moja pikica spet zrastlauser posted image

Je katera izmed vas razmišljala kaj o hrambi matičnih celic ob porodu??? Nekaj razmišljava z mojim a se še odločava ali bi ali ne bi... kakšno je kaj vaše mnenje okrog tega??

Lep sončen popoldan vsem user posted image

Maja; 10.2.2012

(odgovor članu srecka_nosecka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?