|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
20.7.2011 19:37:27   
lenci
redsonja test urina je da ti pokaže ali imaš ovulacijo.in rezultat LH1 je ovulacija in ne rabiš dobit STOP inekcije.če pa je LH0 pa še ni ovulacije in dobiš inekcijo.

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
21.7.2011 10:02:12   
andreja_p
Anonimna hvala za tvoj nasvet.Tudi sama bom poskusila s čajčki.Koliko imajo približno ceno,sploh krvomočnica?Za kaj je maco dober?Čemu služi?kdaj pa si pila te čaje,zjutraj ali zvečer,pa v katerem delu ciklusa?

vesper si danes naredila test z jutranjim urinom?Mal me firbec daje,tebe pa verjetno živčki?Upam,da se ti ni vlila user posted image in da boš user posted image .Držim pesti ni navijam zate,da bo ko boš delala test lepa user posted image na testu.

RedSonja kako je bilo na tvoji poroki?Si uživala in pozabila na vse probleme,ki ti grenijo življenje?

lenci kaj se pa pri tebi dogaja?Si ti tudi v postopku IUI ali imaš premor?

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
21.7.2011 10:06:52   
lenci
andreja jaz čakam sedaj na 25.7 in delam test če ne pride user posted image .imela sem 3 IUI 9.7.2011

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
21.7.2011 10:41:00   
andreja_p
lenci tudi ti si pred testom????Držim pesti in močno navijam zate,da bo 25.07 na tvojem testu user posted image ,ki bo pokazala nosečnost.Upam,da ti tokrat uspe.Pošiljam ti nešteto user posted image da ti uresničijo tvojo željo.
Mi2 tudi veselo user posted image ,bolj iz užitka,kot,da bi pričakovala kakšen rezultat.Nabirava energijo za september.sem se čist sprostila med sexsom,ker prej sem bila skoz z mislimi pri tem,da morava user posted image ,da narediva user posted image .Mi je moj včeraj rekel,sedaj pa en dan premora,da se moja vojska nabere in potem spet v akcijo.Je tak optimističen,da nama bo ratalo po naravni potiuser posted image user posted image ,jaz pa se na to več ne oziram.Sem možgane čisto odklopila od misli na user posted image ,bo kmal prišel čas ,ko bom vsak dan obremenjena s tem,saj ne bom smela pozabiti na inekcijo.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
21.7.2011 13:03:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Mi2 tudi veselo user posted image ,bolj iz užitka,kot,da bi pričakovala kakšen rezultat.Nabirava energijo za september.sem se čist sprostila med sexsom,ker prej sem bila skoz z mislimi pri tem,da morava user posted image ,da narediva user posted image .Mi je moj včeraj rekel,sedaj pa en dan premora,da se moja vojska nabere in potem spet v akcijo.Je tak optimističen,da nama bo ratalo po naravni potiuser posted image user posted image ,jaz pa se na to več ne oziram.Sem možgane čisto odklopila od misli na user posted image ,bo kmal prišel čas ,ko bom vsak dan obremenjena s tem,saj ne bom smela pozabiti na inekcijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image super -  optimizem user posted image user posted image user posted image user posted image Tako je tudi nama prvič uspelo...poletje dela svoje user posted image user posted image user posted image
Držim pestke user posted image user posted image user posted image

Glede čajev - vse sem pila popoldan,po službi... Koprivov je bil na vrsti zvečer, ker sem potem bila dežurna na WCju user posted image

maca -preberi...http://www.norma.si/izpis-izdelka?izdelek=7018
Sedaj sem sigurna da je na plavalčke še najboljš vplivala user posted image

krvomočnico - sem občasno spila zjutraj, pa večkrat pozabila user posted image

Pa vsak dan sva - oba, en mesec pred postopkom pila zelenjavne sokove, 4 dcl- stebelna zelena (kar ena dva cela stebla), rdeča pesa (ena večja ali dve manjši), 1grenivka, 2 limoni.
Kupovala sem bio zelenjavo.

Čaje sva pila do konca M. Pred postopkom sem nehala.

Navijammmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5230
21.7.2011 13:05:04   
Anonimen
Maca ima za zdravje naslednje pozitivne učinke:   -          telesu hitro dovaja energijo -          povečuje vzdržljivost -          blaži kronično utrujenost -          povečuje plodnost -          blaži menstrualne simptome -          v obdobju menopavze zmanjšuje hormonske motnje -          uravnava hormonska ravnovesja v telesu -          izboljša splošno počutje -          zmanjšuje stres -          zdravi slabokrvnost -          pospeši zdravljenje ran -          izboljšuje spomin, umske in učne zmožnosti -          daje koži mladosten videz -          pripomore k zdravemu okostju in zobovju -          deluje kot antioksidant in antikarcinogen, zmanjšuje tveganje za nastanek rakavih tkiv in razvoj bolezni srca ter ožilja -          pozitivno vpliva na povečanje mišične mase, zato je še posebej primerna za športnike.     Ob vseh pozitivnih, blagodejnih in zdravilnih lastnostih na človekovo zdravje in počutje, je vsekakor vredno premisliti o pričetku njene uporabe. Toplo priporočamo!
user posted image   Maca v prahu Amazonas 100g
Sestavine: maca 100% *iz biološke predelave Maca majhen gomolj, ki raste v perujskih Andih. Vsebuje pomembne minerale kot so kalcij, magnezij, fosfor in železo, kot tudi dragocene rastlinske snovi in ima tudi visoke vsebnosti joda.    

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5231
21.7.2011 16:54:35   
vesper
hej punce...
tako, testa več nisem delala, ker se danes že lepo kaže da bo prišla do večera v vsem svojem sijaju, ta moja user posted image , ki se kar noče poslovit za 9mesecev user posted image
ja nič, zgleda da bomo mogli bit pridni na dopustu, bomo pa nardili malega Grka user posted image user posted image

andreja_p prav je tako, da si sproščena in navijam za vaju da prislončkata eno majhno štruco user posted image user posted image

tako lenci, zdaj pa še samo tebe čakamo in prosim te sporoči veselo novico. Ker to pa je že višek, potem pa res predlagam en protest pred neplodnostno user posted image
pošiljam ti morje user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
22.7.2011 9:33:58   
lenci
joj vesper pa ne nouser posted image
tud jaz imam slab občutek,ker me spet zvija spodaj že cel teden po malem in zoprna sem tud žeuser posted image ampka dokler ne priteče je še malo upanja.očitno nam ni usojeno zanositi iz IUI-jem tako da bo treba poskusiti še IVF in jao inekcije kar me je najbolj strah.če mi sedaj ne uspe imam kontrolo pri Dr.Voglerju šele 6.10 glih za moj B-dayuser posted image do takrat pa doma poskušatuser posted image
ampak mormo bit optimisti in se ne predat tako da punce moje tole leto je NAŠEEEE!!!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
22.7.2011 10:36:56   
andreja_p
Anonomna hvala za tako izčrpan odgovor.Bom tudi jaz poskusila še s tem in mogoče ne bom rabila hodit na postopek in se s temi inekcijami ukvarjati še,ker mi nič ne diši.

vesperuser posted image user posted image user posted image ,kakšna žalost,da tebi tudi ni uspelo.Ja na dopustu pa le veselo user posted image ,da domov pridete trijeuser posted image .Sej nam bo uspelo,samo ni še prišel naš čas.Ne obupat,tudi enkrat bo sonce posijalo za nasuser posted image .

lencine še ti nouser posted image in s to user posted image strašit.Bodi optimistična in verjemi,da mogoče je pa ne bo in boš vesela user posted image ,user posted image user posted image .Ti kar misli pozitivno,ne obupaj.Pri nas je že tako,da se moramo v življenju boriti za naraščaj,tistim,ki je dano in z lahkoto pridejo do tega,pa ne znajo ceniti tega.
Navijam zate da se ti uresniči želja.Javi kakšen je rezultat,pa ne oziraj se veliko na znake.Ni vsak mesec enako.
A si bila ti na tabletah ali na inekcijah?Sem pozabila,moram mal nazaj prebrati.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
22.7.2011 10:45:11   
lenci
andreja bila sem na tabletah Femara.glej vem da je vsak mesec drugače in se tud iz tem ne obremenjujem.v glavi imam samo to da bo sedaj spet vse postarem in bomo 3 mesece imeli pavzo in potem na ivf.dobila sem občutek kjer koli berem glede iuija da je brez učinka(skoraj) zato imam zelo malo upanja da bi pa sedaj kaj bilo,čeprav je vse možno.obupala ne bom in bom počakala do dneva,če slučajno pride ali m ali pa + tako da imam še nekaj dni.me pa zelo moti tale špikanje tam spodaj in ko se obrnem med spanjem začutim kot bi se me nekaj držalo tam notri in me zategnilo.mah čudno je vse tole in teli hormoni in vse.se tolažim s tem da pa bomo med pavzo tolk več user posted image in sedaj še morje in se sprostim 100 na uro.še kakšno pivo si bom privoščila in to je to.
vem da mal bluzim haha ampak to so pomoje hormoni,ki me spremljajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5235
22.7.2011 11:41:38   
andreja_p
lencia že veš,da boš šla na IVF,imaš zmenjeno?Upam,da ne boš dobila IUI postopka z inekcijami.Koliko si imela IUI postopkov?Meni je rekel v LJ da po svetu delajo 4IUI postopke,2s tabletami in2 z inekcijami.

A se je mogoče katera zredila po tabletah?Jaz sem imela pred postopkom 52,53kg,sedaj jih imam pa 56kg.Meni je rekel ginekolog,da moram pazit na kg,da se ne smem preveč zrediti.Kaj pa inekcije se po njih tudi rediš?V višino merim 163cm in sem imela konstantno 48-50kg,10let,sedaj ko sva z mojim začela živeti na svojem,je pa moja teža narasla,še najbolj pa sedaj ko sem dva meseca jemala te tablete Femara.Imate tudi ve tako izkušnjo?Vsi mi sicer pravijo da ne zgledam tako koščena,in da mi ta teža pristaja,vendar pa sama nisem zadovoljna saj imam problem ko mi ni v pasu nič prav,kar oblečem.Sem že razmišljala,da bi se začela s športom ukvarjat,pa da zvečer nebi jedla večerje.Poredila sem se samo v trebuh in stegna,v prsa zelo malo,pa bi raje videla,da bi bile večje,ker imam maleuser posted image 75b.vem,da ta tema ne paše na to stran,ampak vam najbolje zaupam in vem,da mi boste dale kak dober nasvetuser posted image .

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
22.7.2011 12:00:15   
sandra74
vesper pa dej no, pa sem le mislila , da vama bo ta mesec uspelo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , bo pa grški zrak
pomagal, da ti za 9 mesecev zgine ta  nedlogauser posted image ...hihihiiii.

RedSonja moji folikli so prepočasi rasli na 22. dan sem imela velikega samo 10mm,
zato so pa prekinili postopek.
No pri meni pa še ni user posted image , ki bi jo morala dobiti že 17. v nedeljouser posted image
drugače jo pa imam dokaj redno na 27 ali pa 28 dan. Naredila sem že tri teste (lističe)pa vsi negativniuser posted image ,
a bi bilo boljše če bi poskusila z clearblue, kaj menite?????
Ker krčov pa nimam nobenih, oziroma počutim se OK.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
22.7.2011 12:41:11   
vesper
hej punce moje,
tako, jaz sem se odločila da grem danes po maco, pa da vidimo. Edino ne vem, kaj jo lahko začnem pit sedaj ko imam drugi dan tečko, ali moram začet po M in potem do M itd....
andreja zdaj pa res ne razumem, zakaj ti je zdravnik rekel da pazi na težo??? Saj pa to je čisto normalna teža ki jo imaš. Ne razumem....res ne

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 5238
22.7.2011 12:42:29   
lenci
andreja vem da grem na ivf,če sedaj ne uspe.imam tudi že datum(kar me malo moti da mi da datum še predno imam iui).to je bil moj 3 iui iz femara tabletami.hmm jst nisem opazila da bi se kaj zredila imam pa veliko več apetita sem skoz lačna.moj prav da me je lažje nositi kot nafutratiuser posted image edino kar sem opazila pa je da sem začela dobivati mozolje,ki jih v življenju nisem imela.to je pa tud vse.aja pa hormoni delajo 100 na urouser posted image

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
22.7.2011 12:43:30   
vesper
ah, sem prehitro poslala user posted image user posted image
drugo je, da se pač ti ne počutiš ok in bi rada nazaj na tebi idealno težo, ampak da te pri teh kg opozarja da pazi, to pa mi je malo mimo no!

sandra naredi še CB, joj kako upam in ti privoščim da si user posted image
močno stiskam pesti zate in navijam. Javi kako kaže user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
22.7.2011 13:07:02   
andreja_p
vesper nisem navajena svoje teže,saj sem 10 let imela 50kg,(vreča cementauser posted image ) pravi moj.Se moram potruditi,da spravim 3kg dol,ker ta povečan trebuh mi ni všečuser posted image user posted image .Mislim,da bo zadostovalo že,da spustim večerjo in da več pijem.bomo videli,kaj bo po 1 mesecu.

lenci tako se je pri meni začelo,da sem imela apetit,kar naprej jedla in v treh mesecih dobila 3kguser posted image .Jaz sem se včeraj tehtala,pa sem videla grozno cifro,ki je nisem navajena,najprej sem pa opazila po hlačah,ko so mi bile tesne.Ja se bom mogla malo v roke vzeti,pa mal športa mi ne bo škodilo.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
22.7.2011 13:10:53   
RedSonja
Maca se naj bi jemala od prvega dne M do O - če želiš urediti M cikle.

Za zanositev pa menda cel mesec.

jaz sem jo jemala dva meseca od M do O. še mojega sem prisilila, da jo je pil. Vendar jemene ful želodec bolele po njej, zato si jo sedaj  samo še vsake tolko zmešam v smuti.
Pa men je tok zanič.

Andreja poroka je bla ful lušna, tko čis na izi. Vsi pravijo kako sva bila sproščena ;).

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
22.7.2011 13:38:07   
vesper
Andreja vem kako je ko nisi zadovoljen s seboj, sem bila pred časom na istem. Moja idealna teža je bila vedno 53-54kg, visoka sem 168cm, zredila sem se že na 59kg, no ampak sedaj spet dala dol nekaj in jih imam 55, tako da sem sedaj kar zadovoljna. Sem pa tudi jaz opustila večerje, več kot leto sem že vegetarijanka in se karseda zdravo prehranjujem. Ampak da ne bo pomote, velikokrat si tudi privoščim kaj nezdravega in sladkega pa skoraj vsak dan. Jaz ne morem brez sladice user posted image res pa je, da zdaj že 4 mesece pijem 2-3l vode na dan. Oz. vso pijačo sem zamenjala z vodo, razen občasnega kozarca piva, ki se mu ga pa ne odrečem.
Jaz mislim andreja da imaš dober plan, malo več športanja in lahke večerje ali pa pač brez njih in ti bo uspelo user posted image

red sonja hvala ti za odgovor. Jaz bom jo kar danes začela pit pa če mi bo odgovarjala bom vstrajala kaka 2 meseca ali tri. Pa mojemu bom jo tudi nekako podturila ja user posted image Sem pa slišala da je baje nagravžna ja user posted image

(odgovor članu RedSonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
23.7.2011 21:07:17   
lenci
evo tudi pri nas je bil 3 IUI neuspešenuser posted image .zdaj pa pavza do 6.10 potem pa naprej

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5244
24.7.2011 12:17:42   
vesper
ahhh lenci žal mi je, resnično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj nam bo uspelo...user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
24.7.2011 21:00:12   
sandra74
lenci pa saj nam bo uspelo user posted image  user posted image  user posted image ,
tudi meni je danes pritekla  user posted image , pa celi teden je zamujala. Malo pa sem imela upanja da je to to, da pa nam je le ratalo.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
25.7.2011 11:36:31   
vesper
sandra user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa skupaj zibale pač malo kasneje...
upam da se kaj vidimo na UZ

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
27.7.2011 10:44:39   
andreja_p
user posted image lenci tudi tebi ni uspelo?Sej bo v naslednjem poskusu,sam ne obupaj.

sandra74 tudi tebi ni uspelo?Upanje kar obdrži,za naslednjič,nikoli ga ne zapusti user posted image .

RedSonja super,da je poroka uspela in da si bila sproščena.Kaj pa poročno potovanje,bosta šla ali ne?

Pri meni ni nič posebnega,v službi me šefica kar naprej sprašuje kaj je narobe z mano,ker sem bila nekaj časa na bolniški,in ker ji ne povem(sem upoštevala vaše mnenje),sem ji samo rekla da o teh stvareh ne želim govoriti,pa tudi sodelavke so grozno tečne,ker jim povem isto.Pa še to mi je rekla,da je mislila,da sem dojenčka naročila,pa sem ji zanikala,da to pa sploh ne,da imam še dovolj časa in da o tem ne razmišljam,če se bi pa zgodilo,bi se pa o tem takrat odločala.Sem kar vedela,da bodo razmišljale in govorile o meni.Mi je rekla da njej lahko vse zaupam,da ona stvari obdrži zase,da nikoli ne veš kdo je tvoj skriti prijatelj,pa sem ji rekla,da jaz imam partnerja doma da se z njim pogovorim in edino njemu zaupam,skritih prijateljev pa ne rabimuser posted image .Je bila čist tiho.A je možno,da so določeni ljudje,tako posileni in morajo vedeti vse o vsem??????????????Mene pa ne zanima,kaj se z njimi dogaja v življenju in kakšne probleme imajo.Že tako in tako imajo čas za opravljanje,kaj bi bilo,če bi povedalauser posted image mislim,da bi celo mesto vedelo,ne samo kolektiv v katerem delam.Se mi kar user posted image user posted image user posted image ker ne vedo o meni nič,naj ugibajo in si mislijo svoje.Sem pa povedala šefici,da bom v septembru odsotna,sam ne vem še točno katere dni,čakam na pošto iz Ljublane.Za čuda ni nič komentirala.Je moja prijateljica ko delava skupaj,prosila za dopust,ko ji je teta umrla in je živela na hrvaškem,da gre na pogreb,pa ji ga ni dala!!!!!!!!!!!!!!Jaz bi po vsej verjetnosti šla po boljiški list,ali pa poklicala v LJ glavnega šefa.za tak primir ti pripada en dan izrednega dopusta,se mis zdiuser posted image Zato sem ji pa jaz sedaj rekla,da bom rabila dopust v mesecu septembru,da potem ne bo problem.Tako,sem se morala malo izpovedati,pa upam,da mi ne zamerite,ker ta tema ne paše na to stran,ja pa še zelo dolga sem bila.Kakšno je vaše mnenje o tem?Sem naredila prav?

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
27.7.2011 10:59:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Pri meni ni nič posebnega,v službi me šefica kar naprej sprašuje kaj je narobe z mano,ker sem bila nekaj časa na bolniški,in ker ji ne povem(sem upoštevala vaše mnenje),sem ji samo rekla da o teh stvareh ne želim govoriti,pa tudi sodelavke so grozno tečne,ker jim povem isto.Pa še to mi je rekla,da je mislila,da sem dojenčka naročila,pa sem ji zanikala,da to pa sploh ne,da imam še dovolj časa in da o tem ne razmišljam,če se bi pa zgodilo,bi se pa o tem takrat odločala.Sem kar vedela,da bodo razmišljale in govorile o meni.Mi je rekla da njej lahko vse zaupam,da ona stvari obdrži zase,da nikoli ne veš kdo je tvoj skriti prijatelj,pa sem ji rekla,da jaz imam partnerja doma da se z njim pogovorim in edino njemu zaupam,skritih prijateljev pa ne rabimuser posted image .Je bila čist tiho.A je možno,da so določeni ljudje,tako posileni in morajo vedeti vse o vsem??????????????Mene pa ne zanima,kaj se z njimi dogaja v življenju in kakšne probleme imajo.Že tako in tako imajo čas za opravljanje,kaj bi bilo,če bi povedalauser posted image mislim,da bi celo mesto vedelo,ne samo kolektiv v katerem delam.Se mi kar user posted image user posted image user posted image ker ne vedo o meni nič,naj ugibajo in si mislijo svoje.Sem pa povedala šefici,da bom v septembru odsotna,sam ne vem še točno katere dni,čakam na pošto iz Ljublane.Za čuda ni nič komentirala.Je moja prijateljica ko delava skupaj,prosila za dopust,ko ji je teta umrla in je živela na hrvaškem,da gre na pogreb,pa ji ga ni dala!!!!!!!!!!!!!!Jaz bi po vsej verjetnosti šla po boljiški list,ali pa poklicala v LJ glavnega šefa.za tak primir ti pripada en dan izrednega dopusta,se mis zdiuser posted image Zato sem ji pa jaz sedaj rekla,da bom rabila dopust v mesecu septembru,da potem ne bo problem.Tako,sem se morala malo izpovedati,pa upam,da mi ne zamerite,ker ta tema ne paše na to stran,ja pa še zelo dolga sem bila.Kakšno je vaše mnenje o tem?Sem naredila prav?

Lep dan vam želimuser posted image

user posted image user posted image user posted image čisto prav si ji povedala. Baba radovedna!!! user posted image
Jaz sem imela podobne težave,ker sem imela bolniško skor dvakrat na teden za UZ, ali pa vsaj enkrat. In me je vodja spraševala zakaj imam bolniško, da njo sicer ne zanima, da zanima direktorco user posted image

Takrat sem se o tem pogovorila z osebno zdravnico, ki je res strokovnjak in človek z velikim srcem. Ona mi je povedala, da o bolezni, vzroku boniške ne rabi vedeti delodajalec, oziroma da tudi v primeru če pokliče njo in o tem povpraša mu ona da informacijo samo o tem ali mora biti zaposlen (jaz) v času bolniške doma oziroma ali ima predpisano mirovanje ali se lahko prosto giblje.
Od takrat nikoli več ne govorimo vzroku bolniške (tudi prej nisem, samo so drugi ugibali) in grem mirne vesti v bolniško. Tud sedaj sem bila odsotna in ko sem po 14 dneh javila, da me ne bo dokonca meseca me je vprašala, če je kaj hudo narobe. Sem se nasmejala in ji rekla, da umrla še ne bom kmalu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se punca! Navijam, da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image naj  bo poletje vroče user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5249
1.8.2011 12:44:49   
lenci
nikjer nobene sami dopusti al kako??
kje ste vse punce,ki čakate??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?