|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
20.9.2011 8:09:27   
Jada82
Dan!
Pri nas ni pa nobenga sončka ... samo piha kot pri norcih, da nas bo glih kar odneslo user posted image  Upam, da se tekom dneva še kaj spremeni ... popoldne namreč nameravava s tamalo malo okoli .... Bomo videli.
Jutri naju pa ati zapušča za par dni ... ma dopust in sva se zmenila, da gre sam nekam, glede na to, da jaz sedaj dopusta nisem dobila, da ne bo spet sam doma ... gre na Škotsko z enim kolegom ... upam, da se bosta mela fajn!
Jaz pa danes samo do pol 2h v službi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiiii, se že veselim!!! user posted image user posted image user posted image

Glede imen: midva imava tud že izbrano. Upam, oz. mislim, da ne bova spreminjala. V 1. user posted image  sva tudi že zgodaj zbrala, brez kreganja in težav (jaz za punčko, on za fanta - sva se oba strinjala) in potem je tako tudi ostalo. Za user posted image  Anže, za user posted image  Izabela. No, doma imamo Izabelo user posted image user posted image user posted image  Heheh, kličemo jo pa skor vse drugo ... Iza, Izi, Izk, Riži .... svašta.
Zdaj pa podobno, mal več sva rabila, ampak je tud kar šlo skozi, sva se kar hitro zmenila. Torej, če bo user posted image , bo Maks, če bo user posted image  bo Emilija.

Je kar ok, a ne?

Mah ne da se mi delat ... neki slabo spim že 2 dni .. ne vem, kaj je to user posted image  Je pa tečno! Pa saj lune ni, hudiča, no!
Pa bomo že, kakšno kavico, pa bo takoj lažje, ane?
Evo, imejte se, jaz vas pozdravljam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
20.9.2011 8:10:57   
Jada82
Aja, majcis, bivša sošolka ima hčerko Doro Ido .. ful lepo ime, a ni? Ta druga je pa Loti, tud mi je ful všeč. Al pa Isadora? Men je super ... sam k je že ta prva Izabela, bi blo mal smotan ... na konc bi bile obe Ize user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 727
20.9.2011 8:13:23   
čebela1
Drgač mamo pa mi tud že zbran in mislim, da je kr fiksn:

IZABELA

user posted image user posted image user posted image  tudi pri nama je da je enoglasno IZABELA za punčko.. sploh pa jaz vem to ze par let user posted image user posted image

edino za fantka sva se pa kregala fuuul...kar je blo meni všeč ni bilo njemu in obratno... user posted image  še dobro da bo (baje) user posted image  sem bolj ziheraš-nisem zihr dokler...nism zihr user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
20.9.2011 8:29:30   
Polzi
jutro punce

vidim, da vas že ima kar veliko izbrana imena in tudi o vozičkih je že veliko govora. No, jaz nimam ne eno, ne drugo user posted image  bo verjetno potrebno počasi v akcijo. Vzet list papirja, napisat par imen, pa videt, če se z dragim kje ujemava.....upam, da se ne bova prej skregala, predno bova ime izbrala user posted image

Glede lakote je tudi pri meni tako, da bi non stop jedla in sem že pridelala 3 kg, popoldne pa je še skoraj kilogramček zraven user posted image  Tako, da se raje tehtam zjutraj, ko je trebušček prazen in potem nisem tako slabe volje. Imam še samo 10 kg fore - do meje, ki sem si jo zadala, da je ne smem preseči v nosečnosti....

DHT mi je še izboljšal rezultat, tako da je zdaj NS 1:10000 user posted image  sem ful vesela in se bom kasneje naročila še na 3D UZ kr v Domžale, kr mi je dr. Strahova res zakon. Tako preprosta in vse se lahko pomeniš z njo.

danes sem prvič oblekla nosečniške hlače, ki mi jih je kupil moj user posted image  Sama že ne bi dala tolk za njih (65 €), on pa je raskiru za naju user posted image  Pa še ful so fajne, elegantne in jih je res fajn nosit. V H&M sem si zadnjič kupla ene take bolj športne, drgač si pa zdej nabavim sam še ene kavbojke pa verjetn nč druzga, razn tunik in majčk...

Tko, zdej pa naprej delat, me že telefoni priganjajo.....

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
20.9.2011 8:37:04   
disere
jutro punceuser posted image ..vidim, da mate debato o imenih..hja pri nam kr projekt tale imenauser posted image jih mormo met kar 6 v mislihuser posted image ..za dve punčki, al za dva fanta, al pa za parček, se na veliko pogajamouser posted image ...za fanta mi je zelo všeč tai, za punco navijam za elin..nebi pa rada dala podobnih imen kot npr.tai-tia, no bomo že nekako dosegli skupni dogovor...drugače sem kr vredu, trebušček ratse 100na urouser posted image , v četrtek imam pregled, že komaj čakam,da mal vidim naša dva mala škratauser posted image ..
vsem vam želim lep čimanj stresen dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
20.9.2011 9:01:43   
majcis
jutro
ste ble pridne ste dale full predlogovuser posted image user posted image  meni je od D všeč tudi Dora ali Doris... tašča navija za ime Dita - men je preveč italijansko?? nevem mi ne potegneuser posted image  drugače sm pa dons frej - jupi- tko da če ma kera gorenjka cajt popovdne se ukha tud dons mau dobimo user posted image
tamau mi žespet štrajka za v vrtecuser posted image  tko da mamo žespet oz šekr borbeuser posted image
za kilce nevem kolk sem jih pridelala vem da sm jih zj v pol leta 12kg user posted image  ampak pravjo da vsaj mal bl normaln zgledam kukr pa ko en kostko user posted image  no ja se tolažm da bojo šle po porodu žespet dol (upam) user posted image
drug tedn mam pa pregled in komi čakam da mau vidm pikico kolk je zraslauser posted image
drgač so se mi pa oči neki vnele -nevem možn zato ker morm žespet nove leče testirat pa mi neki ne pašejo???
zj bom pa mogla mal pospravt pa user posted image  je prosu da še ene dile poštriham da končno zaklučva projekt balkoni. oh ja da se mi pa prov nč ne user posted image

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 731
20.9.2011 9:18:15   
Anonimen
Jutro!

Disere
- Jaz imam tudi v četrtek pregled! Samo ne vem, če bo meni delala UZ. Bi pa jaz tud zelo rada spet videla user posted image .

Včeraj zvečer me je prijel "heksenšus". user posted image Boli ko user posted image , pa še tablete nočem nobene vzet. Komaj kaj sem spala, danes bo pa treba v šoping, ker ni več hrane doma, pa sploh ne vem, kako to izvest. Bom prosila koga, da mi pomaga v avto spravt robo, doma bo pa itak user posted image prinesel v stanovanje. Po mojem je krivo to, da tako malo migam, ker sem na bolniški že 2 meseca, pa mi je dr. rekla, da naj ne telovadim (prenizek pritisk), da lahko samo kakšen sprehod. Verjetno je to premalo. Ah, saj grem jutri spet na pregled k internistki, pa bom videla.

Polzi - user posted image za dht rezultat! Sem držala pesti zate! MOram pa rečt, da me je malo potrlo, ko je ena napisala, da se je rodil otrok z DS, pa je imela mamica 1:9000 rezultat (moj je 1:6500). No ja, zdaj je, kar je, pa pač upam, da bo pri meni vse OK. Saj vem, da so to samo ocene in verjetnosti, pa vseeno nekako zaupaš, da bo vse OK.

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
20.9.2011 9:41:53   
Anonimen
user posted image lep sončen pozdrav

Danes je spet lep jesenski dan!!! Sicer se je konkretno ohladilo...že kuham čajuser posted image
Na hitrco sem preletela debato o imenih...tudi mi imamo izbrano, tako za user posted image  kot za user posted image  Sicer smo za user posted image  izbirali, ker možu ni všeč moja izbira. Jaz si želim Valentina, on pa zaradi poplave Valov in Vallov ponoriuser posted image

...glede vozičkov

IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

maxi cosi mura 3 mi je, pa mi je sportni del čudno majhen

čebela, tukaj pa se ne morem strinjat s teboj. Sicer je vedno tako, da vsak pač zagovarja svojega favorita (razen če ugotoviš, da ni vreden pohval). Jaz sem bila v prvi user posted image  močno ogreta za buzza...a sem ga dobro spoznala, ko sem se sprehajala z babico in njeno vnučko - totalno slab, imela je trikolesnika, dete v tisti lupini...
V glavnem sem takoj ugotovila, da to ni to...
Všeč mi je bil tudi bugaboo-a ima športni sedež tud tak lupinast sedež...
mutsy - ima krasne barve in ful dobro veliko nakupovalno košaro, športni sedež pa mi je spet čist outuser posted image

Veliko mamic se pritožuje nad težo vozička, npr.12 kguser posted image
Ja hudiča, pol pa morš imet marelo maclaren, tistih 6,5 kg pa je pol ok???
Sedaj mi je všeč tudi stokke, vendar sem že preizkusila - ročaj mi ni všeč in ker je tolk višji ni stabilen...Gledam iz svoje perspektiveuser posted image
Moj ta večji priteče, se zaleti v voziček in user posted image  poleti user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da sem spekla štrudluser posted image user posted image user posted image  hotla pa sem ti povedat, da je mura s svojimi 12kg zelo stabilen in otroku prijazen voziček, v športnega lahko daš tud čist micenega, ker se popolnoma poleže, čeprav se zgubi v njemuser posted image  Sedež pa je tako fajn oblazinjen in v prav nobenem meni všečnemu nisem videla, da otrok sedi lepo ravno...včasih otročki v vozičku tako visijo, da bi še mamo malo popravilauser posted image
Res pa pri barvah ne blestijo ravno...Čeprav so v živo barve lepe-če bo punčka bom šprtni del zagotova vzela v rdeči...drugač pa sem videla rjavega-kot čokoladka, pa rahlo zelena tud ni slaba.
Prvič smo imeli rumeno vijoličasto kombinacijo, pa se rumena ni nič umazala,sem sproti sčistila...sedaj bom izbirala bolj trpežno barvo, že zato, ker bo zagotovo veliki brat s  svojimi ročicami delal vzorčkeuser posted image user posted image user posted image
Glede prostora v prtljažniku nimam težav, si bomo pa za dopust zagotovo morali omisliti strešni kovček...če samo pomislim - voziček za ta malega, kolo za ta velikega....user posted image

Zdaj pa se mi je čaj čist ohladil...user posted image
Mož obljublja, da bom zvečer že internetno uravnovešenauser posted image user posted image user posted image
upam!!!

lep sončen pozdrav in pridno božajte bušije

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
20.9.2011 9:49:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alna

me je malo potrlo, ko je ena napisala, da se je rodil otrok z DS, pa je imela mamica 1:9000 rezultat (moj je 1:6500).

To je javen forum in eni radi delijo vse mogoče...žal. Tako, kot se ene rade pohvalijo v debati žensk, ki ne morejo zanosit, da je njim že tretjič uspelo v prvo...user posted image  Lepo - a bodi kot trikratna mama saj malo rahločutna in v svoji mama vlogi srčna!
Včasih moraš vzet z rezervo.
No ja, zdaj je, kar je, pa pač upam, da bo pri meni vse OK. Saj vem, da so to samo ocene in verjetnosti, pa vseeno nekako zaupaš, da bo vse OK.
Pravilno razmišljaš!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
20.9.2011 9:56:59   
gruška
Jutro!

Jada 82, hvala za dobrodošlico user posted image  ... Ja, jaz sem že 5. noseča, doma imam tri sončke, stare 10, skoraj 7 in skoraj 4 user posted image  ... en otroček pa nam je umrl star 3 dni (razlog streptokok in sepsa obeh, sinčka in mene) ... dolga zgodba, mogoče enkrat v živo ....

Imena .... za punčko imamo izbrano že dolgo časa ... če bo punčka bo 100% Liza ... za fantka nimamo pojma ... imena, ki so meni všeč mojemu niso in obratno user posted image  ... zaenkrat nam je vsem še najbolj všeč Jaka ....

Voziček .... pri najmlajši sem imela Peg Perego GT3 in sem bila noro zadovoljna .... ker nisem računala na to, da se bomo odločili še za enega user posted image , sem ga prodala user posted image  .... Zdaj pa gledam Mutsy slider ... mi je ful všeč, čeprav ima bolj majhen športni del ... Mi je všeč tudi Mura 3 ali 4 ... ga ima soseda in mi je všeč ravno zato, ker ima fajn športni del ... bomo videli ... user posted image  

Majcis, jaz sem vsak vikend na gorenjskem koncu (Bohinj), pa se lahko enkrat zmeniva user posted image

Lep dan, uživajte!

< Sporočilo je popravil gruška -- 20.9.2011 10:11:11 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
20.9.2011 10:26:03   
majcis
gruška 1.user posted image  za sinčka - si ne predstavljam kaj ste mogl dat skoz...
jz še 14 dni delam poj sem pa na sončniuser posted image  bom mela skoz čas user posted image , tko da kr prlette na kavico. drgač pa delam v Bohinju pa tud uhka prletite na kufe ta vikend sem zjutraj se pravi do 14h na šihtu. lahko se pa dobimo po šihtu skupaj še z mojmu nadobudnežm user posted image
jada si me tko zraj*** s tistmu kompotm - si ga zj kuham - a se ti kj kolcauser posted image user posted image user posted image
se bo naša dilema z imeni kmau končala k je reku nj sama zberem sam bi pa rada da je njemu tud kolker tolk ušečuser posted image  

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 736
20.9.2011 10:30:29   
gruška
Majcis - ja, res je bilo težko ... ampak je čist res, kar pravijo: kar te ne uniči, te naredi močnejšega .... Če ne drugega, začneš življenje bolj cenit in ga zares uživat!!! 
Ta vikend pridemo gor šele v soboto popoldne, ker gre moj v četrtek v Munchen, pa se vrne v soboto enkrat .... Enkrat nam/a bo že ratal se dobit, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil gruška -- 20.9.2011 10:31:25 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 737
20.9.2011 10:31:29   
čebela1

saj to je to..vsak zagovarja svojega favorita. meni je maxi cosi zeeeeeelo lep-tudi športni del mi je ZELO lep, ampak ker računam malo takole- otrok bo šel v športni del ravno nekje jeseni-pozimi (pri pol leta) pa si ne predstavlam da bi v tistem delu imela še kakšno vrečo/dekice itd..sam otrok ima dovolj prostora pomoje no! nevem... aja pa ko poležeš dol čisto športni del-me zeeelo moti ker je pri strani kar "luft" .. saj vem da ne more dol past, ampak čudno mi je to no... pa še to me moti ker tiso pred otrokom ni polno od roba do roba ampak samo pri strani. je pa res da sem ga že imela moznost sporbat in me je v vseh drugih pogledih navdušil-vodljivost, materiali, zlaganje..itd.. user posted image  ampak saj vem...popolnega ni user posted image  pri vsakem je neki kar ti je fuul všeč, in nekaj kar te zmoti.. meni je bil tudi stokke všeč ampak zaradi koles ne ker so plastična pa majhna...

tudi jaz že skoraj diplomo pišem iz vozičkov..ampak upam da mi do novega leta uspe narediti zaključek kaj bo najbolj zadovoljilo moje potrebe,nekaj tudi izgled, funkcionalnost, in navsezadnje tudi cenouser posted image

kar se tiče pa teže se pa strinjam stabo Anonimna ... ne rečem da teža ni zanemarljiva, ampak glejte tudi iz te perspektive..lažji je voziček je posledično tudi (pomoje no) manj stabilen.. pa raje vidim da ima kak kg več pa da je bolj stabilen in varen za otroka ? nevem no...

< Sporočilo je popravil čebela1 -- 20.9.2011 10:34:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.9.2011 10:34:39   
čebela1
user posted image

< Sporočilo je popravil čebela1 -- 20.9.2011 10:37:39 >

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.9.2011 12:05:32   
čebela1
user posted image

a ni lepa? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.9.2011 12:10:11   
majcis
gruška se bomo dobil mamo cajta kr ga čmo user posted image
čebela1 full dobra majčka... so mi ful dobri teli modeli k majo kšne dobre gor napisane user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.9.2011 12:28:25   
čebela1
men je tale fuuuuuuul lepa...sm nevem kakšna kvaliteta je?!user posted image  ker iz popka vem da so...samo mi pa napisi niso najbolj všeč... no.. "zlajnani so " user posted image  malo iščem kje je še kaj...

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.9.2011 14:39:45   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: alna

Včeraj zvečer me je prijel "heksenšus". user posted image Boli ko user posted image , pa še tablete nočem nobene vzet. Komaj kaj sem spala, danes bo pa treba v šoping, ker ni več hrane doma, pa sploh ne vem, kako to izvest. Bom prosila koga, da mi pomaga v avto spravt robo, doma bo pa itak user posted image prinesel v stanovanje. Po mojem je krivo to, da tako malo migam, ker sem na bolniški že 2 meseca, pa mi je dr. rekla, da naj ne telovadim (prenizek pritisk), da lahko samo kakšen sprehod. Verjetno je to premalo. Ah, saj grem jutri spet na pregled k internistki, pa bom videla.

Polzi - user posted image za dht rezultat! Sem držala pesti zate! MOram pa rečt, da me je malo potrlo, ko je ena napisala, da se je rodil otrok z DS, pa je imela mamica 1:9000 rezultat (moj je 1:6500). No ja, zdaj je, kar je, pa pač upam, da bo pri meni vse OK. Saj vem, da so to samo ocene in verjetnosti, pa vseeno nekako zaupaš, da bo vse OK.

Jaz sem mela ene 14 dni nazaj grozen heksenšus v vratu. Bilo je obupno ... bolelo kot user posted image . Pa ti povem, da je kar kakšen teden držalo user posted image user posted image user posted image user posted image Pocajtej se!!

Glede tistih rezultatov: ne razmišljaj, itak da bo vse ok z našimi user posted image !!! Boš vidla!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
20.9.2011 14:41:06   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Jutro!

Jada 82, hvala za dobrodošlico user posted image  ... Ja, jaz sem že 5. noseča, doma imam tri sončke, stare 10, skoraj 7 in skoraj 4 user posted image  ... en otroček pa nam je umrl star 3 dni (razlog streptokok in sepsa obeh, sinčka in mene) ... dolga zgodba, mogoče enkrat v živo ....

Majcis, jaz sem vsak vikend na gorenjskem koncu (Bohinj), pa se lahko enkrat zmeniva user posted image

Lep dan, uživajte!

Gruška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sožalje!!!!! Si ne znam predstavljat!!!!

Drugač sem pa tud jaz za to, da se dobimo .... user posted image Sploh pol na porodniški bo več časa .... men ga zdaj kar malo zmanjkuje .. user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.9.2011 17:52:18   
Anonimen
gruška -ne predstavljam si kaj si dala skozuser posted image  A kot praviš, kar nas ne uniči nas ojača...tud sama že ugotovila skozi izgube najdražjihuser posted image

čebela - jaz sem imela prvi model mure in vem, da so streho neki spremenil...moja se je dala podaljšat in je bil športen del popolnoma zaprt, tako da je naš aprilček šel prvič v športnega junija, ko je bilo takooo vroče-sicer se je v njem skor zgubiluser posted image ... Košaro pa smo porabili za spanje še dolgo-v toplicah, na morju, ko smo prespali pri starih starših...
Sem ravno pofirbcala in ugotovila, da pridejo nove barve...pa ravno vijola-jaz pa user posted image ...sicer čakam na morfologijo...ampak občutekuser posted image

streptokok B - ko je ravno gruška napisala o svoji veliki izgubi...
A so vas ginekologi testirali??? Ker to je še vedno (se mi zdi) bolj poredkouser posted image
Mene namreč prvič ni, sedaj pa me je in sem pozitivna!
Si mislim, da sem tud prvič ziher bila pozitivna...sem na srečo imela CR.

Kuham kompot in cela hiša dišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

pa pa

(odgovor članu gruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
20.9.2011 19:24:09   
miska333

streptokok B - ko je ravno gruška napisala o svoji veliki izgubi...
A so vas ginekologi testirali??? Ker to je še vedno (se mi zdi) bolj poredkouser posted image
Mene namreč prvič ni, sedaj pa me je in sem pozitivna!
Si mislim, da sem tud prvič ziher bila pozitivna...sem na srečo imela CR.

[/quote]

Mislim, da se gre na test enkrat na koncu nosečnosti. Test je samoplačniški (ene 14 eur stane)...vsaj pri meni eno leto pa pol nazaj je bilo tako :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.9.2011 19:27:08   
hrchy
Gruska dobrodosla in user posted image

ne me hecat z imeni, a bo kera uganila, kako bo nasi ime, ce bo puncka... kot kaze bo to najbolj popularno ime v marcu. user posted image user posted image user posted image Pa tud midva veva ze nekaj let, da bo ime tako! user posted image

Sicer sem pa danes imela pregled pri babici... Tukaj te namrec celo nosecnost spremlja babica, s katero se pogovoris vse, kar te zanima v zvezi z nosecnostjo, porodom, pricakovanji glede poroda, dojenja, o vseh skrbeh... ni da ni, vse kar te zanima. In ce lahko, potem je 'tvoja' babica tudi zraven pri porodu, da si z znano osebo...

No, ampak hotla sem povedat, da sva slisala srcka... naju je najprej opozorila, da sploh ni nujno, da se bo slisal, ker sem se v 14 tednu, ampak takoj ko je aparat pristavila, se je slisal ta-dam, ta-dam, ta-dam... no, slisal se je bolj kot tuc-tuc kaksnega stanc komada...user posted image user posted image user posted image
ampak bravo mali, kar tako naprej!

zdaj ste me tud zdrmale glede vozickov... midva ga bova narocila preko neta, ker tukaj imajo samo take http://www.babysam.dk/barnevogne/babysam-barnevogne/scandiago-sort-5700000096717
al pa take:
http://www.babysam.dk/barnevogne/kombibarnevogne/emmakombibarnevogn-brun-5700000098049
v glavnem se mi vcasih zdi, kot da so iz prejsnjega stoletja... kaksna vrtljiva kolesa, kaksne barve (ja, samo crni, temnomodri ali pa rjavi), kaksni kombinirani vozicki... nic takega ne poznajo! Cene pa v nebo! tko da se bom lepo zanasala na vasa mnenja, pa tisto, akr bom prebrala na netu...

In tukaj prosim za pomoc: Lupinica, kosara in sportni del... vem, za kaj je kaj, ampak zanima me, a za malega rabimo vse troje ali se lahko npr. uporabljata samo kosara in sportni del, samo lupinica + sportni del...

Upam, da mi kera razlozi, da ne bom po megli tavala. Hvala vnaprej!

Danes pride pa moja mami na obisk za en teden, prinese pehtran, potico, domace grozdje... jupi, slovenska hrana! user posted image user posted image user posted image no pa mamo bo tud fajn videt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.9.2011 19:38:21   
miska333
Hrchy: glede vozičkov. Lupinica je v bistvu namejnjena za vožnjo v avtu...je avtosedež. V Slo. jo moraš prinest že v porodnišnico oz. v njej se odnese otroka domov :) V lupinici naj otork ne bi bil preveč časa (nam so rekli uro na dan) in zato ni primerna za prevažanje okrog na sprehodih... Potem košara ja za prve pol leta (pri naši prvorojenki to ni bilo možno, ker je bila OGROMNA in jo je prerasla in je šla v športni del pri 4ih meseih in pol). Meni je košara zakon. SPloh, če je mali rojen pozimi, ker je noter lepo zaščiten pred mrazom. Pa če zaspi v vozičku pač lepo odklošiš košaro dol, ko prideš domov in ga preneseš v stanovanje. Športni del je pa za potem. Tisti športni deli, ki se čisto poležejo se lahko uporabljajo tudi od rojstva naprej.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.9.2011 21:09:08   
Anonimen
Gruska - si ne predstavljam in upam, da si tudi nikoli ne bom. Že spontani splav je grozna stvar, ampak da pa držiš user posted image že v naročju, pa potem umre... Bravo, da si se pobrala in živiš naprej normalno!

Jaz sem pa danes dala urin v lab., pa imam "zelo številne" bakterije. user posted image Sploh ne vem, kako se lahko tam naberejo, če pa spijem po 2 litra dnevno in skoz lulat hodim. user posted image Bom videla, kaj bo G rekla v četrtek.

Heksenšus se je pa precej omilil. Sicer še vedno boli, sploh ob kakšnem nepremišljenem gibu, ampak očitno mi je pomagala "telovadba" v trgovini. user posted image Sem si malo razmigala roke in zgornji del hrbta z jemanjem stvari s polic.

čebela, kje si pa našla to majčko? Meni je tud zelo všeč. Imam pa še eno doma s fajn napisom: "9 months all inclusive" pa 5 zvezdic zraven. user posted image Sem nekje vidla tako fotko in sem jo dala delat za frendico, ko je bila noseča, zdaj jo je pa meni posodila. Jo bom enkrat fotkala in jo "nalepla" zraven.

Oči mi kar skupaj lezejo in upam, da bom danes bolje spala. Lahko noč!

(odgovor članu miska333)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
20.9.2011 21:14:22   
Aleda
Joj ste pridne, sem komaj vse prebralauser posted image
No ker ste me že tako zdražle s temi imeni sem se odločila, da bom mogla še sama malo pogledat in napisat en seznamček, potem pa vprašat še možeka, da doda kakšen njegov predlog. Verjetno bom šla še v knjižnjico po leksikon imen. Včasih sem že imela več imen za punčko, potem pa so me žlahtnice že prehitele.

Jaz pa niti nisem tolko lačna, odvisno no, kukr kdaj. Zjutraj jem, do kosila pa že kar ratam lačna ja, ker je šele ob dveh, zvečer pa odvisno. Sem pa opazila, da mi čokolada in sladko spet pašejo tako kot prej, ker na začetku pa nekaj časa nisem nič pogrešala čokolade. Sem se pa zredila že ene dve kilce. Počasi ratujejo hlače kar tesneuser posted image

Ja tale maxi cosi je men tut zlo všeč, sam barve me motjo, niso mi lih všeč. Ne vem, se mi zdi da za dojenčke bi mogle bit take prijazne barve, ne pa živo rdeča, črna,rjava...mah sej še sama ne vem kakšna bi mi bila všeč, ne preveč živa in ne preveč temna.

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

babyshower
Lelly28 RR

Ali so vam prijateljice oz. ste si same pred rojstvom otroka pripravile praznovanje (babyshower)?

da (11%)

ne (89%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!