|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
15.9.2011 7:18:20   
šičko
Dobro jutro,

vesper - meni je zdravnica napotnico dala iz razloga, da se ne bi po nepotrebnem potem lovili, da bi prišla do napotnice. Ker se že 4 leta trudiva zanosit pa je bilo sicer 3x uspešno vendar se je tudi kmalu končalo skoraj zagotovo ne bo drugega kot da konzili odobri IVF. Imam narejene vse preiskkave od HSG, laparo, histero..... Uspeha pa žal ni. Krvni test sva z možem morala narediti že za postopke IUI tako da nama le ta velja do decembra 2011.
Meni so dali sledeče napotke: sedaj boste domov v roku 1 meseca prejeli sklep konzilija s katerim vam je postopek odobren, zraven bo dopis in telef. številka kamor pokličete in se dogovorite kdaj pridete pa enekcije, seveda vezano na menstrualni ciklus (tukaj se lahko vse še za 1 mesec premakne), tam ti vse lepo razložijo, potem hodiš na UZ (praktično vsak dan), punkcija.... transfer in čakanje. Tako nekako je meni zdravnica predstavila in tako nekako sem tudi punce, ki tja hodijo razumela. Drugače pa bo potrebno veliko optimizma, dobre volje, energije,....... ampak me se ne damo...... vse do svojega željenega cilja user posted image

Velik optimističen pozdravček od vaše soborke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
15.9.2011 9:50:16   
lenci
jaz imam pa eno vprašanje.moja  user posted image je prišla 29.8.ampak je bila zelo slaba.bila sem glih na morju in na vložku ni bilo veliko kot izcedek,ko sem dala pa tampon da sem se lahko kopala pa je bil namočen.zdaj imam pa že 3 dan slabosti in čuden občutek v trebuhu.ali je možno da bi bila noseča in bi vseeno imela  user posted image in so sedaj znaki?sicer se ne obremenjujem preveč sam zanima me da nisem slučajno dobila kakšne viroze.jem normalno,smrdijo mi cigareti ko kakšen kadi zdraven mene mi rata slabo,kava se mi upira,...hvala za vaše odgovore!!

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
15.9.2011 10:41:59   
RedSonja
Midva imava tudi že vse narejeno. zato napotnica in že evidenčna številka.
Jaz sem mela laparo, naredila sem test hormonov, on spermiogram, oba pa test na prenosljive bolezni.

Konzilij zaseda kmalu (mislim da vsak mesec). Tako da čakam pošto na kateri bo pisalo kateri mesec začnem s posopkom (to se lahko pa zavleče, saj je konec leta in ponavadi zmanjka denarja za te posege). Upamo na najboljše.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
15.9.2011 12:27:32   
andreja_p
Hy dekleta moja!
Imam nekaj informacij,saj sem bila danes na UZ in sem pridelala na levi strani 14mm na desni 15mm velikost jajčec,ki jih je baje veliko,če se bi vse oplodilo bi jih imela najmanj 6 na enkrat user posted image .Mal sem bila v šoku,ker nisem pričakovala da bo zdravilo tako učinkovito.Endometrij imam 9mm.Jutri imam ponovno UZ in bomo videli,če se bodo vsi večali grem na IVF,tako mi je danes bilo rečeno.Tudi sama se s tem strinjam,saj ne mislim postopka zaradi tega zaključiti.Danes je 8 dan in to je res dober napredek za tako kratek čas.Bomo videli kaj bo jutri,upam,da grem na IVF,čeprav me je malo strah saj ne vem,kako to poteka.Zelo dobri rezultati za sedaj,sam ne vem,kaj bo naprej.
Je imela katera podobni problem? Kako ste nadaljevale postopek?Prosim za vaše mnenje in izkušnje.
imam pa že od včeraj bolečine po jajčnikih,tako da sem malo sumila,da sem dobro odreagirala na Puregon inekcije,zdravilo.

L.p.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
15.9.2011 15:27:45   
Rina2
Ojla punce! Da se še jaz malo pofočkam. user posted image  je prišla včeraj, kar pomeni da jutri pričnem jemati Femaro in nslednji petek je prvi UZ! jupiii! user posted image
Kljub temu, da IUI nima ravno bleščeče statistike sem optimistična. Mogoče pa ravno nama uspe.user posted image Konec koncev sva v treh letih poizkušanja lani v času čakanja na prvi IUI uspela spontano zanostit (žal se je točno leto dni nazaj v 11 tednu sreča tudi končala). Ampak, kot rečeno sva oba z mojim dragim čist vesela in optimistična glede prvega postopka. Kdo ve, mogoče pa se nama zgodi to kar se je zgodilo andreji_p....user posted image

andreja_p če te prav razumem so te na podlagi UZ-ja in "dobre letine" iz IUI-ja premestili na IVF brez kakšnih ceremonij, birokratskih postopkov in  čakanja na pošto....? ! Vau! Full dobro! Me too, Me too! Grem stavit, da vama bo s prve uspelo!

Babe, držim peti, danam vsem čim prej uspe! Še ena user posted image za srečo!

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
15.9.2011 19:34:36   
andreja_p
LeJo ja tako so rekli danes,točen odg. dobim jutri.Zelo dobra letina,za sedaj,upam da se še izboljša.To danes mi je dalo toliko energije,da sem čisto zmešana in navdušena user posted image user posted image user posted image .upam,da se tvoje besede uresničijo.Če gledam kako druge ne pridelajo,ali pa zelo malo foliklov,sem več kot zadovoljna.Ko sem mojmu povedala,da jih je šest,je kar onemel in me vprašal,če sem slišala pravilno user posted image user posted image user posted image .Ja tako je to.Jutri vam javim kaj bo novega,saj grem na UZ.Do takrat,pa imejte se skrajno lepo in ne pozabite user posted image  user posted image .Mi2 sva učeri hotela,pa je moj rekel,da bolje če počakava na UZ,da ne bo kaj narobe.Verjetno je vedel,da imam več foliklov user posted image . Čawči

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
15.9.2011 21:42:06   
vesper
andreja_p pa si ti to prav razumela? Meni se to skoraj ne zdi mogoče, da te kar tako dajo na IVF. Brez konzilija, brez krvnih preiskav za HIV, hepatitis,itd... pri obema. No, ne me narobe razumet, jaz ti zelo privoščim če je temu res tako in da se ti je to zgodilo. No, skratka javi nam jutri kaj ti bodo rekli, pa držim pesti da vama kooooončno uspe, pa neglede na to ali bo to IUI ali IVF! user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 5307
16.9.2011 16:27:47   
andreja_p
vesper prav sem razumela.Vse te teste imam že narejene in moj partner tudi,tako da imam vse pogoje za IVF in tudi grem na IVF,tako so mi danes povedali na UZ.Veliko dokumentov sem morala prenesti in urediti danes,tako da bom vseeno imela konzilij,(drugi teden naj bi ga izvajali) in vse bom dobila po pošti,čeprav bo že vse za mano,ker se je tako zgodilo,da sem dobro odreagirala na zdravilo.V LJ v takem primeru te prestavijo na IVFuser posted image user posted image user posted image .
Jutri imam ponovni UZ.Danes so mi rekli,da so folikli zrasli na 19mm,17mm,nekja jih je 15mm in nekaj 14mm.Imam celo vojsko.Ko sem vprašala zakaj je prišlo do tega mi je sestra rekla,da imam vredu svoje hormone,sem suhe postave in stara 28 let.Upam da nama končno uspe,čeprav sem prestrašena,ker ne vem kako bo,vendar si pravim,da so vse preživele in jaz tudi bom,ker želim postati mama in verjamem da bom potem pozabila na vse,ko bom imela štručko v rokah user posted image .Ja tako je to.Vam javim jutri kako bo na UZ,verjamem,da jih bo nekaj še zraslo,morajo biti nad 14mm,oz. dva po 17mm,da naredijo punkcijo.Dobro da imam vas,da se malo izpovem in da skupaj upamo na najboljše.
Kaj pa ve?Imate postopek IUI,čakate na user posted image ali user posted image ?????
Imejte se skrajno lepo in držite pestke zame user posted image .Mislim na vas in velik user posted image za vse ki se borite tako kot jaz.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
17.9.2011 17:20:29   
vesper
ja super andreja_p sem res res zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image
to pa je super sistem v Lj, sem res navdušena, v Mb žal temu ni tako user posted image
joj kako držim pesti zate, ampak itak da sem 100% da vama sedaj rata. Javi kako bo in tukaj ti pošiljam nešteto pikapok, da se pikica prime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 5309
18.9.2011 17:37:30   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: šičko

Pozdravljene vse skupaj.....
tudi jaz prihajam od zdravnice. Napotnico za IVF imam pri sebi. Omenila mi je, zdravnica in sestra, da naj bi se na odobritev konzilija čakalo približno 1 mesec, potem pa lepo v postopek.
Za vse ki še čakate user posted image  močno stiskam pestke in vam pošiljam neskončno mnogo user posted image

Šičko, vidim da greš sedaj tudi ti na IVF...mogoče se bodo najine poti zopet križale in se srečava na kakšnem UZ...Jaz imam v torek 20.09.2011 posvet pri svoji g. za drugi IVF postopek....Načelno bi lahko štartala s postopkom že v oktobru oz. novembru, vendar mislim, da bom še malo počakala, da se telo ščisti vseh hormonov, bom pa za nasvet vsekakor vprašala tudi svojo ginekologinjo.....Srečno punce :)

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
18.9.2011 18:42:49   
thanchyka
Hojla punce, se spet oglašam po 100 letih- vmes je bilo še malo dopusta, pa tud siceršnja gneča okol in okol user posted image

andreja_p, kot je rekla anonimen, v MB greš do 3.dne na UZ, ne glede na tečko; nimam pojma kako to izgleda  user posted image   Ti pa si res pridelala lepo letino, oziroma mesečino user posted image user posted image user posted image   Držim pestke da se (vsaj) en "pridelek"  spremeni v malo rastočo pikico, ki bo čez 9 mesecev prečudovit user posted image .
Anonimen, nisem še štartala s postopkom, kljub datumu user posted image Moje user posted image namreč še kar ni in ni, pa je že 38.dan user posted image user posted image user posted image   Na datum, ko bi jo mogla dobit, sem imela vse znake PMS (glavobol, napihnjenost, bolečine v trebuhu...), ki so po 3 dneh izginili in se spet pojavili pred 2 dnevoma, ampak priteče pa nič rdečega - za popenit user posted image

LeJo, user posted image za uspešen postopek! Le z optimizmom naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče tudi ostalim puncam, ki se borite za user posted image , naj nam bo jesen naklonjena!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
19.9.2011 20:29:03   
RedSonja
Andreja držim pesti user posted image .

Men so pa v petek poklicali, da je bil konzilij (za IVF) in da imam en hormon povišan in da naj hitro grem nardit še enkrat pregled. Tako da sedaj čakam kak bo rezultat. Vmes pa itak da veliko user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
19.9.2011 21:04:34   
vesper
hej punce,

no, še moje poročanje. Danes sem imela namreć prvi UZ, za moj zadnji IUI z gonalom, pa ta cikel na žalost nič ne bo user posted image user posted image . Imam namreč spet cisto. To ne moreš verjet, že drugič se mi je zgodila ista stvar user posted image user posted image user posted image
Pa še nekaj ne razumem, zadnjič mi je sestra pri IUI-ju rekla, da imam tretji postopek z gonalom in da poteka malo drugače kot s klomifenom. Rekla mi je namreč, da moram prit na prvi UZ že drugi dan ciklusa. In to sem seveda tudi danes storila. Pa ko me sestra, ki asistira pri UZ vpraša kateri dan ciklusa je in rečem drugi, mi reče: ja gospa vi ste pa prehitro prišli, mogli bi 4.dan ciklusa komaj. Pa sem ji razložila, da sem pa jaz dobila drugačne informacije, potem sta se pa z dr.gledale kdo je zdaj tu nor, al jaz. al oni, ali kdo. Saj več ne vem zdaj tukaj, kaj je prav in kaj ne user posted image user posted image user posted image Kako ste pa ve imele UZ-je? Naj mi katera pove prosim lepo, ker jaz sem že čisto zmedena. user posted image user posted image

andreja_p kako je s tabo? kaj novega?
red sonja držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
20.9.2011 9:24:12   
andreja_p
Hy dekleta!Ja je veliko novega.Včeraj sem imela punkcijo,imamo 13 celic.Na desni strani je bilo zelo boleče,da sem jokala na mizi,na levi pa nisem čutila nič.Tako da sem potem dobila še eno inekcijo v nožnico ampak mi ni pomagalo,ko je želel še eno celico posrkati,tako da ne vem ali jo je pustil ali jo je posrkal.Ne želim vas strašit,pri meni je bilo pač tako,je pa vsaka primer zase.Je bilo pa pogojeno s tem,da me je na levi strani že pred punkcijo bolel jajčnik,pa zelo sem suha in veliko jih je bilo,So me sestre tolažile,da sem upravičeno stokala.Samo da je za mano.V soboto greva po zarodek,upam da se bodo oplodili v čim večjem številu.Rada si bi dala vstaviti dva,ne vem pa kako bo.
Drugače pa punce srečno,pa se slišimo ko bo kaj novega.Hvala vsem ki navijate zame,tudi jaz za vas.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
20.9.2011 10:39:24   
Rina2
Živijo punce! Kaj dogaja?

vesper user posted image user posted image  kaj je s to čisto? zakaj si jo dobila? je to zarad hormonov? držim pesti, da bo čim prej vse OK.

andreja_p user posted image  vam se je pa tole super izšlo! Jaz čutim, da boš ti čez en mesec že veselo user posted image .
tanachyka kaj se pri tebi dogaja? Si že začela s postopkom ali ne? Teuser posted image  še vedno zafrkava? Mogoče pa si noseča?

Punce dajte mi nekaj povedat, saj ko ste čakale na UZ-je ste v tem času normalno brez zadržkov user posted image ? Mislite bi bilo kaj narobe, če bi npr en večer pred prvim UZ-jem user posted imageuser posted image  vem da so mogoče to smešna vprašanja ampak.....meni se vedno motajo po glavi taka neumna vprašanja... saj sicer sem še kr pametnauser posted image , ampak po vseh teh naših zdrahah z zanositvijo sem ko kaka bimbikauser posted image .

Vsem soborkam: pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in optimizem.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

Neposredna povezava do sporočila: 5315
20.9.2011 11:56:06   
lenci
lejo kakor je meni znano lahko pred UZ user posted image .edino pred postopkom je dobro če vsaj 2 dni nimaš spolnih odnosov.
vesper pa saj ne morem verjet kaj se tebi dogaja s to cisto in pol še zmešnjava iz sestram mislim halooo že tko smo vsi nestrpni in ne vem kaj še vse pol pa tkoleuser posted image
andreja superca za toliko celic in verjamem da je boleče,držim pesti da bo vsaj učinek in boš potem user posted image .
no jaz pa čakam da pride oktober in grem na posvet za naprej(ivf) in to glih na svoj RDuser posted image upam da se me bojo usmilili in ne bojo dal velikih dozuser posted image
vsem ostalim pa velik sreče pri ++++!!!!!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
20.9.2011 19:54:42   
vesper
hej punce

mah lejo ne vem kaj je s to cisto. Enkrat sem jo že imela in je tudi postopek padel takrat v vodo. Ja meni je dr.to razložil nekako takole, da baje to cisto ima čisto vsaka ženska vsaj enkrat in zdaj je odvisno al ta pred M poči ali pa ostane. In če ostane, potem pač postopka ne izpeljejo, ker ne moram začet s terapijo. Mah saj še sama točno ne vem zakaj zaradi ciste ne izpeljejo postopka. V glavenm je tako, da to ni nič hudega, niti nima nobenega vpliva recimo pri naravni zanositvi, tako da midva lahko zdaj ta ciklus pač normalno poskušava po naravni poti. Je pa učitno problem pri IUI-ju user posted image user posted image user posted image user posted image

lenci držim pesti, da te na tvoj roj.dan razveselijo in prideš hitro na vrsto za IVF user posted image user posted image user posted image
andreja_p zate pa držim pesti, da ti vstavijo dve pikici, tako kot želiš user posted image user posted image in tako kot je že rekla lejo, tudi meni tukaj nekaj pravi da boš kmalu srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
20.9.2011 21:10:06   
julij82
Pozdravljene, sem nova tukaj... Zanima če če še katera čaka na pošro, da ji potrdijo IUI. mene je sicer mal šokiralo, ker resnično nisem vedela, da je potrebno počakati da ti zadevo odobrijo. V petek sem bila pri G in ko mi je razlagal o dnevih in začetku jemanja tablet, sem ga vprašala, da če dobim v nedeljo M...kako in kaj naprej...in razložil mi je vse od te nedelje naprej. In jaz vsa vesela dobim v nedeljo M, v ponedeljek poklicem, pa mi Tatjana pove da moram najprej počakati na pošto :S, ki bo nekje oktobra. A samo prijavo za to spiše sama medicinska sestra, ko ti G da zeleno luč za IUI z raceptom in napotnico? Krvni test za prenosljive bolezni sva pa oba naredila... Tako da čakam...in ne vem a naj upam na začetek ali konec oktobra. Vrajem, da se slišim obupno, samo če bi mi kdo povedal da je potrebna najprej potrditev, bi rekla ok in počakala, kot že čakam par let....
Ampak optimizma mi ne manjka iiiii :D

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
21.9.2011 10:41:27   
lenci
julij82 dobrodošla.jah tako je pri današnji medicini da se večinoma samo čaka.glej najprej počakaj pošto in ko dobiš pošto pokličeš prvi dan M sestro Tatjano da si zapiše in ti da zeleno luč.potem pa začneš jemati od 3 dne M zdravilo(tablete,inekcije,..)ponavadi ti tudi povejo kdaj prideš na UZ.tako da počakaj na pošto in takrat ti bo na listu vse pisalo.pa srečno

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
21.9.2011 10:56:47   
julij82
Hvala za odgovor. ja to vse ja, samo a te sama sestra prijavi oz da na čakalno listo za odobritev ali se moraš sam kam vpisati? Da se ne bo zgodilo, da bom čakala in čakala in da me spoloh ni na čakalni listi... samo to. Saj je pač tko, če je treba čakat, bomo pa počakali :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
21.9.2011 11:20:25   
lenci
ne ti samo počakaj na pošto in to je vse.na čakalni listi si že,ker te je sestra dala takrat ko je vse papirje poslala na konzilij.odobreno boš tako ali tako imela samo oni ne morejo nič naprej delat dokler od komisije ne dobijo zelene lučke.do takrat pa mirno delat na otročku mogoče pa rata.

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
21.9.2011 11:38:40   
julij82
ok hvala za odgovor! :)

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
21.9.2011 16:36:28   
vesper
meni ni jasno in mi nikoli ne bo, zakaj za vraga delajo v naši majhni državi vsi po svoje oz.vsi po drugačnem postopku. V Ljubljani tako v Mb drugače, v Postojni verjetno spet po tretje. Jaooo saj ni čudno, da si potem od vsega lahko samo zmešan. user posted image user posted image user posted image
V MB recimo ne rabiš čakat na odobritev konzilija za IUI in ne nardiš še takrat nobenih preiskav za prenosljive bolezni. Preiskave in konzilij te čakata komaj takrat ko greš v čakalno vrsto za IVF. Je pa res, da je v LJ toliko boljše, ker imaš že to vse narjeno in se ti zgodi to, kar se je andreji_p user posted image user posted image

mah kakorkoli, julija82 dobrodošla user posted image
še dobro da smo tukaj gor že nekaj skozi dale in lahko sedaj ena drugi pomagamo user posted image

(odgovor članu julij82)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
21.9.2011 21:25:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

V MB recimo ne rabiš čakat na odobritev konzilija za IUI in ne nardiš še takrat nobenih preiskav za prenosljive bolezni. Preiskave in konzilij te čakata komaj takrat ko greš v čakalno vrsto za IVF. Je pa res, da je v LJ toliko boljše, ker imaš že to vse narjeno in se ti zgodi to, kar se je andreji_p user posted image user posted image

To v celoti ne drži. Res da v Mb ni konzilija za IUI, preiskave pa moraš opravit. Vsaj mi2 sva jih. In tud v Mb greš v postopek izventelesne oploditve, če ti folikli odreagirajo kot so Andrejiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 5324
21.9.2011 21:57:20   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

To v celoti ne drži. Res da v Mb ni konzilija za IUI, preiskave pa moraš opravit. Vsaj mi2 sva jih. In tud v Mb greš v postopek izventelesne oploditve, če ti folikli odreagirajo kot so Andrejiuser posted image user posted image user posted image

midva pa ne, pa sta za mano že dva IUI-ja, eden me še čaka. No, seveda sva opravila preiskave, vendar ne te. Meni so nardili krvne preiskave (hormone itd..), mojmu pa spermiogram in tudi krvno preiskavo za klamidijo.
Za krvne preiskave, za spolno prenosljive bolezni (virus HIV, hepatitis,..itd) pa sva dobila napotnice sedaj, ko so naju dali v čakalno vrsto za IVF. Tako da zdaj pa res ne vem več user posted image user posted image Če pa je še tako kot si ti rekla, da te tudi v MB lahko doleti to kar je v Lj andrejo, potem pa super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?