Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 8:52:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
jz bom pa samo jabolko ali dve
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 9:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
vijoličarki se je skisalo včeraj. pa mateykinemu možu tudi. mene je pa moj mož s strahom v očeh pogledal in vprašal, če spet hujšam. ker to zanj pomeni, da si bo moral sam delat večerjo. in si jo tudi je.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 10:09:13
|
|
|
|
_narava_
|
Bravo punce Jaz sem tudi zdržala. Se že peče kos pustega mesa z zelenjavo Ni bilo velike krize, čeprav sem pol noči prebedela. Jutri zjutraj bomo videli rezultat.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 10:31:19
|
|
|
|
katy83
|
tudi jaz zdržala ... O, včeraj zvečer je bila kriza...pa mali ni hotel zaspat do 22.30 ...sem mu rekla, da bom njega pojedla . Sem pa en mičken grešila ...privoščila sem si 2cm x 2cm veliko žitno tablico. Ni šlo brez tega. Zdaj ni panike, itak še samo 1 ura. Kaj vse boste neke solate za kosilo? Kaj to spada k tej dieti al kaj? Ker mi smo mislili danes jest bolonske špagete.
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 10:32:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: _narava_ Bravo punce Jaz sem tudi zdržala. Se že peče kos pustega mesa z zelenjavo Ni bilo velike krize, čeprav sem pol noči prebedela. Jutri zjutraj bomo videli rezultat. ja. meni isto pookaze sele naslednji dan manj kil. zakaj to? ko sem se prvič vagala po koncani luni sem preklela in luno in koledarje in Tejlorco!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:00:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
PEESDA SEM LAČNA!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:08:24
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor PEESDA SEM LAČNA! Ts, ts, kot vodja akcije moraš biti za vzgled. P.S. imam polno gofljo slin. Pišuka, tehle zadnjih 20 minut je najtežjih.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:09:57
|
|
|
|
katy83
|
še malo, še malo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2011 11:13:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2011 11:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:31:05
|
|
|
|
katy83
|
dober tek
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:31:09
|
|
|
|
Najaa
|
Zmagala! Še ene pol urce bom počakala pol pa napad na solato!
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:37:49
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor PEESDA SEM LAČNA! hodim okrog tune, kot da se bojim, da mi jo kdo odnese, pa sem sama doma . Pridne ste. Aja, pa kaj vse boste jedle tuno?
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:43:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zmagala! Še ene pol urce bom počakala pol pa napad na solato! joj, vsa čast
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 11:44:31
|
|
|
|
TomTaylor
|
enega jabolka že ni več dober tek tudi ostalim!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 12:09:50
|
|
|
|
Vijoličarka
|
No, jaz pa tune ne maram. Bila so jajčka na kokosovi masti in zelo so se prilegla. Računam, da bo kokosova mast spodbudila prebavo in pomagala čistiti naprej. Čestitke vsem, ki so osvojile novo taborniško veščino.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 12:12:56
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
a smo ze, al kaj???? ehhhhh....miš nč lačna....razmisljam, da produzim do jutr.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 12:16:48
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
gledam ful vesela, da kaj mi trenerka dol leze! valda, pa špaga odvezana!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 13:03:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* gledam ful vesela, da kaj mi trenerka dol leze! valda, pa špaga odvezana!
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2011 13:04:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 14:00:15
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* gledam ful vesela, da kaj mi trenerka dol leze! valda, pa špaga odvezana! Saj bo jutri dol lezla. Če se bo šele jutri na tehtnici poznalo, se bodo šele jutri poznale tudi druge stvari. Vprašanje za veteranke tega postopka: preseneča me čistilni učinek tega posta na črevesje. A je to normalno ali sem si jaz s svojim čajem to pridelala? Čim sem pojedla, sem oddelala eno rundo, prejle sem oddelala drugo in občutek imam, da bom oddelala tudi tretjo. Kdo bi si mislil, koliko je te zadevščine v človeku in to potem, ko ves dan ni jedel in ima čisto dobro in redno prebavo.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 14:01:14
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, ok.....s špago, al brez..... - 0,9 kg
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 14:03:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ej, vijoličarka.....hahahahahaha.... ko sem mela jst eno luno (en krajec v glavnem) s kefirjem.... OMB!!!! sem hotla kr novo temo odpret....luna in sr.an.je..... pa me je blo mal sram!
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 14:13:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Kdo bi si mislil, koliko je te zadevščine v človeku in to potem, ko ves dan ni jedel in ima čisto dobro in redno prebavo. jz se temu "pojavu" čudim vsakič znova.
|
|
RE: Danes se postim po luni 13.9.2011 14:15:48
|
|
|
|
poli*
|
Miš, čestitam za izgubljen kilogram. A tole te "puca" samo ob lunah in krajcih, al kako je s tem??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?