Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 8:21:45
|
|
|
|
Najaa
|
Count me in. Pravkar sem pojedla kosmiče za zajtrk, kavico pijem, pol je pa do jutri to to. Razen ogromnih količin vode.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 8:54:26
|
|
|
|
katipi
|
No, danes bom pa še jaz probala... Včasih, že leeeeeta nazaj, sem to redno prakticirala: imela sem keramični lonček, na katerem je pisalo HEUTE NICHT!! in ta je prišel v poštev ob takšnih dnevih. Zdaj pa sploh ne vem, če ga še imam...Takrat je delovalo, danes pa ne vem, če bom sploh zdržala...težka bo...
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 9:01:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
začne se ob 11.27, tko da lahko mirno še kaj lažjega prigriznete. Sem pa tut jz zraven
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 9:42:12
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem pa ob polni luni ponoči perilo obešala in je bilo tako surrealistično lepo - a to tud kaj šteje?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 9:57:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
evo tkole..... zdj pa gre zares... kuham si zelenjavno juhico iz korencka, krompirja in cvetace. tole bo za kosilo. in za jutrisnje popoldne. kak prepecenec si bim privoscila se jutri popoldan. v torek usekam sadni dan, v sredo bom jedla normalno, ampak lahko. predvsem zelenjavo in sadje. v cetrtek pa startam 21- dnevno dijeto. ni bog, da ne bo slo 5 kil u luft! dost mam tega.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2011 9:59:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 10:01:37
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ja no pa probajmo, zdaj če sem že pravi čas izvedela, kaj voda, voda, voda ja, pa še.... voda voda voda voda!
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 10:09:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: morrak ja no pa probajmo, zdaj če sem že pravi čas izvedela, kaj voda, voda, voda ja, pa še.... voda voda voda voda! pa dobr, vmes pa vsaj ena vrela z žličko kave
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 10:45:53
|
|
|
|
katy83
|
danes sem jaz z vami Pri meni ne bo problem zdržat brez hrane...problem bo voda ampak bo nam uspelo...gremo punce
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 10:59:25
|
|
|
|
_narava_
|
Tudi jaz sem z vami
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 11:15:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne vem kaj bi danes kuhala za ostale nehujšajoče druzinske člane. morm pogruntat nekaj takega, kar sama ne mara niti pod točko razno.... hm..... gospodu Miš bi lahko jetrca sprazila.... mulckom pa.... hot doge. tole sicer obcasno jem, samo ni ne vzbuja kake grozne litre slin!
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 11:19:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ne vem kaj bi danes kuhala za ostale nehujšajoče druzinske člane. morm pogruntat nekaj takega, kar sama ne mara niti pod točko razno.... hm..... no, jaz imam tu danes srečo...dragi je v službi cel dan, pa še sestanek imajo po šihtu, mali pa bo zelenjavno juhico
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 11:28:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ale babe! tri! štjr! zdej!
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 11:42:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
da poročam.... meni gre super! brez vsakega problema!!!!! sploh ne čutim nobene lakote!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2011 11:48:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 11:59:59
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Nekaj časa vas že spremljam, ampak vedno nekako zamudim. Danes se vam pridružim tudi jaz. Bo koristilo, ker sem se se včeraj nenormalno nažrla, da še danes komaj diham, ob pogledu na številke na tehtnici sem se pa zjokala. Ostali družinski člani bodo jedli to, kar je ostalo od včeraj (nisem vsega požrla ) Torej če prav razumem, danes od 11:27 pa do jutri 11:27 pijemo samo vodo?
< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 12.9.2011 12:01:54 >
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 12:11:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Nekaj časa vas že spremljam, ampak vedno nekako zamudim. Danes se vam pridružim tudi jaz. Bo koristilo, ker sem se se včeraj nenormalno nažrla, da še danes komaj diham, ob pogledu na številke na tehtnici sem se pa zjokala. Ostali družinski člani bodo jedli to, kar je ostalo od včeraj (nisem vsega požrla ) Torej če prav razumem, danes od 11:27 pa do jutri 11:27 pijemo samo vodo? da. in neskladkan zeliščni čaj. (pol litra sem ga že stisnila )
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 12:18:27
|
|
|
|
katy83
|
aja, kaj je fora da je treba čimveč pit??? al normalno??? zaenkrat tudi jaz ne čutim lakote
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 12:49:06
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jst se ful nacejam. po mojem da je dobr, da vec piješ, da tis puca telešček. opere zelodec, crevo itd
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2011 13:46:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 13:58:46
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Meni zjutraj ni prav nič prijalo jesti (od prenažrtosti) in ravno, ko mi je začelo kruliti po želodcu, sem videla tole temo in se odločila, da grem zraven. Pred eno uro sem imela hudo krizo, pa je Teekanne Digestive (komarček in kamilica) čaj malo pomagal. Pravkar se namakam še eno vrečko. Kar se nacejanja tiče, se mi zdi, da je treba tekočine piti počasi, po požirkih. Če naenkrat spijemo ogromne tekočine vode, tega ledvice ne morejo predelati in gredo te strašne čistilne tekočine naravnost v mehur. Tolažim se, da je vsak začetek težak, pa še tako smotano sem začela in samo tole krizo moram čez dati, ne smem kloniti in bo čez par ur bolje. Zanimivo. Pomaga, da lahko tukaj berem o ostalih sotrpinkah in se 'izpovedujem'.
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 14:23:11
|
|
|
|
Najaa
|
No jaz pijem predvsem, da preženem lakoto. Sicer pa do zdaj gre, še ena kavica je padla, pa mogoče bo še ena do večera... Moram si zapolnit dan, da pozabim lakoto.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 14:31:47
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Tri ure smo že preživeli. Samo še enaindvajset jih je treba. Če po požirkih počasi pijem tale moj čaj je kar znosno. Mislim da bom danes postavila svoj osebni rekord v požirkih.
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 14:35:01
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mene je mal matralo prejle..... sem se nazlampala pol litra vode in prebrala kako gre vam....in pomaga! sem ga usrala, ker mi je stara mama ponudila filane paprike....njamšiiiii!!!! pa sem rekla, da jih ne bom danes. in mi je dala s sabo 3 komade za ostale moje lakotnike. in valdaaaaaaa je po avtu fuuuul dišalo, ko sem jih prevazala! ma sem se jim uprla!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 12.9.2011 14:36:19 >
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 14:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem si v šparu kupila 2l spar vital 100% sok brez sladkorja. eden celo vsebuje Q10 (juhu, bom mlada in lepa), drugi pa L-karnitin (suhice, konkurenca prihaja). itak vse sokove mešam z vodo, tako, da bi moralo zdržat do jutri.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?