|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
9.9.2011 8:51:09   
čebela1
aja pa že par dni (skoraj) brez glavobolov (oz.migren) in tudi slabost je miiiinimalna (v primerjavi s prej je NI) ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 651
9.9.2011 17:31:44   
sneguljka1
Ko ste že pri vozičkih, jaz sem iskala enega takega ki bo služil od začetka do konca in ne bo treba met milijon enih stvari in se bo dal okol obrnit in sva izbrala Peg Perego Pliko Switch. Edina slabost je da mogoče ni za vse terene, ampak ma kar dobre amortizerje, tako da ne trese veliko. Prvih nekaj mesecev je bil v ravnem položaju in obrnjen proti meni, pa še tisto vrečo za noge ima, tako da je praktično kot košara, potem pa sedež obrneš okoli (ročaji ostanejo kjer so) in gleda naprej, pa tud tista vreča za noge pride prav pozimi da ga ne zebe. Uporabljam ga še zdaj ko je star leto in pol in ni blo nobenih problemov, tud za novega user posted image bo še čist dober za tamalga bova pa kupila eno marelo pa bo, sicer pa itak lahk stoji tud na temu Plikotu ker ma zadaj poličko za starejšega bratca user posted image
Nisem imela kompatibilne lupinice ker ni priporočljivo da je veliko not, tako da je bla lupinica samo za v avtu in za nest ga iz avta če smo šli kam na obisk pa je v avtu zaspal. Priporočam pa tudi podstavek za v avto za lupinico, da ni treba zmeraj znova vlečt tistega varnostnega pasu okoli lupinice ampak samo pritisneš na gumb in jo neseš, je pravi luksuz, čeprav so dragi ti podstavki user posted image .
To so moje izkušnje, če kakšni novi mamici kaj pomaga user posted image Pa lep pozdrav iz sončnega Buenos Airesa!

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
9.9.2011 19:16:02   
zmajcy_
Hei!

da povem še jst svojo izkušnjo z vozički user posted image  mi smo najprej imeli quinny speedi in dokler je bila v košari je blo ok. je bil kompatibilen z lupinco pa tega nismo nikol uporabljal. ko je pa enkrat šla tamala v športni del mi pa ni bil več všeč.. strehca kt da je ne bi blo.. motil me je tut k je nism mogla k seb obrnt. tko da potem smo kupili bebe confort high trek in je zakon vozičekuser posted image  obrne se v obe smeri, se praktično čist poleže pa strehca je najbl zakon.. če je otrok v sedečem položaju ga strehca čist pokrije ima pa okenček da ven gledauser posted image  sta pa oba trikolesnika z velikimi napihljivimi kolesi in bremzo, mi je pa pr temu od bebe confort tut ful dober ker sprednjo kolo blokiraš na držalu zgoraj ( super uporabno pri rolanju )  to je moja izkušnja user posted image

lp

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
9.9.2011 19:32:31   
Aleda
Jaz sem se pa navdušla nad vozičkom maxi cosi mura 3, samo barve mi niso najbolj všeč. Je pa tut nekaj drugih cenejših kandidatov, bomo vidli. Eni trikolesniki mi niso toliko všeč ker so tako podaljšani spredaj.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.9.2011 20:35:56   
Anonimen
zmajcy, koliko pa tehta bebe confort high trek voziček? Meni je svakinja rekla, naj pazim na težo, če bo treba kdaj voziček čez kakšne stopnice nosit.

Jaz sem gledala Peg perego Pliko switch easy drive. Športni del je lahko obrnjen v obe smeri, ima pa še lupinco in košaro. Glede na to, da se bova selila v Ljubljano, se mi zdi, da ne bova potrebovala napihljivih koles. Ima pa ta malo večja plastična kolesa, pa se mi zdi, da malo makadama itak paše otroku, ker se malo trese pri vožnji. Prijateljice so govorile, da tako otrok najraje spančka. user posted image Sicer pa dvomim, da bom v prvo kupila idealen voziček. Verjetno je tako, da moraš voziček najprej uporabljati, da ugotoviš, kaj pravzaprav rabiš in česa ne.
Ko berem poste mamic, vidim, da je večina zamenjala vozičke.

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
9.9.2011 21:10:31   
zmajcy_
alna baje da ima 13 kg, samo po pravici povedano če ga ne raztaviš ( kolesa in sedež dol ) se ne zloži na mejhno.. rabiš kr velik prtljažnikuser posted image  ampak ko sem jst iskala tri kolesnika z velikimi napihljivimi gumami in obvezno bremzo je bil ta edini tak da je mel res vse kar sm iskala, ampak na srečo imamo precej velik prtljažnikuser posted image  mi je pa zanimiv ker pri nas v Litiji ga ima vsaka drugauser posted image  je pa res da je kamorkoli greš hribuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.9.2011 8:18:57   
Little me
Dobro jutro drage souser posted image !

Evo, pa smo včeraj opravili še NS! PDP bi naj po teh izračunih imela 1 dan prej, torej 16.3.. Je pa včeraj bil točno 13 teden moje user posted image . Moj je bil ful navdušen na vsem kar je videl in tudi sama bi kar jokala, tak je lepo videl to malo veselje najino!

Glede rezultatov pa je tako; srček nam bije s hitrostjo 158 udarcev na minuto, CRL je 63,7 mm, NT je 1,5 mm, BPD 18.5 mm.

Trisonomija 21 je 1:11109, 18 je 1:8979 in 13 1: 118401.

Je zdravnica rekla, da ni tveganja oz. da je majhno in da kolko vidi ter glede na rezultate bi naj bilo vse vredu. Smo pa se pogovarjali tudi o 2 HT, vendar ne vem ali mi bo v ponedeljek zneslo, glede na to da sem v službi in bi mogla dat kri med 10.00 in 11.00. Ali ste ga ve nardile? Če ste ga je bilo to pred NS ali po njej?

Malo me zanimajo vaša mnenja o mojih rezultatih in kakšni so bili vaši rezultati?

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.9.2011 17:24:26   
hrchy
halo halo halo, anonimna* (z zvezdico) tukaj
user posted image user posted image user posted image

Sem obljubila, da se bom po NS razkrila in ker je bilo vse v redu (hvala za dobre zelje), z rezultatom 1:5000, bom od zdaj naprej hrchy

In za naso pridno urejevalko seznamov, se ostali podatki:
starost 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , naslednji pregled pri babici 20.9., kraj je pa Danska.
tako da se lahko Anonimna* in anonimna (enkrat je prislo do ene zbrke, in sem se ''''podvojila'''') zbrise z 16.3. in me prestavi na 14.3.
user posted image user posted image user posted image

juhu, vse v redu s tamalim, velik je bil v cetrtek 7 cm, kar pomeni 13+1 tednov user posted image

z veseljem tud prebiram vase debate o vozickih, ampak kaj veliko ne morem sodelovat, se se ''''izobrazujem'''' na to temo user posted image Midva bova zacela za opremo gledat sele kasneje, zdaj morava malo stanovanje preuredit, da se bomo noter stlacili trije user posted image

Sem pa sla po prve ''''nosecniske'''' hlace prejsnji teden... pri meni to pomeni navadne kavbojke, ker sem sicer tako ozka v pasu, da mi je vse siroko, zdaj mi pa pride navaden HM kroj cisto prav, da objame mojo bunko user posted image

V cetrtek sva tudi klicala domace, da sva jim povedala novicke in najboljsi odgovor je imela moja mami. Jaz ji recem: "Mami, dojencka bomo imel!" Ona pa:"Ja kje?". Jaz sem se zacela rezat in ji sploh nisem mogla dopovedat, da pri nama... Bo pa to prva zverinica v nasi druzini po dvajset____ih letih, tako da bo za vse spet novo user posted image

zdaj grem pa delat tortilje in panakoto, pridejo prijatelji na vecerjo (in na vesele novicke, samo tega pa se ne vejo user posted image )

< Sporočilo je popravil hrchy -- 10.9.2011 17:27:45 >

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
11.9.2011 9:10:02   
Jada82
O hrchy, lepo, super, bravo za uspešno NS!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kar na Danskem? Kako pa to, a delaš gor, ali tvoj mož? Kaj prideta v Slo?

Evo, jaz pa da tudi javim veselo novico - včer sem 1. slišala bitje user posted image za AS!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo sem bila vesela, zvečer, tik pred spanjem. Pa sem ga našla že par cm bolj gor, ne tik nad sramno kostjo .. Pa saj, saj je mali škrat velik že okoli 10 cm!!! user posted image user posted image Prav krasno! Takoj sem vedela, da je to to .... evo, po 2 letih spet slišala ... super!

Naša tamala žaba pa je sicer bolana .... prejšnjo noč nisva nič spali .... tako je imela visoko vročino, ni mogla spat, posledično jaz tudi ne ... res je bila boga. Danes pa je super spala, še sedaj spi, že 14 ur. Upam, da ko se zbudi, da bo boljša, revež naš mali!!! Če so bolni, so pa res revčki!

Nič, lepo jutro je, krasno, sončno, toplo, kar ne morem se ga naužiti!!!
Evo, grem še kaj naredit preden se zbudi!
Lepo se imejte!!!

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.9.2011 10:04:26   
majcis
hrchy čestitke za NSuser posted image

jada82 upam da se tvoj čmrlček hitr pozdrav...

je lep dan dons jz pa žespet na šihtu gnijem in še cel kaos je tleuser posted image ... ah bo še dolga..
nš tamau je v petek praznoval in je bil čist preč od vseh daril k jih je dobu user posted image  še spat ni hotu mi je kr igrače nosu kazatuser posted image
jutr greva pa v vrtec sva se učerj po šihtu žespet mau pogovorila.. in je po vsem joku in kolobocijah, izsiljevanjih pristal na to da gre mami z njemu v vrtecuser posted image
tko da bomo jutr vidl nš dosežek...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.9.2011 12:20:41   
katka*
hrchy čestitke za NS user posted image , Jada82 upam da je tvoja žabica boljše in uživate v lepem vikendu user posted image .
Mene pa zanima a boste vse po NS opravile še dvojni hormonski test? Ker meni je moja ginekologinja rekla, da imam tako dobre rezultate NS, da se njej zdi da ni potrebno opraviti še DHT, zdaj pa se mi zdi, da ga bo večina od vas opravila, pa ne vem kako bi se jaz odločila. Če bi se malo razpisale na to temo prosim. Prva nosečnost, pa se še lovim user posted image .
Pa še eno vprašanje za vse nosečke, a še vedno jemljete folno kislino oz. jo boste do konca nosečnosti oz. jo sploh jemljete?
Jaz sem pa danes dobila en kup nosečniških oblačil, sama si jih še nisem nič kupila in so ful fajn, mi bodo prišle zelo prav. Sem zelo srečna, da imam tako dobro prijateljico, ki mi jih je odstopila user posted image .
Sonček je zunaj res lep, tako da uživajte še v preostanku prelepega vikenda user posted image . Pozdrav iz sončne Štajerske!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 661
11.9.2011 13:23:18   
Anonimen
Pozdravljene!

Moram samo povedat, da že ornk čutim tega malega škratauser posted image .Že nekaj dni se mi je zdelo, da čutim metuljčke po trebuhu, danes pa sem že čez trebuh zatipalauser posted image
Sem pa kar presenečena, ker sem šele 13t4/7 noseča, pa ga že čutim. Je pa res, da sem tudi prvič že pri 16.tednih, v drugo je pa menda vse hitreje.

No, tok od mene....
Pozdravček (anonimna z user posted image )

(odgovor članu čebela1)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
11.9.2011 19:27:42   
poldy
Ojla!
Jaz DHT nisem naredila ne v prvi nosečnosti in ga ne bom niti v tej, ker je bila NS kar dosti uspešna. Pravijo da z njo ugotovijo 80% nepravilnosti z DHT še dodatnih 10%, ostalih 10% pa vseeno ostane neodkritih. Meni je 80 dovolj user posted image

Folne kisline jaz tudi nisem jemala prav redno, pa mislim da tudi nisem naredila velike škode.

Joj, jaz še nisem niti pomislila na nosečnišla oblačila, ker se v trenirki počutim kar najbolje, Se pa lahko zgodi da bom mogla čez 10 dni v službo in potem res ne bom imela kaj oblečtuser posted image  Pa še en problem imam, nobena stvar se mi ne sme dotikat trebuha, ker je ful občutljiv na pritisk, tko da niti ne vem kako jih bom nosila......

Dons smo bli na bledu, smo šli hranit račke in je blo res fajn, samo vroče je blo, tko da smo kar sedeli v senčki in od daleč opazovali....kako mi je blo smešno ko se je folk hotel slikat z labodi pol so jih pa grizli heheuser posted image

(odgovor članu katka*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.9.2011 20:05:57   
hrchy
hvala za cestitke!

Jada, oba delava tukaj gor, ze nekaj casa. Na dojencka sva sicer zacela mislit ze pred selitvijo, ampak je pac tako naneslo, da smo ga tukaj gor morali narest! Ampak kot sem rekla, se sistemi ful razlikujejo - recimo tukaj je DHT in NS zastonj, potem se pa sam odlocis, ce hoces it ali ne. Katka, jaz sem sla, ker je NS in potem morfologija edini UZ pregled v nosecnosti. Sicer pa te med nosecnostjo spremljata tvoj osebni zdravnik in babica. Ginekologov sploh ne poznajo takih kot pri nas... pa se bi lahko nastevala. Tako da se malo lovim, pa saj akr gre.

Anonimna user posted image cestitke za brce! Jaz jih verjetno sploh prepoznala ne bom, dokler ne bojo kar konkretne!user posted image

Glede folne pa jaz jemlem ene mesane vitaminske tablete, ki imajo sicer tudi folno... ampak saj itak ne skodi. Pa se zelezo jemljem. A v Slo tudi svetujejo vsem zelezo od 10 tedna daljle? Nekateri pravijo, da ti v zadnjih mesecih lahko otrdeva trebuh, ce ga imas prevec... Katera ve kaj o tem?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.9.2011 7:21:55   
Polzi
Drage souser posted image . Držte pesti, prosim, ker se spravljava na NS.

Hrchy ful sem vesela, da si se končno razkrila, ker te je tko fajn brat in videt kakšen sistem majo drugje.

Glede folne kisline - jz jemljem kr tifol, drugih vitaminov (ala kalcij, magnezij,železo) še ne, ker mi ni G še nič rekla. Čeprav verjetno ne bi bilo slabo, če bi jemala vsaj kak kalcij, glede na to, da mleka ne pijem. Trudim se da sicer vsak dan pojem vsaj en jogurt, to pa je tudi vse od mlečnih zadev. No pa sedaj sem si kupla čokolešnik, tako da bo tudi tam malo mleka user posted image

Grem se počas rihtat, pa dragega zbudit, ki tako brezskrbno spi, jz pa cela živčna user posted image

Se beremo....čavči 

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.9.2011 7:27:50   
Saša33
Jutro punce, se spet oglašam.Vsak ponedeljek mi uspe kaj napisat.Potem se začne delavni teden.
Od petka sedaj še v službi vedo in šef se je odrezal 1a.Je bil čisto navdušen in mi sedaj non stop ponuja sadje. Sem pa vesela, da imam tako službo da lahko v miru delam, si čas sama razporedim. Edino po 14h se mi res nič ne da.
No važno, da se počutim ok.

Glede folne jo jem ko se spomnim, ene dve tableti na teden.Hrana mi še vedno nekaj ne paše. MOgoče paprike, sladkarij res ne. Solata, peteršilj, navadni jogurt.
Mislim, da bolj zaradi vročine, ko bo mrzlo pa bom vse po vrsti začela hamat.
Sedaj imam 3 kg več od začetka in so mi zaenkrat še prav kakšne obleke, hlače niti pod razno. Na zimo bo bolj kriza,posebej ker rabim malo bolj elegantne cunje za službo.
Glede testov, sem šla samo na NS in to je to.Manj pretiravaš bolj je, pa še počćutim se ok.

Jada
če še ti pišeš seznamček.  Rok imam 8.3., pregled 23.9. Pa Gorensjka tud lahk zbrišeš sem že čist preseljena.

se pa tud meni zdi, da se je začelo vsako pop proti večeru nekaj dogajati v trebuhu.danes se pa veselim, sem se spet vpisala na jogo, prva stopnja.Da se malo nadiham.

Pozdravčki vsem nosečkam

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 666
12.9.2011 8:01:37   
prihajcek
Pozdravček, smo bili zelo dejavni v zadnih dneh in ni bilo nič časa za comp.
Na nuhalni je bilo vse super, rezultat odličen tako da je sama G rekla, da misli da ni potrebe po še čem... Spola ni hotela izdat, nekaj je namignila ampak zelo tako, da ni nujno, je pa niti vprašat nismo še nameravali... Jezila se je kar pošteno, ker mi je moj G prestavil PDP in ga je premaknila nazaj na 19.3. kar bolj ustreza tudi glede na zadnjo menstruacijo.
Zaenkrat še ne oblačim nosečniških cot, ker še ni potrebe , prav kakšnih ozkih hlač pa tudi več ne nosim -sploh pod večer ne.
AS nimamo, ker se mi ne zdi ravno potrebno, ker ne more ti kaj pomagat, OK saj morda je lepo slišat user posted image  to je pa tudi vse. Nič ne more spremenit stvari, veliko koristnejši se mi zdi angelcare.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.9.2011 8:32:38   
Jada82
Jutro!!!

Kako smo kaj? Pri nas se spet prebuja krasno jutro!
Sicer sem malo slabo spala (zarad user posted image , ker se je premetaval pol noči, ne zarad user posted image  - to je v bistvu še slabš, a ni?), ampak bo ... kakšna kavica bo padla, pa bo!

Polzi - itak da bo vse ok na NS! Držimo pesti!!! user posted image user posted image

DHT - jaz že prvič nisem šla, pa tudi zdaj ne grem. Rezultat NS je bil dober, tako da se mi zdi brezveze .... kot pravi Saša, manj pretiravat, bolje je!

Seznamček - žal ga ne urejam več jaz, ni dovolj časa v službi ... doma pa sploh ne user posted image

Folna - ja, jaz sem čist na začetku jemala Tifol, zdaj pa Elevit - ima tudi druge vitamine. Načeloma vzamem vsak dan 1 tableto, samo zdaj že 3 dni nisem, ker mi jih je zmanjkalo. Moram it danes kupit. Že v 1. user posted image  sem delala enako ... ampak mislim, da proti koncu pa sem nehala jemati. Železo mislim, da je priporočljivo, če imaš slabo kri .... no ja, pa tudi tako škoditi ne more. Če pa imaš krče - tako, v nogah, ali pa tudi trebuh, maternica itd. pa je fajn popit kakšno kalcijevo tableto. Sploh proti koncu, ko trebuh otrdeva.

Hrana - mah, tud men ni prav veliko za jest ... kaj pa vem, saj ko se lotim, pojem, sam do ničesar mi ni ... kar vse mi ima nek priokus, ničesar se mi ne zljubi ... kar nekaj, prav bedno. Tako bi z veseljem kaj pojedla, pa mi do nič ni ... no, saj jem, ampak zato, ker moram ... user posted image  Upam, da bo kmalu bolje. Kg zaenkrat nisem pridelala še nič ... no ja, čist ok! Tud v 1. user posted image  jih takle čas nisem ... pa sem potem kar fajn nadoknadila user posted image  Čeprav v službo že kar nosim nosečniške hlače, ker običajne potem po kosilu ne morem več zapet ... no lahko jih, samo me tišči, kar pa ni fajn. Nosečniške so še malo velike okoli trebuha, ampak kar skrijem z majico in rekelčkom. Mah saj mi ni ne vem kaj zrastel trebuh, ampak glede na to, da imam navadno ravnega, je pa vseeno nekaj, vsaj za hlače ... So me pa v službi že skor obtožili, da sem se zmislila glede nosečnosti ... Bolniki! user posted image

Majcis - kako je bilo danes v vrtcu s tamalim? Kaj bolje?

Danes imam pa pregled. Ampak mi sigurno ne bo delala nobenega UZ. Že kar vem, kako bo ... vprašala bo, če je vse ok, bom rekla, da je in to bo to .... Kaj čmo ... to so pa G s koncesijo user posted image
Nič, mislim, da sem vse napisala ... grem počasi kaj naredit .. al pa prej eno kavico rabim ... uf!
Imejte se, se še tipkamo!

Aja, PS: Tamala se je pozdravila ... drug dan je bila že skor dobra .. pojma nimam, kaj je to bilo ... morda pa zarad zobka?

(odgovor članu prihajcek)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.9.2011 8:35:45   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: prihajcek

AS nimamo, ker se mi ne zdi ravno potrebno, ker ne more ti kaj pomagat, OK saj morda je lepo slišat user posted image  to je pa tudi vse. Nič ne more spremenit stvari, veliko koristnejši se mi zdi angelcare.

Ne vem, mene ful pomiri, sploh takole na začetku, ko user posted image  še ne čutiš ... pa mal bolj panik sem po naravi .. Me srček ful pomiri, da vem, da je vse ok. Pa se spomnim pri ta prvi, da sem tudi poslušala, ko je že konkretno brcala, ker kakšen dan potem kar manj brcajo, al pa ne čutiš in te panika zagrabi ... pa me je spet pomirilo. Se pa strinjam, absolutno ni potrebno.
Glede Angelcare-a, sem mislila, da ga bom nabavila, glih zarad moje panike ... pa sem potem brala, da se dostikrat kar brezveze sproži ... kaj pa vem, pol pa nismo nabavili in mi tud ni žal. V bistvu, ko se je rodila, nism bila nič tolk panična, da bi kar nehala dihat ... itak sem jo sprva imela pri sebi, pol pa posteljico tik ob sebi ... pa sem jo ponoči skoz obračala z boka na bok ... Ne vem, nismo nič rabili ....

Neposredna povezava do sporočila: 669
12.9.2011 8:40:13   
prihajcek
Aja, sem prej pozabila datum naslednjega pregleda 5.10.

Glede folne pa jo jemljem v enih multivitaminskih tabletah, proti koncu nosečnosti bom jemala Elevit zaradi magnezija, kalcija in železa (so se fajn obnesle v prvo), svetoval G. Zaenkrat pa imam ene cenejše z manj vsega not, ker še ni takih hudih potreb... jemala pa sem dokaj redno, razen če mi je bilo prav slabo potem pač ne.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.9.2011 8:44:55   
prihajcek
Glede Angelcare-a, sem mislila, da ga bom nabavila, glih zarad moje panike ... pa sem potem brala, da se dostikrat kar brezveze sproži

No saj kar tako za vse počes, če je vse OK morda nima smisla. Pa tudi glede AS se strinjam s tabo, bolj sem hotela povdarit, da tudi AS ne pomaga, da bi user posted image  rešili, medtem ko AC lahko, imam v bližnjem sorodstvu izkušnjo in v takih primerih ti je vseeno, če kdaj piska brezveze.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 671
12.9.2011 11:15:00   
majcis
polzi  itak da bo vse uredu na NS. držimo pesti user posted image user posted image user posted image
glede AS mi ga nismo imel pa ga tud zj namo kupl user posted image   mi je to neke vrste stran metat denar...
moj muck je šu dons v vrtec. sprva se je jokal poj sm mu pa rekla da nevela jokat ker sva se zmenila da bo mami z njemu v vrtcuuser posted image  tko da poj k je vidu da sm se sezula in šla res v igralnico mu je blo čist ok je pa skoz pogledoval prot men in se mi prov hinavsk smejov user posted image .. no ja se je poj po malici zaigov in sm poj šla. bomo pa poj vidl kva bo rekla tršica če je blo kj krize ko/če me je iskov..

drugače bi pa skoz neki jedla pa nevem kva.. mi še kr pašejo tele jote, paprike, sarme itd z druge strani sm se jh pa že najedla.. mam fulll opravka sama s sabo user posted image
a keri paše okus zobne paste??? men tko paše da mam kdaj sabo ustno vodo da si mau usta splakujemuser posted image  jah sj pravm čudna čudna ni kejuser posted image

glede vozka pa mi je trenutno full všeč Babyboom ampak ga v BC-ju nimajo?? se bom pomoje en dan zapeljala v trst pa mau tm pofirbcala k je cnj pa še izbira je ogromnauser posted image
se poj še tipkamo drgač pa prod večeru k bom na šihtuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
12.9.2011 13:07:29   
kimsy
hrchy - user posted image  za uspešno opravljeno NS! Pa lepo, da nisi več anonimna! user posted image
majcis - jst bi pa samo meso jedla! Pa nisem bila nikoli ljubitelj mesa, 1x na tedn mi je bilo dovolj, zdaj ga pa skoz rabm! user posted image  Sm pa oboževala makarone na 100 in 1 način, zdaj jih pa še pogledat ne smem... user posted image  
Jada82 - mogoče pa srčka ne najde, pa pade uz! user posted image  Meni na pregledu v četrtek ga ni in me je dala na uz! Kar fajn, čeprav je bil pa sters kar hud!
prihajcek - tud teb čestitke za NS!

user posted image  Zdaj pa eno vprašanje, za tiste, ki še ne veste spola! Bolj za šalo...  A mate kaj filinga, kaj bo? Jst sm ziher, da bomo imeli fanta! Pa ne vem zakaj! user posted image

Drugače sm pa kar ok, počasi se mi slabosti umirjajo, trebuh je mal zrastel, sam ni še panike, kg ostajajo še isti, urin je pa tako tako... Bakterije so sicer negativne, ampak ne vem, kaj bo naslednjič. Tole prenalivanje z vodo, mi gre počasi že zelo na živce!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu majcis)
Neposredna povezava do sporočila: 673
12.9.2011 13:40:09   
Anonimen
Hoj!

user posted image user posted image user posted image vsem za lepe NS in tistim, ki že čutite svoje user posted image . Meni se je sicer tudi nekajkrat zdelo, ampak najverjetneje je bila samo prebava.user posted image Sem v 15. tednu in prvič toliko user posted image (2 zgodnja SS), tako da bo treba še malo potrpežljivosti.

Meni je pa včeraj moj user posted image rekel, da se zdaj pa mojega bušija ne da več zamenjat za debelušnost in da ga bo treba malo pofotografirat. user posted image Pa vsake toliko da lupčka user posted image , kar me prijetno preseneča, ker sicer precej nerad kaže svojo nežno stran. user posted image

DHT
- na NS mi je izračunala 1:6500 in je rekla, da se njej ne zdi potrebno delat še DHT. Pa ga nisem šla delat, ampak sem vseeno kar mirna - precej čudno, glede na to, da sem ponavadi bolj panične sorte. user posted image

Železo - lahko ga je preveč. Železo ni topno v vodi, zato se ne izloči iz telesa, če ga je preveč, ampak se nabira in lahko tudi škoduje razvijajočemu se bitjecu. Najbolje je, če ti pregledajo kri in ugotovijo pomanjkanje hemoglobina in železa in ga šele potem začneš dodatno jemat. Je pa res, da večina nosečnic potrebuje dodatno železo. Jaz imam hemoglobin na spodnji meji, pa mi še niso rekli, da bi rabila dodatno železo.

Folna - Jaz jemljem Femibion že od začetka, ker ima še nekaj malega drugih vitaminov in zdaj (od 4. meseca dalje) tudi DHA - omega-3 maščobno kislino, ki je fajn za možgančke. Sem pa kar pridna glede vsakodnevnega jemanja, ker sem imela prej 2 splava in hočem biti ziher. Saj sem med prejšnjima nosečnostima tudi jemala folno (tifol), pa sta šla user posted image , ampak vseeno sem bolj mirna, če vem, da naredim res vse, kar lahko.

Včeraj sem od prijateljice dobila kar nekaj nosečniških hlač, ki mi bojo super prav prišle. Verjetno bom pa morala dokupit kakšne bolj elegantne za v službo, če me bojo zdravniki sploh spustili z bolniške. Rej je fajn, če ti ni treba vsega kupovat - je kar drago za teh 6 mesecev. Sem jih ravno pomerila in so mi vse prav! user posted image Čeprav so meni tudi čez trebuh še čisto prevelike, ampak običajnih hlač pa nikakor ne zapnem več. Razmišljam, da bi si pomagala z naramnicami, ker se mi zdi, da bojo sicer hlače preveč dol lezle.user posted image Mogoče bom pa naramnice spet v modo spravila. user posted image
Pa za user posted image bova dobila kup oblačil in opreme od prijateljev in sorodnikov, tako da bo zgleda treba kupit samo voziček. Glede na to, da še ne vejo vsi, bo mogoče tudi voziček od kod priletel. Res lepo, da se stvari, ki jih rabiš tako malo časa ponudi tudi naprej. user posted image

(odgovor članu majcis)
  Neposredna povezava do sporočila: 674
13.9.2011 6:53:05   
Polzi
jutro punce user posted image

evo, NS je za nami user posted image user posted image user posted image  zdravnica bila čist navdušena, mi2 z user posted image  pa tud user posted image  Tveganje 1:6000  tko da smo zlo zlo zlo zadovoljni, veliki smo pa 61 mm, tako da mi PDP ni nič spreminjala, torej ostane 20.03. Dobla CD in slikco, zdej pa kr naprej gledava filmčke, kak  user posted image  dela akrobacije not user posted image user posted image  ful lepooooo.

Se še beremo, šibam delat

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?