|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
7.9.2011 8:05:10   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image , 15.9., Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image ,
20.9.
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image , 29.9. user posted image

2.3
user posted image anonimna
user posted image  divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted image , 22.9. okolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image   user posted image

5.3

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image

6.3

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   27.9., user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image    26.9., LJ-Štajerska  user posted image

9.3

user posted image Saša33, 1user posted imageGorenjska/Vrhnika user posted image

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image , 6.9. NS user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image 6.9. NS user posted image  

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 26.9. Bled user posted image user posted image

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image , 19.9. user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image , 28.9. Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image
user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image  anonimna user posted image 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

16.3.

user posted image  anonimna*, 8.9. NS , 20.9. srečanje z babico 14.10 user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image 7.9.P, 9.9. NS

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image ,
29.9., okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image , 6.10. 12.9. NS in DHT user posted image

21.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , 19.9. NS, okolica LJ

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image , 6.9. NS, Koroška

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

25.3
.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , 7.9.P, LJ

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image  , 15.9. NS,  LJ

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , 20.9. NS

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image ircomp user posted image

user posted image alexjami

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted image , 23.9. NS, Maribor

SKUPAJ NAS JE user posted image : 44

NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
7.9.2011 8:10:12   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image      
Danes!!!

7.9.: prihajcek, Little me, zmajcy NS user posted image user posted image user posted image

VELIKO SREČE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
7.9.2011 8:22:56   
Jada82
Jutro babe! user posted image user posted image
Evo, mi mamo spet sonček ... tud včer je dež kmalu ponehal, popoldne je bil že sonček ...
Mi2 z user posted image  sva pa včer rezervirala vikend na Primorskem pol za naslednji vikend - nočitev s polpenzionom. In greva sama, brez tamale, prvič. Mi je že zdaj čudno ... tolk se navadiš, res ... mi bo pomoje kar mal hudo .... ampak dobro, vsaj v miru bova pojedla in mal uživala ... To sva dobila še za darilo za poroko in se že skor spodobi, da greva sama user posted image

Včer popoldne sva pa s tamalo letali okoli, sva šli v komisijsko trgovino za čeveljčke pogledat, pa niso nič pametnega imeli ... joj teli user posted image  tako hitro prerastejo čevlje, da je noro! Pol pa še v DM, pa na pijačo s kolegico, pa še v Hofer, no, tam sem pa nabavila za tamalo za oblečt, pa še čeveljčke - sem bila ful vesela! Res jih že rabi!
Dons bova pa tud terenske, greva z eno kolegico - s kero sva na prejšnji porodniški vozičkale skup - no, pa zdej se bova tud še mal ujeli user posted image  - na pijačo ... tamalidve pa na igrala ... bo prav fajn! user posted image user posted image user posted image  Jz ful rada okoli bluzim ...
Tud pri men so utrujenosti kar minile, vsaj v taki meri, kot so bile .. imam spet več energije, prav fajn! Ker prej mi je bilo grozno.
Trebušček se mi pa počasi mal začenja poznati user posted image user posted image

AS - ja, tud men se zdi, da slišim neka premikanja ... tko, kao v vodi al kako ... verjetno je to to, ja user posted image user posted image user posted image

Aha, včer sem kupila tudi tisto olje za mazat trebuh (+ še joške mažem, ker sem v 1. user posted image  ravno tam dobila par strij), pa sem kar začela - zvečer in zjutraj. Namreč zadnje dni me je npr. v službi kar prevej srbel trebuh ... in sem prav letela po olje ...

Nič, imejte se lepo, jaz grem delat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.9.2011 9:19:39   
majcis
jassika  u nočno sm mogla ker noben noče nočne delat user posted image  je pa prov da se enmu fantu k drgač dela nočno, da vsaj en dan v tednu frj... in sm rekla, da glede na to da sta druga dva fanta rekla da nauta sm šla jz user posted image  je pa tud tko, da mam pogodbo zj sam do konc septembra in se morm mau potrudt k je šefe reku, da če bom ok in oh in sploh (user posted image ) mi bo mrbit podaljšal... glede na to kolk radi nosečnice zaposlujejo morm mau potrpetuser posted image  
jada82 jz sm se u 1.user posted image  skoz mazala pa sm vsa strijasta tko da se zj nam ker slabš pomoje že nemore bituser posted image
jz sm pa tamaumu torto naročila jo je pa kr sam izbrov ga je slastičarka kr gledala user posted image
drgač pa dons žespet nismo šli v vrtec ker že ko je vstal se je dru ama ne papa user posted image
tko da bom mogla na popoldanski spanček, da se mu prdružm user posted image

aja jada82 drgač majo dobre čeveljčke v opanku na bledu pa še cenovno so eni pari full ugodni user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.9.2011 9:39:37   
patella
Hej, babe!

Sam na hitre, ker se morm učiiituser posted image , mam izpit čez slabe tri tedne, pa 1500 strani za predelatuser posted image user posted image user posted image .
Sam povem, da smo včer mel NS in je blo vse kul. Tveganje za DS 1: 10142, tko da boljš ne bi moglo biti. Je pa 2x baje lepo vidla lulčija, tko da se nam zdaj obeta pobauser posted image . No, sej bomo še vidl, bo morfologija bolj natačno pokazala. JE pa tko mahal pa telovadu - zgleda, da bo še en živc pr bajt. Moj bo pomoje kar živčnga fasauuser posted image user posted image user posted image .
Naslednji pregled mam pa 30.9.  SLabosti mam še zmer, tko da ne vem, kok cajt me mislijo še matrat, bemtiš, ker sem čist neproduktivna. Trebuh mam kar velik, tko da moram že en lep čas nositi nosečniške hlačeuser posted image .

Hmmm, aja, to bo to - sej oblubim, da se vam bom po diplomi mal bolj posvetila - do takrat mam pa še dva veeelika izpita!

BAj baj

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.9.2011 12:04:44   
Little me
Pozdravljene souser posted image !

Ravno prišla s pregleda in sem čist vesela, ker sem po 4 tednih spet videla najlepšo slikico! Veliki smo 58 mm, lepo se je videlo bitje srčka, nosek, prstki, nogice..., malo pa tudi že telovadimo! user posted image

Sama se počutim super in komaj čakam petek ko gremo na nuhalno. user posted image

Naslednji pregled pri ginekologu pa imam 7.10.!

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.9.2011 15:21:02   
prihajcek
Jaz bi lahko kar prepisala od Little me, tudi na pregledu vse Ok, tudi 58 mm velik, prav lepo se je z obrazkom obrnil prot nam pa z eno roko je drugo hotel ujet pa je še mal premali user posted image . NS imam pa kar jutri. Zato tudi je bilo danes bolj na hitrco, ker itak bo jutri bolj natančno... Ampak v laboratoriju je bilo pa user posted image . Trije so se trudili mi vzet kri, pa kar ni tekla... 4 vbodi... šele ko je tretji in to fant user posted image  pristopil, je nekako šlo- pa še so me po roki tapkali... da se je počasi nakapljalo. Imam nizek pritisk in težko mi žilo najdejo... obup res! Še dobro, da kakih psihičnih težavic nimam, da bi me bilo strah jemanja krvial pa kaj... ker bi bila pa res kriza.

(odgovor članu Little me)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.9.2011 16:59:30   
Anonimen
Cestitke vsem za lepe rezultate pregledov...

Jutri je pa nas dan... moram mal pojamrat, da oba z user posted image ze cel teden slabo spiva, ker sva tako zivcna user posted image Upava, da bo vse v redu - sva predolgo cakala, da bi slo zdaj kaj narobe. Saj bo vse ok, a ne?

Drzite pesti, a boste?

Anonimna *

(odgovor članu prihajcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
7.9.2011 18:24:09   
poldy
Da se še jaz malo javim....

Naslednji pregled imam 19.9, sem zadnjič pozabila napisat.

No moje slabosti pa so se zgleda vrnile, ene par dni sem se kar dosti bolje počutla, zdaj pa sem spet ko da imam limono v ustih. Kar stiska mi grlo skupaj, ampak k sreči še nisem bruhala, čeprav sem blizu user posted image Pa sploh ne najdem hrane, ki bi mi pasala, se moram kar prisilit z vsako stvarjo da jo pojem, še najbolj mi pašeta mleko in jogurt....Če pa ne jem je pa še slabše. Upam da bo minilo, ker bom kmalu 14t....
Pa še v službi mi nočejo dat dopusta, čez 14 dni verjetno zaključim z bolniško po operaciji, in nisem koristila še niti letnega dopusta niti nič. Pa pravijo naj malo pridem delat potem pa se bomo pogovarjali o dopustu. Pa bolj ko jim dopovedujem, da niti slučajno moja roka ni sposobna za delo, manj so poslušni......In sploh ne vem kaj bi lahko delala, mi je pa škoda jim šenkat dopust, pa it naprej na bolniško za nosečnost.....Sploh ne vem kaj naj naredim, po mojem da bolj kot bo blizu služba, hujše bodo moje slabosti......
Drugače pa sem kar skoraj 100% da čutim premike v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.9.2011 8:05:24   
Aleda
Jutrouser posted image , uff končno sem dobro spala. A je še katera taka da ne spi dobro? Zdaj ne vem a je to zaradi  polne lune, ki bo v ponedeljek al kar tako. Velikokrat se mi namreč naredi, da se zbudim sredi noči,ker me lulat potem pa ne morem več zaspat, grooza in sanjam tudi vsako nočuser posted image .
v torek sem bila na pregledu spet, ampak mi sedaj ni delala nič UZ samo pregledala me je, pa srček sva poslušali in razgrajanje user posted image .  Aja pa PDP mi je spet premaknila, sedaj pa na 16.6. je rekla da dokončno.
Jaz sem si tut kupila olje za mazat od Welede, mi tako lepo diši. Pa sem se tut kar začela mazat po trebuhu in po joških, sej verjetno  bom imela vseeno kar precej strij, ker jih ima tut moja mami in sestrauser posted image pa po joških jih imam že od pubertete, samo se skoraj nič ne vidijo.
Poldy ko si pisala od dopusta, pa me zanima, recimo da greš na bolniško za nosečnost, a ne moreš  malo prej zaključit bolniške, da porabiš še tisti dopust, ki ti je ostal? Ker jaz sem sedaj na istem, mi je ostalo še kar nekaj dopusta, sem pa na bolniški sicer ne vem kako bo za naprej, lahko da ostanem do konca na bolniški, kar je zelo verjetno. 
Lep dan vsem user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 635
8.9.2011 9:02:23   
čebela1
user posted image da se še jaz malo javim.. danes smo vstopili v 16 tedenuser posted image  žal slabosti kar ne minejo user posted image  je pa edino res da so kak dan malo bolj blage, kakšen dan pa nevzdržne (spremljajo jih seveda konstantni glavoboliuser posted image user posted image ) učasih se mi do večera že kar meša od njih..user posted image  ampak vsaj bruham ne več.. (user posted image  da nebom prehitro rekla user posted image ) drugače sem pa ze 10dni nazaj (nekje v 14 tednu ) poizkusila z angelsounds poslušati srček pa ne najdem user posted image  no... itak se različno sliši.. bomo rpobal spet kaj v prihajajočem tednu...
samo da se moji glavoboli (jaz bi jim rekla že kar migrene-ker boli glava cel dan-24ur z intervali bolj/manj) nehajo pa da začnem res uživat.. komaj čakam že naslednji pregled-ta čas umes se mi tako vleče :)
drugače pa sem si jaz ze nekje v 8 tednu kupila olje v DM samo nevem kera firma je user posted image  neki "San.... mama" jojobino olje- diši pa hitro se upije.. na začetku nisem mazala redno, zadnje 2tedna pa malo bolj..pa moram se bolj :) čeprav če bi mene kdo vidu nebi nikol zgruntal da sem noseča (razen v prsi user posted image user posted image user posted image ) trebuha nimam skoraj nič razen mogoče res zvečer pa če sem brez majice.. pa bi ga ze rada malo imela user posted image user posted image

zadnje čase samo še gledam, opremo, cunjice, postelnjine.. user posted image user posted image

zdaj pa malo delat naprej.. :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.9.2011 9:22:27   
Jada82
Jutro!

Čestitke vsem za uspešno opravljene NS!!!! user posted image user posted image user posted image
Anonimna*, seveda bo vse ok, kaj pa sploh razmišljaš drugače? user posted image user posted image  Mislimo nate in navijamo! Pa javi, kako je bilo, pa ne bodi več anonimna user posted image

Glede bolniških in dopusta - mah ne vem, meni osebno se zdi, brezveze, da bi npr. prej končala bolniško, zato, da bi koristila še dopust ... se mi zdi to kar neko izkoriščanje ... sicer delam v čist bedni firmi, ki izkorišča delavce na veliko, pa še vedno sem sama tak človek, da če bi šla na bolniško do konca, če bi mi tako napisali, je ne bi prej prekinjala, zato da bi koristila dopust .... kje pa tud piše, da ti ga potem takrat dajo? Sej, itak si doma .... pa če si na bolniški, si z razlogom. Mogoče gre samo za tisto malo več denarja ... pa dobro, požalvaš. Tudi v prejšnji user posted image  sem še planirala dopust, pa me je potem nepričakovano dala na bolniško do konca, tako da mi je še 8 dni dopusta ostalo - nepokoriščenega, pa potem še od 2010 ga je 10 dni šlo v maloro ... pa dobro, itak sem bila več kot leto doma, se nimam čisto nič pritoževati! Zdaj pa tud, novembra imam planirana 2 tedna dopusta, potem mi pa še 1 teden in 1 dan ostane - to bom pustila za na koncu. Tik pred porodniško. Če me prej da na bolniško ... kaj čmo.

Drugač pa tud jaz kakšen dan slabše spim ... tud grem večkrat na noč na WC, pa včasih se tamala zbudi .... pol pa odvisno, včasih takoj nazaj zaspim, kakšnekrat pa potem kar ne morem in sem zjutraj ko cunja .... pa nič se sekirat .... kmalu bo prišel čas, ko bomo take cunje, da zase ne bomo vedele, ker ne bomo nič spale user posted image  Tako da jemljite to kot vajo user posted image user posted image  Jz sm na koncu 1. user posted image  ful dobro spala, ker sva se glih preselila, pa nove jogije in je blo super. Spala sem po 12 ur brez premora, sem bla ko rožica ... pol pa, ko sem tamalo rodila, pa tak šok, da me je skor pobralo - najprej sva bile skor 1 teden v bolnici - nisem spala skor nič .... katastrofa, me je čist vrglo ... dobro, zdaj vsaj vem, kaj pričakovat user posted image

Evo nič, delo kliče ...
Joj, zdaj sva bile s tamalo v popoldnevih tolk terenske ... nisem naredila nič doma. Danes morava pa nujno pregledat jesenske cunjice in mal zamenjat garderobo .. pomoje une ta prav vročine ne bo več ... pa da vidim, če kaj novega rabimo itd.

Zdaj pa res grem še mal delat user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.9.2011 9:48:12   
disere
eto še pozdravček od meneuser posted image ..mela nazadnje pregled 1.9..je reku, da sta mal prevelika, če mi ni na nuhalni kaj rekla, sm rekla da ni..no sem pol po slikicah vidla da je tam datum PDP 27.2..drugače sončka zaenkrat ok, sta kr živahnauser posted image ..se pa že fajn občuti teža, da nosim dva, me kr dol nekam tišči, pa spodnji del trebuha boli, sem šla svoji zdravnici po bolniško, ker me strah, glede na mojo delo, da nebi blo kaj narobe, nosim le dva..naslednji pregled mam 22.9..pritisk mam tud js mal nizek 105/50, mogoče sm od tega tud mal omotična..
vsem, ki mate preglede vso srečo, ostalim pa čimanj težav in lepe sončne dneve

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.9.2011 12:59:18   
poldy
aleda odvisno od delodajalca, kako se zmeniš za koriščenje dopusta, v lidlu ve da ko enkrat poveš da si noseča, nimaš šans da ti dajo ves dopust preden greš na bolniško, da pa vmes prekineš in si vzameš dopust pa še manj....

Jada82 meni pa je škoda pustiti dopust ker ti pripada, že tako nas probajo okol prnest na vsakem koraku, pa saj oni niso dosti na slabšem zaradi tega, pri nas je že tako problem z dopusti, ko ga rabiš ti ga ne dajo, pol ga pa dobiš pod prisilo čez en teden al pa 14 dni.....
Drugače pa bi jaz rada koristila dopust zaradi rame, ker sem imela operacijo in še ni sanirano in v bistvu ne bi mogla skoraj nič delat, ker še nič ne moram dvignit, največ pol kile (pa še to samo do polovice), in kaj naj v trgovini pol delam......saj če mi ne bo komisija podaljšala, bom šla naprej za nosečnost v bolniško, samo bi raje dopust (ga letos sploh še nisem imela možnosti koristit, vsaj tistih 10 dni letnega bi mi lahko dali, al pa jim res celega pustim) , ker če drugega ne vsaj lahko kam grem, ker sedaj moram bit doma, ker kar dosti preverjajo.....

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 639
8.9.2011 17:49:06   
cukr07
Pozdravljene marčevke 2012 user posted image

Sem nosečka, ki bi se vam rada pridružila. Prvi pregled in nuhalna sta za mano, PDP imam 9.3.2012, naslednji pregled pa 27.09.2011 To je moja druga nosečnost, stara sem 30 let in sem z dolenjske. Doma imamo že enega navihančka starega dve leti.

Kakšnih posebnih težav nimam, se mi pa trebušček že kar lepo pozna.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 8.9.2011 17:50:56 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 640
8.9.2011 19:53:38   
Aleda
PDP mi je spet premaknila, sedaj pa na 16.6.

user posted image user posted image user posted image Kaj sem pa jaz napisala, nevem kaj mi gre ta šestica tako po glavi. Ja PDP imam 16.3.

Čebela upam da te tvoje težave kmalu minejo. Mene je tut od začetka kar močno bolela glava, da mi je blo kar slabo, ampak je hvalabogu kmalo prešlo.
Ista sem jaz glede opreme, najraje bi šla kar v nabavouser posted image pa morva še malo počakat in našparat dinčke, sva trenutno čist suha, ker  zidamo. Pa še na bolniški sem, tako da imam skoraj preveč časa za brskanje po internetu.
Jada in Poldy
Sej meni ni toliko do tistega dopusta, če bi bla na bolniški, čeprav je res da je kar boljše plačan. Če bom pa šla delat ga bom pa tut jaz prišparala za na koncu, ker ga imam še 12 dni, pri nas se kar da to uredit, niso tako zakomplicirani. Je pa tko, če sem na bolniški do konca in grem potem na porodniško ne dobim za naslednje leto dopusta, če pa delam še vsaj januar dobim dopust, ki ga nato vsaj nekaj lahko koristim konec porodniške naslednje leto, a se motim? A dobiš cel dopust al ne? Pa še to me zanima, pri nas imajo navado da dajo del regresa maja in nekaj še decembra, verjetno tudi meni pripada tisti del decembra, če sem delala še do avgusta, čeprav sem na bolniški?
Sicer pa res ne vem kako bo, tudi jaz delam v trgovini, tako da bi mogla kar malo pazit, da ne bi kakšnih težjih stvari dvigovala ampak kaj ko nas je zmeraj manj in ogromno dela. Moja sodelavka s katero sva delale skupaj na izmeni je delala skoraj celo nosečnost, kar normalno, samo tiste težje stvari sem jaz naredila namesto nje, pa se ni preveč pritoževala, je pa res da je sedem let mlajša, tut to se pozna verjetnouser posted image
Disere lepo da se tvoja dvauser posted image lepo razvijata, sigurno je bolje da greš na bolniško, ker so večplodne nosečnosti rade bolj rizične, le pazi ju.
Pozdravljena Cukruser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.9.2011 7:03:02   
majcis
jeeej končn se vm uhka mau javm... tlele na šihtu neki skoz šteka tko, da vs lahko berem ne morm a pisatuser posted image  
pr nas pa danes moj mali Dejan praznuje 2.rojstni dan in komi čakam, da pridem dam da ga pocrklam dokler še nav ljudi user posted image  (je sramežlive narave in se noče v javnosti crklt k je veliiiiik fantekuser posted image )
lepo, da se po večini dobr počutte. čebela1 upam, da ti je že kj bolš.
drgač pa glede umivanja zob - men je tud neprijetn zadnje umivat ampak mi pa full paše okus od pasteuser posted image
mi utd gledamo za nov vozek.... pa mi je zaenkrat full všeč Babyboom. a ga kera pozna? nevem nisem zasledila, če se premika roč da lahko otroka gledaš ko je manjši poj pa obrneš da gleda okolico? to sem full pogrešala pri Haucku in bi zato tud menjala....
pozdravljena cukr07 user posted image

komi čakam drug teden, da nam kšn dan zjutrj, da se mau naspim... že nujno rabm en dober spancuser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.9.2011 7:29:07   
Aleda
Dobr jutruser posted image sm že tle, res mam preveč cajta. Majcis, se mi zdi, da mi je sestra ravno zadnjič razlagala od babyboom vozička, da se športni del ne more nič premikat, da je obrnjen samo stran od tebe, sam nisem čist sigurna. Njena prjatlca ga je kupila in je rekla, da računa da se bo tamal vozil v košari do enga petga meseca, potem bi ga dala pa v šporni del.
No zdej pa grem...user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 643
9.9.2011 8:12:50   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Jada in Poldy
Sej meni ni toliko do tistega dopusta, če bi bla na bolniški, čeprav je res da je kar boljše plačan. Če bom pa šla delat ga bom pa tut jaz prišparala za na koncu, ker ga imam še 12 dni, pri nas se kar da to uredit, niso tako zakomplicirani. Je pa tko, če sem na bolniški do konca in grem potem na porodniško ne dobim za naslednje leto dopusta, če pa delam še vsaj januar dobim dopust, ki ga nato vsaj nekaj lahko koristim konec porodniške naslednje leto, a se motim? A dobiš cel dopust al ne? Pa še to me zanima, pri nas imajo navado da dajo del regresa maja in nekaj še decembra, verjetno tudi meni pripada tisti del decembra, če sem delala še do avgusta, čeprav sem na bolniški?
Sicer pa res ne vem kako bo, tudi jaz delam v trgovini, tako da bi mogla kar malo pazit, da ne bi kakšnih težjih stvari dvigovala ampak kaj ko nas je zmeraj manj in ogromno dela. Moja sodelavka s katero sva delale skupaj na izmeni je delala skoraj celo nosečnost, kar normalno, samo tiste težje stvari sem jaz naredila namesto nje, pa se ni preveč pritoževala, je pa res da je sedem let mlajša, tut to se pozna verjetnouser posted image  

Hm, jest lahko povem, kako je bilo pri meni pri prejšnji nosečnosti ... sicer naša firma ni glih po regelcih, pa zdaj se je še vodstvo zamenjalo in se špara na veliko, tako da ne vem, če bo tudi to nosečnost tako ....
Ampak, jz sem šla prejšnjič začetek oktobra na bolniško do konca, rok sem mela pa konc februarja. Sred januarja sem začela porodniško. V službi me torej od oktobra ni bilo. Star dopust mi je itak propadel, vendar pa sem za 2010 vseeno dobila celoten dopust. Če ga ne koristiš nič, ti ga 10 dni propade. Jaz ga nisem koristila, ker sem imela cel 2010 porodniško - z izjemo pol januarja, ko pa sem itak bila na bolniški. Po koncu porodniške 2011 sem koristila še ostanek dopusta 2010 (razen tistih 10 dni, ki jih je šlo v maloro). Regres sem vseeno dobila cel. Tudi mi imamo deljenega, pol junija, pol decembra. Ta december ga bom sigurno še dobila, za drugo leto pa ne vem, kako bo z regresom in dopustom. Kot rečeno, prejšnjič sem dobila vse ...

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 644
9.9.2011 8:17:26   
Jada82
majcis, glede babyboom vozička: je zelo všečen. Tudi jaz sem ga v 1. nosečnosti gledala, pa sem se pol premislila.
Je ugoden, pa cel komplet dobiš. Itak na začetku uporabljaš košaro, do 5. ali 6. meseca, pol pa športni del. Košara je obrnjena proti tebi, športni del pa naprej in se ne da premikat.
Glede premikanja roča - vem da ima to Peg Perego Uno (tud ma kolegica), ampak ni bila zadovoljna ... tudi težje se vozi v eno smer, ker so kolesa prilagojena v eno smer. Tako da, jaz ti svetujem takega, da se pač košara ali športni del namontira lahko gor na obe smeri. Moj je tak.
Malo poglej na tej strani:
http://www.otroski-vozicki.com/si/
Jaz sem tukaj vzela Implasta ... sedaj so že boljše izvedbe, ampak meni je moj super ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 645
9.9.2011 8:24:40   
Jada82
Anonimna*, kako si opravila na NS včer? user posted image

majcis, čestitke Dejanu za RD!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ste mu kupili? Ma, kaj bomo mi naši tamali?

Dobro da je petek ... sicer moram jutri spet v službo ... ampak popoldne baje ... bom mal spala ... No ja, dalj k do 8h pri nas ne gre ... pa mi je že to cel luksuz!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 646
9.9.2011 8:40:34   
čebela1
jst priznam da sm nardila že tolk študije o vozičkih da kr glava boli user posted image  sm mela dost časa in sm brskala... ker ne mislm vozka uporabljat samo "za po mestu" in "po trgovinah" (pa tut pr nas v starem mestnem jedru kjer so kocke po tleh ne pridš nikamor s majhnimi plastičnimi kolesi user posted image ) sem se odločila da bom definitivno vzela 3 kolesnika, in pa še to takega ki ima vse gume napihljive. najbolj mi ej bil ušeč PP GT3, ampak ima eno pomankljivost, ki pa mi kar dosti pomeni pri izzbiri... športni del se ne more obrnit proti mamici user posted image  tako da mislim da odpade user posted image  še nevemo no ... ampak načeloma... pa tudi težak je malo bolj..
pol mi je pa še zelo všeč tale
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-casualplay-s4-i1253.shtml pa tudi kolegica ki ga ima je SUPER zadovoljna z njim...

sem pa zasledila nove vozičke zdaj http://www.icandy.si/ in mi je FUL ušeč- samo 3 kolesniki priejo šele novembra v SLO-tako da bom definitivno šla pogledat.. ušeč mi je ker je lažji od PP (10kg)

pa tale mi je ušeč samo ma plastične kolesa user posted image  http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-abc-design-cobra-kolekcija-2011-i719.shtml?tselimage=3600#images

sem pa gledala tudi JANE ampak mi nekako ni ušeč ker je nižji, pa nevem...enostavno mi ne potegne...

saj vem da časa je še kr, ampak vseeno raj sproti spremljam pa gledam

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 647
9.9.2011 8:42:01   
kimsy
Se po malo daljšem času javljam! Po službi sem čist gotova in se mi ne da čist nč! Še vedno mi je zelo slabo, pa zadnji teden me tud skoz glava boli... PO moje je ni nosečniške nevšečnosti, ki me ni doletela! user posted image

Včeraj sm imela kontrolo in mam veliko bakterij v urinu, tako da sm mopgla še enkrat dat urin, danes pa morem poklicat! Upam, da sicer ni nič, ampak se mi kar zdi, da bom danes letela v Lj še enkrat! Potem gremo poslušat srčka in ga G. ni našla. Juhuhu, še en stres, pol mi je na brzino nardila uz in je hb user posted image  bil. Tako da Jada, jst sm se odločila, da si AS ne bom nabavila, ker je preveč stresno tale srček iskat!
Anonimna* - kako je bilo na NS?
Aleda - meni tud skoz premikajo PDP, iz 9.3, na 4.3, pa na 02.3. Sam sm rekla G naj mi kar  09.03. pusti, da bom pol dalj časa doma!

Nč rožice, mejte se, pa lep vikend vam želim!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 648
9.9.2011 8:45:10   
majcis
juser posted image  tale net!! že 5x sm hotla pisat pa ne odpira pa blokira.... user posted image
hmmm ja glede babyboom-a - jz bi vzela komplet tko da bi ga na začetku imela v košari, pa tko da ga jz vidm ker pr prjšnmu sm mogla poj za vsakič k mu je duda vn padla okol vozka laufat user posted image

jada82 user posted image  vprašaj kaj Dejan ne bo dobil user posted image  dobil bo torto tako kukr si je izbral (traktoruser posted image ), babi, prababi, teta bojo dale dnarčka za cunjeuser posted image , deda je kupu traktor z prikolico in plugm (na pedala), nona tavelko tablo riši briši, dedi garažno hišo pa gun tepih k je gor cesta narisana,... za ostale pa še nevemuser posted image  sm rekla da če u afriko pošlem pol njegovih igrač se vsi afričani lahko igrajouser posted image   tko da midva bova vbistvu torto pa cunje user posted image

ah ja kuko gre hitr cajt.... (sam tle na šihtu ne user posted image )

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 649
9.9.2011 8:45:59   
majcis
aja pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?