|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
16.9.2011 14:07:11   
marec2012
Čaw,

jaz pa še vedno gledam vozičke, pa mi je čedalje manj jasno. Malo sem postala skeptična glede vozičkov, ki v kompletu stanejo okoli 400 EUR (lux4kid, Baby spa...). Ima katera od vas kakšen predlog za dober voziček (nebi ga rada ob naslednji nosečnosti ponovno kupovala). Željo imam da je 3 kolesnik. Samo 800 EUR za vse skupaj mi je pa tudi malce veliko.

Aja, je bil pa tudi moj izvid nuhalne in DHT slab in sem dobila napotnico za amniocintezo ampak se nisem odločila da grem na poseg.

Pozdravček vsem....

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 701
16.9.2011 14:20:28   
Anonimen
ina samo hotela sem ti napisati, da sem jaz tudi imela v prvi nosečnosti povišano tveganje. Sicer je bilo ravno malo čez mejo 1:300 tako da sem šla samoplačniško, ampak vseeno. Psihološki pritisk je enormen. Na koncu pa je bilo vse okej.AC ni noben bavbav, če pa ti jo dela izkušen zdravnik pa je verjetnost za splav oz. kakršenkoli drug zaplet minimalna (0,5%). Je pa to res vse statistika, ki še nič ne pove-poznam punco, ki je imela tveganje 1:18 pa je bil otrok zdrav in drugo, ki je imela skoraj 1:9000 pa ima otroka z DS.
Tako da čim manj razmišljaj o izidu, ker številke same po sebi še ničesar ne pomenijo.Samo res počivaj po posegu.

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
16.9.2011 19:01:37   
Anonimen
Joj, sem kar žalostna ko berem o teh slabših rezultatih na NS ... Pri meni je bilo sicer vse v redu na nuhalni, krvi pa nisem dala za dodatni pregled. Vedno je tisto ''kaj pa če''....  Jah, upajmo na najboljše.
LP Punce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
16.9.2011 19:05:43   
Jassika
ina tudi jaz sem ti hotla rečt, da se probej čim manj sekirat. Tale DHT je kar nekaj puncam, ki jih poznam pokvaril rezlutate in načel živce - zato pri sinku sploh nisem šla še na DHT. In čisto pri vseh, pri katerih je bila NS drugače v redu, so potem šle na AC in donosile zdrave user posted image - tako da po mojem bi se mogla bolj bat če bi bla že NS slaba, pa še kak mehki marker zraven. Tako pa boš 100% kako je z user posted image in to sploh ni slabo. Škoda pa ker ti niso mogli naredit že BHR, ker je veliko prej, ampak če tukaj ni šlo nič narobe, bo šlo na AC še toliko manj. Držim pesti in ti želim, da izveš dobre rezlutate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
16.9.2011 20:18:19   
Aleda
Marec meni je zlo všeč maxi cosi, mura 3, sam je kar drag user posted image Je pa fajn, kar sem ga vidla v živo, razen barve mi niso ravno všeč. V BC je bil znižan sedaj, upam da bo še kakšno znižanje, ko pridejo novi modeli. Mah saj  je ogromno teh vozičkov, nekateri trikolesniki mi niso všeč, ker so tako dolgi, pri drugem barve, ogrodje... tut jaz imam namen imeti voziček še za kakšnega otročka, ne bi novega kupovala, zato bi rajši kupila enga malo bolj trpežnega.

Ina srčno ti želim,da bojo rezultati vredu. Vem, da to sigurno zelo vpliva na psiho, saj kar ne moreš odmisliti, če bi blo lahko kaj narobe z otročkom. Tudi jaz kdaj razmišljam pa če ne bo zdrav, čepravo so bli rezultati na NS super. Pa se moram kar sama sebe okregati da ne razmišljam. Ne smemo mislit slabo, samo pozitivnouser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.9.2011 20:33:23   
poldy
Za vse, ki čakate rezultate DHt držim pesti, da se bo vse u redu izšlo.
Midva sva se odločila za rabljen voziček, in sicer sem našla na bolhi zelo poceni Quinny freestyle xl trikolesnik. so pa od 80€ naprej. Pri prvem otroku vem, da nisem hotla niti slišat od kakšne rabljene stvari, sem hotla vse novo, pa prepričana sem bla da bomo vse še enkrat uporabli.....pa mi je šel od babywelta voziček tko na živce, da sem ga prodala takoj ko je bla tamala dost velika za marelo, že pri enem letu se mi zdi....sedaj pa ko gledam cene in približno vem kako funkcionirajo vozički, pa sem se raje odločila za rabljenega, kot pa da bi ne vem koliko zapravila in spet ne bi bla zadovoljna.....jutri ga gremo iskat...poročam kako se bo obneslo....
Lep pozdrav!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.9.2011 20:47:30   
Aleda
No še nekaj sem pozabila vprašat. Jaz sem dobila danes od komisije, da sem na bolniški do konc novembra. Sem bla kar mal šokirana, ker sm mislila da bom dobila do sredine oktobra, saj mi je tut G napisala za dva meseca. Imela sem namen it v službo, sedaj pa verjetno sploh ne bom hodila za tist mesec pa pol. Kako je potem s to kontrolo na bolniški, a je samo v dopoldanskem času? Pa če imaš v kartonu napisano, da ti ni treba ležat, da maš lahko sprehode, a potem ni nič narobe, če si takrat zunaj ko pride kontrola?
Poldy jaz sem tut razmišljala o rabljenem vozičku in tut mal gledala. Sestra je tut zamenjala voziček, ker ji ni bil všeč in kupila rabljenega, zelo dobro ohranjenega. Je pa res,da pri prvem otročku bi najrajši kupil vse novouser posted image Kakšen zgleda ta voziček marela, a to je tisti, ki se zelo na majhno spravi? Ima pa verjetno tut majhna kolesa in je bolj za po ravnem.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 707
17.9.2011 7:02:29   
majcis
ina držim pesti zate in za tvojo user posted image  prav tako zate marec2012.

drgač sm bla pa včerj frj user posted image user posted image  mi je prov pasal.
jz drgač vozka nism mela namena menjat sam mi gre Hauck naživce k je mal nepraktičen... pa je tašča morila da more ta otrok itk met svojga k je ona tud vsakmu svojga kuplauser posted image   pa sm rekla da dnarja drgač ne ser*** pa je rekla da ga bo itk ona kupla - če je pa tko popa tud provuser posted image user posted image
jz gledam drgač cenovno ugodnješje k se mi zid brez veze dajat 800 ali več eur za vozek user posted image  

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 708
17.9.2011 18:53:19   
gruška
Živijo, še ena user posted image  tukaj!

Že par let nisem bila na RR, pa sem prišla pogledat koliko marčevk nas je user posted image  ...
Stara sem 36. let, to je moja 5.nosečnost. Rok imam 23.3.2012, prejšnji teden sem imela nuhalno in je rekel, da je tveganje relativno majhno. Sicer so mi vzeli še kri (ker sem pač že toliko stara user posted image ), izvidi bojo čez kakšnih 10 dni ... Itak da bo vse uredu user posted image

Lepo vas pozdravljam in upam, da se bom lahko čimvečkrat oglasila ...

Gruška user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 709
17.9.2011 21:17:33   
ina11
Hvala vsem za vzpodbudo. Zaenkrat sem ok, prav zares verjamem, da bo vse ok in se ne obremenjujem. Očitno delajo nosečniški hormoni user posted image user posted image . Verjetno se bo pa to spremenilo, ko se bo bližal dan d...

Poldy, mi imamo zdaj freestyla in smo super zadovoljni. Res, da ni najlepši, glede na te nove modele vozičkov, je pa super vodljiv. Brez problemov se vozi po hudih terenih, snegu... Res je kvaliteten. Po moje ti ne bo žal. Pa tudi praktičen je. Športni del se obrača na obe strani, na morju sem odprla zadrgo in je imela mala skoz luft noter, ko je spala... Si ne predstavljam, da bi jo poleti vozila v Janeju, ki je znotraj cel v plastiki (vsaj prejšnji model Slaloma je bil, glede novega ne vem).

LP vsem in lep vikend!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.9.2011 7:17:05   
majcis
dobro jutro  souser posted image
a smo se naspali user posted image
ina11 in gruška bo vse v redu držimo pesti user posted image
a v vaših koncih tud pada?? kolk je to lep vreme za spanje user posted image
upam da bo popovden vsaj mau mn padov da gremo mau po lužcah skakat user posted image

oh ja komi čakam da bo malca. zajtrk sm že mela pa sm že sestradanauser posted image  a se kera kj brzda kolk je?? jz se ne morem mi je tko dobr papcat user posted image

eno vprašanje - moj user posted image  si je po dolgem cajtu nenadoma premislu in je reku da nj  jz izberem ime ker je on že za 1 user posted image ...  in me zanimajo vaša mnenja za user posted image
katero vam je lepše? Klara, Nika, Diana, Daša?  alpa še kšn lep predlog na D (mamo enga na D doma user posted image ).

(odgovor članu ina11)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.9.2011 8:32:00   
Jada82
Jutro souser posted image !

Evo, moj vikend z user posted image  je kar prehitro minil ... sva pa zelo uživala! Morm rečt, da je najbolj pasalo to, da sva lahko v miru posedela, kej pojedla, kej popila pri kosilu in večerji ... da ni bilo treba skoz skakat za user posted image . Krasno je bilo, res! Mal sva tud plavala v bazenu, mal zaspala, vse obroke sva imela zunaj na zraku .... ogledala sva si par stvari ... krasno je bilo, res! Tamala pa je bila baje tudi zelo pridna pri atu in mami, nobenih problemov, lepo je spala, jedla, skratka, bila je pridna. Moramo še kdaj ponovit, preden pride 2. user posted image  na svet ... pol bo malo težje 2 pustit starim staršem ... Ampak bomo že!

Evo, jaz ne morem več nosit normalnih hlač. Ves čas nosim nosečniške, ali pa krila .... včer sem si kupila tud nov modrc, ker so mi vsi moji premajhni in me potem zelo prsi bolijo ... pa še nosečniške žabe. Zdaj imam 3 - so fajn, običnih tud ne morm nosit user posted image  Sem pa drugač že en čas nazaj kupila tist podaljšek za hlače preko spletne strani Da-da, pa mi zaenkrat še ne pride v poštev, ker tako velikega trebuha pa tud še nimam ... Je še na lagerju .... upam, da ni bil brezvezen nakup!

Mal sem spet zaspana, ker sem slabo spala .. moj je bil spet na hokeju, pol pa pozno pride, pa rogovili pa tko ... pol sem pa še tko nekaj slabo spala ... grmelo je pa tko. Bomo že!

Da še malo pokomentiram:
majcis - imena: hm, men je od predlaganih všeč Klara! Kaj na D bi ti? Hm .... Doroteja, Dolores .. tole poglej: http://www.otroska-imena.si/zenska-imena-d.php

Ina11 in Marec2012 - jaz mislim, da bo na koncu vse ok! Resnično! Ne vem, jaz se s tem niti tolko ne obremenjujem, sicer sem imela dobre rezultate NS, ampak tudi slučajno nisem pomislila, da bi šla delat še kakšen test ... Pomoje, da bodo vsi naši Marčki zdravi!!! Resno mislim!

Gruška, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti pa že kar v 5. noseča? Bravo za pogum!!! user posted image user posted image  Povej, kako je imeti tako veliko familijo? Najbrž se mate prav fajn! Koliko so pa ostali otroci stari?

Aleda - glede bolniške: ne vem, verjetno bi ti moglo na odločbi pisat, da so dovoljeni izhodi ... meni ni pisalo v 1. user posted image  in sem bila res večinoma doma ... mogoče sem samo za kako uro skočila kam ... itak sem ležala res skoz. Pomoje, da če kam skočiš, te ne bodo glih takrat iskali ... ampak načeloma je pa bolniška itak namenjena počivanju ..... čeprav mam kolegico, k je bila tud v 1. user posted image  skoz na bolniški, preventivno, pa jo ni nič skrbelo, je normalno hodila okoli .... Pač, če bom jaz šla na bolniško, bom itak mogla verjetno spet ležat ... če pa bo vse ok, bom pa itak delala ....  Pomoje pa preverjajo samo v dopoldanskem času, sploh če imaš tako službo.

Glede vozičkov: joj, pomoje, da bi dal glih 800 € za komplet, je pa res preveč! Jaz sem dala okoli 600 € takrat, pa sem dobila vse, voziček s športnim delom, košaro, lupinico, previjalno torbo, mrežo proti mrčesu in dežno pregrinjalo - dokupila še zimsko vrečo (všteto v zgornjo ceno), naknadno poleti pa še senčnik, za tega pa plačala še okol 30 €. Vse bo še uporabno za 2. otroka. Edino kolesa že mal škripljejo, pa včasih logar dol pade, pa ni to nič hujšega .... Pri zelo dragih vozičkih večinoma plačaš samo znamko no. Je pa res, kot so punce že pisale, da se pol človek kar premisli, pa bi za 2. otroka kaj drugega ... tako da .... pomoje, da prav drago kupovat, pa tudi ni, no! Premisli še!

Rabljene stvari: ja, jaz na začetku ful nisem hotela rabljenih ... saj sem šla gledat, pa mi pol kar ni bilo ... zdaj pa skoz bolj. Sploh take stvari, k jih boš potreboval zelo malo časa ... se ful splača rabljeno. Recimo pol sem jaz kupila rabljen kengurujček pa nekaj oblačil pa stolček Bumbo itd. Zdaj bom kupila rabljen Buggyboard, samo dobiti ga moram - 70 € za novega definitivno ne dam! Ma se kar splača no, al pa kakšne stolčke za hranjenje pa ležalnike, stajice itd. Take stvari ... prenosne posteljice .... Se splača pogledat!

Evo, grem se lotit dela ... sem še bolj zaspana, k pada dež. Ampak po svoje pa prav paše .... malo osvežitve, pa potreben je že bil! Lep ponedeljkov dan želim!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.9.2011 9:12:02   
majcis
hehe jada men je tud Klara nr.1 user posted image  sm  glih mojmu poslala meil da nj mau pofirbca stran k si jo dala user posted image
rabljene stvari = npr. nosečniške hlače grem pogledat v komisijsko so bl ugodne pa maš tud kr neki izbire, pa tud kengurujčki, pa nahrbtnik, fredov obroč, pa še 1x sm dobla elektronsko črpalko novo z računm full cnej user posted image . tko da kr mau hodm kukat kva majo kj novga user posted image
aja sm pa v soboto šla lih v Lesce v MC in sem vidla Babyboom-a. prov nor vozk je sem se najavla da ga en dan pridem sprobat k bom mela proste rokeuser posted image  pa še ugoden je user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.9.2011 10:40:41   
čebela1
jaz se bom zaradi potreb definitivno odločila za napihljive gume, ker pa mi osebno 3 kolesnik še lepše zgleda, nekako gledam za 1x te... najprej mi je bil všeč Peg Peregov Gt3 pa mi je v živo nekako preeeglomazen.. ampak nevem-je pa res da je v športnem delu veliko prostora tako da tudi otrok ni ustesnjen tudi ko je mal večji.. nevem no saj pravim-še gledam.. JANE mi npr ni niti malo všeč, medtem ko maxi cosi mura 3 mi je, pa mi je sportni del čudno majhen.. sem ap odkrila od iCandy vozičke..in jogger pride v novembru tako da me je za1x zelo navdušil..če bo tudi v zivo se obnesel pa da bo lep.. bomo najbrs kar tega uzeli... http://www.icandy.si/ sem pa tudi gledala rabljene...nebi mela nobenega predsodka glede tega-samo žal tega ni še rabljenega npr... ker če bi se odločila za GT3 bi definitivno kupila rabljeno košaro /za tiste 4-5mesecev) ker so pol cenejše pa tudi koliko jo pa lahko uničiš?

imena.. za punčko sva imela samo 1 ime že od neeekdaj..za fantka pa sva se kregala.. na "srečo" bo (baje) user posted image  :D tako da...ime je izbrano ze za 100% user posted image

sem pa končno brez slabosti in glavobolov (no ja..) samo utrujenost me daje... pa bo že user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.9.2011 11:21:23   
Anonimen
Hoj, souser posted image !

Držim pesti za vse, ki čakate na rezultate. Naj bo vse v redu!!!user posted image

Vam tudi paše tale ohladitev? Meni je super, še bolje bo pa jutri, ko ne bo vroče, ampak bo pa vseeno sonček!

Aleda - na odločbi bi ti moralo pisat tole: "V času zadržanosti od dela zaradi bolezni, poškodbe ali nege mora zavarovanec-ka, ki se zdravi doma, v času takšne zadržanosti biti na svojem domu. Odsotnost z doma je možna ob odhodu na zdravniški pregled, terapijo oziroma v primerih, ko odsotnost ne vpliva negativno na potek zdravljenja. Za odhod izven kraja bivanja je vedno potrebna odobritev osebnega zdravnika. Navodila izbranega zdravnika morajo biti razvidna iz zdravstvenega kartona zavarovanca." To je pisalo pri meni na prejšnji odločbi, ko je zdravnica zaprosila za AKTIVNO bolniško, ki pomeni, da lahko hodiš okoli (sprehod, itd.). To je odstavek nad "obrazložitvijo". Na novi odločbi, ki jo imam zaradi nizkega pritiska in nevarnosti omedlevice, pa tega odstavka ni. Ampak nimam pa pojma o tem, kdaj in koliko preverjajo.

majcis - kje pa je kakšna komisijska trgovina? Glede imen pasta meni všeč Daša in Nika, na D imaš pa še Doris, Dina, Dunja, Dajana, Darja (sem naštela kar vse, ki se jih spomnim, itak so okusi različni user posted image ).

Lakota - jaz sem na vsaki 2 uri lačna, komaj zdržim kaj dlje brez hrane. Še dobro, da sem doma, sicer sploh ne vem, kako bi to izvedla. user posted image Pa se že pozna. V 2 tednih 1kg gor. No, ja, saj sem prej 2,5 kg shujšala, tako da zaenkrat ni panike, če se ne bo nadaljevalo tako. Si kar ne upam izračunat teže, če bo do konca user posted image tako hitro naraščalo.user posted image Se še kateri to dogaja?

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
19.9.2011 11:41:44   
zuza
jutrček user posted image !

o kok men tud paše tale ohladitev. sem zjutraj peljala mojo princesko v šolo in gasa nazaj na kavč in sem zadrnjohala še za dve urciuser posted image . full blo fajn!

mene tud kr morijo tile vozički. čebela1 mi je všeč tale tvoj icandy. cene pa nisem glih našla. jo ti mogoče poznaš? pa kolesa so tud trda in ne napihljiva a ne? vsaj ta, ki je predstavljen v videu. barva pa se mi tud sviđa ta plava-zelenauser posted image

drgač pa so pr men slabosti tudi začele popuščati in sedaj se mi lakota pojavlja na 3 ure. je pa res da ne smem pojest preveč ker potem opetuser posted image . tako da zmerno in večkrat pa je. s kilogrami še ni težav ker sem šla do zdej le dol, tako da računam da bom počasi na svoji teži pol pa seveda le še gor a ne verjamem da bom pridelala veliko kg. tak mam vsaj filling, no.

za 4 D ultrazvok sem bom zmenla z mojo G ker ga ima, pa še to za čist zmerno ceno (45,00 EUR). do kontrole 11.10. je še kr dolga, še dober da mam AS, da vsak dan poslušamo user posted image  in plavanjeuser posted image .

evo ga, nekaj sem natrosla več pa še kdaj drugič. moram it nekaj pohrustat, ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.9.2011 11:53:02   
čebela1
mene tud kr morijo tile vozički. čebela1 mi je všeč tale tvoj icandy. cene pa nisem glih našla. jo ti mogoče poznaš? pa kolesa so tud trda in ne napihljiva a ne? vsaj ta, ki je predstavljen v videu. barva pa se mi tud sviđa ta plava-zelena

ja tale k je 4 kolesnik peach so trad 8ne napihljiva) jogger ima pa napihljiva... no pol so še drugi (apple, cherry, strawberry.. samo jaz se prav peacha gledala) bomo videlkak bo v zivo.. cene mi niso še mogli povedat točne..ampak računam tam nekje kot 4kolesnik peach.. nekaj čez 600 je voziček + športni del pol je pa še košara okol 200€ ...user posted image  kar drag no..tako da bo moral upravičit tudi ceno ko ga gremo pogledat... res pa je da za 1x je edini ki ima "vse" kar iščem... BOMO VIDLI:)

jaaa drgač pa tut mi smo par dni nazaj prvič slišal user posted image  z AS user posted image user posted image  ubistvu v 17tednu...res lep zvokuser posted image

(odgovor članu zuza)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.9.2011 12:23:16   
majcis
alna - mi mamo v Radovljici 2 komisijski in v obeh najdeš marsikaj user posted image
mamo pa doma Dejana tko da Deja odpade user posted image  sva pa že od 1. nosečnosti mela izbran ime Mia in si je zj premislu da nj enga druzga izberem user posted image  za fantka sva se pa midva tud kregalauser posted image
jz žespet jem.... smo kukr dojenčki na 3 ure je treba jestuser posted image
drgač mam pa na šihtu kuhno blizu pa skoz mau dol hodmuser posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.9.2011 12:44:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  pozdravljene

...net še kr štrajka-do srede bi naj bil tipi topuser posted image

ina in marec 2012 - držim pesti, zagotovo pa sta pod presingom, hormoni pa tudi naredijo svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aleda - glede komisije sem imela v prvi user posted image  od osebne zdravnice potrdilo, da smem na sprehode, tudi sedaj bo tako.

vozički - prvič smo izbrali dobregauser posted image  sicer sem ga prodala - dobro prodala, tako da če znesku za vse (voziček, košara, zimska vreča, torba, lupinica, dežna prevleka) prištejem tistih 200 e, ki jih dobim od paketa, sem na zgubi nekje 200 e, to pa je res minimumuser posted image
Tako da ostajamo zvesti maxi cosijuuser posted image user posted image user posted image

Čeprav je danes zaspan, siv dan uživamuser posted image  sezname pa bom - obljubim uredila ta tedenuser posted image

Imejte se lepo in božajte zakladkeuser posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
19.9.2011 14:44:25   
zmajcy_
Hei!

Danes sem imela NS in je vse super, tveganje za DS je 1:12474 kar je čist super :) mi je pa prestavil PDP na 27.3. upam da se nau še kej premiku :)

majcis men je najbolj všeč ime Nika, sva tut midva razmišljala o tem imenu samo se mi zdi prepogost user posted image  so mi bolj všeč taka redka imena. Prva je Isa zdej pa verjetno če bo punčka bo Ota fant pa Amadej če si kej ne premislva do tkt user posted image

slabost tut mene mineva pa upam da me utrujenost tudi mine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.9.2011 16:05:09   
zuza
majcis, men je pa na D za punčko všeč ime DORA.

Drgač mamo pa mi tud že zbran in mislim, da je kr fiksn:

user posted image  IZABELA
user posted image  PATRIK

Me je pa kr nekaj časa držal, da bi imela AVO, pa moja dva nista bla glih navdušena.

Doma pa že imamo Mašo kot verjetno že veste.

no, toliko o imenih.

pa-pa

< Sporočilo je popravil zuza -- 19.9.2011 16:06:25 >

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.9.2011 16:27:09   
prihajcek
Ojla souser posted image !

Sem napisala dolg mail, pa me je vn vrglo in je šel nekam papauser posted image , s hčerkico sva bili bolni (viroza zgornjih dihal) in še vedno smrkam, pa tudi to deževje nič kaj dobro ne vpliva name. Že itak imam nizek pritisk in zdaj se mi še prej zvrti... bo že!!!

vozički -ena kolegica ima fajn izkušnjo prek te strani, imajo dostavo tudi v slo.
http://dino.sklep.pl/nowy/wOzki-c-1.html#googtrans/pl/sl

rabljene stvari - imamo fajn izkušnjo s posteljico z druge roke, res kot nova za več kot pol ceneje, pa zibko smo vzeli tudi razstavni eksponat za 40% ceneje in bili čist zadovoljni. Tudi kake cunjice so bile čist super, sploh tam do pol leta itak tako hitro rastejo, da cunjice ostanejo kot nove. Se da kaj prišparat tako.

Če bomo čakali morda zdaj fantka (ne vemo še), bi če bo katera taka, da ima fantka in čaka punčko z veseljem odkupila kake lepo ohranjene male cunjice. Kaj vem, bolj zaupam vam kot kar kakšni prek oglasov.user posted image

imena nič še ne izbiramo, Klara mi je zelo, zelo lepo ampak mislim, da bomo izbirali med imeni brez R, ker imamo v sorodstvu nekaj težav z izgovarjanjem rjev...

vsem, ki čakate izvide preiskav... pa zares vso srečo!!!!

< Sporočilo je popravil prihajcek -- 19.9.2011 16:28:29 >

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.9.2011 16:31:02   
prihajcek
zuza

Patrik mi je lepo ime, ko sem rodila prvič, sta obe cimri v sobi porodnišnice imele vsaka svojega user posted image  Patrika. Čeprav menda sploh ni pogosto ime.user posted image

(odgovor članu prihajcek)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.9.2011 18:43:16   
Anonimen
Hoj punce!

Vidim, da je govora o imenih. Midva imava za punčko že izbrano, nama je obema ful všeč in ni bilo nobenega problema pri glasovanju. No, za fanta je pa veliiikkk problem. Meni je kar nekaj imen všeč, mojemu pa nobeno od teh. Sam pa tudi nima nobenega predloga. No, pa saj je še časuser posted image

(odgovor članu marec2012)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
19.9.2011 21:11:04   
Anonimen
Midva imava tudi imeni že izbrani - še od prejšnjih nosečnosti. Meni niso bila všeč njegove ideje za punčko, njemu pa ne moje za fanta, tako da sem potem jaz izbrala za deklico, on pa za fanta, pa sva oba zadovoljna. user posted image Me prav zanima, če bo tako ostalo do konca. Baje hormoni tud to spremenijo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?