Jada82
|
Jutro so ! Evo, moj vikend z je kar prehitro minil ... sva pa zelo uživala! Morm rečt, da je najbolj pasalo to, da sva lahko v miru posedela, kej pojedla, kej popila pri kosilu in večerji ... da ni bilo treba skoz skakat za . Krasno je bilo, res! Mal sva tud plavala v bazenu, mal zaspala, vse obroke sva imela zunaj na zraku .... ogledala sva si par stvari ... krasno je bilo, res! Tamala pa je bila baje tudi zelo pridna pri atu in mami, nobenih problemov, lepo je spala, jedla, skratka, bila je pridna. Moramo še kdaj ponovit, preden pride 2. na svet ... pol bo malo težje 2 pustit starim staršem ... Ampak bomo že! Evo, jaz ne morem več nosit normalnih hlač. Ves čas nosim nosečniške, ali pa krila .... včer sem si kupila tud nov modrc, ker so mi vsi moji premajhni in me potem zelo prsi bolijo ... pa še nosečniške žabe. Zdaj imam 3 - so fajn, običnih tud ne morm nosit Sem pa drugač že en čas nazaj kupila tist podaljšek za hlače preko spletne strani Da-da, pa mi zaenkrat še ne pride v poštev, ker tako velikega trebuha pa tud še nimam ... Je še na lagerju .... upam, da ni bil brezvezen nakup! Mal sem spet zaspana, ker sem slabo spala .. moj je bil spet na hokeju, pol pa pozno pride, pa rogovili pa tko ... pol sem pa še tko nekaj slabo spala ... grmelo je pa tko. Bomo že! Da še malo pokomentiram: majcis - imena: hm, men je od predlaganih všeč Klara! Kaj na D bi ti? Hm .... Doroteja, Dolores .. tole poglej: http://www.otroska-imena.si/zenska-imena-d.php Ina11 in Marec2012 - jaz mislim, da bo na koncu vse ok! Resnično! Ne vem, jaz se s tem niti tolko ne obremenjujem, sicer sem imela dobre rezultate NS, ampak tudi slučajno nisem pomislila, da bi šla delat še kakšen test ... Pomoje, da bodo vsi naši Marčki zdravi!!! Resno mislim! Gruška, dobrodošla!!! A ti pa že kar v 5. noseča? Bravo za pogum!!! Povej, kako je imeti tako veliko familijo? Najbrž se mate prav fajn! Koliko so pa ostali otroci stari? Aleda - glede bolniške: ne vem, verjetno bi ti moglo na odločbi pisat, da so dovoljeni izhodi ... meni ni pisalo v 1. in sem bila res večinoma doma ... mogoče sem samo za kako uro skočila kam ... itak sem ležala res skoz. Pomoje, da če kam skočiš, te ne bodo glih takrat iskali ... ampak načeloma je pa bolniška itak namenjena počivanju ..... čeprav mam kolegico, k je bila tud v 1. skoz na bolniški, preventivno, pa jo ni nič skrbelo, je normalno hodila okoli .... Pač, če bom jaz šla na bolniško, bom itak mogla verjetno spet ležat ... če pa bo vse ok, bom pa itak delala .... Pomoje pa preverjajo samo v dopoldanskem času, sploh če imaš tako službo. Glede vozičkov: joj, pomoje, da bi dal glih 800 € za komplet, je pa res preveč! Jaz sem dala okoli 600 € takrat, pa sem dobila vse, voziček s športnim delom, košaro, lupinico, previjalno torbo, mrežo proti mrčesu in dežno pregrinjalo - dokupila še zimsko vrečo (všteto v zgornjo ceno), naknadno poleti pa še senčnik, za tega pa plačala še okol 30 €. Vse bo še uporabno za 2. otroka. Edino kolesa že mal škripljejo, pa včasih logar dol pade, pa ni to nič hujšega .... Pri zelo dragih vozičkih večinoma plačaš samo znamko no. Je pa res, kot so punce že pisale, da se pol človek kar premisli, pa bi za 2. otroka kaj drugega ... tako da .... pomoje, da prav drago kupovat, pa tudi ni, no! Premisli še! Rabljene stvari: ja, jaz na začetku ful nisem hotela rabljenih ... saj sem šla gledat, pa mi pol kar ni bilo ... zdaj pa skoz bolj. Sploh take stvari, k jih boš potreboval zelo malo časa ... se ful splača rabljeno. Recimo pol sem jaz kupila rabljen kengurujček pa nekaj oblačil pa stolček Bumbo itd. Zdaj bom kupila rabljen Buggyboard, samo dobiti ga moram - 70 € za novega definitivno ne dam! Ma se kar splača no, al pa kakšne stolčke za hranjenje pa ležalnike, stajice itd. Take stvari ... prenosne posteljice .... Se splača pogledat! Evo, grem se lotit dela ... sem še bolj zaspana, k pada dež. Ampak po svoje pa prav paše .... malo osvežitve, pa potreben je že bil! Lep ponedeljkov dan želim!
|