|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
2.8.2011 10:39:37   
andreja_p
Lenci večina je tak na dopustu,ostale pa v službi in nabiramo energijo za septembra,ko se bo spet bogajalo.Nekako sem se sedaj predala delu in sem čisto pozabila na postopek,ovulacijo,user posted image itn...Mi2 pridno user posted image ,bolj iz užitka,tako da nimam pojma kdaj sem imela plodni dan in kdaj bo prišla sedaj user posted image .Verjetno enkrat ta teden,če bo.Sem res odklopila in tako mi dnevi minevajo hitreje.Sedaj res ne vem kdaj je čas za user posted image ,ko sem imela 2 postopka z tabletami Femara.Kako je bilo pri vas,se je kaj podaljšal ciklus,ali skrajšal,ali ostal enak,ko ste prekinile z tabletami?
Kako kaj pri tebi lenci?Kako si?Tudi ti čakaš user posted image ?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
2.8.2011 11:52:42   
lenci
andreja sej je prov da si odklopila.tud jaz sem se odločila da čim manj študiram na to.pri meni je bilo glih čez vikend konecuser posted image in sedaj pridnouser posted image .tud sedaj čakam da grem na morje in odklopim vse možgančke na off.oktobra pa imam posvet pri DR.Voglerju.do takrat pa mal pavze in velik user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
2.8.2011 11:53:46   
lenci
aja men se pri tabletah Femara ni nič spremenil ciklus je ostal tak kot je bil.edin hormoni so začel divjatuser posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
2.8.2011 12:10:01   
andreja_p
Morjeuser posted image user posted image user posted image ja to je res fajn,da odklopiš in zamenjaš okolje.Mi2 letos nisva šla,ker jaz nisem imela takrat,ko on dopust,mi je šefica sama določila kdaj naj grem za  en teden na dopust.Časovno nisva mogla nikakor uskladiti user posted image user posted image user posted image .Sva rekla,da bova pa drugo leto odšla,ali odšli mal na oddih.
Kako to misliš,da so ti hormoni začeli divjati?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
2.8.2011 12:47:57   
RedSonja
hej hej. Še jaz pomaham :).
jaz sem zadnja dva dni doma z neko trebušno virozo :S. No sej danes sem že skoraj kul. Sicer pa komaj čakam na še en teden dopusta naslednji teden.

Glede user posted image . Jaz jo čakam. Predvidoma bo ravno naslednji teden na dopustu :(. Moram rečt, da sm kar mal zamorjena. Se probam osredotočit na jesen ko imam posvet z dr. za IVF. Sam men tok ni za IVF... prav res ne. In to me njabl mori,
Posvet imam 14.9.
A morda veste je ptorebno za IVF ponovno čez konzilij, če smo ble prej na IUI? Predvesem me zanima kolko se čaka da se pride do IVFja?

LEp dopust vsem vam in srečno user posted image :)

Neposredna povezava do sporočila: 5255
2.8.2011 13:34:44   
tecnobica
O ja, seveda, spet konzilij. Čaka se pa od enga mesca do dveh. Odvisno, kdaj se sestanejo. Za IVF se pa ne boj.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
2.8.2011 16:15:46   
vesper
hej hej punce,

evo, da se še jaz malo javim. Pri nas nič novega, sedaj lepo user posted image in bomo videli, mogoče se zgodi čudež user posted image Drugače pa komaj čakam dopust in potem pridem domov pa imam tako že 8.9. posvet pri dr.Reljiću.
Red-Sonja glede čakalnih dob za IVF je meni sedtra v MB tako rekla: nekje mesec dni traja konzilij, da ti postopek odobrijo, potem so pa v Mb-ju čakalne dobe za IVF tudi do pol leta user posted image Ne vem kako je sicer v LJ, ampak baje da imajo v Mb norišnico, tako da se bom jaz kar načakala user posted image
Nič se ne sekiraj glede IVF, bomo že dale to skozi in se bo zagotovo izplačalo ko bomo zagledale našega zdravega user posted image na koncu user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
2.8.2011 17:35:10   
RedSonja
hvala punce. Jaz bom v LJ. Sem slišala pa da so v MB ful vrste ja :(.
Upam da bo v LJ kaj hitrje.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
4.8.2011 9:54:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vesper

za IVF je meni sedtra v MB tako rekla: nekje mesec dni traja konzilij, da ti postopek odobrijo, potem so pa v Mb-ju čakalne dobe za IVF tudi do pol leta user posted image Ne vem kako je sicer v LJ, ampak baje da imajo v Mb norišnico,

Konzilij je v Mb samo enkrat na mesec. Mislim da je tako tudi v Lj. V Mb pa je nastala norišnica odkar vsa Slovenija drvi sem, ker je zgleda sistem in način dela v Mb bolj prijazen, le prostor za oddajo semena je tesen user posted image
Ko na konziliju določijo kdo gre v postopek, je tu razgovor, potem pa se ženske razdelijo v vskupine po barvi, začneš jemat kontracepcijske tablete, da se začetki postopkov za tisto skupino pošlihtajo in potem se začne.
Tako da verjamem, da boš v septembru v Mariboru dobro štartala, vsi zdravniku se vrnejo iz dopustov...potem gre vse tako hitro...user posted image Mine... in ko zagledaš user posted image user posted image se ti tisti čas čakanja zdi čist hiter user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 5259
4.8.2011 14:34:30   
vesper
anonimna iz tvoji h ust v božja ušesa user posted image sedaj si me potolažila user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
6.8.2011 22:31:14   
thanchyka
Hojla punce,

sem nova v temi IUI, pa me nekaj zanima. Imam napotnico za IUI, pa iščem čas (in pogum), da se odločim za postopek. Pa me zanima, ali veste, če čez poletje postopki normalno tečejo? Bi bilo možno postopek IUI izpeljati v avgustu?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
7.8.2011 15:51:01   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: thanchyka

Hojla punce,

sem nova v temi IUI, pa me nekaj zanima. Imam napotnico za IUI, pa iščem čas (in pogum), da se odločim za postopek. Pa me zanima, ali veste, če čez poletje postopki normalno tečejo? Bi bilo možno postopek IUI izpeljati v avgustu?

thanchyka ne vem kje imaš postopek. V MB-ju čez poletje IUI-je delajo normalno.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
8.8.2011 10:10:42   
thanchyka
Vesper, hvala. Postopek bo v MB. No torej zdaj še samo čakam  user posted image .

Lep začetek delovnega tedna vsem  user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
12.8.2011 16:47:45   
thanchyka
Se zopet javljam z vprašanjem... danes popoldne sem "končno" dobila  user posted image , je že ornk zamujala za slab teden (je sploh morala priti???!!!).

Torej, rečeno mi je bilo, da moram prvi dan tečke poklicati za UZ (grem na IUI z injekcijami) in priti v prvih 3 dneh na UZ. Zdaj pa 1.dan je danes, ko več nikogar ne moreš priklicati, v ponedeljek je praznik, v torek bo že 5.dan. Ali naj vseeno pokličem ali v tem ciklusu IUI ne bo šel skozi? Je katera začela tako pozno s špikanjem in UZji?  user posted image Komaj sem se odločila, da začnem s postopkom, pa je vse splavalo nekam... Djek user posted image

Sicer pa, ali je še katera, ki se v kratkem pripravlja na IUI, da bi skupaj navijali user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 5264
12.8.2011 21:15:56   
Anonimen

Se zopet javljam z vprašanjem... danes popoldne sem "končno" dobila  user posted image , je že ornk zamujala za slab teden (je sploh morala priti???!!!).

Torej, rečeno mi je bilo, da moram prvi dan tečke poklicati za UZ (grem na IUI z injekcijami) in priti v prvih 3 dneh na UZ. Zdaj pa 1.dan je danes, ko več nikogar ne moreš priklicati, v ponedeljek je praznik, v torek bo že 5.dan. Ali naj vseeno pokličem ali v tem ciklusu IUI ne bo šel skozi? Je katera začela tako pozno s špikanjem in UZji?  user posted image Komaj sem se odločila, da začnem s postopkom, pa je vse splavalo nekam... Djek user posted image

Sicer pa, ali je še katera, ki se v kratkem pripravlja na IUI, da bi skupaj navijali user posted image ?

Ja, včasih tudi user posted image pride na čisto nepravi dan... Ker boš stimulirana z injekcijami, predvidevam da z Gonalom moraš na prvi UZ od 1-3 dne. Če si zelo želiš ta mesec v postopek potem jutri stopi dopoldan (med 8-9 uro) delajo UZje in povej da si dobila včeraj zvečer. Te bodo vzeli.user posted image

Jaz bom navijala, da bo ta avgustovska sobota tvoj nizki štart!!!! user posted image user posted image user posted image

Poročaj jutri user posted image

...verjemi, da bo uspelo, tud meni jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5265
13.8.2011 20:24:30   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, včasih tudi user posted image pride na čisto nepravi dan... Ker boš stimulirana z injekcijami, predvidevam da z Gonalom moraš na prvi UZ od 1-3 dne. Če si zelo želiš ta mesec v postopek potem jutri stopi dopoldan (med 8-9 uro) delajo UZje in povej da si dobila včeraj zvečer. Te bodo vzeli.user posted image

Jaz bom navijala, da bo ta avgustovska sobota tvoj nizki štart!!!! user posted image user posted image user posted image

Poročaj jutri user posted image

...verjemi, da bo uspelo, tud meni jeuser posted image

Anoninmna, hvala za odgovor, samo sem komaj zdaj prebrala tvoje "napotilo" user posted image   Kako misliš, da je uspelo tebi? Misliš priti v soboto na UZ ali ti je uspelo, da si že vesela user posted image z IUI?

Samo če so delali UZje danes, pol jih verjetno tudi jutri? user posted image Hjooj se sama sebi zdim ko na bolšjaku in barantam za UZje user posted image Mah, očitno avgusta ne bom štartala pa pol še par mesecev ne zaradi službe - zato se mi je v bistvu "mudilo", da bi vsaj en postopek (in sem upala da tudi edini user posted image ) dala skozi še letos.

Ja nič, če bo kaj novega se še javim. Sicer pa navijam za vse, ki ste v postopku in čakate magični plusek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
18.8.2011 0:07:02   
Anonimen

Kako misliš, da je uspelo tebi? Misliš priti v soboto na UZ ali ti je uspelo, da si že vesela user posted image z IUI?

Sem user posted image user posted image user posted image user posted image 3 IUI z dr. Knezom je bil knežji...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za user posted image in seveda pogum, da se odločiš še letos user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5267
18.8.2011 11:39:17   
andreja_p
Anonimna čestitam,za user posted image .A to si imela postopek z inekcijami ali tabletami,da ti je uspelo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
18.8.2011 15:22:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Anonimna čestitam,za user posted image .A to si imela postopek z inekcijami ali tabletami,da ti je uspelo?

Gonal, 75 ml user posted image Sem že na strani 209 odgovarjala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5269
20.8.2011 15:31:34   
andreja_p
Pozdravljena dekleta!Kako ste?Nekaj časa sem bila popolnoma odsotna,sem pa pomislila včasih tudi na vas,ali že imaste trebuščkeuser posted image .Jaz ga še nimam.Prva user posted image po drugem IUI je prišla in to tako močna da sem vsak dan mogla pojesti po dve tableti,da sem v službi normalno funkcionirala.Tako boleče še nisem imela.Naslednjo pričakujem začetek septembra in potem šibam po inekcije v LJ.Sedaj pa veselo user posted image in upava na čudež.Kaj se pa pri vas dogaja? Bo katera z mano v septembru, v postopku IUI?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
20.8.2011 20:35:41   
thanchyka

Sem user posted image user posted image user posted image user posted image 3 IUI z dr. Knezom je bil knežji...user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za user posted image in seveda pogum, da se odločiš še letos user posted image

Wiiii, čestitke za user posted image , vidiš, tako je, ko greš v postopek po knežje user posted image Naj ti čim lepše mine teh par mesecev!

Pogum imam, samo časovno ne vem, če bo zneslo letos, saj sem vsaj 2x na teden službeno od doma. No, bomo videli, ta mesec je v glavnem odlutal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5271
22.8.2011 12:51:24   
Anonimen
Živjo, zanima me ali je katera prešla iz LJ na zdravjenje v MB. Sicer sem slišala, da so v MB boljši, vendar me vseeno zanima malo natančneje kaj je tisto boljše, jaz z ovulacijo nimam težav, tako, da druga terapija kar se tega tiče mi ne bi glih preveč koristila, me je pa npr. v LJ zmotila ta brzina na dan iui, nič ultrazvoka, itd. V glavnem precej tega, razen sestre Tatjane.
Prosim za mnenja, ker v LJ me ne vleče več. V MB so mi rekli, da nove pare naročajo za december.
lp in hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 5272
23.8.2011 9:10:37   
Anonimen

Živjo, zanima me ali je katera prešla iz LJ na zdravjenje v MB. Sicer sem slišala, da so v MB boljši, vendar me vseeno zanima malo natančneje kaj je tisto boljše, jaz z ovulacijo nimam težav, tako, da druga terapija kar se tega tiče mi ne bi glih preveč koristila, me je pa npr. v LJ zmotila ta brzina na dan iui, nič ultrazvoka, itd. V glavnem precej tega, razen sestre Tatjane.
Prosim za mnenja, ker v LJ me ne vleče več. V MB so mi rekli, da nove pare naročajo za december.
lp in hvala!

LJ ne poznam, kolikor pa sem prebrala...v MB dela krasna ekipa, ki se mladiuser posted image v LJ vedno omenjate eno sestro Tatjano, v MB imaš stik z vsemi sestrami v ambulanti, včasih so doli v ambulanti, včasih na oddelku...recimo jaz sem letos na novo spoznala sestro Lucijo, ki daje tudi zdravila, drugače je pri zdravilih glavna sestra Marija...se mi zdi, da ko enkrat stvar zalaufa spoznaš vse. Moja zgodba se tam začne leta 2006, ko sem bila na prvem posvetu, 2007 operirana in prvič zgledala user posted image , letos pa drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakalna se je v Mb podaljšala ravno zaradi parov, ki prihajajo od vsepovsod...tu boš srečal pare iz Primorske, Ljubljane, Celja, Prekmurja.....iz zelo veliko iz Hrvaške.
Predstojnik prof. Vlaisavljević je znan tudi preko meja.

Glede dneva za IUI v MB - ne delajo UZ!!! in kolikor sem zasledila v LJ merijoali je do ovulacije prišlo...tega v MB ni!!! Daš si stopko - sam doma (jaz sem si jo trikrat dala vedno ob polnoči) in čez dva dni imaš IUI.
Na ta dan odda zjutraj partner seme (moj se je vedno pritoževal glede groznega prostora, baje je to velik minus MB), tako da sva dvakrat od doma prinesla, pa takrat ravno ni uspelo user posted image
Ti pa imaš IUI-jaz sem ga imela okrok poldneva-čez teden počakaš v I.nadstropju pred operacijskimi, vikend pa je bolj vikendaški user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako, da glede tega te ravno ne morem potolažit.
Imam pa lepe spomine in čeprav je bilo velikokrat - sploh prvič, zelo hudo in sem bila na koncu vedno vesela in ponosna na naju, z možem sva zedinjena, da je to, čeprav na trenutke kruta in grenka - dobra in lepa šola življenja.
Če ne bi šla čez vse to, se sploh ne bi zavedala kako zelo trdno sva zgradila najin odnos...in ne bojim se viharjev! user posted image

Držite se punce in verjamite! Uspelo vam bo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5273
23.8.2011 9:12:17   
Anonimen

Pogum imam, samo časovno ne vem, če bo zneslo letos, saj sem vsaj 2x na teden službeno od doma. No, bomo videli, ta mesec je v glavnem odlutal user posted image

Potem pa pogumno!!! UZ imaš vglavnem samo enkrat na mesec, tud za uro se da vse zmenit....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5274
25.8.2011 10:53:45   
lenci
evo da se še malo jaz javim.moja user posted image bi morala priti 23.8 in je še kar niuser posted image navija me vsak dan pomalo tko da jo pričakujem v tem tednu enkrat.in sevede glih zdej bo zaje....k grem na morjeuser posted image
kako ste ve kaj?je kaj novega pri kateri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?