|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
25.8.2011 14:30:36   
šičko
Živjo punce,
po dolgem času se zopet malo oglašam..... novic vzpodbudnih dobrih nimam žel, čeprav sem bila prepričana, da vam bom imela povedati kaj lepega. Očitno mi res še ni usojeno da zagledam user posted image ...... user posted image  bi morala dobiti 9. avgusta pa je kar ni in ni bilo, ko je zamujala 4 dni sem naredila test in pokazal je user posted image , vsa hepi da je končno uspelo (s spodbudo Femara tabletk in vsakodnevno akcijo user posted image ) sem že videla kako bo sedaj vse lepo in prav. Nobenih črnih misli samo pozitivne. Znaki so bili tudi prisotni, saj sem šla skozi vse to zdaj že tretjič (slabost, boleče prsi in neznosna zaspanost) ....... Potem pa je prišel ponedeljek 15.8.2011 nervoza za znoret, cel dan tako živčna da sem se kar v sobo spravila in cel dan preležala umaknjena od vseh ...... čudno mi je bilo zato sem naredila še en test....... in že takrat sem vedela da nekaj ne bo ok.....test ni več pokazal user posted image  zjutraj 16.8.2011 pa se je samo ulilo user posted image user posted image user posted image .
Tako da jaz vam žal ne moram dati kakšnih pretirano vzpodbudnih misli in besed vsaj trenutno ne, saj so vse moje misli trenutno usmerjene na zadnji mesec..... zopet jem Femaro in doma izvajamo IUI user posted image ....... pred obiskom zdravnice 14.9.2011 da se dogovoriva za IVF.
Upam, da bo katera od vas napisala kaj bolj vzpodbudnega..... jaz sem po 3 SS-ju že precej "načeta"
Vroč pozdravček vsem

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
26.8.2011 7:28:49   
Anonimen
upsuser posted image thancyka - UZ enkrat na tedenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5277
27.8.2011 11:43:22   
lenci
šičkouser posted image user posted image user posted image
no moje user posted image še vedno ni je pa prisotno špikanje od dneva ko bi morala priti(23.8)user posted image sem včeraj dopoldne delala test in je bil -tako,da še vedno čakam.v ponedeljek grem na morčka za cel teden in poročam ko se vrnem kako in kaj.imam pa občutek,da se bo ulila glih na morjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
30.8.2011 20:30:40   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

upsuser posted image thancyka - UZ enkrat na tedenuser posted image

Anonimna, lepa hvala za spodbudo, bomo videli, kako se bojo zadeve obrnile- poročam! user posted image   In kako se ti kaj počutiš? Te raznaša od važnosti, kaj? user posted image user posted image

Lenci, upam, da si na morju zvedela veselo novičko! Držim pesti user posted image

Šičko, user posted image ne morem si niti predstavlat, kako ti je user posted image Ampak verjamem, da bo tudi tenbi ratalo, vsem nam bo in vse bomo vesele, debele in važne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
4.9.2011 18:10:31   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Zelo dolgo se nisem nič javila,ker sem bila polno zaposlena,služba in domače obveznosti,tako da mi je zmanjkalo časa.Sedaj ko je september,se bo pri meni začelo dogajanje,postopki z inekcijami.V prihajajočem tednu naj bi dobila user posted image ,okoli 9-tega.Jo že nestrpno pričakujem in upam,da bo točna ali pa celo prej,ker se veselim,da mogoče pa le bo ta poskus uspešen.Ponedeljek in torek imam dopust,tako da bom poklicala ali lahko pridem po inekcije.Kaj pa ve mislite,bom dobila prej inekcije ali bom mogla počakati na  prvi dan user posted image ????Jaz upam,da se v LJ da tako zmenit,da me slučajno ne preseneti in bom potem cela panična,ko ne bom dobila fraj.Tiste ki ste imela izkušnjo z tem v LJ mi prosim napišite kako ste to reševale.

Hvala in srečno vsem ki se trudite in vsak dan upate na user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
5.9.2011 12:19:14   
lenci
žal vam moram sporočiti da je prišla po tednu zamude tudi moja user posted image in to točno v ponedeljek na morju.sicer je bila zelo slaba ampak je bila.zdaj čakam samo še oktobra da grem na posvet za IVF.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
6.9.2011 12:09:05   
RedSonja
evo se javim še jaz. Tudi nimam dobrih novic. Drugi teden imam posvet pri Tomaževiču, pa upam, da se bova čimprej zmeila za IVF. Men je hotel dati že prej IVF, pa sm jaz rekla da malo še počakajmo in potem sem pač mela dva IUIja - neuspešna.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
6.9.2011 22:20:16   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!
Naj malo popravim,kar sem pred dnevom napisala in sicer da jo pričakujem 9-ega,ampak jo pričakujem jutri 7-ega,user posted image mislim.Jutri bom naredila test.V nogenem primeru ne bom razočarana,saj grem v postopek,je pa res da bi se zgodil čudež,če bom videlauser posted image in veselja nebi znala opisati.
Lepe sanje pa se slišimo jutriuser posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
7.9.2011 9:00:01   
~Biba~
andreja_p a je že padel test? upam, da si od presrečnega rezultata, padla tudi ti..na tlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5284
7.9.2011 14:45:06   
andreja_p
Ja je že padel test,ob 6:30 zjutraj,ko me je grozno tiščalo na vodo,tako da sem še opravila to zraven.Ni pokazal user posted image ,tako da nisem padla dol od presenečenja.V petek grem po inekcije,da me slučajno ne preseneti za vikend in potem še mesec več čakanja.Upam,da pride jutri,ker sem že nestrpna in naveličena čakanja user posted image . Nekako mi je pomagalo,da sem se odpočila v dveh mesecih premora in sem polna energije za nove boje.Kaj pa ve? Bo katera z mano trepetala?Gre katera na IUI z inekcijami v tem mesecu?Malo me je strah,saj ne vem kako jih bom prenašala,bo kakšna slabost,vrtoglavica,zaspanost ali kaj podobnega????Pa bom potrpela,za user posted image vse user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
8.9.2011 15:44:55   
Rina2
Hoj punce!
Evo še ene vaše sotrpinke. Trenutno čakam na M, ki bi naj prišla naslednji teden in potem na prvi IUI postopek.
andreja_p jaz sem dobila tablete Femara in ne injekcije.
A katera v čemu je fora, zakaj nekatere dobijo injekcije nekatere pa tablete? Pa ne da si želim injekcij...user posted image

Punce, držim vam pesti da čimprej ugledate user posted image !

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

Neposredna povezava do sporočila: 5286
8.9.2011 17:14:10   
thanchyka
Lenci user posted image naj ti naslednji postopek prinese več srečeuser posted image

Andreja_p, mogoče pa še počakaj kak dan, pa bo user posted image . Sicer pa se tudi jaz pripravljam na prvi IUI z injekcijami, čakam user posted image , ki bi naj prišla - če bi bil vozni red točen user posted image - danes, a je tudi prejšnji ciklus nekaj trmarila in prišla 33.dan. Če že mora priti, naj pride hitro, ker pol zaradi službenih obveznosti ne bom imela časa za UZje. A ti si dobila injekcije naprej? Ker men so rekli, da moram itak najprej priti najkasneje 3.dan na UZ, kjer bom tudi dobila injekcije.

LeJo, držimo pestke za uspešen postopek - malo manj trpljenja kot mi2 z Andrejo_p (nič špikanja)  user posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
9.9.2011 19:51:27   
andreja_p
thanchyka moja tečka je prišla včeraj,tako da sem danes odšla v LJ po inekcije in si jo bom dajala zvečer približno ob isti uri.Ne vem kako to,da greš 3 dan na UZ,ker takrat boš imela tečko in ne vem če delajo UZ???Tukaj mi nekaj ni jasno.Mogoče nisi kaj prav razumela ali pa imaš IVF?!Pri men je tako da moram drugi dan user posted image dobiti 1pikico in 8 dan imam 1UZ,nato se bodo pa odločili,če moram še dobivati zdravilo ali je čas za stopko.Pokliči pa vprašaj v ponedeljek,ali pa si mogoče že danes šla v Lj in dobila informacijo.

LeJo tudi jaz sem imela dva postopka z tabletami Femara(spodbudi da tvoje telo proizvede več hormona za rast foliklov),sedaj sem pa dobila dva postopka z inekcijami(vneseš umeten hormon,da proizvedeš več foliklov).Mislim,da sem ti prav razložila,je pa napisano tudi na temi IUI na prejšnih straneh.Jaz sem zelo dobro odreagirala na tabletah in sem na vsaki strani pridelala po en folikel vendar nama ni ratalo.Upam,da bo ta postopek uspešen,ker me je groza tega pikanja,pa čeprav ni nič težkega,sam nikoli nisem marala inekcij.se tolažim,da bo tega kmalu konec in da bova videla user posted image že v tem poskusu.

a mogoče katera ve,ko odstraniš iglo iz peresnika,ko se nehaš pikat,steče kaj ven te tekočine ali ne?Je kakšna možnost da se preostanek razlije ki je v ampuli ali ne.Prosim za nasvet,saj je to zame prvič.Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 5288
11.9.2011 14:04:16   
vesper
evo punce, da se še vam jaz malo javim. Pri meni tudi nič novega, za mano sta dva neuspešna IUI-ja s klomifenom. Sedaj me še čaka tretji, to je moj zadnji, z injekcijami gonal.
Tako da, andreja_p, mislim da bova kar skupaj čakale na plusek v septembru, le da jaz malo kasneje kot ti, ker mojo M pričakujem nekje 18.9. Sem pa bila 8.9. na razgovoru pri dr.Reljiću in je dal papirje končno naprej, tako da zdaj čakam potrjene papirje iz konzilija in datum kdaj bom na vrsti za IVF. Rekli so mi, najdlje se čaka pol leta. Upam, da bo kaj prej no user posted image
Mi je hotel dat še en IUI, pa sem rekla, da ne bi več, ker imam strašanske bolečine, pa je rekel, da brez problema, da me nič ne bo silil. Tako, da še dam skozi samo enega in upam da bo ta uspešen, ker baje v tretje gre rado user posted image user posted image
Joj ja, nekaj me še zanima: A na tem papirju, ki ga dobiš domov po pošti s konzilija je mogoče gor tudi datum, kdaj si na vrsti za IVF? Mogoče ve katera?

šičko, lenci in andreja_p, za vas pa vse user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 5289
12.9.2011 21:27:13   
andreja_p
vesper kako lepo,da se mi boš pridružila.Jaz se že veselo pikam in ti lahko povem,da je preprosto in neboleče,seveda,če narediš prav.Jaz se od petka pikam in mi za enkrat gre kar dobro.Tudi jaz upam,da bo uspešen za naju obe.Upam,da ti ne bo zamujala in da nama čas hitreje mine,ko bova čakali na user posted image .
Jaz imam pa Puregon 100enot na dan.Pa t,kako imaš določeno?
Jaz imam v četrtek 1UZ,pa upam,da mi bodo kaj dobrega povedali. 

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
13.9.2011 19:56:18   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

vesper kako lepo,da se mi boš pridružila.Jaz se že veselo pikam in ti lahko povem,da je preprosto in neboleče,seveda,če narediš prav.Jaz se od petka pikam in mi za enkrat gre kar dobro.Tudi jaz upam,da bo uspešen za naju obe.Upam,da ti ne bo zamujala in da nama čas hitreje mine,ko bova čakali na user posted image .
Jaz imam pa Puregon 100enot na dan.Pa t,kako imaš določeno?
Jaz imam v četrtek 1UZ,pa upam,da mi bodo kaj dobrega povedali. 

hej andreja_p nič še mi niso povedali glede enot. Pojma nimam kolikšno mero gonala bom dobila user posted image Jaz še zdaj čakam mojo M, mogla bi prit v ponedeljek po mojih izračunih. Potem pa kar kličem in grem na UZ, pa da vidim kaj bodo rekli.

držim pesti zate, za dobre novice na UZ in javi kaj ti bodo lepega povedali. pošiljam ti nešteto user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 5291
14.9.2011 8:09:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Tako, da še dam skozi samo enega in upam da bo ta uspešen, ker baje v tretje gre rado user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tretjič uspe!!!user posted image user posted image user posted image

Vsem stiskam pestke in vsem bo uspelo!!!

andreja - glede UZ v času menstruacije. V Mb ne začneš postopka, pa naj gre za tablete, igle...IUI, ICSI, IVF brez prvega UZja, ki ti ga naredijo...žal ko krvaviš-tako potrdijo ali je vse ok in lahk postopek zalaufa! Res so razlike med LJ in Mb-važno je da so rezultati dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 5292
14.9.2011 8:12:17   
Anonimen
vesper - verjetno boš začela z najmanjšo dozo 75 user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5293
14.9.2011 8:16:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

Anonimna, lepa hvala za spodbudo, bomo videli, kako se bojo zadeve obrnile- poročam! user posted image   In kako se ti kaj počutiš? Te raznaša od važnosti, kaj? user posted image user posted image

Razganja me v širinouser posted image  po tolikih letih upanja in čakanja nisem važna....sam srečnauser posted image

Držim pestkeuser posted image  glede na datume, si itak že zaštartalauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5294
14.9.2011 14:32:31   
RedSonja
evo mene. dobila sem napotnico za IVF. Kaj piše na njej (razn IVF) n znam razbrat :P. MI je dr. T rekel samo, da mam majhno dozo. Tako da.... upam da bo konzilij kmalu in tud postopek. Sesta je namreč omenila, da konec leta zmanjka denarja za postopke in da lahko trajaaaa:(. Jao naše zdravstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
14.9.2011 14:37:11   
šičko
Pozdravljene vse skupaj.....
tudi jaz prihajam od zdravnice. Napotnico za IVF imam pri sebi. Omenila mi je, zdravnica in sestra, da naj bi se na odobritev konzilija čakalo približno 1 mesec, potem pa lepo v postopek.
Za vse ki še čakate user posted image  močno stiskam pestke in vam pošiljam neskončno mnogo user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
14.9.2011 14:39:07   
RedSonja
Šičko a v LJ?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
14.9.2011 14:42:02   
šičko
Ja RedSonja v Lj sem, pa ti?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
14.9.2011 14:58:31   
RedSonja
Tudi LJ. Meni je pa rekla da lahko ful traja. če bo letos je vprašnje:S....Upam da ma tvoja bl prav ;)

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
14.9.2011 17:46:55   
vesper
anonimna hvala za spodbudne besede. Se bom oklepala tega, da v tretje gre rado user posted image user posted image user posted image

red sonja in šičko a vidve pa imasta kar že napotnico za IVF, pa še vama konzilij ni odobril? ali kako, sem narobe razumela? jaz sem sicer v MB in vem da se razlikuje, ampak meni so zdaj prvo papirje poslali na konzilij, naj bi me dali v čakalno vrsto, potem dobim odgovor od konzilija domov, ampak še vedno ne bom vedela kdaj bom na vrsti. Pa med tem, še morma oba s partnerjem dat skozi krvne preiskave za HIV, hepatitis, itd.... A pri vas ni tako?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?