Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p Pri meni ni nič posebnega,v službi me šefica kar naprej sprašuje kaj je narobe z mano,ker sem bila nekaj časa na bolniški,in ker ji ne povem(sem upoštevala vaše mnenje),sem ji samo rekla da o teh stvareh ne želim govoriti,pa tudi sodelavke so grozno tečne,ker jim povem isto.Pa še to mi je rekla,da je mislila,da sem dojenčka naročila,pa sem ji zanikala,da to pa sploh ne,da imam še dovolj časa in da o tem ne razmišljam,če se bi pa zgodilo,bi se pa o tem takrat odločala.Sem kar vedela,da bodo razmišljale in govorile o meni.Mi je rekla da njej lahko vse zaupam,da ona stvari obdrži zase,da nikoli ne veš kdo je tvoj skriti prijatelj,pa sem ji rekla,da jaz imam partnerja doma da se z njim pogovorim in edino njemu zaupam,skritih prijateljev pa ne rabim .Je bila čist tiho.A je možno,da so določeni ljudje,tako posileni in morajo vedeti vse o vsem??????????????Mene pa ne zanima,kaj se z njimi dogaja v življenju in kakšne probleme imajo.Že tako in tako imajo čas za opravljanje,kaj bi bilo,če bi povedala mislim,da bi celo mesto vedelo,ne samo kolektiv v katerem delam.Se mi kar ker ne vedo o meni nič,naj ugibajo in si mislijo svoje.Sem pa povedala šefici,da bom v septembru odsotna,sam ne vem še točno katere dni,čakam na pošto iz Ljublane.Za čuda ni nič komentirala.Je moja prijateljica ko delava skupaj,prosila za dopust,ko ji je teta umrla in je živela na hrvaškem,da gre na pogreb,pa ji ga ni dala!!!!!!!!!!!!!!Jaz bi po vsej verjetnosti šla po boljiški list,ali pa poklicala v LJ glavnega šefa.za tak primir ti pripada en dan izrednega dopusta,se mis zdi Zato sem ji pa jaz sedaj rekla,da bom rabila dopust v mesecu septembru,da potem ne bo problem.Tako,sem se morala malo izpovedati,pa upam,da mi ne zamerite,ker ta tema ne paše na to stran,ja pa še zelo dolga sem bila.Kakšno je vaše mnenje o tem?Sem naredila prav? Lep dan vam želim čisto prav si ji povedala. Baba radovedna!!! Jaz sem imela podobne težave,ker sem imela bolniško skor dvakrat na teden za UZ, ali pa vsaj enkrat. In me je vodja spraševala zakaj imam bolniško, da njo sicer ne zanima, da zanima direktorco Takrat sem se o tem pogovorila z osebno zdravnico, ki je res strokovnjak in človek z velikim srcem. Ona mi je povedala, da o bolezni, vzroku boniške ne rabi vedeti delodajalec, oziroma da tudi v primeru če pokliče njo in o tem povpraša mu ona da informacijo samo o tem ali mora biti zaposlen (jaz) v času bolniške doma oziroma ali ima predpisano mirovanje ali se lahko prosto giblje. Od takrat nikoli več ne govorimo vzroku bolniške (tudi prej nisem, samo so drugi ugibali) in grem mirne vesti v bolniško. Tud sedaj sem bila odsotna in ko sem po 14 dneh javila, da me ne bo dokonca meseca me je vprašala, če je kaj hudo narobe. Sem se nasmejala in ji rekla, da umrla še ne bom kmalu.... Drži se punca! Navijam, da čimprej zagledaš naj bo poletje vroče
|