Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 14.8.2011 22:06:07
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
2 : 0 za miš! jeeey! uspelo! nekak kar čutim kako špeh teče z mene. ne. res....skrčila sem se! dobesedno. 2 luknji na pasu mi viška hodita. zdaj sem si privoščila pol korenčka iz juhe in košček kolerabe!
|
|
RE: Danes se postim po luni 15.8.2011 21:28:36
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* 2 : 0 za miš! jeeey! uspelo! nekak kar čutim kako špeh teče z mene. ne. res....skrčila sem se! dobesedno. 2 luknji na pasu mi viška hodita. zdaj sem si privoščila pol korenčka iz juhe in košček kolerabe! bravo zate! mene pa je sfrkal jebeni piknik, pa ne meso, ena je prinesla sveže pečene rogljičke z marmelado in orehi, porka duš! In ko sem pojedla 1 rogljiček sem si rekla "kamor je šel bik, naj gre še štrik!" in maznila še 1 hrenovko in pleskavico na podlagi iz kruha in ajvarja. Bemu sunac! Sem pa bila zato danes kazensko na presni prehrani (sadje&zelenjava&voda&kafe itak). Rezultat? 2 kg +. Bravo jz!
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 8:33:06
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
danasnji miš menu: zajtrk: 3 deci navadnega kefirja dop. malica: 2 deci kefirja z okusom jagode kosilo: pol l navadnega kefirja pop. malica: isto kot dop. malica večerja: pol l kafir vanilija.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:27:23
|
|
|
|
Alex01
|
Bravo jaz pa sam na vodi že od zjutraj, pa sploh nisem bla pozorna da je luna . Za malco pa tut jaz na kefir
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:31:03
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj je luna danes?? Kdaj se je pa začela? Pojedla sem eno banano tak da še je upanje.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:31:35
|
|
|
|
Alex01
|
včer , nekaj čez 23 uro
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:38:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Ob ščipu (polni luni) pijemo le nesladkane tekočine, bolje, da ne vsebujejo mehurčkov. Zadnji krajec nam krasno očisti telo, če ves dan uživamo le jogurt, kefir, kislo mleko, sirotko, kumis Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo. Dan, ko luna tvori prvi krajec, je primerno za uživanje čim bolj presne in nič zabeljene zelenjave. Če vam takšna ni všeč, jo lahko pripravite kot napitek, tudi v juhi bo imela podoben učinek. LUNIN POST BO USPEŠNEJŠI Z VELIKO GIBANJA, PRIPOROČLJIVO JE FIZIČNO NAPREZANJE DO KONCA. AVGUST 06.08. - prvi krajec 13:08 13.08. - polna luna 20:57 21.08. - zadnji krajec 23:54 29.08. - prazna luna 05:04 SEPTEMBER 04.09. - prvi krajec 19:39 12.09. - polna luna 11:27 20.09. - zadnji krajec 15:39 27.09. - prazna luna 13:09
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:48:35
|
|
|
|
Najaa
|
aja, zadnji krajec, ma ne vem, če bi se šla, čeprav se lahko je mlečne izdelke kakor vidim, ni slabo. Boljše mi je pa ob polni in prazni luni.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 9:58:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pa z vodo se tudi lahko naceja? al sam kefir pa jogurt?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 22.8.2011 9:59:30 >
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 11:52:52
|
|
|
|
ronja
|
aja, zadnji krajec, ma ne vem, če bi se šla, čeprav se lahko je mlečne izdelke kakor vidim, ni slabo. Boljše mi je pa ob polni in prazni luni. A mlečni riž in gris tudi spadata pod to? Potem bi me še spravil, hehe. Sicer pa se mi zdi tole kar kruto - cel dan nič jest! Ok, tekočine ali pa mlečne izdelke... samo to ni to...
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:01:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo. evo, jz če na mlaj pijem sem kot goba, 3 litre zlijem vase in grem 2x lulat v celem dnevu. Pa še 2 dni ne spravim tiste odvečne vode iz sebe. Za krajce piješ mleko, okej, za ščip samo vodo. Kaj hudiča naj jz (in meni podobne) z mlajem počnem(o)?
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:08:46
|
|
|
|
ronja
|
Kaj hudiča naj jz (in meni podobne) z mlajem počnem(o)? Pejte na tortico .
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:10:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kaj hudiča naj jz (in meni podobne) z mlajem počnem(o)? Pejte na tortico .
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:25:33
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* Ob mlaju (prazna luna) se čim bolj izogibajmo tekočinam, ker jih zadržujemo v telesu, tisti, ki so nagnjeni k otekanju stopal, meč in trebuha, to najbolj občutijo. evo, jz če na mlaj pijem sem kot goba, 3 litre zlijem vase in grem 2x lulat v celem dnevu. Pa še 2 dni ne spravim tiste odvečne vode iz sebe. Za krajce piješ mleko, okej, za ščip samo vodo. Kaj hudiča naj jz (in meni podobne) z mlajem počnem(o)? pr men pa sam čez mene teče. ko da bi imela sam cevko napeljano od ust pa do tamale.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:26:43
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja. evo. zdaj sem pri kosilu. se kar drzim. še dobro, da je tolko svinjsko vroče, da niti ne paše kaj konkretnega jest! ker tale bo mal kruta mam obcutek. ceeeeeel dan. una je lazje, ko se zacne proti popoldnevu. pies: mene po tem kefirju sam pretera na ful....a je to njegov namen, al kako?
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 22.8.2011 12:32:27 >
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 12:40:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pies: mene po tem kefirju sam pretera na ful....a je to njegov namen, al kako? jp.
|
|
RE: Danes se postim po luni 22.8.2011 22:49:08
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
lahko recem, da mi je uspelo. zdaj pa grem spat, da me cez 1 uro ne popade lakota!
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.8.2011 8:56:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
Helou, zdej mi pa prosim povejte, kaj se "uživa" danes ob predpostavki, da ta luna tekočino v telesu zadržuje in da se jogurti pijejo ob krajcih...Solate, sadje,?!
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.8.2011 9:09:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Helou, zdej mi pa prosim povejte, kaj se "uživa" danes ob predpostavki, da ta luna tekočino v telesu zadržuje in da se jogurti pijejo ob krajcih...Solate, sadje,?! Mene to tudi zanima
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.8.2011 9:09:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ne vem.....jst ne bom je4dla, pa cimmanj pila .
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.8.2011 9:34:14
|
|
|
|
Moyca_
|
a danes je? Od kdaj do kdaj?
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 29.8.2011 9:57:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
29.08. - prazna luna 05:04
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 7:37:41
|
|
|
|
katjes
|
Danes še imamo čas: SEPTEMBER 04.09. - prvi krajec 19:39 12.09. - polna luna 11:27 20.09. - zadnji krajec 15:39 27.09. - prazna luna 13:09
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 7:50:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sem zraven. prejsnjo sem spustila....pozabila
|
|
RE: Danes se postim po luni 12.9.2011 8:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz bom poskusila
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?