Jada82
|
Jutro!!! Kako smo kaj? Pri nas se spet prebuja krasno jutro! Sicer sem malo slabo spala (zarad , ker se je premetaval pol noči, ne zarad - to je v bistvu še slabš, a ni?), ampak bo ... kakšna kavica bo padla, pa bo! Polzi - itak da bo vse ok na NS! Držimo pesti!!! DHT - jaz že prvič nisem šla, pa tudi zdaj ne grem. Rezultat NS je bil dober, tako da se mi zdi brezveze .... kot pravi Saša, manj pretiravat, bolje je! Seznamček - žal ga ne urejam več jaz, ni dovolj časa v službi ... doma pa sploh ne Folna - ja, jaz sem čist na začetku jemala Tifol, zdaj pa Elevit - ima tudi druge vitamine. Načeloma vzamem vsak dan 1 tableto, samo zdaj že 3 dni nisem, ker mi jih je zmanjkalo. Moram it danes kupit. Že v 1. sem delala enako ... ampak mislim, da proti koncu pa sem nehala jemati. Železo mislim, da je priporočljivo, če imaš slabo kri .... no ja, pa tudi tako škoditi ne more. Če pa imaš krče - tako, v nogah, ali pa tudi trebuh, maternica itd. pa je fajn popit kakšno kalcijevo tableto. Sploh proti koncu, ko trebuh otrdeva. Hrana - mah, tud men ni prav veliko za jest ... kaj pa vem, saj ko se lotim, pojem, sam do ničesar mi ni ... kar vse mi ima nek priokus, ničesar se mi ne zljubi ... kar nekaj, prav bedno. Tako bi z veseljem kaj pojedla, pa mi do nič ni ... no, saj jem, ampak zato, ker moram ... Upam, da bo kmalu bolje. Kg zaenkrat nisem pridelala še nič ... no ja, čist ok! Tud v 1. jih takle čas nisem ... pa sem potem kar fajn nadoknadila Čeprav v službo že kar nosim nosečniške hlače, ker običajne potem po kosilu ne morem več zapet ... no lahko jih, samo me tišči, kar pa ni fajn. Nosečniške so še malo velike okoli trebuha, ampak kar skrijem z majico in rekelčkom. Mah saj mi ni ne vem kaj zrastel trebuh, ampak glede na to, da imam navadno ravnega, je pa vseeno nekaj, vsaj za hlače ... So me pa v službi že skor obtožili, da sem se zmislila glede nosečnosti ... Bolniki! Majcis - kako je bilo danes v vrtcu s tamalim? Kaj bolje? Danes imam pa pregled. Ampak mi sigurno ne bo delala nobenega UZ. Že kar vem, kako bo ... vprašala bo, če je vse ok, bom rekla, da je in to bo to .... Kaj čmo ... to so pa G s koncesijo Nič, mislim, da sem vse napisala ... grem počasi kaj naredit .. al pa prej eno kavico rabim ... uf! Imejte se, se še tipkamo! Aja, PS: Tamala se je pozdravila ... drug dan je bila že skor dobra .. pojma nimam, kaj je to bilo ... morda pa zarad zobka?
|