|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
13.9.2011 8:22:45   
Jada82
Jutra!
Spet sem v službi, pa se javljam user posted image user posted image user posted image  Še največ časa mam tu, heheh, zvečer se mi pa dostikrat niti ne da rač. prižgat ...
Evo, jaz sem včer imela pregled. Mah, men sploh ni poslušala srčka, nikol ga ne ... edino pol na koncu, k te itak da na CTG. Taka smotana G je, res .... sem že ful razmišljala v prejšnji N, da bi zamenjala, pa se mi pol ni dalo. Prednost je, da je blizu, pa da ne čakaš .... Mah, sej, če je vse ok z N, pol ni panike. Za toksoplazmozo sem negativna, tako da bom mogla še 2-krat dat kri user posted image  Tečno, pa še merkat se ... torej, spet ne bo biftka za Božič (mamo to navado drugač). Škoda user posted image  Drugač urin je v redu, spodaj me je pošlatala (to drugače naj ne bi bilo priporočljivo .. no, pa je rekla, da sva zdaj s tem zaključili), maternica je ok zrasla, vse ok. Sem pa še zvečer poslušala srčka z AS - joj, kako se user posted image  premika okoli, prav živahen je user posted image user posted image user posted image  Naslednji pregled imam 19.10. - bo že morfologija user posted image   Ma, gre hitro .... ne morem verjet ... res mi gre hitreje, kot v 1. user posted image , takrat so se mi prvi meseci zelo vlekli, ker me je skoz skrbelo. Zdaj pa dostikrat kar pozabim, da sem user posted image .

Tamala naša je že 2 dni tako sitna, da je prav grozno. Zdaj je ratala prav žleht! Mulc mali .... jaz pa ful nisem potrpežljiva .... mava kar boje. Ampak pač določenega obnašanja ne toleriram. Madona, po svoje me kar skrbi, kako bo, ko bo še en user posted image . Jah, preživeli bomo no, bo pa šlo mal živcev user posted image

Še da malo pokomentiram:

Hrana - men pa nič ni kaj pretirano dobro .. do zajtrka mi ni, šele pol, čez kako uro, pa še kar jem, mi ni dobro user posted image  Do kosila mi tud ni, se prisilim, pa ne uživam .... skuhala sem kompot, pa to pijem, to mi je fajn ... sicer pa, ne do sladkarij, ne do pizze, ne do nič, kriza! Pa tok sem uživala v hrani včasih! user posted image  Jah no, sej za kile je fajn, sam sem že kar naveličana, bi rada z veseljem kaj pojedla .... Fuj, meso mi je pa najbolj ogabno! Bljak ... sploh če ga sama naredim! Fuj!

Sposojena roba - ja, to je res fajn, če ti kdo kaj posodi, podari. Nam so za 1. user posted image  dali veliko cunjic, sem jih zdaj itak kar pospravila za naslednjega user posted image  Če bo punčka, bomo lahko vse ponucali  user posted image user posted image  Drugač, kar se pa ostale opreme tiče, smo pa morali kar večinoma kupiti. No, stajico smo dobili, pa je nismo preveč rabili. Ampak dobro, imamo pa zdaj večinoma vse, tako da v 2. je res treba kupiti veliko manj. V 1. sem pa kar dala veliko denarja. Zdaj bom mogla dokupiti par cunjic (sploh če bo fant, pa tudi če ne, ker nekaj sem jih že vrnila), novo previjalno torbo, mogoče par tetra plenic, slinčkov ... ma to je pa počasi to. Ja, pa flaške, če bomo rabili. Mamo še od tamale, sam se mi zdi, da je fajn novo. Nosečniške hlače mam pa 2. iz 1. user posted image , pa ene sem sedaj kupila. To je to. Ker prejšnjo nosečnost sem bila večino časa, ko sem imela trebuh, doma, pa sem kar trenerke nosila, pa običajne puloverje ... saj za doma je vseeno. Najbrž tudi zdaj ne bom kaj pretirano kupovala. Če bom v službi, bom mogoče kaj dokupila no ....

Zobna pasta - ne nič mi ne paše .... he he smo čudne, a? Joj, meni je zadnjič doma nekaj tako smrdelo, da mi je šlo enostavno na bruhanje. Sem prevohala celo jedilnico, vse, nič. Pa še mami je bila na obisku, je mislila, da se mi je zmešalo. No, na koncu sem ugotovila, da je to čistilo za steklo, k sem ravno mizo pobrisala. Svašta! user posted image

Baby boom vozički - majcis, mislim, da jih imajo v trgovini Bambi v Lescah. Pojdi pogledat, pa še par takih fajnih, cenovno ugodnih vozičkov imajo tam. To je v Mercator centru v Lescah. Al pa včasih kaj fajnega dobiš v komisijski v Radovljici. Jaz bom šla tam pogledat za Buggyboard. Al pa Avstrija, kakšen Toy'r'us .... greva lohk kdaj skupaj firbcat user posted image user posted image user posted image

Evo, to bo to. Aja, moj PDP ostaja 11.3. Smo na vezi, verjetno se spet jutri oglasim user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 676
13.9.2011 8:54:20   
Aleda
Halo,
oj a še kateri noče odpreti strani od Recinka, meni sploh ne dela. Ne vem kaj zdaj to!
Danes ponoči me je pa zgleda luna trkala, spet nisem spala pa user posted image tut ne, pa se mu je pa postla udrla, sva se smejala sred nočiuser posted image
Moja G me je zadnjič tut pregledala spodaj, nisem vedla da to ni priporočljivo, me prav zanima kako bo pa naslednjič. Jest sm tut negativna za toksoplazmozo, pa tut krvno skupino imam negativno, bom mogla dobit injekcijo.
Glede opreme pa bova midva tut mogla velik kupit, vsaj tiste ta velike stvari, nekaj bom pa od sestre dobila. Najbolje bi blo,da bi počasi vsak mesec nekaj kupila, da ne bo na koncu preveč.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 677
13.9.2011 9:50:25   
ina11
Pa da se še jaz malo javim... Priznam, nisem vsega prebrala, ker nimam energije, sem pa na hitro preletela.
Prejšnjo nedeljo sem namreč morala v bolnico zaradi močnih bolečin in krvavitve. Sem mislila, da je vsega konec, pa je mali/a kar veselo mahala na UZ! K sreči se je krvavitev ustavila in sem že od ponedeljka doma. Jutri imam pregled pri svoji G in upam, da bo konec s to bolniško. No, kot da te težave niso dovolj, zelo, zelo sem se prehladila. Res ni fajn, glede na to, da ne smem jest zdravil... Ampak mislim, da mi že gre na boljše. Tudi tamala je začela šmrkat, ampak je že skoraj vredu, k sreči. Res so bogi, ko ne morejo dihat...

Skratka, čestitke vsem za dobre rezultate na NS. Jaz jo imam jutri kar v bolnici... Glede na težave, ki sem jih imela, sva s fantom malo izkoristila veze in poznanstva, čeprav se tega sicer ne posužujeva. Ampak, ko gre za , je treba izkoristit... Moram priznat, da malo drugače pogledajo nate, čeprav glede mariborske porodnišnice nimam ene same slabe besede. Res so super vsi po vrsti (seveda so to moje izkušnje). Res so lepo posrkbeli zame, ko sem bila prvič tam, pa tudi zdaj, ko sem imela te težave.

Hrana-meni še zdaj nič ne paše jest. Ko vidim meso, sploh piščanca ali pa purana, mi postane slabo...
user posted image -bi zelo rada, pa imava prepoved... Upam, da bo jutri prepovedi konec user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 678
13.9.2011 10:21:27   
majcis
hojla evo se še mal javim k čakam da se mi "južna" skuha k sm že sestradana user posted image user posted image  aja danes na meniju filane paprike- njamiuser posted image   oh ja jz bi pa kr jedla pa jedla pa jedla... me **** k mam že zj tak trebuh pa apetit kakšna bom šele pojuser posted image  upam da mi bo šlo skoz vratauser posted image user posted image
poznam bambi v lescah ampak sm ga ene 2x obiskala pa še takrt nism nč dobla (enih navadnih avetn dud niso mel??) pa se ga ne poslužujem več. bom pa šla pogledat da mau vozk sprobam če ga majo da nam v Trst letala. lahko se pa tud kšn dan zapeljeva v Avstrijo skupi firbcat - sm koj za user posted image user posted image
tamau je dons žespet neki protestirov za v vrtec ampak sj bo počas... se pa tud prašam kuko bo poj k bosta 2??? sm že zj velikrat crknena, zdelana,... poj naj bi pa še user posted image k user posted image  dam pride ???? nau šlouser posted image user posted image
aja men pa g vsakič naredi UZ sm full vesela vscga pregleda k vem da bom svojo pikico vidla user posted image pa tud ni t ko velik za čakat je pa res da mamo zj babyboom user posted image  še  komi kšno vidš da ni noseča..
v 1.user posted image  sva dobila kr neki cunc k mi je full prov pršlo ker tud vedla nism kere št. nabavt- sj ne veškolk velik se bo dejansk rodil poj je pa 50 hit premjhnauser posted image  veliko so nama kupil kot darilo ker so me že v user posted image  sprašval kva kj rabva in sm lepo vsakmu napisala kaj si želimouser posted image  zj če bo user posted image  bomo mogl cunce nabavit če bo pa fnt pa pač mau mn user posted image
zj s epa s paprikam "nafilam" pa mal ajat (sm z nočne) da za ene 3 urce zaležem poj pa spet ob 1h na šihtuser posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 679
13.9.2011 10:28:25   
zuza
oj user posted image !

mal se javljam po nekaj časa. spremljam in berem skoz kej več volje pa glih nimam vedno.
se mi pa zdi, da sem tudo jaz že začutilauser posted image , pa skor ne verjamen, da ni bilo to to ker je bilo kr očitno pokanje mehurčkov. sam kr malo hitro mi je, čeprav je pa res da je to moja druga uspešna nosečnost in da je tudi otroček večji za cel dober teden.
pa še to se mi zdi, da mi je od takrat dalje manj slabo. upam, da se ne motim ker prav paše, da ni dan povsem v user posted image . sicer je pa tud že skrajni čas, da začnem zgolj uživatiuser posted image .
jst dnevno vzamem elevit, nisem si še pa čist na jasnem ali ga bom jemala celo nosečnost ali neuser posted image
ina11 vesela sem, da se je vse dobro končalouser posted image user posted image user posted image . te povsem razumem ker sem bila pred kratkim na istem in je prav grozno.

men je verižica pokazala fantka, moja dva navijata za fantka in uslužbenka na pošti je rekla, da bo ziher fantek ker sem se spremenila. Zdej pa da vidmo kaj bo res. Sem že prav nestrpna in komaj čakam 11.10., ko bi se že moglo lepo videt. če bo fantek bo potreben shopping, drgač pa dosti manj, ...

moja princeska v šoli zelo zadovoljnauser posted image

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 680
13.9.2011 12:03:02   
katka*
Hej punce, lepo da ste se razpisale. Zdaj mi ni več panika, da nisem šla na DHT, pa folno bom še kr dalje pridno jemala. Kupla sem si na Hrvaškem nekaj od Dietpharma, pa imam še kr dosti tabletk do konca, tako da bom vse pojedla user posted image .

Jaz do zdaj še nič ne čutim, čakam pa nestrpno, upam da bo kmalu user posted image .

Nosečniška oblačila sem res nekaj dobila, za službo pa bo treba še kaj dokupit, ampak se kr veselim, zdaj ko mi trebušček raste user posted image . V službi sem povedla šefom, ostalim sodelavcem pa še ne. Čakam da uganejo user posted image .

Kar se hrane tiče jem nornalno, se mi zdi da ne preveč in ne premalo. Ne morem pa bit dolgo lačna, edino kava mi ful ne paše, sem se ji čist odrekla, mi skor smrdi. Pa včasih še imam kakšen napad sladkega, potem pa mi je žal, ko se toliko pregrešim, ker mi je slabo user posted image .

Glede opreme, pa se mi še sanja ne kaj rabim oz. bom rabla. Sem čist zgubljena v teh lupinicah, vozičkih.... Moram vse še preštudirat, nekje pridobit spisek, potem pa se vrečt v raziskovanje. Ker nekaj bova ziher dobila, nekaj pa je verjetno fajn kupit za našo prvo user posted image .
Trenutno sem v službi, jutri me čaka naporen dan, ena službena pot, pa kup likanja doma, tak da bo časa za počivanje bolj malo.

Uživajte še naprej v sončku user posted image !

ina11 držim pesti za NS!

Kakor misliš, tako živiš.

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 681
13.9.2011 12:46:58   
zuza
spet jst;

Jada82 sem vidla na starem forumu, da si v prvi nosečnosti imela nizko ležečo posteljico, ki je bila ugotovljena na morfologiji. Kako se je vse skupaj končalo? Jst mam tudi namreč nizko ležečo posteljico (spredaj) in me kr mal skrbi kaj vse me še lahko čaka v prihodnosti.user posted image

ima še katera kaj izkušenj na to temo?

po mojem so bile tudi moje krvavitve v 8 in 10 tednu zaradi nizko ležeče posteljice

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 682
14.9.2011 7:54:22   
Anonimen
user posted image Pozdravljene!

Net me zafrkava 100/h in bom čist kratka...
Seznama se lahko loti tud katera drugauser posted image  Sploh ni umetnost-na postu daš citiranje in dodaš kaj je novega...

Moje počutje 1A razen občasnega visokega pritiskauser posted image  ju3 imam kontrolo...
Že dobrih 5 dni čutim metuljčkeuser posted image user posted image user posted image  sicer teden in mal prej kot prvičuser posted image  Včeraj sem stopila v 17t, tako da smo že kr velikiuser posted image user posted image user posted image
Z AS tud najden srček, ker pa ima naš akrobat še velik prostora, ga najdem, pa izgubim, pa najdem....user posted image
Spet me čaka laboratorij - ta mesec bo še pestrouser posted image
Srečnice tiste, ki ste prebolele toxo...

Jada, tud jaz bom pogrešala biftekuser posted image

hrcy -user posted image user posted image user posted image  ti si kriva, da imam občasno tipkovnico čist zaslinjenouser posted image user posted image user posted image  Sam preberem tvoj jedilnik pa sem sitauser posted image

Torej, ko bo net nehal štekat se vrnemuser posted image  Anonimna pa bom še...nekaj časauser posted image

Ta vikend sem bila deležna samih slabih informacij. Mož dela v velikem podjetju in še dva prijatelja/sodelavca sta povedala, da pričakujetauser posted image  Mi še nismo poročali...user posted image
Sva pa za vikend zvedela, da so pri prvem, ki je pričakoval prvega odkrili downov sindromuser posted image pa mamica tolk mlada - 28, pri drugem, ki so čakali tretjega pa je morala iti na splav, ker srček ni bil vreduuser posted image
Sva bila čist v šoku. Sploh se me te stvari zelo dotaknejo...tud ko nisemuser posted image

Uživajte in razvajajte svoje trebuščkeuser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu zuza)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
14.9.2011 9:15:17   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: zuza

spet jst;

Jada82 sem vidla na starem forumu, da si v prvi nosečnosti imela nizko ležečo posteljico, ki je bila ugotovljena na morfologiji. Kako se je vse skupaj končalo? Jst mam tudi namreč nizko ležečo posteljico (spredaj) in me kr mal skrbi kaj vse me še lahko čaka v prihodnosti.user posted image

ima še katera kaj izkušenj na to temo?

po mojem so bile tudi moje krvavitve v 8 in 10 tednu zaradi nizko ležeče posteljice

Hoj ... pravzaprav so potem ugotovili, da ni bila nizko ležeča posteljica .... joj, se sploh ne spomnim. Fora je, da se ti itak še lahko dvigne, ker se zdaj maternica še zelo veča ... meni se je mislim, da dvignila potem, čist normalno. Tako da, takole zgodaj še ni panike .... se ti bo sigurno v naslednjih tednih še dvignila z maternico vred .... kar brez skrbi!

Sem pa imela potem skrajšan maternični vrat .... kar je bilo pa bolj kriza user posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 684
14.9.2011 9:20:39   
Jada82
Hoj!

Samo en kratek dobro jutro! Danes sem v službi do 5h user posted image  Eh ja ...
Se mi zdi, da nimam nobenega časa, da gre vse tako hitro, jaz pa sploh ne folgam ... recimo včer sem šla do bivše sodelavke mal klepetat, itak potem doma nisem naredila nič ... mislim, današnji časi so pa res čist adijo ... komaj čakam po svoje, da bom na porodniški, da bo bolj umirjeno. No ja, čeprav imeti dva majhna user posted image  doma bo verjetno vse prej kot umirjeno user posted image user posted image user posted image

Jah, drugač pa v službi spet, po svoje komaj čakam, da bom doma .... mah, je treba perilo zravnat, pa mal pomest itd. Pa mal da bom s tamalo. Čeprav je zadnje dni tako obupno tečna, da sploh ne morem povedat ... bi jo lažje nosil, kot poslušal ... čist super za živce kravžat! Uf!

NIč, grem kaj naredit ... samo se ne bo user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.9.2011 10:00:46   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 15.9., Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
20.9.
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image , 29.9. user posted image

2.3
user posted image anonimna
user posted image  divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted image , 22.9. okolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image   user posted image

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

6.3

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image    26.9., LJ-Štajerska  user posted image

9.3

user posted image Saša33, 1user posted imageGorenjska/Vrhnika user posted image

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image  user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 26.9. Bled user posted image user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image , 19.9. user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 28.9. Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image
user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

16.3.

user posted image  anonimna*, 20.9., srečanje z babico 14.10 user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,
29.9., okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 6.10. user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , 19.9. NS, okolica LJ

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image , Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image  , 15.9. NS,  LJ

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , 20.9. NS

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 23.9. NS, Maribor

SKUPAJ NAS JE user posted image : 44

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
14.9.2011 10:54:58   
hrchy
Za naso pridno ANONIMNO, ki popravlja seznamcke - se mi zdi da si zgresila moj post na prejsnji strani - pliz updejtej mi datume itd, jaz pa obljubim, da te bom se kdaj preko foruma ''nahranila'' s kaksnim jedilnikom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

halo halo halo, anonimna* (z zvezdico) tukaj
user posted image user posted image user posted image

Sem obljubila, da se bom po NS razkrila in ker je bilo vse v redu (hvala za dobre zelje), z rezultatom 1:5000, bom od zdaj naprej hrchy

In za naso pridno urejevalko seznamov, se ostali podatki:
starost 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , naslednji pregled pri babici 20.9., kraj je pa Danska.
tako da se lahko Anonimna* in anonimna (enkrat je prislo do ene zbrke, in sem se ''''''''podvojila'''''''') zbrise z 16.3. in me prestavi na 14.3.
user posted image user posted image user posted image

juhu, vse v redu s tamalim, velik je bil v cetrtek 7 cm, kar pomeni 13+1 tednov user posted image

z veseljem tud prebiram vase debate o vozickih, ampak kaj veliko ne morem sodelovat, se se ''''''''izobrazujem'''''''' na to temo user posted image Midva bova zacela za opremo gledat sele kasneje, zdaj morava malo stanovanje preuredit, da se bomo noter stlacili trije user posted image

Sem pa sla po prve ''''''''nosecniske'''''''' hlace prejsnji teden... pri meni to pomeni navadne kavbojke, ker sem sicer tako ozka v pasu, da mi je vse siroko, zdaj mi pa pride navaden HM kroj cisto prav, da objame mojo bunko user posted image

V cetrtek sva tudi klicala domace, da sva jim povedala novicke in najboljsi odgovor je imela moja mami. Jaz ji recem: "Mami, dojencka bomo imel!" Ona pa:"Ja kje?". Jaz sem se zacela rezat in ji sploh nisem mogla dopovedat, da pri nama... Bo pa to prva zverinica v nasi druzini po dvajset_____ih letih, tako da bo za vse spet novo user posted image

zdaj grem pa delat tortilje in panakoto, pridejo prijatelji na vecerjo (in na vesele novicke, samo tega pa se ne vejo user posted image )

HVALA

< Sporočilo je popravil hrchy -- 14.9.2011 10:55:36 >

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.9.2011 11:40:39   
prihajcek
Tudi pri meni so izpadli podatki za seznamček, če lahko katera uredi:

PDP prestavljen na 19.3

nuhalna srečno mimo torej user posted image  a kako?

naslednji pregled pa 5.10

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.9.2011 15:00:39   
majcis
ina11 bo še vse ureduuser posted image kuko pa je blo dons na NS??

tud jz javljam še za seznamček pravjo da bo user posted image nasledn pregled pa 26.9. -komi čakam user posted image user posted image
madona men je kr dolgčas na šihtu??!! včerj popoldan sem pomoje prebrala 80% vseh postov na ringarajiuser posted image user posted image user posted image
dons bom pa še tistih 20% popa nevem več kva bom sama s sabo počelauser posted image

(odgovor članu prihajcek)
Neposredna povezava do sporočila: 689
14.9.2011 20:51:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 15.9., Štajerska user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
20.9.
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image , 29.9. user posted image

2.3
user posted image  divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3 , 22.9. okolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image   user posted image
ircomp, 1 , 0user posted image , user posted image  

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

6.3

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image    26.9., LJ-Štajerska  user posted image

9.3

user posted image Saša33, 1user posted imageGorenjska/Vrhnika user posted image

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image , 5.9. P, 6.9. NS user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image 6.9. NS user posted image  

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,  user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image , 19.9. user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 28.9. Poljanska dolina user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image
user posted image  nina88, 1user posted image , 5.9.NS 

14.3.
hrchy, 33 let, 1 , 0 doma, pregled pri babici 20.9, Danska
user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

16.3.

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image 7.9.P, 9.9. NS

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
5.9. NS Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,
29.9., 5.9. NS, okolica LJ

19.3.

prihajcek, naslednji pregled 5.10., user posted image
user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 6.10. 12.9. NS in DHT user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , 19.9. NS, okolica LJ

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image , 6.9. NS, Koroška

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , 7.9.P, LJ

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image  , 15.9. NS,  LJ

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , 20.9. NS

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 23.9. NS, Maribor

SKUPAJ NAS JE user posted image : 43

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
15.9.2011 6:20:43   
majcis
dobro jutro souser posted image
a ste se kj naspaleuser posted image men še manka ene 3 urce poj bi bla pa pomoj mau boluser posted image   mam pa od čebele1 glavobole - migreneuser posted image
pa dons mam roditeljski sestanek v vrtcu user posted image se mi ne dauser posted image
me pa dons kr neki trebuh boli?? kukr da mi dol prtiska??!
ah ja sj bo an... če ne druzga sm jutr frjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.9.2011 7:29:22   
Polzi
jutro

punce, a ima še mogoče katera probleme z pretiranim odvajanjem vode? Mislim jz moram sam na WC laufat, tko mi pritiska na mehur. Posebej hudo je zvečer, ko grem v roku ene ure tud 4x user posted image A mislite, da je to OK? Infekcija mislim, da ni, saj me nič ne peče in tudi drugih težav ni.

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.9.2011 7:49:46   
Saša33
Polzi, te čist razumem.

Meni je pomagalo, da sem začela zjutraj piti poparek malinjakovih listov. Odvajajo vodo in jih lahko piješ v nosečnosti.Pred tem sem stalno hodila na lulat sam pomalo in ponoči 2x. Res mi je že pamet spilo.
Sedaj ga popijem pol litra zjutraj na poti v službo in potem grem ene 2x res naekrat in potem imam mir. No normalno, ne pa non stop.Pa še urin se mi je popravil.
Probaj če tip omaga. Dobiš ga v lekarni.

Drugače pa men se bo skuhalo, vedno me je zeblo, sedaj pa me kuri, prav smešno od znotraj. Po 14h je katastrofa, kot da ne bo mogla regulirat TT.
Do 19h me ni ven. Najhuje je , ko se peljem iz službe in mi sonce sveti na trebuh.
Grem pod hladen tuš, danes pa sem se odločila, da grem na plavanje, da vidim, prav želim se potopit v vodo.
Lep dan in upam, da ne bo tako vroče.

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.9.2011 8:09:45   
čebela1
zivjo!

moram se "pohvatit" da so slabosti, glavoboli, in use ostale tegobe minile user posted image user posted image user posted image user posted image   že 2 tedna sem OK.. razn kakšnega manjšega glavobola ali pa 1urne jutranje rahle slabosti, sem OK.. se spominim da se mi ej še par tednov nazaj to zdelo taaaaaakooo nedosegljivo user posted image  zdaj lahko končno začnem uzivat user posted image  celo trebušček se mi ze malo pozna... sploh glede na to da sem danes v 17tednu že...

me pa nekaj zanima..ste kaj razmišljale da bi šle na 3d UZ? ali imate celo to srečo da ima vaš G možnost 3D?

drugače še za senznam: na NS je rekel DR. da bo user posted image  tako da...upam da bo res user posted image  ker oblekic je že kar nekaj v predalu.. pa se mi je zdel kar prepričan.. naslednji pregled 29.9,  PDP ostaja isti za 1x...

< Sporočilo je popravil čebela1 -- 15.9.2011 8:10:27 >

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.9.2011 8:10:47   
Jada82
Hojla jutro!
Uf, danes je pa mal bolj zaliman dan ... ker ni sončka ... mam pomoje prvič odkar sem v tej pisarni, prižgano luč user posted image  Ampak po eni strani pa paše, se je mal shladilo, je tako prijetno sveže, mmmmm user posted image user posted image
Danes sem končno spet zajtrkovala ... zdaj sploh nisem mogla, pa sem se danes prisilila. Ampak samo kakav pa kosmiče notri. Pa dobro, ok je, bolje kot nič.
Naša tamala nadaljuje s tečnobo ... pomoje je to preizkušanje mej in zavedanje, da ima tud svojo volje in potem želi, da je po njeno ... Bo še dolga pot do spoznanja, da ne more biti vse po njeno in da so omejitve ... user posted image  Bomo že.

Lulanje - jah, tud jaz moram predvsem zvečer pred spanjem ene parkrat, pa včasih sam kapljico ... ponoči obvezno, ampak to ni pri meni nič čudnega, ker tudi če nisem noseča, hodim lulat ponoč. Ja, ampak zdaj mam včasih občutek, da me lulat, pol pa grem, pa vse skup nič .... kaj pa vem.

Bolečine v trebuhu - mene boli glih ne, ampak se mi je pa zdej že ene parkrat zgodil, da me je dol tiščalo ... uf, predvsem tko, konc dneva, ko sem zmatrana od službe, pol pa še tamalo ... in mi pol res že kar dol tišči. V 1. user posted image  mi je po morfologiji .... hm user posted image  Mi je zadnjič G rekla, da če mi bi dol tiščalo kej fejst, naj pridem .... joj, pa se tako bojim tega ... moram se izogibat dviganja tamale, res! Sam kar je nujno ... Nočem spet pol nosečnosti preležat ...

Drugač pa zaenkrat po starem, dons sem kar dobro spala, je že to veliko! Bi pa zjutraj še potegnila, ja user posted image  Pa dobro, eno kavico pol, pa bom kot nova user posted image user posted image user posted image
Imejte se lepo, jaz se zdaj zakopljem v delo ....

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.9.2011 9:35:11   
majcis
hm... včasih si zaželim da bi pila kavouser posted image ker jo namreč ne nikol in nikdra jo ne prebavljamuser posted image pa bi mi pomoj pomagal da nebi bla tko zalimanauser posted image   uh bi pa drgač kr frajn še drnjohalauser posted image
huh zjutrj me je kr vornk bolel pa dol tiščal pa nevem možno tud k sm že kr vornk zmatrana - skurjena čistuser posted image
bomo vidl če bo še kj bolel se bomošli pa mal pokazat...
lulanje nimam teh problemov grem zelo malkrat je pa tud zato k full mal pijem -  ne morem si pomagat ne gre mi...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.9.2011 12:32:31   
iribiri
Ojla souser posted image !
Moram mpovedat da imam zelo malo časa za forume, vas probam brati kokr se da in kokr mi čas to dopušča. No vsaj obvestit vas moram da sem danes imela NS in da je vse v mejah normale in vse super fajn.user posted image user posted image user posted image Za spol nismo in tudi ne bomo vprašali. Se bomo pustili presenetit tako kot pri prvem našem sončku!! Kakrkoli bo, samo da bo zdravo veselo bitjece!!user posted image

Pa lep sončen dan in čim manj naporen!!user posted image user posted image user posted image

pa-pa

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 697
15.9.2011 16:33:38   
zmajcy_
Hei!

Se spet oglašam mal s svežimi novicami, si kr ne morem vzet časa da bi se javlauser posted image
Danes sem imela pregled v porodnišnici pri internistu.. od 16. tedna naprej bom mogla jemat aspirin. ker baje se kr dober izkaze pri malo povečanem pritisku, saj razsiri žile v popkovnici da je boljši pretok.
tko da naslednji pregled pri internistu imam 13.10., pri svoji ginekologinji pa 19.10.
komi čakam ponedeljek, ko imam nuhalno user posted image  končnouser posted image

uživajte

(odgovor članu iribiri)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.9.2011 20:26:05   
ina11
Hej, hej!

Jaz sem pa malo žalostna... NS je bila včeraj čisto vredu (1,6), nosna kost vidna,  potem pa mi je dr. sporočil še izvide dvohormonskega testa, ki pa niso bili vredu. Rezultat je povišano tveganje za Downov sindrom in to v razmerju, da sem napotena na amnio. Kar včeraj mi je že hotel naredit neko H.. biopsijo (isto kot AC, ampak se lahko opravlja prej), ampak ni šlo, ker sem presuhcena. Na eni strani je bil jajčnik ovira, na drugi pa glavne žile, in bi bilo preveč tvegano... Skratka, treba bo počakat na rezultat AC... Doktoru pa vsaka čast, kako se je trudil zame.
Nekak sem se prepričala, da je tako ali tako vse vredu, da je to samo statistika, in da je user posted image zagotovo zdrav. Edino igle še nisem prebolelauser posted image . Ampak tudi to bo minilo.... Bom vsaj zagotovo vedela, kako je z otrokom in ali je vse vredu ter lahko popolnoma uživala v preostanku nosečnosti...

Glede nizko ležeče posteljice... Tudi pri meni je nizko, ampak mi je ravno ta dr. razložil, da je o diagnozi še zelo prezgodaj govorit, ker se to še vse lahko dvigne do nekje 28 tedna. Lahko pa prihaja do občasnih krvavitev...

No, to je to...

Lp vsem!

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 699
16.9.2011 7:15:44   
Polzi
ina11 sem žalostna, da se ti je tako izšlo. Sedaj je tudi mene strah, ker bi me včeri oz. dans mogl poklicat, kako je z izvidom DHT. NS je bla tud OK 1,8. Upam, da DHT ne pokvari vsega user posted image
Drugače pa tudi jaz razmišljam, da bi šla tudi na 3D UZ. Se moram na naslednjem pregledu pri moji G pozanimat, če to ona dela, drgač bom pa šla spet v Domžale.
Včeraj sem končno nardila nekaj zase - šla k frizerju, ker sem bla že grozna - tko da mam zdaj polepšano barvo in frizurco user posted image user posted image  se človeku kr dvigne samozavest user posted image

lep zadnji delovni dan v tem tednu želim vsem, ki imamo to srečo, da delamo samo od ponedeljka do petka, ostalim pa naj vam delovni vikend čim hitreje mine...

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!