Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo, zanima me ali je katera prešla iz LJ na zdravjenje v MB. Sicer sem slišala, da so v MB boljši, vendar me vseeno zanima malo natančneje kaj je tisto boljše, jaz z ovulacijo nimam težav, tako, da druga terapija kar se tega tiče mi ne bi glih preveč koristila, me je pa npr. v LJ zmotila ta brzina na dan iui, nič ultrazvoka, itd. V glavnem precej tega, razen sestre Tatjane. Prosim za mnenja, ker v LJ me ne vleče več. V MB so mi rekli, da nove pare naročajo za december. lp in hvala! LJ ne poznam, kolikor pa sem prebrala...v MB dela krasna ekipa, ki se mladi v LJ vedno omenjate eno sestro Tatjano, v MB imaš stik z vsemi sestrami v ambulanti, včasih so doli v ambulanti, včasih na oddelku...recimo jaz sem letos na novo spoznala sestro Lucijo, ki daje tudi zdravila, drugače je pri zdravilih glavna sestra Marija...se mi zdi, da ko enkrat stvar zalaufa spoznaš vse. Moja zgodba se tam začne leta 2006, ko sem bila na prvem posvetu, 2007 operirana in prvič zgledala , letos pa drugega Čakalna se je v Mb podaljšala ravno zaradi parov, ki prihajajo od vsepovsod...tu boš srečal pare iz Primorske, Ljubljane, Celja, Prekmurja.....iz zelo veliko iz Hrvaške. Predstojnik prof. Vlaisavljević je znan tudi preko meja. Glede dneva za IUI v MB - ne delajo UZ!!! in kolikor sem zasledila v LJ merijoali je do ovulacije prišlo...tega v MB ni!!! Daš si stopko - sam doma (jaz sem si jo trikrat dala vedno ob polnoči) in čez dva dni imaš IUI. Na ta dan odda zjutraj partner seme (moj se je vedno pritoževal glede groznega prostora, baje je to velik minus MB), tako da sva dvakrat od doma prinesla, pa takrat ravno ni uspelo Ti pa imaš IUI-jaz sem ga imela okrok poldneva-čez teden počakaš v I.nadstropju pred operacijskimi, vikend pa je bolj vikendaški Tako, da glede tega te ravno ne morem potolažit. Imam pa lepe spomine in čeprav je bilo velikokrat - sploh prvič, zelo hudo in sem bila na koncu vedno vesela in ponosna na naju, z možem sva zedinjena, da je to, čeprav na trenutke kruta in grenka - dobra in lepa šola življenja. Če ne bi šla čez vse to, se sploh ne bi zavedala kako zelo trdno sva zgradila najin odnos...in ne bojim se viharjev! Držite se punce in verjamite! Uspelo vam bo!!!
|